Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48319) Throme válasza Zedz (#48318) üzenetére


Throme
veterán

Ezzel nem vagy egyedül, minél jobban kezded beleásni magad a témába (mert csak így kapsz igazán használható ajánlást), mondjuk 0-ról indulva , annál inkább érzed, hogy nem is olyan egyszerű ez a dolog.

Szerintem érdemes utánanézni a fényképezők egyes funkcióinak/paramétereinek, majd összeállítani egy listát mi fontos ebből, aztán a szükséges kompromisszumokat meghozva le tudod szűkíteni a kört.
Pontosabb, személyre szabottabb ajánlást kaphatsz

Per pillanat annyira kevés az infó (" belépő szintű dslr vagy milc gép ajánlásában, amivel mint totál kezdő elkezdhetek evickélni ebben a hobbiban"), illetve annyira tág intervallumot adtál meg, hogy bármelyiket ajánlja valaki, azzal el tudsz kezdeni fotózni.
Aki a nikont szereti nikont, aki a canont az a canont, aki a milcet, az a milcet fogja ajánlani egy ilyen kérdésre/kérésre.

szvsz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.