Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Panasonic G7- hez milyen egyszerű távkioldót ajánlotok? Pana-kompatibiliset sehol nem látok...[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Köszönöm, megrendeltem..., vezetékest, postával 4k.
Csak azt tudnám ugyanez pana dmw rsl1 név alatt miért huszonezer?[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
válasz bakosgabor57 #83389 üzenetére
Sajnos beleestem az elkapkodott választás hibájába, hazai boltban is van utángyártott 3k+ futár.
[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Reggelt!
Egy hónapja vagyok G7 tulaj 14-42 kit obival. Nem is tudom..., egy kicsit vagyok csak elégedetlen a géppel (vagy az obival?), az is csak az élességet illeti. A kérdés az lenne, hogy többet ne is várjak, esetleg fix obival jobb lesz? Ilyenek a képek. -
bakosgabor57
őstag
válasz hibavissza #83659 üzenetére
Kösz a tanácsokat mindenkinek.
Ma az e-shutterrel csináltam néhány képet és szerintem javult az élesség. -
bakosgabor57
őstag
válasz Grga_Pitic #83670 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat, hibavissza- nak is.
-
bakosgabor57
őstag
Kellene nyitni egy objektív ajánló MILC-re topikot.
Vadászni kell az információ morzsákat. -
bakosgabor57
őstag
válasz Tin_Shield #83725 üzenetére
Persze ha tudtam volna a gép vásárlásnál, hogy majd le akarom cserélni inkább fizettem volna valamivel többet, most sem sikerült előre okosnak lenni.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
válasz Tin_Shield #83727 üzenetére
Igen, ez egy elég lényeges tényező...
-
bakosgabor57
őstag
Hali
OLYMPUS M. ZUIKO 40-150MM F/4-5.6 -ból léteznek eltérő kiadásúak? Ugyanis használt áruk 60-30- ig terjed..., és mindegyik hibátlannak van feltüntetve, különbséget a garanciában látok.[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a tájékoztatást.
Kissé lehangoló ez az átláthatatlanságba hajló jelölés rendszer -hacsak nem direkt ilyen irányú a szándék- minden gyártó részéről, amit aztán a boltok, eladók (tisztelet a kivételnek) derekasan ki is használnak.
hito : szemezek a jegelteddel is, ezt hirdeted?[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Pont egy ilyenre gondoltam, amikor egy korábbi hsz-emben hiányoltam az MFT objektív ajánló oldalt.
Elszomorító milyen sok bolt van, ami nem fordít kellő figyelmet az áru pontos leírására. Hogyan vásároljon így az ember egy web áruházból? Van elég sok hozzá nem értő vásárló, elsőre szinte mindenki az, másodszorra már csak az aki nem tanult az elsőből.[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
válasz Mercutio_ #83756 üzenetére
Az ember fia azért vásárol/na/ webáruházból, hogy ne kelljen esetleg 100km- eket utaznia egy szakboltig. A gyártói oldallal sem vagyok kisegítve, ha az áruházi oldalon hiányosak az adatok, legtöbb helyen még azért sem kezeskednek, hogy amit a képen látok az valóban a keresett termék.
-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Képminőség szempontjából és pixelkukker szemmel nézve melyik a jobb megoldás G7- hez:
1. Nagyobb átfogású zoom 14-140
2. 14-42 és 45-150, vállalva az obik cserélgetését
Próbáltam utánaolvasni, de arra jutottam, csak kényelmi különbség van. Persze árnyalják a dolgot az olyanok, mint pl. hito 14-140- ről írt hsz-e.[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
válasz hibavissza #83773 üzenetére
Kerülöm a mechanikus zár használatát, ritka az olyan körülmény, amikor ne tudnám az e-shuttert használni.
-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Van valakinek tapasztalata utángyártott DMW-BLC12 akkumlátorról? Használható?[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Ha jól értem, a "Tedd próbára" szabályzata szerint Pana gépre nem tudok kölcsönözni Oly objektívet?
-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Szerintetek képminőségben előrelépés lenne egy Pana kit 12-60 a 14-42- höz képest, a nagyobb induló látószögön kívül? -
bakosgabor57
őstag
válasz Tin_Shield #84926 üzenetére
Az van nekem is, tehát nem lehet nagyobb befektetés nélkül megúszni a minőségi ugrást (nem is tudom mire számítottam ). Köszönöm a választ.
-
bakosgabor57
őstag
válasz hibavissza #84935 üzenetére
Nehéz a döntés, mert minél többet nézelődik az ember, annál jobban elbizonytalanodik egy végleges lépést illetően. Itt egy kis előny, ott egy kis hátrány, tologatom a rászánt összeget felfelé, utoljára már majdnem véglegeltem egy e-bay-es vételt, és már 200k-nál tartottam (mert megérdemlem), aztán észbe kapok, akkor visszakozz..., nehéz ügy ha nem vagy milliomos.
[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
Hali!
Pana G7- en akkora látómezőt kapnék egy Samyang 10mm/F2.8 ED AS NCS CS- el, amekkora az m4/3 specifikációkban szereplő 109° ? -
bakosgabor57
őstag
válasz bakosgabor57 #85032 üzenetére
Nem, 93,4° - köszi
-
bakosgabor57
őstag
Pana hírlevél (bocs ha volt már)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest