Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolko74
tag
Panasonic GX80-hoz tudtok ajánlani bevált kijelzővédő fóliát?
-
csurgoi
aktív tag
Srácok tudtok valamilyen megoldást arra hogy powerbank-ról tölthető legyen a BLS-5(vagy 50) akkú?
-
topikk
senior tag
O is erre a kovetkeztetesre jut, de latvanyos kulonbseg van az obik kozott, azaz egy kevesbe jo felbontassal rendelkezo obival nem annyit javul a felbontas mint ami a varakozas lenne (mondjuk at nem ertem miert f/8-on lotte a teszteket).
75 1.8 pl. elmaradt az elmeleti javulastol mig a ZD 50 f/2 teljesen "kiszolgalja" a HiRes felbontast.
-
Studi
veterán
válasz
topikk
üzenetére
Nincs most időm elolvasni, de örömmel tölt el, hogy Wrotniak sok év eltűnés után újra publikál.
Nagyon hasznos tartalom van az oldalán.Más: kiszolgálja kérdés: ha valaki tanult már digitalizálást picit alapabb szinten is, az tudja: a sűrűbb mintavételezés az esetek nagy részében jobb minőséget fog hozni. Van egy szint, ami fölé persze már nem érdemes menni, de még elég messze vagyunk ettől. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Bayer rács negyedeli a mért információkat, és azt interpolációval próbáljuk úgy-ahogy korrigálni. Ezt például a HiRes kiküszöböli teljes mértékben.
-
topikk
senior tag
Nagyon jo iras a HiRes mode-rol, es arrol hogy az obik "kiszolgaljak"-e ezt a felbontast.
Elnezest azoktol akiket zavarnak az idegennyelvu linkek.
-
MrChris
nagyúr
Pedig több típusból is van két verzió e célból. Pl az említett gx80 és gx85. Hito kollégánknak volt is egy ilyen. Az esemény videózóknak szivatás, pl esküvőnél egy-két állandó vágóképet biztosító fixált kamera, meg előadást rögzítő... Ők velük kicseszés, mert hiába fizetnék meg a vámot, egyszerűen nincs ilyen az EU-s boltokban.
-
asdf_
veterán
válasz
xXxian
üzenetére
30 perc alatti: --> fenykepezogep x % vam
30 perc feletti: --> videokamera y % vamx<y, szoval penzrol szol. A 30 perc feletti felvetelre pedig valoszinuleg nincs akkora igeny, hogy az osszes tobbi juzert szivassak a magasabb arral, sem akkora, hogy ket verziot tartsanak a piacon.
-
Gercsa
senior tag
válasz
theporcupine
üzenetére
Köszönöm ez nagyon hasznos!
Ezt sem tudtam.Mostmár csak azt nem értem miért nincs a gh4r kitben sehol 12-60-as obival, meg úgy egyáltalán miért olyan ritka ebből a kit kiszerelés!

-
Gercsa
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Az a problémám, hogy hazai boltból hivatalos úton számlával kellene vennem.
Alapvetően az sem lenne gond ha felár ellenében kiszednék a limitet, az sem ha itthon tudnék venni számlával más régiókód alá tartozó terméket, de tök furcsa hogy erre nincs semmi értelmes megoldás még pénzért sem.
Ha jól tudom külső felvevőt csatlakoztatva nincs 30 perces limit, tud valaki esetleg egyszerű kicsi külső felvevőt ajánlani ilyen célra esetleg?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Gercsa
üzenetére
Aszem a tengeren túli modellek, pl GX85, de a biztosat ki kell deríteni. Ez amúgy egy EU-s kedvesség miatt van minden kamerára, mert azokat az eurotax ebbe a kategóriába sorolta. Panából csak némelyik régebbi hackelhető, még Sonyknál van rá lehetőség. Az EU 5,6% vámot tesz rá ha hosszabb videórögzítésre alkalmas. A mobiltelók más eurotax besorolásba kerültek, azoknál nincs korlát.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Gercsa
üzenetére
GH2, hack-el feloldható a limit

-
MrChris
nagyúr
válasz
csurgoi
üzenetére
Csak a régi lombkoronás videódat listázta, azt már megkritikáztuk
Fókuszra nincs jobb megoldás, mint hogy hanyagold a követő AF-t és így oldd meg. A gx80-at single AF-el használom középtől kicsit feljebb a kis fókusz négyzet és ha kell tapival áthelyezem. Közben ha kell fókuszálok. Alapvető élességben a telók annál már jobbak, bár mint az a xiaomi eléggé túlélesített képű. Oly és még sokan mások letojják a videót, meg a fhd-t, míg a mobilok folyamatos fejlesztésben vannak, nagyobb üzlet is.
Van más felvételed is? -
MrChris
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
GX80-al nem vettem észre akadást. Holnap ellenőrzöm, most van is néhány hosszabb snitt.
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a Panasonic G7 és G80 modellek milyen videó felvétel idő limitekkel rendelkeznek?
30 percet olvastam elvileg, de ez nem tiszta hogy minden felbontásban, vagy csak 4K-ban, és ha igen akkor a többi felbontásban mennyi a limit vagy nincs egyáltalán 4K alatt már?
Illetve a gyakorlatban ez hogyan néz ki, ha letelt az idő akkor megáll a felvétel és újra el kell indítani gombnyomással, vagy esetleg kezdhet automatán egy új felvételt úgy hogy ne legyen időkimaradás?
-
csurgoi
aktív tag
Drága barátaim!
Bocsájtsatok meg nekem ezért a sok háborgásért, de már lekaparom magam ezzel a videós problémámmal.
Mit b...ok el, vagy kell valamilyen különleges beállítás, hogy az EM10 II-el egy elfogadható videót készítsek?
A mostaniakat kenterbe veri a XIAOMI Redmi 4-em élességben, színhűségben.
Már mindenfél üveg volt rajta fix, zoom de a minőség az a béka segge alatt van.
A legutóbb egy 12-40/2,8-as zommal akartam jó fényviszonyok közt egy rövid videót felvenni, de olyan zajos és úgy ugrál a fókusz hogy az ideg rám jön.Kb 3 éve volt egy Oly XZ-2-em azzal penge videót tudtam csinálni, a fokusz nem ugrált.
Vagy ez ennyit tud, ne várjak többet tőle?
Azért fura mert az orosz nyelvet jól beszélő ember vagyok és több kinti videót láttam amiben az egekbe magasztalják az EM10 videós képességeit.
A YT csatornámon vannak videók az EM10-el és a régi XZ-2-el is.:
[link] -
Gyick
őstag
Hi!
Pana G81-et-nek gondolom német menüje van...Át lehet állitani azt angolra nem tudja valaki véletlenül? -
MrChris
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Akkor nagy veszteség nincsen. Nem a dual és szenzorstabi hiánya miatt fogom nélkülözni ezeket.

-
MrChris
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Elkevertem, az Oly 300/4 IS-t akartam írni, de az meg nem zoom. Ezzel hogyan müxik együtt a Pana vázstabi?
-
-
MrChris
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Jól értem, hogy Pana vázon a 12-100 teljesen letiltja a vázstabit? Viszont az OIS marad és arra vonatkozik az obi kapcsoló állása? Ez elég érdekes. A 40-150/2.8-al tudtommal müxik a vázstabi.
-
topikk
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Gyanús, hogy itt megint valamilyen félrevezető irányba megyünk. Fordítva biztosan működik: Oly váz, Pana obi - IBIS vagy OIS is megy önmagában. Szinte biztos, hogy Pana váz / Oly obi is hasonló.
-
-
Muerte68
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A 12-100-nál az ois-is bőven jó a dupla stabi csak most lett felkapva én 60-as obival stabi nélkül is megoldottam gond nélkül .
-
Mirman
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
A pana G80-ban van beépített stabilizátor a vázban ezért mindegyik obival lesz stabid Olympussal is . A panasonic objektívekkel pedig együtt dolgozik a vázban és obiban lévő és még hatékonyabb eredményt ad.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Köszi a hozzászólást, topikk, hegyimorc, b.vr, pandur99, Mercutio_.
Olvastam a témában úgy hajnal fél 3-ig, meg is lett az eredménye: reggel elaludtam.
Sokkal előrébb nem jutottam, viszont eszembe jutott, hogy van egy ExposurePlot nevezetű progi. Az elmúlt két év nyaralós-kirándulós képeiből mazsoláztam, amiket LX7-tel fotóztam (ekv. 24-90mm, f1.4-2.3). Azt hittem, valami használhatatlan eredmény jön majd ki, de nem: a képeim kb. 63%-át ekv. 24mm-en lőttem, 9%-át 40mm-en, 13%-át 90mm-en, a maradék 15% pedig kb. egyenletesen oszlik el a köztes tartományokban. Azt, hogy mennyire jött volna jól a nagyobb fókusztávolság, nem tudom megmondani, de a 90mm-en lőtt képek egy részénél biztos zoomoltam volna még tovább is.Jó lenne 2 objektívvel (1 zoom + 1 fix) lefedni az igényeket (átfogás + fényerős obi).
A fix talán a könnyebbik eset, bár kicsit elbizonytalanodtam, mert bár van itthon 12mm és 25mm, de úgy tűnik, hogy a 20-as nekem jobban jönne. (Egyébként videózásra használom most ezeket, arra beváltak, igaz, ott van időm és lehetőségem többet mozogni.) Mondjuk a zoom miatt anno biztos kényelmesebben fotóztam, a G80-nal már többet mozgok, így a meglévő fixek egyike akár jó is lehetne a zoom mellé.
Amiken gondolkodtam:
1. 12-35mm f2.8: szuper lenne fényerőre, a dual stabi miatt is, de sajnos rövid.
2. 12-40mm f2.8 pro: ez hosszabb valamivel, de még mindig rövid lehet, és stabi sincs.
3. 12-60mm f3,5-5,6: a legolcsóbb és ki is szolgálna, viszont fényerőben az előzőekhez képest a vége már -2 stop. Viszont van stabi.
4. 12-60mm f2,8-4: mint az előző, de egy stoppal előrébb vagyok.
5. 12-100 f4 pro: Valamiért izgat.
Fényerőben kb. mint az előző, de G80-nal sajnos bukom az IBIS-t, csak az OIS működik.Árat, méretet direkt nem írtam, pedig nagy különbségek. De az legyen a második rosta.
-
MrChris
nagyúr
válasz
totálkezdő
üzenetére
Igen, Steinway zongi B modell, a húrok alatti rezonáns és rajta a megbontott húrláb. Pont ilyet javítottam 4 éve mikor új volt a G6 és készítettem videós próbálkozásként egy kis rövidfilmet a stégszögek kitöltéséről. Előkészületben van egy kis mozgókép a rezonáns javításról is, csak nem sok időm van rá.
-
asdf_
veterán
válasz
totálkezdő
üzenetére
Kicsit draga lenne muhelyasztalnak, egy Steinway zongora bele lesz az szerintem.
-
MrChris
nagyúr
Ide is beteszem, pár újabb kép a Laowával. Az egyik kerekes 5 képes hdr, másik sima. Sokat nem tett hozzá a hdr (mert még ellen is dolgoztam neki
), cserébe a levelek bemozdultak
Viszont látni, hogy a szenzorstabi milyen jól megfogja, alig lett crop. Aszem a 20-as mellett ez az obi is rendszermarasztaló lesz. 
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ahogy a többiek írták személyiségfüggő.
Ha elsősorban nyaralni szeretnél akkor ott habitustól függően 12-32/12-60/14-140/150 és estére valami fényerős fix (nálam 20-as)
Végig toltam Máltát csak fix és 12-32+20/1.7 felállásban is, utóbbi nekem jobb volt és jóval ritkábban volt "megint nem a jó obi van bent" érzésem. -
pandur99
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nagy mazochizmus szimplán fix objektívekkel nyaralni menni?
Ezért találták ki az "utazó" objektíveket. Szóba jöhet: 12-50, ennek van makró állása is, 2 in 1 objektív. Pana 12-60, Oly 14-150, Pana 14-140, pénztárcától függően. Én régen elvoltam a nyaraláson a 12-50-nel, a mellé csomagolt 40-150-est csak ritkán kellett elővenni, mostanában egy 14-150-est viszek, ez szinte mindenre jó. Régen Nikon D80-asom volt 18-200 VR-rel, évekig elég volt a nyaralásokon, ez azzal parallel, nem vagy rászorulva cserélgetésre akkor, amikor az utastársaid vagy a családod már úgy néz rád, hogy legszívesebben elbujdosnál

-
b.vr
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
"Nagy mazochizmus szimplán fix objektívekkel nyaralni menni?"
Írtam erről részletesebben, merthogy csináltam ilyet régebben, és szerintem elég nagy szívás

Ez még a 12-40/2.8 előtt volt, az blogbejegyzés első harmadánál van, de keress ott rá az oldalon "Dalmácián" szóra és úgy meglesz
Persze én akkor sok mindent és sokféle helyzetben le akartam fotózni, ha ez az inger nincs benned úgy akkor talán nem annyira reménytelen. De ha állandóan az objektív-cserélgetésen agyalnál (vagy ha nincs rá idő akkor meg ezen idegeskedsz) akkor azért az szívás tud lenni.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
"Nagy mazochizmus szimplán fix objektívekkel nyaralni menni? "
A mazochizmus az, amikor nyaralás helyett azzal foglakozol, hogy magaddal cipelt sok obi közül épp melyiket tedd a vázra.
Én ezt a problémát úgy oldom meg, hogy egy fix van a gépen, egy másik obi pedig a táskában amit csak nagyon ritkán teszek fel a vázra. (MFT esetében nálam a 14-es vagy 20-as pana, a táskában pedig a 45-150)
Elvagyok szinte egész nap a huszassal , fent a hegytetőn pár kép erejéig felteszem a telét, majd visszacsere ... és nincs egész napos állandó zsonglőrködés.
De jól elvagyok egyetlen fix obival is.
Másik megközelítés: (mivel leggyakrabban bringázás közben fotózom) eldöntöm előre, hogy most fotózni megyek bringával, vagy bringázni és közben fotózgatok is. Amelyik első helyre került, ahhoz igazítom a másikat.
Ugyanez működik nyaralással is. Fotózás vagy nyaralás? Amelyik fontosabb ahhoz igazodik a másik.
-
topikk
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Szemelyiseg kerdese, nekem eleg nagy
, de van aki egy darab 35/50 mm ekv obival is elvan es szuper fotokat keszit. -
Szuper. Akkor bonyolódik a helyzet. A fix 12, 25 és 42,5 mm mellé kéne még valami, főleg utazáshoz, ha az utóbbi rövid lenne. Gondolom egy zoom lenne a legpraktikusabb, 12-60-as vagy 40-150-es. Ilyen célra szerintem a kisebb fényerejű változatok is megfelelnének nekem. Viszont lehet, hogy az említett makró hossza elég lenne, plusz szívesen kipróbálnám a makrózást is. Pénzt természetesen mostanában csak egyre tervezek kiadni. Nagy mazochizmus szimplán fix objektívekkel nyaralni menni?

-
b.vr
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én használtam régebben koncerten, portréhoz, meg csak úgy általánosan is. Igen, jó képeket lehet vele lőni. Éles (természetesen), és szép a háttérelmosása. A fókuszlimiter pedig hasznos.
-
-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Én sem értettem (és most is elég furcsa) de tegnap amikor szóba került elolvastam 80hun linkjét, ott pl. azt írták hogy az az elmélet hogy a rekeszlamellák vibrálása okozza (vagy mi... fogalmam sincs miért vibrálnának) Bár azon a fórumon meg volt akinek más obival is csinálta, és szerinte ezért inkább a szenzor. Én mindenesetre eddig erről nem hallottam, de hát se gx80asom se 20asom nincs, így végülis nem érint, de mindenesetre érdekes egy probléma.
-
-
-
80hun
addikt
Ne félj csinálja az panán is

Egyébként a fene emelgeti az iso-t kicsi pénz egy TT350o és ha nem vettem volna már az A7II-re akkor az olyhoz is vennék. Bár egy kioldó is elég lenne az olyhoz

-
-
-
Studi
veterán
válasz
Warton
üzenetére
Jó szar...

Az egyik legélesebb obi a rendszerben, és ezt nem azért mondom, mert van egy eladó példányom.

Perfekt alapobi fotózáshoz, lassú, és hangos az AF, de a képe, élessége kiváló. Videozáshoz mérsékeltebben jó, mert az AF belehallatszódhat a felvételbe. Persze videohoz úgyis jobb az MF.
-
Warton
őstag
Valakinek a 20mm-es Panasonic 1.7-ről van valamilyen véleménye? Jó, szar stb?
-
andersen10
aktív tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Igen, ez kellően alapos így, de gyorstesztre egy könyvespolc is megteszi, a durva decenteresség ott is kiszúrható.
Tesztábrásat akkor csináltam amikor egy ebay eladó nem akarta bemondásra elfogadni a hibát. -
topikk
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem biztos, hogy gyakori, csak nem kizárt, hogy nálunk jó szokás szerint nem visszaküldték gariba*, hanem körbejárt a használtpiacon az az 1-2 hibás darab.
* ha garis volt, és nem kintről rendelt aminél hasonló nagyságrend a javíttatás, mint egy új obi
-
Elültettétek a fülemben a bogarat ezzel a decenterességgel. Nemrég szereztem be a Samyang 12mm/f2-t és a Lumix 25mm/f1.7-et, eddig csak videóztam velük, de most már kíváncsi vagyok. Milyen otthon is elvégezhető tesztet ajánlotok, ezt esetleg?
-
andersen10
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ja nem tudtam, kösz az infót. Annó én is beleszaladtam decenteres 14/2.5-be, meg 12/2.0-ba, de azt hittem manapság már ritka az ilyesmi....
-
MrChris
nagyúr
válasz
andersen10
üzenetére
Ennyiért szokott menni. Újonnan 55e. Nagyobb kérdés, hogy milyen az obi, mert itt a fórumon 2-3 kissé gyengébb darab is előfordult, meg olyan is ami viszont 20-as szintű.
-
Mercutio_
félisten
-
Schanyee
senior tag
-
Balinov
titán
Sracok, Sami 7.5 halszemhez az LR defish kameraprofilt nem tudna nekem valaki feltenni valami ingyenes tarhelyre? ill hogy hogyan is kell telepiteni friss lrcc classic ala win7-en. m43forumon megtalaltam a topikot de az ott linkelt tarhelyen mar nem elerheto a profil
Ill. egy komponalasos kerdes, ugyanezen sami halszemmel, ha defishelni szeretnem tudom, hogy croppolni kell, mennyi a javasolt rahagyas a szeleken? Ill #2, olvastam regebben valahol (lehet,hogy rosszul emlekszem) de mintha remlene, hogy ajanlott ugy komponalni (tajkep, varoskep, ilyesmik) hogy a horizontot a kozepre ajanlott helyezni, igy sikeresebb lesz a defish effekt.
Koszi
Bali -
Royo85
tag
válasz
zolko74
üzenetére
Szürke kártya, vagy fehér lap és arra állítod a fehéregyensúlyt.
-
zolko74
tag
Egy Lumix G3 + 25mm 1.7 obival + ledes fotobox-al kellene tárgyfotókat készítenem átlagos minőségben. Hogyan állítsam be a fehéregyensúlyt, hogy a lila ne kék legyen?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nemtom mit ír, csak jeleztem hogy tudod ellenőrizni mi jelenik meg. Már nem használom a Lr-t, amennyit tökölök arra az ACR is elég.
-
Speeedfire
félisten
Grga_Pitic & MrChris: Nekem pedig úgy rémlett, hogy kiírja ezeket.
Itt is írja.
csurgoi: Akkor majd szólok neki, hogy mit fotózzon le helyettem.
Tuti, hogy a mostani szettemmel is jókat lőne. -
csurgoi
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy minden arannyá változik ennek a Wong gyereknek a kezében

Pláne ha megfizetik. -
MrChris
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha szeretnéd megnézni korrigálatlanul, akkor rakd fel az ingyenes rawtherapee progit és nézd meg vele, hasonlítsd össze a Lr-ossal.
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az, hogy teljesen mindegy mit van a Lightroomban kiírva, a korrigált képet látod.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szia!
Én 12-60-at használok. Szép a képe, szuper gyors az AF, és marha jó benne a stabilizátor. Béltérben, sötétben kicsit kevés néha. Videóra is jól használható.
A másikat nem ismerem de nekem fontosabb volt a 12mm mint a 140... 12-be szinte minden belefér. -
szpetri
tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Akkor engedélyezzük a váltást

Ha 52-es a szűrőmenete a 14-42-nak, akkor a régi. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha videóznál is, akkor a 14-140mm-nek van egy idegesítő "jitter" jelensége kézből kitartott, bekapcsolt OIS mellett. Kis mértékben, de beremeg (ezért hivatkoznak rá sokan "micro jitter" hibaként). Van akinek fel sem tűnik, van akit meg a halálba idegesít. Meg olyat is hallottam, hogy valakinél egyáltalán nem jelentkezik.
Most én is emiatt mondtam le róla (nekem Pana váz csak videó miatt kell). A 12-60mm most a kiszemeltem (f3.5-5.6 verzió). Pedig a 140mm-es vég elég jól hangzana nekem is.
-
Speeedfire
félisten
Hogyan lehet az AF-en pontosítani? Sokszor nem azon van a fókusz amin szeretném. Még akkor se, ha az AF beállításoknál beállítom, hogy pont középről vegye és ne random (ahogy a téma szerint ő szeretné). Arc prioritást is kikapcsoltam.
Ha otthon próbálkozok nagy fényekkel, vakuval akkor még a 40-150 ED R is elég szépen tud rajzolni. Viszont kint szabadban sokszor mintha részeg lenne.
Közben meg nézem Robin Wong tesztjét és csak ámulok, hogy milyen képeket lő. -
Speeedfire
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha csak általános utazós kell, akkor én a 14-140-es panára adok egy szavazatot. Kb minden igényt le fog fedni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha az első, ahhoz képest minden előrelépés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+ sokszor a helyszín/téma is sokat dob a képeken.