Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13038) Throme válasza s7evcsenko (#13035) üzenetére


Throme
veterán

Szerintem jobban jársz ha végiggondolod Neked mire van szükséged, mit akarsz, mit szeretnél fotózni és összeveted a technikával, hogy melyik szolgálja ezt legjobban. Természetesen az anyagi lehetőségeid tükrében.
Ha D5100 a szimpi, akkor vegyed azt. Ha gyűjteni kell rá mondjuk 2 hónapot még, akkor gyűjts, mert úgy is azzal lesz örömöd a fotózásban. Lényeg, hogy a Te döntésed legyen.
Pl hiába mondják sokan, hogy a D5100 a legfaszább, ha mondjuk a canon bejövős.
Te fogod használni, nem pedig itt bárki a fórumról. Ha nem jön be az Neked fáj nem itt bárkinek.

A szenzor egyébként nem minden. Pl én nézegettem OMD-s képeket és nekem (lelkes amatőr) teljesen megfeleltek. Vagy vannak akik régebbi gépekkel fotóznak/fotóztak (D60, D50, D70) és nagyon szuper képekkel jöttek a haladó/kezdő fotós fórumokban.
És nem akarok megharagítani senkit, de láttam már komolyabb gépből nem túl tetszetős (az átlagból nem kiemelkedő) fotót is.
Most akkor szenzor?
Ok a normál kompakt, bridge felejtős.

Azt pedig itt végképp nem tudja megmondani senki, hogy mennyire fog bejönni Neked a fotózás, a tükrös gép.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.