Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
Rendeltem az aliról olcsó doule shot CSA profile-os keycap-eket, ma érkeztek meg.
Az ExpressOne hozta házhoz, nem volt vámkezelés egyik szettnél sem.A fekete-szürke szett:
Kb 27€ volt cakk-pakk. Ezt a szettet csak itt találtam meg alin. Árához képest jó minűségű.
A Feker Heavy Industry szett:
Kb 31€ volt cakk-pakk. Ebből később találtam olcsóbbat, de már mindegy volt.
Nagyon úgy tűnik, hogy a két szett ugyanazon a gyártósoron készül, teljesen egyformák a keycap-ek méretei, a legend fontja, lehelyezkedése, stb.
Pár kép ömlesztve:
A két szett dobozának mérete teljesen más:
A két szett egy-egy gombja egymás melett:
A két szürke keycap teljesen más árnyalat:
Na, a CAPS LOCk-ot most szúrtam ki. (legalább következetesek voltak és a sárga Caps Lock-on is kicsi a "k").
Azt már tudom (mert visszaolvastam a topikban), hogy az ISO layoutnál a nagy enter és a bal Shift melletti alpha gombok hiányoznak a szettből, de ilyen ár-érték arány mellett ez engem nem zavar. A sorját sem vettem eddig észre, csak most, ahogy nézem az utolsó képet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Új!Glorious GMMK 3 Hall Effect 75%-os Mechanikus Billentyűzet
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs