- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
topikk
senior tag
A másik próbléma , hogy a beépített bracketing funkcióknál nem lehet késleltetett expót csinálni (vagy csak én vagyok béna?). Ezt nem is értem, ha állványra teszem a gépet és szeretnék egy focus bracketing-es makrót lőni, vagy egy DHR-es tájképet, illene hozzá a késleltetett expo.
-
b.vr
őstag
válasz
trlala #84996 üzenetére
Szerintem csak ha valamiért nagyon a villámmegoldás kell akkor érdemes a beépített hdr-t használni, egy hdr fotónál annyi mindent lehet állítani, és ez annyira (konkrét témától is függő) személyes preferencia kérdése hogy jobb ezt otthon szoftveresen saját magadnak kikeverni mert nagyon kicsi az esélye hogy az automatika pont olyat csinál mint amit a legjobban szeretnél. Viszont a szoftvereshez meg inkább az expo bracketinget javaslom (lehet belőle mysetet csinálni vagy kitenni funkciógombra) mert ott abban a hdr menüben túl nagy a lépésköz, 2 EV, ami nem átállítható (legalábbis én nem találtam), az expo bracketingnél meg veheted 1 EV-re.
-
trlala
aktív tag
Szert tettem egy e-m1 egyes verzióra. Ebben van HDR mód, ami új számomra. Illetve szoftveresen már próbálkoztam, de olyan gépem nem volt, ami "helyből" tudja. Használta ezt a funkciót már valaki? A számos variáció közül nem is tudok választani.
A kimenet gondolom csak JPG lehet, RAW-ban nem tud HDR-t menteni. A kimeneti JPG mérete beállítható?
Köszi -
hibavissza
veterán
válasz
szpetri #84984 üzenetére
Azt jelenti, hogy nem tudom beállítani milyen záridőnél kezdjen ISO-t emelni és fordítva. Az automatika úgy van beállítva gyárilag, hogy gyutávtól függetlenül 1/60-as záridő körül kezdjen ISO-t emelni. Az 1/60 egy elég szerencsétlen záridő. Igazából semmire se igazán jó.
-
Studi
veterán
válasz
csurgoi #84992 üzenetére
Milyen vázra tennéd? A képminőségük nagyon hasonló, talán egy hangyányit az Oly felé billen a mérleg, viszont a Pana fényerőben jobb. Az ára megintcsak az Olynak a kedvezőbb, a stabi lesz kérdés: ha sima három/öttengelyes stabid van, akkor Oly. Ha dual IS-t támogató vázad van, akkor megérheti a Pana a felárat.
-
csurgoi
aktív tag
Ha arra a döntésre jutnék, hogy a meglévő Oly 40-150-et lecseréljem, akkor ti melyiket választanátok?
Olympus M.Zuiko 75-300 II vagy a
Panasonic Lumix 100-400 Powert(II) ? -
szpetri
tag
válasz
hibavissza #84980 üzenetére
Videónál lehet, az nem érint
De mit értünk azon, hogy fotónál nem lehet paraméterezni a záridő-iso-t? -
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #84981 üzenetére
A videónál kihagyott auto ISO-nak elképzelhető, hogy van valami hardveres oka. Nem tudom megítélni. De van benne egy rakat bosszantó szoftveres butítás. Persze egyszerűbb ezzel szegmentálni, mint valódi fejlesztéssel.
Végül is nálam elérték, hogy észvesztőt kell gurítaniuk nagyon olcsón, hogy a következő gépcserénél Panát vegyek. Ezt mondtam a G5-nél is. Sajnos kihozták a GX80-at mikor rám tört a válthatnék. Pedig nagyon remegett a kezem egy jó árasított A7II felett. -
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza #84980 üzenetére
Tényleg bakker! Csak fotóban van! Ezt a jövőbe mutató fejlesztést mindig elfelejtem.
-
szpetri
tag
Még egy kérdés a Gx80 tulajokhoz:
fi:zi'k mester ezt írta a tesztben:
"Manuális módnál viszont le kell mondanunk az Auto ISO-ról..."
Ez biztos így van? G7-nél simán megy az M mód AutoISOval. -
WestBam
senior tag
Ez a gép egy álom, végre baromi jó képek készültek.
Ha kiment az első cikk amit ezzel fotóztam akkor linkelem a képeket ide is, de a mega zoom kompaktom semmilyen téren nem ér a nyomába sem. Ugyan azokkal a beállításokkal fotóztam, mint a régi gépemmel, most nem égett be a kép egyelőre, szóval maradok ezeknél a beállításoknál, nem tekergetem.Akik régebb óta használnak ilyen Olympus Pen gépet azoktól kérdezném, hogy van-e lehetőség ebben elmenteni az aktuális beállításokat és azokat később előhívni manuál módban? Találtam olyat a kezelési könyvben, hogy "Myset" ahol 4 beállítást lehet menteni, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt keresem.
-
szpetri
tag
válasz
hibavissza #84970 üzenetére
Köszi!
Más nem is érdekel, én is azzal használnám -
Studi
veterán
válasz
topikk #84969 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Az Adobe Standard egy nyers adatokból kinyert, Adobe által minden márkára ráhúzott átlag. A Camera xxx értékek viszont már gyártó/típusfüggő beállítások, a gépben kiválasztott jpeg feldolgozáshoz hasonlóan próbálja kezelni a színeket. Ezt általában a gyártóval együttműködve alakítja ki az Adobe, ezért volt az, hogy a Panasonic pédául sokáig teljes egészében hiányzott, most is csak az újabb generációs vázak szerepelnek.
-
topikk
senior tag
Gondolkodtam, hogy itt tegyem fel vagy a Ligtroom topikban, de végül ide írom:
Nem rég fedeztem fel, hogy az Adone Standard helyett a Camera Natural-t választva a "Camera profile"-hoz jobban tetszik a végeredmény. Viszont Camera Natural-al semmit nem kell a szaturációhoz, vibrance-hoz nyúlnom, sőt néha kissé túlszaturált a kép. A kérdés az, hogy pontosan mit csinál a Camera natural? Utánozni próbálja azt amit az Oly kamerában levő JPEG koverter csinál a RAW-ból?
-
szpetri
tag
Sziasztok,
Panasonic GX80-on a focus bracketing / stacking működik Olympus obival?
-
trlala
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #84966 üzenetére
Magas labda volt. -
MrChris
nagyúr
válasz
szőröscica #84960 üzenetére
Próbáld meg, hogy rawba fotózol és azt Photoshopban ACR-el megszerkeszted (behúzod a csúcsfényeket, feljebb húzod a sötéteket...), biztosan többet ki lehet hozni mint az amúgy is gyengécske jpg-jéből. Esetleg osszál meg egy értelmes rawot, kiderüljön mit lehet kihozni belőle.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
szőröscica #84960 üzenetére
Ma már öregecske és elavult egy mai gép mellett, de szvsz simán el lehet lenni vele, igény kérdése inkább... Én nemrég az öreg e-p1-et vittem ki túrázni és a keresőn kívül ott, olyan felhasználás mellett nekem semmi nem hiányzott róla. A dinamikája meg tuti jobb mint az iphone-nek, inkább valami más gond lesz ott. Én multi fénymérést használok és expó korrekcióval korrigálok, ha valami ki akar égni/bebukni. A hdr-t meg meg lehet oldani expo sorozattal és/vagy raw-al.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Szerintetek a Panasonic G2 jó gép még? Miért érződik úgy, hogy kisebb dinamikatartománya van, mint egy iPhone 6S-nek? Mintha hamarabb beégnének a képek vele, még akkor is, ha kikapcsolom a HDR-t a telefonon.
Melyik fénymérési módot érdemes használni?
Van esetleg rá valami, akár nem hivatalos, de megbízható szoftverfrissítés, ami plusz funkciókat előhoz? Igazából egy automata HDR módnak nagyon tudnék örülni.
-
válasz
scarabaeus #84957 üzenetére
Köszönöm!
A linkelt cikket természetesen el fogom olvasni. Első körben jó nekem az 1/3 - 2/3-os becslés. -
trlala
aktív tag
Nagyon szerettem 4/3-on az 50-es makrót, de m4/3-ra váltás miattt anno eladtam. Gondolttam lesz legalább olyan natív m4/3 lencse, mint az 50-es volt, de sajna csalódnom kellett. Most szert tettem egy E-M1-re. és keresek adaptert + 50-est. Eddig nem foglalkoztam vele, mert nem volt rá szükségem, de amint látom van háromféle adapter (mmf-1, mmf-2, mmf-3). Megmondanátok, hogy mibem térnek ezek el egymástól? Melyiket vegyem?
Ha valakinek van pöpec állapotó 50 f2 ne fogja vissza magát!
Köszi -
scarabaeus
őstag
Egyik sem, se nem csak előre, se nem csak távolra növekszik, de még csak nem is egyformán mindkét irányba. Van egy elterjedt becslés, hogy előtte 1/3, mögötte 2/3 arányban növekszik a mélységélesség, de ez sem igaz (hiszen a távolabbi épp végtelenné is válhat, az meg milyen arány már, hát nem 2/3). Előtte kisebb, mögötte nagyobb, de hogy épp mekkora: Nagy Krisztián (itt is fórumozó) annak idején elemezte ezt a témát is a saját oldalán, pár éve viszont átkerült az anyaga ide.
-
A következő (elméleti ?) kérdésem lenne:
Ha beállítom (manuálisan) a kívánt "objektumra" a fókusz síkot mondjuk F2 rekesz értéknél, utána ha kizárólag a rekesz értéket számszakilag növelem (mondjuk F5,6-re vagy még tovább F11-re), akkor a fókusz sík melyik irányba válik "térré"?
Avagy az eredeti síkban levő tárgyak mögötti részek (géptől távolabb) kezdenek el élesedni, vagy a közelebbi (géphez közelebb) részek? Esetleg mindkét irányba egyenlően "terjed" a fókusz sík?
(Elnézést, ha nyakatekerten fogalmaztam...)
-
scarabaeus
őstag
válasz
mpierre #84954 üzenetére
Primer fókuszos fényképezéssel megoldható ez, igen, végül is úgy olyan, mint egy 700 mm-es f/11,7 objektív. Okulárprojekciós dolgokhoz már necces lenne, és a 2x Barlow mellett is azt hiszem, túl gyorsan rohan a Hold. A bolygózás, mélyég viszont kimarad. A saját cuccra nem raktam fényképezőt, nekem így gyakorlati tapasztalatom nincs, de náluk és náluk van.
-
mpierre
veterán
válasz
scarabaeus #84953 üzenetére
Tiszta sor, egyelőre megpróbálkoznék így a holddal, mint a legközelebbi égitesttel (átlag 7% albedójával távcsövön keresztül talán elég lesz rövidebb expo is, így kimaradhat a követés. A többinél, ha beleférek az "500-as szabályba", akkor jó is lehetek... De ez lehet csak az objektíves fotózásra igaz? Távcsövesre nem tudom.). Utána kiderül, merre lépek tovább. Nagyon régóta birizgálja a csőröm a téma és távcső hiányában ez kimaradt eddig. De nézegettem az ekvatoriális állványokat is, ami alkalmas fotózáshoz is, de ahhoz már talán nem refraktort használnék. Majd kialakul.
-
mpierre
veterán
Távcsöves fotózással nem tudom foglalkozott-e itt valaki, de azért megkérdem:
Adott egy Skywatcher 60/700 távcső egy AZ2 azimutális állványon, vagyis semmi eget rengető... Na most a távcső rendelkezik 1,25" szemlencse tubussal, amibe bele lehet tolni egy átalakítót, vagy barlow lencsével fűszerezett átalakítót, hogy rá lehessen varázsolni az em-10-t.
Van pl ilyen is [link]
A barlow lencsés pl azért tetszene, mert szépen növeli a nagyítást, ami szép részleteket tud kihozni.Nagyon sok átalakítót találtam, de nem tudom melyik lenne az igazi. Esetleg valakinek van tapasztalata ilyesmivel?
-
hibavissza
veterán
válasz
bakosgabor57 #84936 üzenetére
Nem lesznek jobbak a képeid a 12-35-től. Akkor vedd meg, ha rendszeresen belefutsz olyan helyzetekbe amit a 14-42-vel nem tudsz megoldani, de a 12-35-tel már biztosan meg tudnád.
Minden másra ott vannak a fixek vagy manuális obik. Az az f2,8 annyira nem nagy durranás mft szenzoron ennyiért. -
jmakk
őstag
válasz
un2112 #84946 üzenetére
Haida ND1000 van nekem, a régebbi nem MC verzió. Azért ez, mert ez nem színez vagy legalábbis minimális mértékben. Még úgy sem, ha van előtte egy másik átmenetes ND is.
-
madgie
titán
válasz
un2112 #84946 üzenetére
Camdiox, Haida szerintem oké, nekem 67-es Camdiox van, ugyanazt és ugyanúgy tudja, mint a régi B+W-m. Mondjuk a 10-24 miatt kéne egy 72-es majd
62-esben itt van egy, EU-n belülről.
-
un2112
tag
Mivel a szűrő topikban nem nagyon kaptam választ, itt is megkérdezem, hátha:
62mm-es ND1000-es szűrőt szeretnék venni, lehetőleg olcsón jót, nyilván. Minthogy UV szűrőt már vettem jó drágán...
Camdiox, Haida, Fotga, W-Tianya, Zomei (silver rimmed verzió, mert a HD mintha nem létezne 62-esben, vagy HD 67-ben és step-up ring?), Rise(UK).
Ezeket találtam, de normális tesztet egyikről sem. Van bármelyikkel bármi tapasztalatotok? Kimondottan ND1000-essel, nem faderrel?
Köszönöm! -
csurgoi
aktív tag
válasz
Én is ugyanebbe a cipőben jártam.
Aztán láttam itt a fórumtársak többen is rendeltek a eglobal.eu-n és már amikor majdnem megvettem egy Pana 12-60-ast , megrendeltem kintről az Oly 12-40/2,8-at.
Ehhez eladtam minden mozdítható és nélkülözhető cuccost meg a Pana12-32-et és az Oly 45/1,8-at, meg még árulom a 2 napos Pana25/1,7-et.
Valószínűleg nem tudom a képességeit az obinak kihasználni, de állandóan dolgozott bennem a kisördög és nyert!
Remélem nem kell garanciáztatnom, mert az nyitott kérdés ennél a cégnél. -
WestBam
senior tag
Itt van milyen az objektív.
-
Mercutio_
félisten
válasz
A rendszer előnyét a kicsi fényerős fixek adják, lentebb volt egy 45/1.8 55-ért, indexen 20/1.7 I és II 60-65-ért, ha minőségi ugrást akarsz megveszed ezeket. A 20-as nagyon jó street/varosnézős obi segít kicsit lelassulni és megtanít adott látószöggel gondolkozni. Esetlen ha kicsit nagyobb kezdő látószög kell a 14-42-t kis plusz költséggel lecserélheted 12-32-re.
-
WestBam
senior tag
Az lehetséges, hogy a gépem nem tud f2,0 értéket? Manuális módban nem engedi levinni annyira.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
hibavissza #84935 üzenetére
Nehéz a döntés, mert minél többet nézelődik az ember, annál jobban elbizonytalanodik egy végleges lépést illetően. Itt egy kis előny, ott egy kis hátrány, tologatom a rászánt összeget felfelé, utoljára már majdnem véglegeltem egy e-bay-es vételt, és már 200k-nál tartottam (mert megérdemlem), aztán észbe kapok, akkor visszakozz..., nehéz ügy ha nem vagy milliomos.
-
hibavissza
veterán
válasz
bakosgabor57 #84930 üzenetére
A 14-42 II fölött a 12-35/12-40 pro zoomok vannak, mint érezhető képminőség javulás. Rajzban azt is inkább lépésnek nevezném, nem ugrásnak. Igen csak borsos összegért. Én inkább használt vagy Sigma fixeket nézegetnék.
-
madgie
titán
válasz
MrChris #84927 üzenetére
Nekem teljesen mindegy, mit gondolsz, de fogj a kezedbe egy zseblámpát és próbálj egy strukturált felületet több szögből megvilágítani, néha derítve is. Minél laposabb szögben kapja a kiálló rész a direkt lámpafényt, annál kontrasztosabb lesz a kép maga. És vica versa, világítsd meg szemből, papírzsebkendővel derítve, egyből "homályosabbnak" fog tűnni.
Nyilván nincs ekkora különbség a "tesztben", de ordít azért a különbség és főleg egy téglafal esetében nem figyelembe venni, hogy térbeli kiterjedése van, nem egy papírlap... hátizé. Minden, csak nem szakmai. Nem rád értem, hanem a tesztnek csúfolt publikációra.
-
törölt tag
válasz
bakosgabor57 #84930 üzenetére
Ebben a fényerős UWA műfajban a m4/3 a legdrágább rendszer... APS-C-re szinte feleannyiba kerül a Samyang 12mm f2, de még a full-frame gépekre elérhető Samyang 14mm f2.8-nál is másfélszer többe kerül ez a Laowa. Olvastam a korábbi véleményeidet is, lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod a felváltáson.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Tin_Shield #84926 üzenetére
Az van nekem is, tehát nem lehet nagyobb befektetés nélkül megúszni a minőségi ugrást (nem is tudom mire számítottam
). Köszönöm a választ.
-
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
A Lumixal volt a verseny, de az Oly Pro üvegénél is jobbnak néz ki.
madgie: A lumix képén látni, hogy a többihez képest kicsit meg van kenve, amit furcsa lenne ha a más megvilágítás okozna, ott az Oly az nincs úgy kenve. Ha pedig a Lumixot közvetlen a Laowa mellé teszem eléggé nagy a különbség, ha ez pusztán a fényviszonyok miatt van akkor nagyjából nem érdemes Pro üvegeket venni, borús idő és keni a sarkot.
Az első teszten is látni, hogy a Lumix gyengébb az Olynál és Leicánál, aminél a selejtes Laowa van.
A frissített csillagoson is jól látható, hogy 2.8-on a sarokban egészen pontszerűek a csillagok, ha egy csillag így néz ki egy optikában ilyen nagy látószögnél az elég jó jel. Kíváncsi lennék mit tud kezdeni f4-en a Lumix a csillagokkal (most csak egy ilyet találtam). Ha gyenge, széthúzza akkor nappal se hinném, hogy jobb.
A korábban önmagában betett két gyenge 25-ös képeiről mindenféle közvetlen, ugyan akkor, ugyan úgy összehasonlítás nélkül többen is megmondtuk, hogy az nem teljesen éles, (csugoi-éról végül a szerviz is megírta), ezeken a mintákon is meg lehet ítélni a sorrendet. -
Tin_Shield
őstag
válasz
bakosgabor57 #84923 üzenetére
14-42II? Attól nem valószínű, az egy nagyon penge kis objektív, legalábbis az a darab ami nekem volt meglepően jól rajzolt. Pár hónapja egy topiktársunk tesztelte a 12-60-at, linkelt is egy csomó képet ide, keress vissza, semmi extra, nyilván nem pro zoom minőség, de tisztességes optikai teljesítményt nyújt. Szóval csak a képminőség miatt nem feltétlen érdemes cserélni, ha ez a cél akkor más irányba indulj el, ellenben az átfogás szerintem ideális, igazi kirándulóobjektív.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #84921 üzenetére
Most nem kezdenék más által készített mintaképek linkelgetésébe. Én biztos nem vennék egy teljesen bizonytalan építési minőségű terméket 500 dollár+szállítás+nemleszközpénzért.
De én nem csillagozom és nem csinálok high-end enteriőr képeket, hogy vadásszak egy tökéletes példányt. Én csak techbuzulásból venném.
Basszus, pedig fél éve hogy rá voltam égve. Hihetetlen. -
bakosgabor57
őstag
Hali!
Szerintetek képminőségben előrelépés lenne egy Pana kit 12-60 a 14-42- höz képest, a nagyobb induló látószögön kívül? -
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza #84920 üzenetére
Azért nézd meg ezt a képet, Laowa lényegesen élesebb már 2.8-on. Tulajdonképpen az összes konkurensnél élesebb és ahogy szűkül a rekesz ez fokozódik. Szerintem az a probléma, hogy ebből sok a decenteres darab.
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza #84915 üzenetére
Természetesen mindenki igénye szerint jár el.
Biztos belefutsz ebbe a tesztbe. Az elején még a decenteressel lőtt, ami elég gyenge is. Aztán kapott másik példányt, készített új összelövést és ott már lényegesen jobb a Lumixnál.
Furcsák ezek a kínaiak, gyártanak egy kitűnő obit és ezen bukdácsolnak. -
|AP|
veterán
válasz
hibavissza #84915 üzenetére
"Ok, pár kattintás a képszerkesztőben a különbség."
Ez sem teljesen igaz
Egy defishelt halszem sosem lesz olyan, mint egy gyárilag rektilineáris obi.
A 12 és a 7.5mm között pedig óriási a különbség.
Nemrég sikerült a Laowával irodabelsőt fotóznom, és oda bizony ez a nyerő látószög. Még a 9-18 sem volt elég széles. -
|AP|
veterán
válasz
hibavissza #84913 üzenetére
de ez nem halszem. Óriási különbség!
-
hibavissza
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire #84899 üzenetére
Negatív mehet, szép sztorival mellé és csókolom. Egy ideje én is bannolgatom a barmokat, régen elnéző voltam, mostanra kifogyott a türelem
-
|AP|
veterán
válasz
MrChris #84910 üzenetére
a Laowa eszméletlen obi. Sajnos tényleg elég sok a decenteres példány (nekem is egy olyat volt lehetőségem kipróbálni), de ha az ember kifog egy hibátlan darabot, akkor hihetetlen, hogy mit tud akkora méretben. Van pár kompromisszum, de mindegyikkel együtt lehet élni.
Vakarom is a fejem rendesen, hogy mi legyen... A Fuji képei továbbra is jobban bejönnek, egyszerűen szebbek az én szememnek a képek, de ott le kell mondani a kis méretű, de penge obikról, cserébe tényleg nem sok kompromisszum van... hát, majd az idő eldönti
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza #84908 üzenetére
207e. Nagyon jó ár, majd ennyiért cseréltek gazdát mostanság a használtban. De mégis inkább a Laowára szavaznék. Egyszerűen azért mert az élesebb, másodsorban a fényerőssége se jön rosszul, főképp videónál, harmadsorban pedig a méret miatt. De ez csak az én szempontjaim.
Speeedfire: a PB112111.jpg már jó téma erre, csak úgy kéne, hogy a teljes képet töltse ki. Meg ezek 16:9-es képek ami levágja a sarkokat. Meg valamit azért csak kéne kezdeni ezzel a helyzettel.
-
Mercutio_
félisten
válasz
hibavissza #84908 üzenetére
Nem olvasod a szaktopicot
-
hibavissza
veterán
Pana 7-14 200 ezres Nem jövő héten vinném az autót szervizbe, már meg is rendeltem volna.
-
totálkezdő
tag
válasz
Speeedfire #84905 üzenetére
Az adott oldalon van lehetőség az értékelésre. A jövendőbeli vevők bizonyosan örülnének annak, ha rövid, de pontos leírást adnál az esetről.
-
Studi
veterán
válasz
Speeedfire #84899 üzenetére
Ki volt az a jómadár? Nem árt, ha a neve fennmarad a köztudatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest