Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Throme
üzenetére
“Decenternél valamely lencsetag nem áll jól, szóval nem szoftveres problémárol van szó -”
Sajna lehet szoftveres is , ugye van egy IBIS ami bármikor decenteressé tesz bármelyen obit. Sztem vmi szoftveres bug lesz de oly és pana nem puszipajtások igy nem fogják javitani. -
80hun
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Az ipx1 nem időjárásálló besorolás csak nem mertek magasabbat odairni mert akkor kéne rá garit vállalni
Persze jobban teljesítenek a vázak de ha beázik jó lesz levélnehezéknek
Annó volt fenn a neten e-m1 amire ráfagyott a pára aztán mepusztult. De pro dslr gépek is kukázódtak már egy kis esőtöl isA lényeg nincs rá gyártói gari
Bármelyik kis tömités hibás lehet és kuka a cucc -
-
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Bár ha vki nagyon komolyan akar bogár p...ét fotózni akkor végülis mindenre felmegy a canon MP-E 65/2.8De ott a Laowa 25/2.8 2.5-5x is
-
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
A makróknál max közelponton eleve az f2.8 az f5.6 lesz
Sztem az oly 60 mfn 1:1 mert a 30-as pana jobb leképzést tudott a 60-asal szemben. Fura vol
Javaslom az utólagos cropot , makrónál ez jobb mint ha közgyűrűznél sztem -
80hun
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Nem a túl közel a gond , makróval is közel vagy . A60-ast is nagyon közel tudod tolni a témához 1:1-en
Az előtétlencsénél nagyon kicsi kereteken belül mozoghatsz a fókusztávolságon belül.
Makrónál meg ufye a végtelen és max közelpont között
Kivéve a spec makrókat de olyan nics az mftnek
-
80hun
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Tudom neten nehéz de értsd mar mire gondoltam.
Azok nem ultrahangos fotók sztem. -
80hun
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Ezeket a fotókat inkább nem kommentálnám
-
80hun
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Jó sok életlen és részletek nélküli kép.
De hát enyit tud egy előtétlencse
A raynox sztem annak jó aki bele akar kostolni aki meg kicsit is komolyan gondolja annak pénzkidobás sztem -
80hun
addikt
Igen de addig nem jön létre a szerződés mig át nem veszed A redelés leadása egyik félt sem kötelezi semmire.
Az üzletben veszed át akkor minden aditt és nem a távollévők közt jön létre a szerződés hiszen az üzletben veszed meg tehát jelen van a vevő és eladó is fizikailag
Az oly service is pluszolt csak gondolom hogy ezért.
De lehet csak nekem jön át igy a jogszabály
-
80hun
addikt
Még egyet beidéznék a törvényből
”
13. üzlethelyiség:
a) bármely ingatlan, ahol a vállalkozás a tevékenységét állandó jelleggel folytatja;
b) bármely ingó dolog, ahol a vállalkozás a tevékenységét szokásos jelleggel folytatja;14. üzlethelyiségen kívül kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés,
a) amelyet a szerződő felek egyidejű fizikai jelenléte mellett a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen kötöttek meg;
b) amelyre vonatkozóan a fogyasztó tett ajánlatot a vállalkozásnak az a) pontban meghatározott körülmények között;
c) amelyet a vállalkozás üzlethelyiségében vagy távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz alkalmazásával közvetlenül azt követően kötöttek meg, hogy a vállalkozás - a felek egyidejű fizikai jelenléte mellett - személyesen és egyénileg kapcsolatba lépett a fogyasztóval a vállalkozás üzlethelyiségétől eltérő helyen; vagy
d) amelyet a vállalkozás által szervezett olyan út során kötöttek meg, amelynek célja a termékek vagy szolgáltatások fogyasztó számára történő értékesítése vagy népszerűsítése;”Persze ne nekem legyen igazam mert a másik variáció jobb

-
80hun
addikt
Nem bitos de sztem már ugrik a 14nap ha szemékyesen vette át a boltban mivel előtte volt kehetősége megnézni
Ugy kezdődik a rendelet
“(2) E rendelet meghatározza a fogyasztói szerződéssel kapcsolatos tájékoztatás és a teljesítés egyes szabályait, továbbá a távollévők között és az üzlethelyiségen kívül kötött fogyasztói szerződés esetében a szerződés megkötésére és az elállási, illetve a felmondási jogra vonatkozó részletes szabályokat.”És ugye ha személyesen üzletben veszed át akkor a szerződés nem azon kivül kötetett. És ugye a szerződés átvételkor jön létre
Postáztatni kell mindenképpenDe javitsatok ki ha tévedek
-
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
“Időjárásállóság: Én bíznék egy zoom-ban is ha ráírják, mert gari időben kiderül, hogy bírja-e és ha az objektív ázik be, visszaviszem, hogy nézzék át.”
Beázásra nincs semmilyen garancia csakis a vizálló kompakt gépeikre.
Tehát ha beazik/beparásodik/stb pl egy E-M1x+300/4 és tönkremegy mert beázott/párásoditt akkor vagy fizeted a javítást (ha javitható) vagy papirnehezék lesz belöle.Ez minden gyártónál igy van nincs garanicia beázásra cserélhető obis gépeknél. Sőt még a porra sem
Az ipx1 meg nem sokmindent bír hivatalosan.
-
80hun
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Parancsolj , le van másolva

[link] -
80hun
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mondjuk ezt én sem értettem soha
Annó kipróbáltam manuál obival a7-el +e-m10-elPont ugyanazon a képkivágásin, ugyanazon az ison és rekeszen és természetesen ugyanazzal a manuál obival Ugyanazt a záridőt dobja
És ugye a manuál obi miatt nem tud a váz korrigálni semmitAz iso200 mindegyiken iso200 még fujin is mert azt is próbáltam.
Most akkor ez hogy lehet? Csalnak vagy nem?
Ezt a felhasználó hogy is veszi észre? -
80hun
addikt
válasz
csurgoi
üzenetére
Nincs semmi bajuk csak ennyit tud a gyorsan és kuszámithatatlanul mozgó témára az oly cdaf. Afctr
Már az 1éves gyereket sem tudta kekövetni nálam sem azzó 10-ből 8-at mellélőtt minimum
Ezért szajkóztuk sokan hogy kel a pdaf

Tehát feleslegesen küldted szervizbe sztem
Mondjuk azokba képek nagyon mellé mentek vszinű epp huntolt az obi de sajna normálisan akkorvsem tudja lekövetni a mozgó témát és ehez hozzájön még a durva shutter lag is
-
80hun
addikt
válasz
totálkezdő
üzenetére
Elirás a képen sem az van.
Egyébként tőlük kb semmit ne vegyél
-
80hun
addikt
-
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Persze lehet hogy ugyanaz csak máshogy épitkeztek köré.
A nikonokban is többet tudtak a sony szenzorok régen mint a sonykban
-
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Az biztos hogy az e-m1mk2 más mint a panák, sokkal erősebbre sikerült.
Esetleg a régi 20mp-es lehet a panákban mint a pen-f-ben van. -
80hun
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nézegettem a fotóid frankók

Én is csak azért vettem észre mert gyereket fotóztam beltérben ott kicsit küzdöttem vele. -
80hun
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A 20/1.7-nél pl lámpafénynél szobában csúnyán belasúl az af.
De elég neki más egyéb lowlight környezet is.
Sajna ezt a pana direkt így hagyta , a 2-es nél sem javúlt a helyzet. Sajna jogosak a panaszok a traktor af-re.
Viszont optikailag páratlan egy obi.A 25/1.7 gyors af-el rendelkezik viszont közelsem karcol úgy mint a 20/1.7 és persze kicsit nagy.
-
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Na akkor rákérdezek.
Köszi mindkettőtöknek.
-
80hun
addikt
Gx9-et próbálta már vki?
Fejlődött az af-c a gx80-hoz képest?
Mintha szineken is javitottak volna. -
80hun
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Stackinget természetesen álványról toltam én is

Szerintem a kis gorillapod/joby beválhat. -
80hun
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ha annyira hosszú a záridő hogy a stabi nem fogja meg kézből én olcsóbb gorillapodot használtam mert jól alakítható , plusz távkioldó.
De töbnyire kézből af-el makróztam mindig , főleg mft-n
-
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
Hát te nem adod fel

Tessek sony 24-105/4g v. Canon rf 24-105/4
Ezeket rekeszeld f5.6-8-ra. Hasonlitgass.Na remélem lezárhatjuk.

Egyébként nem erre mondtam a bohóckodást.
Oly pro -ról volt szó.
Az elején kijött pro obiknál nem volt gond.Az utóbbi időben kiadott f1.2 és zoomok sztem elcseszett darabok. De értsd meg hogy sztem.
Talán jogom van véleményt formálni
Mindig elfelejtem hogy bele bele képzelnek az emberek sokmindent a mondanivalóba ha nem fogalmazol hajszálpontosan.

-
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
Mire reagáljak te elvakult mft fan vagy

Helyesírási hibák. Biztos dolgozik a ph az apple kompatibilitáson végülis a ha. is fagyogat. Egy helyesírásellenörző csak lesz az olyanoknak akiket ez zavar
Tiszta sor.
Persze annyira jól megy minden hogy a sonyt be kellett venni résztulajdonosnak az orvosi ágazatba is.
Na itt befejeztem.
-
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
Most mit mondjak rá.
Szép és jó.
Sajna csak a kezdő fényerős és ennek tükrében baromi drága.
Ha vkinek bejön hajrá
De megint messze mentünk és nem ajartam mft vs. Nagyobb szenzor vitát generálni.
A lényeg hogy az mft be fog e bukni vagy nem?
Az oly iszony minuszal zárta a fotóbizniszt tavaly.
Tehát rossz irány a csak a pro-t eröltetjük.
Erre jön az e-m1x monster hogy majd ez megment.
Sehol máshol fejlődés csakis pro , se pdaf sem új megfizethetőbb pici fix lejebb.Sokan elfordulnak ám a pro cuccok ára miatt mert hozzárak és kap fujit v. ff-et.
Hab a tortán hogy a oana is elmozdult ff-m felé, vajon miért?Na úgy lesz vége mint régen, vagy előrukkolnak valamivel.

-
80hun
addikt
Egyébként meg miért is bohockodás mint téma pl hogy van e jövője az mft-nek?
A pana kihátrál és szépen átvezeti az erőforrásokat a ff-mbe ugy néz ki.
Az oly csak küzd és közben tojik rá mit szeretnének a felhasználók.Miért bohóckodás pl hogy kéne az a nyomorúlt pdaf?
Vagy hogy kéne még pár pici zoom v. fix a bazinagy pro obik helyett. -
80hun
addikt
-
80hun
addikt
válasz
luckyboi82
üzenetére
Rajtahagytad sokáig a töltőt?
Mint a mobiloknál a kopra merült akkunál van úgy hogy akár 4-5perc múlva kezdi el tölteni csak a nagyon lemerűlt akkut. -
80hun
addikt
válasz
ReSeTer
üzenetére
Szép álmok

Ilyeneket ne is várj mert egyedi elképzelések.
A sonynál is a melegedés sima fizika kis ház nagy szenzor .és agyonfűti még a proci is És még így is sokan dolgoznak videósok közül A6300/A6500-al
A GX80 utódja nem lesz nagyobb miért lenne, meg kell tanulni megfogni. Nekem pl semmi bajom nem volt a fogásával sőt nekem tökmindegy milyen a gép fogása ,de ez is egyéni dolog

Nagyobb EVF sem lesz arra ott vannak a nagyobb vázak.
A dinamika is sima fizika ekkora szenzortól ne várj többet.A G80 meg most is 200-hoz közel van 223e a váz

-
80hun
addikt
válasz
Mirman
üzenetére
De ahogy nézem havi szerződést is lehet indítani.igaz ez csak LR
Itt azt írja hogy havi szerződés felmondható bármikor.Persze ha jól látom a LR+PS az csomagban van ami éves

Igazából nagyosk torr..t oldal van ám

Vagy marad a LR6 140eur-ért örökre

Bár ennek a támogatása nem tudom hogy áll. -
80hun
addikt
-
80hun
addikt
válasz
konyi79
üzenetére
Ha kell ha nem veszik az emberek a felsőkategóriás cuccokat

A fuji is csinált valami felmérést és az jött ki hogy a GFX 80%-át hobbi és amatőr fotósok vették.Nézd csak meg úgy fogy az Iphone mintha venni kéne. Én meg lassan már 4éve használom az IP6-ost és nem látom értelmét lecserélni. Majd beadja egyszer a kulcsot

-
80hun
addikt
válasz
Tin_Shield
üzenetére
A kis obikat én is támogatom

Még beledobhatná a PDAF-et az Oly a keresős vázaiba is már meg is volnánk. -
80hun
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Inkább a FF jön ki a leggazdaságtalanabbúl

-
80hun
addikt
Sztem nem kell félni hogy a Canikon letarolja a piacot

Az MFT-knél még mindig ott az előny hogy lehet pici gépeket , pici obikkal csinálni.
A Nikon ezt már elcseszte az új bajonettel, bazinagy lesz az apsc-s váz is
Ráadásúl mire megvehető a Nikon azzal a pár db obival November lesz. És a Sony az ellenfele ami csak azt a szenzort adja oda amit nem tart meg magának. Az A7S és A9 szenzort nem fogod Canikonban látni még egy jó ideig nagy valószínűséggel.
A Canon meglátjuk mivel jön ki de az árazásuk ismert és a ficsörök spórolása is. Sőt képesek visszábblépni is bizonyos dolgokban lásd. 6Dmk2

És persze mire lesz egy akkora natív obipark mint a Sony FF-hez még eltelik 3év minimum , ha nem több

Ez egy jó írás mi a baj a DSLR obikkal Milc vázakon. -
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
Ott van a Laowa 7.5/2 az nem jó?
A 90-100-as makró sztem felesleges és nagyn-nagyon drága lenne. Makrózást nézve viszont nem sok értelme lenne

Ha a 20-as prémiiumá alakítanák mindjárt 170e lenne és kithez nem is kapnád meg nagy vszínűséggel. Nem biztos hogy lenne értelme. Bár biztos hogy lenne aki megvenné.

Nagytele meg van rogyásig.. Ki kell csengetni az árát és kész is

-
80hun
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Látom kevered a besorolásokat.
Ez is pl egy U3-as kártya
-
80hun
addikt
válasz
jaanoo89
üzenetére
Nem olyan könnyű másolni mint hiszed

Nem lehet csak úgy másolgatni ez nem kína
Túl bizakodó vagy

A Nikon sztem elcsezste a bajonettet ha lehet hinni a képeknek bazinnagy lett. Na a kisméretű apsc-s gépek kilőve.
A Canon EF-M bajonettje nem alkalmas a FF-hez tehát megint jön egy új bajonett
Szép kis kavalkád lesz az egész 3db natív obival Majd biztos megrengeti a piacot.

3-5év mire lesz obiválaszték és jó drágán.És akkor még nem beszéltünk IBIS, Szenzor technológia , AF redszer, Videó.
A Canikon a DSLR piacát nem is meri egyből kinyírni mert hatalmas felháborodást okozna így ne számíts olyan megfizethető vázakra amik jók is és mindent tudnak.
Na majd meglátjuk , elmélkedhetünk de először mutasanak vmit mert eddig nemsokat mutattak MILC fronton

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest