Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48015) Egon válasza dqdb (#48006) üzenetére


Egon
nagyúr

Én is vakon írok, mégis kell a világítós billentyűzet.
Sokszor előfordul, hogy már alszik a család, és töksötétben ülön a gép előtt a nappaliban, csak a monitorom világít (az is bevilágít némileg 1-1 szobába (mivel több tényező miatt is nem szoktuk kilincsre becsukni az ajtókat, csak behajtjuk), és plusz fényforrást nem fogok felkapcsolni, kicsit sem). Többek között ez miatt is tök feketa a hátterem a gépen.
Olyan asztalom van, aminek kihúzható billenyűzettartója van, így a monitor talpának síkja alatt helyezkedik el, maga a monitor nem világítja meg.
Gyakran előfordul, hogy csak netezem, kényelmesen hátradőlve a székemben, csak az egeret fogva. Ha ilyenkor be akarok írni valamit a böngésző címsorába, meg kell keresnem - nem az F és/vagy a J betűt, amin a kis vonás van, hanem magát az egész billentyűzetet is, az meg minimum kényelmetlen... :U
Mondjuk nem is értem az egész értetlenkedést: szerintem a fentebb vázolt (vagy ahhoz nagyon hasonló) forgatókönyv kb. mindenkivel rendszeresen előfordul, aki naplemente után a gépénél tartózkodik, szóval egy abszolút valós igényről beszélhetűnk (nem véletlenül raktak lámpát a komolyabb céges laptopokba is, billentyűzet-megvilágítási célzattal).

Egyébként úgy tűnik, nem volt még ilyen klaviatúrád. Általában aki egyszer ilyet vesz, annak többet már nem kell "nemvilágítós", vélhetőleg nem véletlenül...

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.