Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3451) etnies válasza golyani (#3440) üzenetére


etnies
senior tag

Szerintem egy robogó futómű nem alkalmas semmilyen tunningra. Max a gyorsulást érdemes javítani, de azt is minek?
70-el mentem a 2006-os NRG Poweremen és éreztem, hogy kicsit rossz minőségű úton már szitál. Ugyanezt éreztem a tíz éves F12-mel.
A Honda CG 125-m, ami viszont motor kilencvennél is atomstabil.

Ebből következtetve hülyeség robogót széttúrni, mert csak viszi a pénzt és életveszélyes!

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3452) golyani válasza etnies (#3451) üzenetére


golyani
addikt

futómű? nem alkalmas? hát nem tom de az én futóművem nem szitál sehol atom stabil 80-nál is.
gyorsulást meg hogyan javítod ha:
-nem cserélsz kipuffot, vagy
-variot, vagy
-hengert, vagy
-karbit, vagy
-mindezeket egyszerre.

nameg aeroxnál a 100-ast is ugyanezzel a futóművel szerelik, igaz az 10-15-el megy többet állítólag és nyomatékosabb. akkor nehogy már a gyári henger+kipuff-ot és a hozászükséges beállításokat ne bírja már el...

mellesleg aki nagyon akar az a futóművet is megbolondítja....

[Szerkesztve]

(#3453) Den válasza golyani (#3452) üzenetére


Den
veterán

addig atomstabil mig nem mész normál motoron :)

www.simson4t.hu

(#3454) golyani válasza Den (#3453) üzenetére


golyani
addikt

ez mondjuk lehet :DDD
megmondjuk errefelé elég tűrhetőek az utak.

(#3455) etnies válasza Den (#3453) üzenetére


etnies
senior tag

Én előtte is éreztem, de miután ráültem egy motorra, feltűnt a különbség. Ég és föld. Már egy Simson is stabilabb, irányíthatóbb.

De mindegy, tőlem arra költöd a pénzt, amire akarod (Golyani)

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3456) stargazer


stargazer
senior tag

acerbis? powermadd? ismertek olyan helyet ahol ilyen cuccokat lehet venni?

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3457) stargazer


stargazer
senior tag

nem ismertek valakit akinek megvan a runnerek műszaki leírása pdf-ben vagy bárhogy máshogy?

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3458) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Még mindig nem tud 40-ért senki robogót?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3459) stargazer válasza V.Stryker (#3458) üzenetére


stargazer
senior tag

:( sajna 40-ért nem tudok eladót de engedd meg hogy kifejtsem a véleményem a dologgal kapcsolatban. én soha nem vennék 40-ért robogót, még akkor sem ha ennél több nem áll éppen rendelkezésre kp-ban. 40-ért mit kapsz? valszeg egy nagy rakás szart. van egy szint, aminél nem érdemes lejjebb menni. persze lehet h neked megfelelne egy schwalbi is, de én mint modern fiatal, azért nem ülnék rá. ilyen modernebb robogók közül meg nem sokat érdemes megvenni. ha olyat akarsz amelyik nem fog nyekleni-nyiklani, akkor csakis a runner jöhet szóba a merevített váza miatt. én is ez miatt vettem runnert. és az miatt is vettem kicsit drágábbat, mert nem adok 200-250-et egy ütöttkopott szarért. elég sokat megnéztem és arányaiban sokkal szarabb állapotban voltak azok amik nem voltak sokkal olcsóbbak. tehát be kell tudni lőni a megfelelő ár-érték arányt. és ha már vesz az ember valamit, ha már van egy komoly elhatározása, akkor az anyagiak nem lehet akadály. tudtam azt is, hogy egy ilyen robogót pártízezer ft-bol gyári állapotra fel lehet ujjitani. és ma már olyan kedvező hitelfeltételek vannak, hogy nem lehet gond egy 350-400ezres robogó megvásárlása. nincs akkora ráfizetés ami miatt aggódni lehetne. tudom mert én is így vettem, és nem bántam meg.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3460) V.Stryker válasza stargazer (#3459) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszi, hogy kifejtetted. Ha már ilyen jól sikerült a vásár, akkor miért árulod a gépet? Egyébként ez a kedvező hitel dolog érdekelne priviben, ha tudsz róla infot adni.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3461) stargazer válasza V.Stryker (#3460) üzenetére


stargazer
senior tag

hááát, ez ilyen árulom-is-meg-nem-is dolog... lehet h ez kicsit hülyén hangzik, de amikor vettem a runnert, akkor ez a 350.000 ft-os jármű elérhető volt anyagilag anélkül h különösebben földhöz vágott volna. akkor még álmomban sem gondoltam volna h nem sokra rá kocsit fogok venni. ez viszont bejött, adódott egy alkalmi lehetőségem h vegyek egy nagyon megkímélt és nagyon jó használt kocsit (ilyen sztem nagyon ritkán adódik, legalábbis az én környezetemben). mivel a kocsit részletre vettem, luxusnak érzem motoros időben az udvarban állni hagyni, miközben fizetek rá egy csomó pénzt. ha már fizetem a költségeket, használjam is ki. igazábol nem szivesen adnám el a runnert, még én is vacilálok, de mondjuk lehet h most már így h kocsim van több hasznát venném az árának, mint magának a motornak. a kocsit sem sokat használom, kiszámoltam h 10 éves korára sem lesz benne 100.000 km, ugyhogy akkor még mindig nagyon jó vétel lesz valakinek aki majd tőlem megveszi.

a hitelről meg konkrétat nem tudok mondani, csak úgy általában értettem a dolgot, illetve a kocsvásárlásra, mert legalábbis nekem a kocsivásárlás nagyon flottul ment hitelre. gondolom egy robogónál sincsen ez másképp.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3462) Topiccsendőr válasza V.Stryker (#3460) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

már nem azért, de ha !kitartóan! szétnézel kapsz 40-ért. Csak éppen 20 éves kiskerekű jog-t, vagy lead-et. A másik, meg hogy ha drágábban veszel, úgyanúgy átkúrhatnak. Nem akarmom ezt felemlegetni, de a nem gyári fényezés, az összegányolt műanyag elemek, meg a hátsó sárvédő hiánya és a kifizetett pénz mennyisége azért nem a legjobb vételről tanúskodik stargazer-nél. Főleg, hogy egy gumicserével kezdte a szezont...

[Szerkesztve]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3463) stargazer válasza Topiccsendőr (#3462) üzenetére


stargazer
senior tag

persze kellett költsek rá, de ezzel teljesen tisztában is voltam, minthogy mindenkinek teljesen tisztában kell lennie azzal a ténnyel, h ha használt cuccot vesz, akkor minden bizonnyal költenie kell majd rá, előbb-utóbb. nekem ezzel nem is volt semmi problémám, mert ha belegondolsz, egy uj runner több mint 1 milla. ez meg mindennel együtt volt kb 410-ben kb, tehát 1/3-ad és félár közötti áron van egy olyan robogóm ami szinte ugyanolyan jó mint a zsir uj. nem tudnám objektíven megállapítani pl százalékosan h az én runnerem egy zsir ujjal kb hány százalékban ér fel, de biztos h egyáltalán nem mondanád 40%-osra egy ujhoz képest.

persze én nem mondtam h nem kapsz 40-ért, kapsz 10-ért is meg 5-ért is csak kérdés h milyet. én lentebb említett elképzeléseimnél fogva soha nem adnék ki 40-et egy 20éves jog-ért, de mindenki azt vesz amit akar, véletlenül se akartam győzködni senkit h vegye meg az enyémet, mint ahogy lentebb említettem is h nem 100% h el akarom adni.

nem érzem úgy hogy át lettem volna kúrva ezzel a runnerrel amit vettem, ténylegesen. persze kicsit bosszantott h ugy csináltak a boltban mintha nem tudták volna h annak a sárvédőnek nem olyannak kell lennie, és ha egykerekeztek is vele, tuti h nem sokszor, mert a kormányon ennek semmi jelét nem lehet észlelni. sőt. a mért kompresszió alapján számomra egyértelmű h tényleg megkímélt a gép. azért az is kicsit erős h biztosra veszed h nem gyári a fényezés. nem tudom mi alapján vagy ebben olyan biztos. milyen összegányolt elemekre gondolsz?

fentebb említett dolgoknál fogva pont h sztem nagyon is jó vétel volt ez a bringa. és egy gumicsere azért még messze nem dönti romba egy vásárlás milyenségét, de te tudod.

[Szerkesztve]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3464) Topiccsendőr válasza stargazer (#3463) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Ezeket írtad néhány hsz-edben. Kétszínű fényezés helyett csak egyre van fújva. Öszegányolt forrasztott elem valamelyik oldalán, már nem emlékszem.
Mindegy nagyon-nagyon meg kell nézni minden motorot, még az újat is sajnos. 40-ért lehet 20 éves tip-top-ot kapni, amire szinte nem kell költani, csak sokáig tart találni.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3465) stargazer válasza Topiccsendőr (#3464) üzenetére


stargazer
senior tag

na igen. ''elvileg'' 99-től kezdték a kétszínű fényezést, egyibőben azzal h dupla tárcsafékkel is elkezdték őket szerelni. legalábbis ebbe az infoba botlottam a neten mikor infokat gyüjtöttem a runnerekről. ez azért ütött szöget a fejemben, mert az enyém már dupla tárcsafékes, de egyszinű. ez jelenthet több mindent: azt hogy szétszerelve hozták be olaszbol (ugy olcsóbb), és itt mikor összerakták, nem azokat az elemeket rakták rá ami eredetileg volt rajta, hanem véletlenül vagy szándékosan összekeverték. de lehet az is, hogy ezt még egyszinűre fújták a gyárban, viszont már megkapta a dupla tárcsaféket. egyáltalán nem biztos hogy egy gyárban minden változtatás azonnal életbe tud lépni. összegányolt forrasztott elem nincs rajta, amire te gondolsz, az az hogy valóban egy kicsit le van kopva a festék a plexi mellett, mert az előző tulaj egy nem-gyári, nagyobb plexit használt és az nekiért kanyarodáskor az elemnek. télleg lehet mert úgy esni nem lehet vele hogy pont ilyen szabályosan kopjon meg a festék, meg nem is tud a földdel sehogy érintkezni az a rész mert más idomrészek kijjebb állnak. most biztos viccesen hangzik h ezt mondom de ott ahol le van kopva ott látszana ha ez már egy második réteg festék lenne... nekem gyárinak tünik a festék. igaz olyat is hallottam már h ha igényesen meg van csinálva egy autó mondjuk törés után, akkor még szakértő se veszi észre. nem tudom igaz-e de lehet hallani ilyet is. na mindenesetre most az én járgányom már tip-topp, mindent megcsináltattam rajta ami kétséges lehetett. még gyári hátsó sárvédőt is rendeltem hozzá, pedig nem lett volna muszály. lehet h más se vette volna észre amikor eladom, de én igényes vagyok a dolgaimra. meg itt a fórumon is mindent elmeséltem úgy ahogy volt, ugyhogy nem hiszem h meg lehetne kérdőjelezni a korrektségemet. mindegy a lényeg h talán az asszonynak is kicsit megenyhül a szive és talán nem kell eladnom. ja és még az is rájátszik egy vásárlásra h lehet h az ország 5 egymástol tök távol levő pontján van 5 robogó 40-ért. akkor minden további nélkül lehet h nem is azt a képet teszik fel róla, és reklamálni ahova akarsz mikor odaérsz és pofára esel. szóval elmenni az ország 5 különböző pontjára megnézni, ha nem felel meg egyik sem akkor potyára történt az egész, és, még mindig lehet h át vagy kúrva ha a világ végéről hozol motort. én legalábbis nem nagyon értettem a robogókhoz mikor ezt megvettem, elvittem magammal akit csak tudtam h ért egy kicsit hozzá. mindent egybevetve az se mindegy hol veszed. én nem mennék el a világ végére, pláne nem egy 40ezres robogóért. de még egy 350ezresért se mentem volna el. gondolkodok de nem tudnék olyat mondani ami miatt elmennék messzire venni valamit. könnyen rá lehet baszni. amit helyben veszel azt vissza tudod vinni ha bármi van. volt már h vettem cuccot pestről és gyakorlatilag reménytelen volt h visszajuttassam és érdemben elintézzem a dolgot. dehát ez már megint csak egy magánvélemény volt.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3466) Topiccsendőr válasza stargazer (#3465) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Szétszerelve egyáltalán nem olcsóbb, azaz ilyet nem csinálnak. Azt csinálják, hogy szétütve elhozzák ide, és összeraknak sok szétütött olcsó motorból egy párat, vagy egy külsőre rondát ''felújítanak'' hogy szép legyen. Szóval lefényezik, menni megy, csörögni nem csörög, akkor csókolom. Kevergetni nem kevergetnek. Azt kapja, ami van. Nem kell túldimenzionálni ezt az egészet. Kimegy egy puttonyossal és hoz amit tud, megpróbál minél többet fogni rajta. Az összes. Nincs kivétel sajnos.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3467) ett válasza stargazer (#3465) üzenetére


ett
aktív tag

Biztos, hogy egy gyárban minden változtatás azonnal életbe tud lépni. Illetve nem biztos, de addig nem kerül piacra a cucc, amíg nincs így. Szóval te abból nem veszel észre semmit. Nálunk is így van a ''Mi autónk''-ban. Nincs olyan, hogy pl. a 2006-os swiften még nincs akármilyen ketyere, a 2007-esen van, de közte elvétve pár 2006-oson meg van. :) Elég furcsa lenne. Vagy nem így értetted a dolgot?

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#3468) stargazer válasza ett (#3467) üzenetére


stargazer
senior tag

:B

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3469) stargazer válasza Topiccsendőr (#3466) üzenetére


stargazer
senior tag

közben rájöttem hogy mire értetted a szétgányolást. az előző tulaj sajátkezűleg furkálta ki az ülés mögötti idomot hogy a doboztartót fel tudja szerelni. az valóban nem valami szép munka volt.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3470) ett válasza stargazer (#3469) üzenetére


ett
aktív tag

De mostmár jó a géped. :) Én nem is adnám el a helyedben, csak ha nagyon muszáj lenne. Ha már időt, pénzt, fáradságot nem kímélve rendbetetted.

[Szerkesztve]

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#3471) stargazer válasza ett (#3470) üzenetére


stargazer
senior tag

az biztos h most már kurvajól rendbe van téve! ;) meglátjuk. az a baj h igazábol mostmár meglennék nélküle h van a kocsi. mondjuk eddig még nem is jelentkezett senki, igaz nem is hirdettem akkora gőzzel, de gondolom sokallják is az árat. mindegy engem annyira nem érdekel. csak azért nem fogom odaadni feleannyiért h ne legyen. akkor inkább eszek zsíroskenyeret! :P

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3472) etnies válasza stargazer (#3471) üzenetére


etnies
senior tag

Azaz igazság, hogy 350-et a 2-3 éves magyarországi példányért adnak, jó esetben. 250 már reálisabb lenne. De mindegy, te tudod, te motorod!

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3473) stargazer válasza etnies (#3472) üzenetére


stargazer
senior tag

nézegetted a hasznaltauto.hu-n a runnereket? én most ránéztem, és a hasonló (1998-2000) évjáratúak 250 körül indulnak, és kb 350-nél van a végük. ugyhogy ez belefér. nem kérek érte extrém sokat. igaz h felső határon van, de ahogy te is mondtad tudom mim van. meg van aki ugy gondolja olcsóbb húsnak hígabb a leve (én is általában így vagyok vele). a 2-3 évesekért kb kétszer ennyiket kérnek egy-két extrém kivételtöl eltekintve. én mindig megnézem az árakat a neten mielőtt veszek valamit. ha az átlagtol valami nagyon eltér az nekem inkább gyanus szokott lenni, minthogy azonnal rohanjak hogy úúúúú milyen tuti vétel.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3474) etnies válasza stargazer (#3473) üzenetére


etnies
senior tag

Az lehet, hogy annyiért árulják, mindenesetre balek aki megveszi :)

Úgy nézd, hogy egy magyarországi, szervízkönyves, két év garis, egy év assistance-os robogó 600.000. Ahogy kihoztad már ötszász. Első év végén 400.000. Második után 300-350.000.
Tiéd kinti, régi dizájnos, papírok nélkül, szezonon kívűl...

Nagyon túl van értékelve a runner, pedig csak a nagyblokkosak a jók, de abból itthon rendszámosat kapni....
Nem is értem ezt a runner mizériát igazán, igencsak túl van árazva a többihez képest, pedig semmivel nem jobb...

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3475) stargazer válasza etnies (#3474) üzenetére


stargazer
senior tag

neked ezek szerint biztosan nem runnered van. próbáltál már egyet? persze így is lehet nézni ahogy te mondod, de én a runneremet csakis az uj runnerhez viszonyítom, mert akkor ennyi erővel a te logikád alapján viszonyíthatnám a noname kínai szarokhoz is, amik ujonnan 200-ba kerülnek. akinek az kell, az vegyen azt, és legyen boldog vele (amíg teheti). de érdemes visszaolvasni van itt egy két rossz tapasztalat ezekkel kapcsolatban. nézd én nem tudom, lehet h tényleg nem jobbak a runnerek semmivel mint a többi, de azért valamiért mégiscsak kialakult ez a felfogás h a runner a robogók királya. ez olyan h hiába akarná a vw beleszugerálni az emberekbe h a kocsijaik megbízhatóak, ha egyszer a tapasztalatok nem ezt igazolják. a toyota ezt sulykolja a reklámjaival, de igazábol is megbízhatóak a kocsijaik. a runner pedig a robogók királya. ezt nem én találtam ki, ezt sokan mondják, nálam sokkal okosabbak is, akik nálam sokkal több robogót kipróbáltak már. én is azért vettem ilyet. elég hülye lettem volna ezt venni, ha nem érezném magam én is meggyőzve ennek az igazárol. az enyém valóban kinti de megvan minden papirja, és igaz h nem a legszerencsésebb időben jutott eszembe esetleg eladni. hát igen ez mindig is örök dilemma marad, h mi az a pénz amit még megér egy dolog. lehet h az a kocsi v motor v ház ami 10x annyiba kerül, nem ér 10x annyit, de amíg vannak emberek akik megtehetik h megfizessék a legjobbat vagy csak a nevet, addig ennek lesz létjogosultsága. igazábol ez természetes h így alakult, ha belegondolsz, ők adtak valamit a robogós világnak amit azelőtt senki. ennek megkérik az árát, de megtehetik.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3476) Topiccsendőr válasza stargazer (#3475) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Etnies-nek igaza van abban, hogya tiéd mégiscsak egy teljesen illegálisan használható nagymotor, amit még forgalomba sem tudsz helyezni. Na, ezért balekok vesznek ennyért nagymotort. :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3477) etnies válasza Topiccsendőr (#3476) üzenetére


etnies
senior tag

Nem tudom, azt írta priviben, hogy az övé nagyblokkos. Rendszám nélküli, mivel én Budapesten melózom, nem venném meg. Két éve folyamatosan szívatják ezeket, főleg a runnereseket, mert nagyon sok belőlük az illegális és már az összes közlekedési rendőr vágja és büntetni őket zsebbe 10.000-re. És még jófejek, mert ha feljelentenék őket, az rosszabb lenne.

Sok ismerősömnek van runnerja, mindenféle (régi-új, 50-es, 125-s, 180-as, 200-as). Mentem mindegyikkel, nekem azon az áron tuti nem kéne, inkább egy CBF 250. Én tényleg nem értem a runner kultuszt, kicsit jobb a súlyelosztásuk, mint a többinek, de amúgy ugyanaz, mint bármelyik másik olasz, megbízhatóságból is. És ha már nagyblokkos robogót vennék városba, akkor inkább egy 200-250-es Libertyt vennék, nézz meg egyet élőben. Kényelmesebb és stabilabb, mint a 12''-es runner.
De mondom, ez egyéni ízlésem, ezzel neked nem kell foglalkoznod, mert ahogy elnézem a robogós piacot, egyedül gondolom így :)

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3478) stargazer válasza Topiccsendőr (#3476) üzenetére


stargazer
senior tag

már miért ne lehetne forgalomba helyeztetni...?

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3479) Topiccsendőr válasza stargazer (#3478) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Miért? Megvan a külföldi forgalmija?

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3480) stargazer válasza Topiccsendőr (#3479) üzenetére


stargazer
senior tag

asszem megvan. adtak mindenféle papirt hozzá. eredeti számla vagy számlamásolatra tuti emlékszek, meg még van valami. de mért, ha nem lenne meg akkor lőttek az egésznek? csak azzal lehet forgalomba helyeztetni?

[Szerkesztve]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3481) etnies válasza stargazer (#3480) üzenetére


etnies
senior tag

Papírok:
3 db papírral kell rendelkezned:
- az eredeti külföldi számlával
- pecséttel hitelesített külföldi forgalmi másolattal
- az adásvételi szerződéssel

Mindenból eredeti kell, pecséttel, tokkal-vonóval. Itt minden szépen le van írva: [link]

És kb 150.000-200.000 meg több napi ügyintézés. Én biztos nem állnék neki, inkább vennék egy magyarországi rendszámosat.

[Szerkesztve]

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3482) stargazer válasza etnies (#3481) üzenetére


stargazer
senior tag

megnéztem, és úgy tűnik megvan minden. persze nem tudok olaszul, így csak következtetni tudok, de az asszony elviszi egy ismerőséhez aki perfekt olasz és az lecsekkolja h ezek télleg azok-e amiknek lenniük kell, de sztem azok. mi más lenne. ezek hivatalos másolatok sztem, mert a papír nem eredeti de rajta a pecsét meg az aláírás az nem másolt. még a behozatali papirok is megvannak.

jó ez a cikk! végre valaki egyszer rendesen összeszedte és leírta. bár el tudom képzelni h ez a rendszer bármelyik pillanatban megváltozhat. csak idő kérdése és normalizálódik ez is mint a kocsik esetében. jelenleg ez a procedúra egy rablással ér fel bár az én járgányom kicsit idősebb, sztem kicsit kevesbből kijönne. de várható h ez is emberi ktg-en elintézhető lesz. remélhetőleg. ehhez képest a srác is azt mondta h végülis nem bánta meg.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3483) stargazer


stargazer
senior tag

no emberek! :D [link]

''A példa kedvéért szeressünk bele egy 1990-es Honda CBR 1000F-be... ...A képlet szerint a regisztrációs adó: 32 008 Ft... ...Hasonló korú, ám 500 cm³-nél kisebb Kawasaki GPZ 500 S esetében a regisztrációs adó mértéke még kevesebb (18 787 Ft).

naakkor! ezt vártuk mindannyian nemde? juhhhhééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na ez már sokkal barátibb megközelítés, az előzőleg belinkelt 150-200.000 ft-os magyarországi forgalombahelyezéshez képest! :D :D :D :D :C :DD :R

[Szerkesztve]

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

(#3484) etnies válasza stargazer (#3483) üzenetére


etnies
senior tag

Ezek a számok nem mérvadóak, hiszen húszéves példányok.

"önmagam hite vagyok magamban"

(#3485) raver


raver
aktív tag

Sziasztok!

Létezik olyan Piaggio nagykerekű robogó, aminek a hátsó féklámpa kapcsolója nem a bal kéznél van?

Fontos lenne!
Előre is köszi

(#3486) golyani válasza raver (#3485) üzenetére


golyani
addikt

mod: hülyeséget beszélek én is... :DDD
féklámpa csak hátsó van és azt mindkét fékkar működteti.

[Szerkesztve]

(#3487) raver válasza golyani (#3486) üzenetére


raver
aktív tag

;] Átfogalmazom.

Tudtok e olyan Piaggio nagykerekű robogóról, aminek a hátsó fékét működtető kar, nem a bal kezünknél van.

(#3488) Balupapa


Balupapa
senior tag

Sziasztok!

adott 1 robogó, nincs hozzá semmi... ( csak ''kulcs'' )
mik kellenek hozzá h forgalomba is mehessek vele?
Adásvételi
bukosisak
köt. biztositas

ez a 3?

ja és vkit nem érdekel egy Suzuki Adress50es fasza robogó olcsón? :D

_-=*WheelWhores*=-_

(#3489) ett válasza raver (#3487) üzenetére


ett
aktív tag

Én úgy tudom, hogy minden motoron kötelező balkéznél lenni a hátsó fékkarnak a biciklikkel ellentétben, persze kivétel az, amikor a bal oldalon lévő kar a kuplung. Elég hülyére sikeredett. :)

Balupapa: Kötelező elsősegély cucc is, meg úgy rémlik izzókészlet is, de az nekem sincs.



[Szerkesztve]

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#3490) .: JuSzT :.


.: JuSzT :.
addikt

Sziasztok.

Van egy gyárilag folytott Piaggio Typhoon xr125 robogóm. Sajnos semmit nem értek hozzá, és szeretnék kérni valami kontaktot, tanácsot, linket, ahol ezt megcsinálják nekem pénz fejében.

Előre is köszi !!! :R :R

(privibe is jöhet , ne hogy reklám legyn belőle :B )

Mégnagyobb köszi

(#3491) golyani válasza .: JuSzT :. (#3490) üzenetére


golyani
addikt

szervíz??

(#3492) .: JuSzT :. válasza golyani (#3491) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Biztos találnék, csak gondoltam itt olyat tud mondani valaki, ahova bátran vihetem, mert ilyeneket rutinból csinálnak....

(#3493) ToRR3nt3


ToRR3nt3
senior tag

Ezt a gnómot nézzétek.

[kép]

...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...

(#3494) biga válasza ToRR3nt3 (#3493) üzenetére


biga
senior tag

Brutális ez a gép, és iszonyatos dőlési és fékezési képességei vannak. Ja, és élőben óriási nagy (nagyobb, mint az X9!). A hátránya sajnos az ára. K. drága. Viszont egyedi :))

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#3495) molecula válasza Balupapa (#3488) üzenetére


molecula
csendes tag

Sziasztok egy évig motor és autó szalonban dolgoztam!Ismeritek a KYMCO robogókat?

Ha ''régi'' akkor csak annyi kell amit leírtál!De ajánlom mert már kérik a rendőrök a cm50-es beütést és az ezt igazoló szervíz álltal kiállított papírt! Elvileg minden márkaszervíznek már kell rendelkeznie ilyen beütő kötyüvel!!

JuSzT: Ha szombathelyi lennél kapásból tudnék mondani 3 helyet ahol megcsinálják!
Nem baj ha nem értesz hozzá az a jó, mert nagy munka és nem szabad neki állni!
Meg érdeklődőm, hogy a környéketeken kihez érdemes vinni!

Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap

(#3496) golyani válasza ToRR3nt3 (#3493) üzenetére


golyani
addikt

állítólag marhajó is és nekme még teccik is utcán tutkó megnézik.
mostlesz miskolcon kiállítás köv hétvégén remélem látom élőben :)

(#3497) rhonin


rhonin
senior tag

szavasztok. az egyik ismerőstől kaptam egy ajánlatot mert eladja robogóját:
típusa: Piaggo nrg mc1 1995-96 körüli lehet az évjárata pontosan nem tudom. minden jó csak néhány karc van rajta. motorja hidegen is pöcre indul. 80-as henger van benne meg egy leo vincze zx kipufogó. ennyi az össz tuning rajta. ki is próbáltam és az én 78kg-mal mentem vele 100-at de még gyorsult volna egy kicsit.
85000-ért árulja de nekem odaadná 75k-ért. szerintetek megéri ennyiért egy ilyen motor? mire figyeljek? motor állapot ilyesmi? nem nagyon értek hozzá ezért kéne vaalmi segítség. ja és sürgős lenne mert holnap v. holnapután ütnénk nyélbe az üzletet. előre is köszi mindenkitől. :R

(#3498) Topiccsendőr válasza rhonin (#3497) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

tuningos motor hamar szétmegy, főleg, ha otthon szerelték rá a dolgokat. A főtengelycsapágy nem bírja a 70-es hengert, kb 3-5000 kilóméter után kuka. Döntsd el...

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#3499) joe69


joe69
senior tag

sikerult szintetikus helyett asvanyi 2t olajat vennie apamnak, kerdes hogy ezt most az egyszer bele merjem tenni vagy inkabb ne? (3 eves vespa)

(#3500) etnies válasza joe69 (#3499) üzenetére


etnies
senior tag

Ha szintetikus volt benne, ne öntsd rá, mert jó eséllyel lesz belőle egy fehér massza. És lehet, hogy besül a blokkod is.

"önmagam hite vagyok magamban"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.