Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85610) #Morcosmedve


#Morcosmedve
veterán

Sziasztok,

Pár kérdéssel fordulok hozzátok:

ASUS ROG Falchion (https://rog.asus.com/keyboards/keyboards/compact/rog-falchion-model/) magyar verziója PBT capes? Ha ABS, cserélhető magyarító készlettel, megbízható link?

ROG Strix Scope II 96 Wireless (https://rog.asus.com/keyboards/keyboards/compact/rog-strix-scope-ii-96-wireless/) magyar verziója PBT capes? Ha ABS, cserélhető magyarító készlettel, megbízható link?

ASUS ROG Strix Scope RX (https://rog.asus.com/keyboards/keyboards/aura-rgb/rog-strix-scope-rx-model/) verziója ABS capes?

1800-as (96%) billentyűből létezik Cherry MX bármilyen linear és RGB világítás, ami PBT keycap szettel magyarítható (nem kell, hogy átvilágítson a cap-en)?

Milyen nem 100%-os billentyű létezik hasonló preferenciákkal (HU, PBT, RGB, Cherry MX linear)? Az se baj, ha nem óvodások hányták össze a dizájnt hardveresen és szoftveresen, csicsától kíméljetek. :))
Ha eltekintek és lehet US-UK-DE mi lenne még megfelelő, amelyek közül a magyarítás elérhető? Ebből van az ajánlott listában is, ami megfelelne.

Egyelőre nem szeretnék 100%-os billt, de ha van jó, meghallgatom, 96% tetszik, de ha nincs, akkor jók a kisebbek. Tesoro ne legyen

Magyar kiskerek előnyben, EU-s gyártói webshop még jöhet. Ár plafon 80k bruttó, kényelmes 40-60k bruttó, alatta szerintem kevés lesz. Építéstől sem zárkózom el, megy az elektrotechnika, pákázás és társai.

Remélem értelmesen leírtam… :DDD

Köszönöm szépen! :R

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.