Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz Solymi81 #39485 üzenetére
Nem akarok magyar kiosztásút,db shot kupak lenne az elsődleges a tartósság miatt.Azok amiket írtál főként mártott kupakosok.Ezt nézegettem MARS GAMING MK4 ez pl Outemu red switches ami nem tetszik rajta,fentebb mutattam egy két gombon van felfestés attól függetlenül,hogy db shot kupakos,nem tudom azok a minták mennyire tartósak.Meg nem tudom,tényleg sosem próbáltam red switchet csak membránost meg ezt a kéket,vajon jó lenne írni is?Tudom ez ember függő is.Minden képen világítós kéne
Vagy veszek egy modecom volkano hammert és át rakom ebbe a barna switcheket abba meg a kékeket és azt meg eladom. Garancia elveszne?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest