Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
"Szerintem ez az M módban nincs auto iso valami Pana perverzió"
á, annyira ne sajnáld ám, a G5-nél még én is azt gondoltam milyen jó lett volna. Aztán az elmúlt 3 évben kb egyszer sem használtam, azért amit írtam is hogy ilyenkor viszont nincs expo-korrekció, ami viszont fontos lenne. -
b.vr
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
koncerten en mindig S modban szoktam fotozni, es akkor pontosan tudom szabalyozni milyen zaridot szeretnek, az automatika ugyis kinyitja max-ra a rekeszt, az iso meg auto-iso, olyan plafonnal amit meg elfogadhatonak tartok. Ezzel csak akkor lenne gond ha mondjuk olyan az objektív hogy nem szeretned max nyilason hasznalni (en koncerten olyanokat hasznaltam ahol ez nem volt problema) Meg a regi Pana G5ben meg nem volt M modban auto ISO, az E-M1-ben mar van (meg persze mar egy csomo vazban van, ezt csak regebben volt divat kihagyni), es akkor ezzel az is athidalhato ha valamiert nem akarna az ember megsem max rekeszt. Bar akkor meg expo-korrekcio nincs, ami viszont nekem peldaul szukseges. Pl. koncerten a Sony RX100-at szinte mindig ugy hasznalom hogy S mod, de egyben expokorrekcioval legalabb -1FE, mert magatol tullone ahhoz kepest mint amit en szeretnek (persze ott is jo nekem az S mod, nincs annal a gepnel sem gondom azzal ha max-ra nyitja a rekeszt)
-
b.vr
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
hat a 'custom bracketing" beallitast azert probald majd ki (marmint a vaz tetejen bal oldalon a gyorsgomb, es ott a sorozatoknal a legutolso opcio, es ott lehet a parametereket allitani) , bar ugy emlekszem hogy az meg azt fogja csinalni hogy a sorozatban minden egyes expo elott keslelteni fog (es nem csak a legelejen, ami utan meg egyben lenyomja a sorozatot) De egy probat talan meger.
Bar ha ugyis van tavkioldod, en inkabb arra szavazok
-
MrChris
nagyúr
válasz
szpetri
üzenetére
Nincs prioritás opció. 12-32-vel vagy bekapcsolod a duálstabit vagy nincs stabi. Fotómódban lehet választani függőlegesre korlátozást, videóban pedig e-stabival turbózható. Csak vázstabi, vagy csak IS nem választható. G6-on is használtam a 12-32-t, de szinte alig éreztem, hogy stabilizálna, mondhatnám nem tűnt fel

-
szpetri
tag
válasz
hibavissza
üzenetére
GX80on nincs a menüben "obi stabi prioritás on" opció, mint az olympusokban? Vagy csak a 12-32-re vonatkozik, hogy vázstabi vagy semmi?
-
MrChris
nagyúr
Hát ezaz, akkor meg már többe is kerül az akciósnál (15-ig tart), ha a járulékokat nem tudod megúszni. Meg ott van a rizikó, ha valami nem jó, nem vagy elégedett az élességgel. Márpedig ilyen láthatóan előfordult és akkor kezdődhet a kálvária, postázás... Főleg ha csak kicsit nem jó, pont annyira, hogy kevésbé kritikus szemnek még elmegy.
-
MrChris
nagyúr
Mikor a kijelzőn visszanéztem nem is értettem, újra lőttem hogy biztos le volt rekeszelve, de nem. Aztán otthon monitoron visszanézve leesett az állam.
A felszerelése már nem annyira impozáns, vékony fém napellenző, két ujjal össze lehetne gyűrni, obisapik meg mint az 1$-os ebayes
-
MrChris
nagyúr
Kipróbáltam a Laowa 7.5/2-t.

Számomra minden kétséget eloszlatott, ez egy kiváló képű obi. Merem állítani, hogy a Lumix 7-14/4-nél is élesebb, főképp szélek és sarkok tekintetében, legalábbis amit eddig láttam pixelpíperezhető képek alapján. Már f2-n is jó, az a néhány selejt példány kelti rossz hírét. Pár próba kép az élesség és rekesz ellenőrzésére, 2.8-tól szinte teljes az élesség.
Ez (is) egy teljesen nyitott rekeszű kép szerkesztés után és az f8-ra rekeszelt párja. -
Muerte68
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
EM10-el csináltam 60/2,8-as Sigmával-alapból 1600-volt a max iso,csak mikor lekapcsolt világításos-torta gyertyás képek voltak akkor raktam 3200-ra-még jók lettek de nálam a m4/3-nál a jó kép max 1600 nál volt a fölötte levő csak válalható face-minőség
Mivel fix obi nem kelett variálni +ott volt a stabi. -
jjeahh
nagyúr
Akkor ugyanúgy tolod, ahogy én... ilyenkor azért nekem hiányzik a nikon-fuji féle testreszabható záridőhöz igazítható auto iso.
Muerte68: Erre is gondoltam, de ezzel két problémám is van: g6-on iso1250 a max amit vállalhatónak érzek, 1600-at nagyon ritkán használok, 3200-at meg csak panorámánál... a másik gond, hogy folyton obit cserélgetek és ugy-e különböző gyújtótávolságokon különböző záridőket tudok kitartani bemozdulás mentesen, szal nekem a fix záridő sem az igazi, mert gyakran fölöslegesen rövid lenne.
-
|AP|
veterán
azt hiszem utolsó képeim az E-M10-zel. Már csak egy obim maradt, tegnap elvittem koncertezni a 60/2.8-at.
Holnap lesz erre is vevő, utána nem marad több obim, meglátjuk a Fujival mekkora lesz a szerelem

-
Balinov
titán
oh, koszi. tavioldom van, meg EM5M1hez szereztem be egyet. Viszont a sorozato en nem tudom beallitani. SCP-ben ramegyek, de nem enged valtoztatni.4.3-as FW.
Amit csinal az az, hogy be van allitva a BKT - az,hogy stacking vagy sem, az nem szamit, ahogy latom - es 1x exponalva lo egy sorozatot, eltolva a fokuszpontot.
Hamar tema, Focus Differential-al kapcsolatban nem tudtok egy leirast linkelni,hogy jobban megertsem?
udv
BPS: Amugy marha fasza ez a kis O30/F3.5

-
b.vr
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
par hete volt mar ez a kerdes expo-bracketinggel ott reszletesebben is leirtam, szoval a sorozatbeallitasnal a custom-ban lehet kesleltetest is allitani. Expo bracketinngel biztosan mukodik, focus bracketingre nem hasznaltam de gondolom arra is mukodni fog. Ha a bracketingnel nincs sorozatra allitva akkor ugyan csak egy kepet lo egyszerre, de amugy megy a bracketing, tehat a kovetkezo lovesnel valtoztatni fog (megintcsak expo bracketingnel hasznaltam igy, es elvileg akkor fokusznal is igy csinalja)
Valamint igen, en egy sima utangyartott vezetekes kioldot amugy mindenkeppen javaslok, semmi extra, nem is draga, es szerintem boven van annyira praktikus hogy megerje az arat. -
Balinov
titán
EM1MK1-el ha focus bracket-nel a stacking is be van kapcsolva, akkor ha jol latom hi-speed eshutteres sorozatot lo, de nincs arra mod, hogy ezt 2/5/stb masodperces idozitessel tegye?
OIS-el neztem, de hiaba van BKT ON, Wifin, OIS appal ha elsutom, csak 1 kepet lo.
Vagy nincs mas moka, vagy a jelenlegi beallitas, vagy vezetekes tavkioldo?
udv
Bali -
pandur99
aktív tag
válasz
davesopron
üzenetére
Én D80 + 18-200 VR-ről tértem át Olympusra, most 12-50 és 14-150 van, mindkettővel pehelykönnyű a Nikon után. A 12-50-est sokan lenézik, pedig sokoldalú és aránylag optikailag is jó, bár kissé sötét objektív, használtan viszont olcsón, 35k körül megszerezhető.
-
asdf_
veterán
válasz
davesopron
üzenetére
A "nagy" 14-42-nel azt a zaropocokhasznalatot azert nezd meg, meg probald ki, valoszinuleg en vagyok rosszul drotozva, de en elmondhatatlanul utaltam, igy amikor vasarlasra kerult a sor, egyertelmu volt az EZ verzio.
(btw. vasarnapig akcio van ra a markaboltokban, 243-ert megkapod a palacsinta duplakitet, hasznaltban ez ugy 120+40+30 korul lenne, szoval van benne vagy 50 kulonbseg, de megis 27e minusz van a vattauj, garison) -
kátú
őstag
válasz
davesopron
üzenetére
Nincs semmi baj a motoros zoom al és a 14-42iir se nagy 😂 szóval ez ilyen elég két élű dolog 😀 viszont a pana 12-32 egy nagyon jó rajzolatu obi, az átfogás az mindenkinek egyéni igény, ott nekem jobban fáj, hogy nincs focus gyűrű
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Az öregecske Nikon D80-asom lecserélésén gondolkozom, és mivel már egy ideje túl nehéznek érzem és ezért sok helyre nem viszem magammal, elkezdtem nézelődni a MILCek között. A vázak között már rátaláltam a (szerintem) optimális választásra az Oly E-M10II személyében, az objektív azonban még dilemma.
A kis méret miatt nagyon tetszik az olympus 14-42EZ pancake zoomja, de sok év tükörreflexezés után kicsit idegenkedek a villanymotoros zoomtól (elég gyors/pontos, jól használható-e). A másik kitobjektív (14-42IIR) pedig a géphez képest nagynak tűnik, látszatra elvész a gép kicsi, kompakt jellege.
A pancake és manuális zoom metszeteként rátaláltam a panasonic 12-32-re, azonban ennek az átfogását tartom kicsinek (főleg a D80-anon alapojektívnek használt 18-70 után).Kérlek segítsetek feloldani a dilemmámat! Alaptalan a félelmem a motoros zoomtól? Vagy inkább válasszam a 14-42IIR-t, nem olyan nagy az? Esetleg van más javaslatotok alapobjektívre?
Még peremfeltételnek annyit, hogy használtan venném a dolgokat (ha nem jön be a MILC téma, ne bukjak sokat), és 14-42EZ-t elég ritkán találok (magában szinte sehol, géppel együtt is néha-néha csak). Ennyire jó objektív hogy nem adják el, vagy ennyire nem vették korábban?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
un2112
tag
A bestbatt.com-ról szoktam rendelni. Ugyan nem kínai, hanem amerikai, de 1. jók az áraik, 2. döbbenetesen gyorsan kihozta a posta (bár most, karácsonyi időszakban nem lesz az olyan gyors), 3. amikor bajom volt az egyik akkuval, nyomban küldtek másikat, a hibásat sem kellett visszaküldenem. Van vagy 4-5 akkum tőlük, G80-hoz is, és remekül működnek. De lehet, hogy a többiek tudnak mondani jót kínai forrásból is.
-
80hun
addikt
válasz
csurgoi
üzenetére
A frontlencse főleg középen érzékeny a képalkotásban.
A hátsó lencsetag már érzékenyebb.
Itt van egy rövid teszt kár hogy nem lehet pikszelkukkolni

-
gkfx
csendes tag
Úgy néz ki csatlakozok a 4/3-os klubbhoz egy Lumix G80-al. Ehhez próbálok vadászni pár kiegészítőt. Sd kártyát már találtam. Kellene még tartalék aksi és kijelzővédő fólia. Akkuból ezt találtam. Használ valaki ilyet a G80-al, működik vele? Esetleg van ajánlott beszerzési forrás ezekre az utángyártott akkukra mint a memória kártyáknál? Fóliának meg gondolom valamelyik ebay-es megteszi.
-
trlala
aktív tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Szerintem itt legalább 2 probléma van:
1. Ha olyan szennyeződés került a lencsére (olaj, kátrány, zsír, gyanta stb.) amit házilag nem lehet takarítani, annak neki sem szabad állni, irány a szerviz. Ha ez nyomot hagy, hanyagságot jelez.
2. Ha olyan szennyeződés van, ami takarítható (por, esőcsepp, pollen stb.), akkor azt szakszerűen, óvatosan stb. kell elvégezni. Ha ez nyomot hagy, az megint csak igénytelenséget, hanyagságot jelez.
Én ilyent nem vennék fél áron se. -
MrChris
nagyúr
válasz
csurgoi
üzenetére
Nevetséges vagy inkább abszurd, értelmezhetetlen ez a 'tisztítási nyomok'. Helyesen fogalmazva tisztításkor összekarcolta, vagy megmarta, kárt tett a lencsében. Tisztítási nyom mikor kergeted a vándorló zsírfoltot, dzsuvát, aztán megunod és otthagyod.
A sérülés mértéke kérdés és annak függvényében az ára. -
Mercutio_
félisten
válasz
topikk
üzenetére
FF szenzor és ahhoz tartozó bázistáv vs. m4/3 szenzor aminél a nem rá merőlegesen érkező fények natív obikkal is érdekes kontrasztvexztést okoznak...fene tudja.
Inkább azt lenne érdemes kideríteni milyen nyomok/sérülések milyen szituban (ellenfény vagy épp frontlencsével érintő, esetleg kevés fényben, +porszemek az oviban , stb.) és milyen hatást váltanak ki egy hibátlan obihoz képest. -
Muerte68
addikt
válasz
csurgoi
üzenetére
fel lehet de az af-nagyon lassú lessz mivel az EM10-ben nincs fázisos af

Az ilyen" tisztítási nyomos"-objektívek szerintem messziről kerülendők-milyen tisztítás nyom??-szétmaszatolta a védőréteget összekarcolta a lencsét,rászáradt a vegyszer vagy mi
Ezek általában az összebarmolt lencsék jelzői szépítve 
Már elnézést a kirohanásért az eladót minősítem,mikor ilyen olcsó dumával akarja elsózni az elfuserált obiját
-
csurgoi
aktív tag
Mennyire jól muzsikál az OMD vázakon egy 4/3-os Oly 50-200 /2,8-2,5-es obi?
Lenne itt egy, de a gazdi azt mondja, hogy a tisztítási nyomok látszanak a frontlencsén.
Ez mennyire befolyásolja a képminőséget?
Egy ilyen adapterrel fel lehet rakni az EM 10-re?
[link] -
Terapeuta
őstag
A G9-hez dec 24-ig előrendelt géphez markolatot adnak grátiszba.
-
80hun
addikt
Amit ajánlottak előttem az is jó lehet , meg van egy kistesója a Godox TT350o + X1T-o
-
bogka
csendes újonc
Sziasztok! Egy Olympus em10 mark II géphez szeretnék rendszervakut, de nem tudom, milyen kéne hozzá. Első és egyelőre egyetlen vaku lesz, aránylag olcsó kategóriásat szeretnék, de azért már használhatót. Szóval milyet nézzek? Szükséges lehet a TTL? Köszi a segítséget!
-
Studi
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Fényerő különböző (I: 4-5,8 II: 3,5-5,6)
Frontlencse körül a felirat máshogy van. Az első verziónál a Lumix és a részleteket mutató felirat pont szembe van egymásnak, a betűk talpai mindnél a lencse felé vannak. A másodiknál a Lumix így van, alul az adatsor viszont fordítva, a betűk talpa kifele, így egyirányból olvasható az egész.
A zoomgyűrűhöz tartozó feliratok a régi verziónál elöl van, az élességállító gyűrű felé. (olyan, mintha a két gyűrű között lenne a felirat) Az új verziónál ez hátrafelé, a bajonett felé van.
Régi: MEGA OIS, új: POWER OISAz új teljesen fekete, vagy teljesen ezüst színű. A réginek az eleje fekete, a hátsó része a bajonett felé sötétszürke.
Kb ezek azok a dolgok, amikkel egy kép alapján lehet azonosítani.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
A fényerőről például
A régebbi f3.5-5.8, az II-es f3.5-5.6 -
szőröscica
addikt
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Ha használtam veszem, hogyan tudom beazonosítani? A power ois kapcsolóról?
-
Tin_Shield
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Elég jó, nem csak egy nagyzoomhoz képest, önmagában is tisztességes. A II-es verziót keresd, kisebb, könnyebb, jobb
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Pana 14-140-rol mi a velemenyetek?
Most egy 14-42-es kitobim es egy Oly 45 1.8-am van. Utobbit szinte sosem hasznalom, azert vettem, mert azt hittem, sokat fogok jatszani a melysegelesseggel, aztan semmi nem lett belole. Gondolkodom, hogy mindkettot eladom, es veszek egy 14-140et, iden a sivatagi turan jol jott volna.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Nem, 93,4° - köszi
-
trlala
aktív tag
Végre megvan! E-m1 + 50 2.0.
Ugyanolyan hangos, ugyanolyan lassú mint 4/3-on. 4/3-on is mindig az volt az érzésem, hogy a nagy kerregés közepette nem talál élességet. Hála Istennek tévedtem.
De a vele készült produktumnak nincs párja! -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
De, csak azt nem sikerült 99$+pkert megcsipni..

-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Pana G7- en akkora látómezőt kapnék egy Samyang 10mm/F2.8 ED AS NCS CS- el, amekkora az m4/3 specifikációkban szereplő 109° ? -
MrChris
nagyúr
Jók lettek, jó nagyot lát ez a kis obi. A műfű nagyon ütős, élmény lesz takarítani!

Az f8 és a csökkentett felbontás ellenére sajnos átjön a bal oldali gyengeség. Pl ezen a kanapé bal oldala, szőnyeg, padló, könyvespolc meg van kenve, míg jobb oldalt a közeli kék fotel kék huzat csíkjai és a hátterében lévő bútorok teljesen élesnek látszanak. Tulajdonképp a bal egyharmadán már észrevehető. Erről van megosztható nagyobb felbontású? -
Tin_Shield
őstag
válasz
xXxian
üzenetére
1. Az egy-egy csere nem éri meg. A 20 f1.7 egyébként az egyik legjobb mft objektív, ha a kissé darálós és viszonylag komótos AF nem zavar.
2. Képminőségben elég hasonló szintet tudnak a mostani mft kitzoomok, gyakorlatilag mind jó - átfogástól függetlenül. Az első generációsakat jobb elkerülni, kivéve ezt a 14-45-öt, ez elég jó, ha jó áron adják.
-
hibavissza
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tin_Shield
üzenetére
14-45-nek annyi előnye van az újabb Pana kitobihoz képest, hogy van AF/MF kapcsoló rajta, ellenben nagyobb és nehezebb, rajzban már az új (HD jelzésű) kitobihoz képest nincs előnye.
A régi 14-42 kitobi az más történet, rettenet gyártási szórással. -
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Árulok egy Pentax kit-et, amire most csereajánlatot kaptam.
Egy Pana 20 1.7 I.-t és egy 14-45-t adnának érte. Mindkettő hibátlan, made in Japan. Mit tudunk ezekről az objektívekről? Milyen értéket képviselhetnek?
Köszönöm előre is,
X -
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
az utolsó három (négy) kép az Fuji

Igen, a flare volt az egyik, amit a kompromisszumok alatt értettem. Persze neki lehet állni utómunkával, de arra már nem maradt energia

-
Grga_Pitic
aktív tag
Jó kis sorozat lett, nekem bejön. Szépen rajzol a Laowa, és bár UWA-nál ez ritkán számít, de a bokeh is nagyon rendben van az utolsó három képen.
Viszont a flare-re tényleg érzékeny, már a sima mennyezeti izzók körül is látszódik. Na de milyen csillagokat rajzol a fali TV ledjeiből f8-on! -
|AP|
veterán
Elkészültem az irodabelső fotókkal a kis Laowával. Bár sajnos kicsit decenteres példányt sikerült kölcsönkapnom, még így is azt kell mondjam, hogy bár kompromisszumokkal, de akár még kisebb munkákra is alkalmas. A látószög tökéletes, az élesség megfelelő (f8-on használtam végig, állványról - sajnos a decenter miatt a bal oldalon észrevehető egy kis életlenség itt-ott), a méret meg hihetetlen.
Azért nem bírtam ki, hogy ne lőjek pár képet a Fujival is, és bár nagyon meggyőző a kis Laowa, szerintem nem fogom kibírni, hogy megnézzem mit tud egy Fuji 10-24.
-
törölt tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Köszi
-
törölt tag
Üdv.,
Az érdekelne, hogy melyik gép tud automatikusan 3db vagy 5db 1 fényértékkel nagyobb vagy kisebb beállítással képet készíteni HDR-hez.
G7, GX7, GX85, em10 stb. mindegyik érdekel. -
Balinov
titán
Srácok, em1mk1 és oly 30mm makroval nincs ugye vazban focus stacking, csak a 60-as oly makroval?
-
Mercutio_
félisten
Nem tudom volt-e már, de hátha valaki ráér:
Pana G9 és 200/2.8 premier holnap (23.-a) a digitcam-ben.
-
scarabaeus
őstag
Ezek szerint az Olympusban felmerült ilyesminek a létjogosultsága

(#85004) Studi: A telefonossal az állvánnyal mindenféle magasságba feltartva és a szakadék fölé kinyújtva is látom a képét, mit lát, vízszintes-e, megfelelő-e, így a GM-ek távkioldócsatlakozó-mentessége okozta kezdeti idegenkedés után megkedveltem.
-
b.vr
őstag
azért az meríti az akkut eléggé, a telefonét is meg a fényképezőjét is, szóval én is a sima vezetékes távkioldót használom.
(#85001) scarabaeus: "Úgy tűnik, valahogy nem merül fel a gyártókban az időzítős sorozat létjogosultsága."
ahogy írtam a a self-timer custom-ban tudsz ilyet beállítani, viszont az automa hdr az asszem automata módon átteszi magát high sorozat módba (bár lehet hogy menüből felül lehet írni) Mindenesetre a normál bracketingnél ennek elvileg működnie kell.
-
scarabaeus
őstag
válasz
topikk
üzenetére
Ez egy igen elterjedt probléma, van, hogy "hardveresen" futottam bele panorámakészítés közben (Samsung EX1-en egy tárcsán volt a két funkció, az időzítő és a bracketing), a Pana GX1, GM1, GM5 simán csak menüben teszi együtt kiválaszthatatlanná őket, így én is, korábban rádiós távkioldót, a GM1 óta pedig telefonos vezérlést használok. Még ha nem is kell sokféle expozíció, akkor is, hogy se én ne legyek a halszem látómezőjében, sem az árnyékom. Úgy tűnik, valahogy nem merül fel a gyártókban az időzítős sorozat létjogosultsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Godox XPro-N Nikon vaku távvezérlő - doboz, minden tartozék
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek általában az összebarmolt lencsék jelzői szépítve