Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem tudom, azt írta priviben, hogy az övé nagyblokkos. Rendszám nélküli, mivel én Budapesten melózom, nem venném meg. Két éve folyamatosan szívatják ezeket, főleg a runnereseket, mert nagyon sok belőlük az illegális és már az összes közlekedési rendőr vágja és büntetni őket zsebbe 10.000-re. És még jófejek, mert ha feljelentenék őket, az rosszabb lenne.
Sok ismerősömnek van runnerja, mindenféle (régi-új, 50-es, 125-s, 180-as, 200-as). Mentem mindegyikkel, nekem azon az áron tuti nem kéne, inkább egy CBF 250. Én tényleg nem értem a runner kultuszt, kicsit jobb a súlyelosztásuk, mint a többinek, de amúgy ugyanaz, mint bármelyik másik olasz, megbízhatóságból is. És ha már nagyblokkos robogót vennék városba, akkor inkább egy 200-250-es Libertyt vennék, nézz meg egyet élőben. Kényelmesebb és stabilabb, mint a 12''-es runner.
De mondom, ez egyéni ízlésem, ezzel neked nem kell foglalkoznod, mert ahogy elnézem a robogós piacot, egyedül gondolom így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyogo83
sityupityu