Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Majdnem. Picit arrébb, ír meg angol biztosan, többit nem olvastam el, nekem ennyi is elég

Parci: Leszoktam róla évekkel ezelőtt, vagyis hát külső behatások miatt. "Biztos onnan kapod a fizudat" "nem összeegyeztethető az oldallal" stb. stb. meg privátban fenyegetőzés, ügyvédezés és egyéb. Nem kell. Azóta semmit sem linkelek. Aki élelmes az megtalálja így is, majd akkor linkelek megint ha nem lehet fenyegetni magán/céges oldalról sem privátban büntetlenül.
-
Studi
veterán
GH-k kivételével nagyjából mindenből.

Volt G5-öm ezüst, az nem volt amúgy frankó, a festett műanyag részek nagyon sérülékenyek voltak. A GX7-em is ezüst, de annak a lényegi része, a teteje fémből van, nem fújt. Az széééép. A GX80 is ilyesmi.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! GX80-ra mennyire ajánlott Panasonic 14-42 hiány miatt Olympus 14-42-t pattintani? Utóbbi optikailag valamivel gyengébb, ha lehet hinni az összehasonlító teszteknek. 12-32-t nem szeretnék most, mert drága és a GX80 éppen eladás alatt van. Csak azért vennék rá egy obit, hogy azért tudjam tesztelgetni, amíg elviszik. Csak aztán nehogy nagyon megtetsszen

-
Dolphin
tag
válasz
madgie
üzenetére
Nekem speciel egy OSX kompatibilis PC-m van (nativ OSX!, nem hackintosh), hibatlanul teszi a dolgat, atomstabil es erezhetoen gyorsabb mint ugyanezen a Win + Lr.. persze nem egetrengeto kulonbsegrol beszelek.
Az hogy a nagy reszet huzigalassal toltod nem azt jelenti, hogy varsz is a modositasokra
1:1 preview, es szvsz.. .de azt megcsinalni es exportalni... En maradok a "videokartyaaratinkabbprocirakoltom"verzional, nekem ez valt be, de ezt dontse el mindenki maga.(Egyebkent jelenleg Macbook 12 retinan vagyok kenytelen szerkeszteni. 1:1 preview es export brutal lassu, minden mas zokkenomentes, a szerkesztes is. Rengeteget kertesgeltem utana neten, amit talaltam errol, az keves volt elegge valtozo velemenyekkel. Csak ha esetleg mas is gondolkozna ilyenen, utazashoz pl...)
-
Mercutio_
félisten
Pana workshop ha valaki ráér.
-
madgie
titán
válasz
silmatauki
üzenetére
Hackintosh azért meredek munkagépre, meg a skálázás sem fog rajta out of box menni (nem a hackintosh mivolta miatt), csak 3rd party progival.
-
Dolphin
tag
válasz
voriae
üzenetére
Ezt passzolom, de biztosan van, aki ebben jobban tajekozott.
En a Lightroom CC teszteket neztem meg, 4 mag fole teljesen felesleges menni pl., errol van fent cikk is teszadatokkal, minimalis a gyorsulas. Videokartyat pedig csak kep szerkesztesnel hasznal (Develop ful), sehol mashol, exportalasnal sem ha jol olvastam Adobe oldalait, ergo erre teljesen felesleges penzt forditani. -
Dolphin
tag
@katu: Akkor tudok ajanlani mindenfajta igeny nelkul egy UP boardot.. bankkartya meret, es korberohogi a FullHD videokat. Termeszetesen kepszerkestesre nem ilyet vennek, csak reprezentativ jelleggel irtam, hogy szinte no penzert lehet tobb mint elegendoen gyors gepet venni. Foleg hasznaltan.
(Nekem i7-4770 videokari nelkul hasitja a LR-ot, persze SSD-vel)@80hun: 4K-t senki sem ajanlott, ellenben csak azt hasznalok teljes felbontasban, egyaltalan nem kicsi.
De itt hagyom is ezt a temat, nem teljesen idevalo...
-
80hun
addikt
válasz
Dolphin
üzenetére
A 4k kicsit sok , apró lesz rajta minden
Nekem is 4K van TN paneles 27"-os és 2560x1440-ben használom , 98% sRGB szinteret fed le.
Természetesen kalibrálva van.
A LR-nek és a többinek nemcsak CPU kell, bár abból egy normál i3 v fx-6300 is megteszi. már
A VGA gyorsítás a nyerő, a legdrágább i7-et is körberöhögi számítási teljesítményben. -
szaby_gyerek
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Sziasztok! Látom már a topikban is van aki használja a Sigma 30mm f/1.4 DC DN C objektívet. Tesztek és ár alapján elég biztató. Élőben mik a tapasztalatok? AF sebességben hozza az msc-s m.zuiko obik szintjét (25mm 1.8 vagy 45mm 1.8)?
-
Dolphin
tag
-
konyi79
addikt
válasz
mikrofon
üzenetére
Már bocs beleszólok a szomszédból, én sony-n élek, de nagylátózok. Annyira, van 10-18 F4 (ekv 15-27) meg 12 F2 (ekv 16) üvegem is. Nagylátóval még az f2-vel is alig-alig tudsz témát leválasztani, arra aps-c-n is kevés az f2, nehogy mft-n a 2,8. A csillagos ég fotózásán kívül szinte mindig diffrakció határára rekeszelve fogod használni, ahol legélesebb az obi. Beltérben se fog megmenteni az a kis fényerő. Szóval
eddignem ígért Studi jutalékot a cuccát eladni, de én azt hoznám el, vagy akkor már megvárnám a véleményeket a Laowa 7,5 f2-ről, ha annyira a fényerős nagylátóra gyúrnék. -
kátú
őstag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
hmm meggondolom amit mondtál a két optikával
MrChris iben, de a jelenlegi géphet teszek egy nagyobb felbontású monitort és meg is halt
-
MrChris
nagyúr
Ha ennyire nagy az eltérés akkor le kell cserélni egy rendes monitorra és kalibrálni. Egy ideje Eizo monyóm van, kalibráció nélkül is jó, olyan eltérés nincs nálam, hogy el kéne állítgatni Lr-ban a csúszkákat. Telómon, egy másik Dell monitoron, tableten szemre jól jelennek meg. A TV lógott ki a sorból, ott viszont a készüléken kellett kicsit állítani, hogy hasonló legyen a többihez.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Félalakos és annál nagyobb kivágásnál teljesen jó (mint Studi képe is mutatja, nyomok rá egy like-ot én is), de fej-váll kompozíciónál már torzítani fog.
Igazából az a helyzet, hogy kell egy ekv. 50mm és ekv. 90mm körüli objektív is. Ha van keret a Sigma 30mm-re, akkor hozzácsapnék helyedben egy jó tizest, és megvenném a Pana 25mm-t és egy használt Oly 45mm-t. -
Studi
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Igen, azt sokallom én is.
Amit a mostani monitoromon belövök nekem tetszősre, az általában a telefonon, tableteken, más monitorokon is jól néz ki. A régi monitorommal sajnos ez nem így volt, hiába húzogattam a csúszkákat, ott sem állt össze igazán frankóra a kép, más megjelenítőkön meg kifejezetten szét is csúszott. Hiába kalibrálgattam azt valami egyszerű kalibrálóval, semmit nem ért az IPS-hez képest. 
-
Studi
veterán
Sigma 60 - Oly 45 - Pana 42.5/1.7 - Oly 75 - Nocticron
Amúgy +1 ezek közül az obik közül a Sigma 1.4-esre. Vagy egy használt 25/1.4-re. Igaz, ezeket nem soroljuk a klasszikus ("headshot") portréobik közé, de azért meg lehet oldani vele ezt-azt.
-
mikrofon
veterán
Pont ezeket mondta amit te is írtál, és amiket én is gondoltam:
- képminőség beli különbség nem kérdés, ha nem pixeleskedik az ember nincs különbség, talán pixelszinten se sok, Nagyon jó képet adnak, tesztek alapján
- Oly mérete nagy, hatalmas ebben nagyon nyerő a Pana, nah ez nagy kérdés.......
- Emberek esetén az f 2.8 azért jól jön, hiszen az emberek mozognak, tehát a gyorsabb záridő nyerő, ráadásul ez használható 2.8, nem kell rekeszelni......
- Oly csepp és porálló, beltérben inkább az utóbbi számíthat, de nem releváns
- Építési minőség, szubjektív.... De azt tudni lehet, hogy oly pro-k igen masszív darabok, megjelenésre nekem nagyon tetszik.(+1 én ilyen rendszerben gondolkodó "marha" vagyok, ha pana legyen pana komplett szett, de ha oly a váz, akkor legye minden oly..... Ha pana vázam lenne biztos ez az obi szettem lenne: pana 7-14/4, pana 12-35/2.8, pana 35-100/2.8... Pont emiatt fordult meg a fejembe hogy az egész szettemet lecserélem pana-ra....)
Tehát a mérleg:
Pana/Oly
súly, méret: ++/-- méret, súly
ár +/-
nem oly
: -/+
F4/F2.8: --/++Sajnos kipróbálni nem tudom Győrben nem tudok vidd és teszteld lehetőségről..... Így talán ennek a méretet és a súlyt könnyebb megszokni, ha van markolatom. Mint azt hogy nincs használható F2.8 (és hogy nem oly)
Igazából rosszul fogalmaztam, mert nem megerősítésre volt szükségem, hanem hátha le tudott volna beszélni, mert, hogy mondjuk neki nem hozott annyit a 2.8 vagy esetleg ennyire nyitottan nem olyan jól használható, de nem ez történt....
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Csak bankkártyával tudsz fizetni.Bár már amúgy is eltűntek a feltűnően olcsó ajánlatok, Parcival egyetértve én sem erőltetném nagyon ezeket.
A Laowa 7.5mm f2.0 jön jövőre, remélhetőleg az Oly 7-14-hez képest max. féláron, igaz az fix, nem zoom.
Ha nagyon kell most nagylátó, én megvenném használtan a Panát, és ha nem jön be, árán még továbbadhatod.
-
b.vr
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
" Sajnos megerősítette, hogy szükségem van az oly-ra...."
Amennyiben? Mert ha az f4 nem elég és szükséged van a 2.8ra akkor természetesen ez így van, viszont ebben nem kell hogy más erősítsen meg, ezt neked kell tudnod. De más egyebeket tekintve azért lennék kiváncsi, mert ha csak nagyon rövid időre is de ki tudtam próbálni terepen a Panát (és egy másik alkalommal szintén rövid időre az Oly-t), a képeket utána megnézve szerintem mindkettő qrvajó obi. Az f4ért cserébe a Pana sokkal kisebb és azért jóval olcsóbb, de persze f4 (pl ha sokat fotózol csillagokat akkor nyilván nem mindegy)
Akitől kérdezted és hosszabb ideje használta mindkettőt, Ő mit mondott (a fényerőn kívül) mint jelentősebb különbséget? -
mikrofon
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
úgy tűnik eltűnt

Már nincs ott és nem én vettem meg.
Ami érdekes, volt egy 900 EUR-os hirdetés az sincs...@Parci:
nem a bajt keresem. Ha Studi oly 2.8-t hirdetne már meg is venném. Pont az ö tanácsára kerestem egy fórumtársat, aki pana (F4)-ról oly(2.8)-ra váltott. Sajnos megerősítette, hogy szükségem van az oly-ra....
Ha valaki hirdetne ilyet tőle venném és nem kintről... -
Balinov
titán
válasz
mikrofon
üzenetére
szia, lehet mar keso van valaszolni, de en ott nem latok 700-ert,csak joval dragabban
-
mikrofon
veterán
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Amazonon tényleg nincs PayPal? Vagy csak béna vagyok és nem találom.....
. -
mikrofon
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Tudom, hogy kicsit OFF.
Egy kis amazon-os segítségre lenne szükségem. A HSZ-ed alapján rákukkantottam, mi a helyzet ott az oly pro 7-14-gyel. Meglepődtem, mert mintha úgy értelmezném, hogy van 700EUR-ért, de nem nagyon igazodok el ezen az oldalon. Igazábol e-bay-hez vagyok szokva....
Tudnál egy kicsit segíteni? -
Tikakukac
titán
válasz
rumos14
üzenetére
Azért, mert a piacon van más, aki sokkal hulladékabb munkát végez, még nem az lesz a mérce.
Azért mert a Telemax úgy szervizel, ahogy még én sem az ő munkájukat tekintem kiindulásnak. Mindenkinek elviekben a maximálisan precíz és korrekt munkavégzésre kellene törekednie. Én mindent úgy szoktam csinálni, mintha magamnak készíteném. Több munka, szívás, ideg. Cserébe nem kell magánban hirdetni magam, jönnek az ügyfelek. Ez a kulcs.
-
kátú
őstag
ott azért szerintem találnak megoldást, a magyarországi szervizekkel már jártam meg én is meg mint család mi is az autónkban már 5x cseréltek kormányművet, de nem akarják beletenni a drágábbat... most keressük a japán magyar tolmácsot és megy a levél a toyota központjába japánba
-
Dolphin
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Nekem is, ha nem lenne az, legyintenek a problemara...
Ertem en ha ugy igazan megusztatod, es pl a szakado esoben beazik, oke, no gari.. de ez le is van irva, illetve ha nincs minden *luka bedugaszolva. De ez esetben nem igy volt, megis... na mindegy, lassacskan beletorozom, de nehezen. -
Dolphin
tag
válasz
TayRol
üzenetére
En is ebben eltem... jelenleg tesztelem, mukodeskeptelenul mennyire allja a port a polcon... Igazabol nem tudom eldonteni, idojarasallosag tekinteteben az Olympusban vagy a szervizben ingott-e meg a bizalmam...
(Tenyleg csak zarojelesen, X-T1 kutya baja, enyhen hajlott ajtajaval is koszoni, de jol van)Egyebkent az meg hozza tartozik, kaptam egy jutanyosabb ajanlatot uj gep vasarlasara, ami onmagaban teljesen korrekt, a szituaciot tekintve viszont egyaltalan nem...
-
Dolphin
tag
válasz
pandur99
üzenetére
En sima esoben hasznaltam Oly E-M1-et 12-40 es 40-150-nel, beazott (nem az erzekelonel; es egyik obi sem, *koppkopp). Anno E-M5-tel szakado esoben is siman fotoztam... Bevittem mukodokepesen foltos kijelzovel, majd visszakaptam mukodeskeptelenul. Gazdasagtalan javitas, stb, mivel korrodalt a belseje, nincs garancia (fel eves gep)... ennyit az idojarasallosagrol. Nagyban megingott nekem is a bizalmam sajnos, pedig rengeteg 'zoldhasut' otthagytam mar naluk :/ Gep nincs, fogyasztovedelem elhajtott, csak cipokkel foglalkoznak kb, bekeltetore meg nincs idom.. na puff.
Egyebkent eddig nekem sem volt semmi gondom veluk, teljesen korrektek! (voltak
) -
Balinov
titán
Sracok, 17mm fixben erdemes mindenkepp az 1.7-es P/Oly-ra ramozdulni, vagy siman bevallalhato a 2.8-as verziok is? angol amazonon lattam kb 155€-ert Oly 17/2.8-at , mig az 1.7-es kb min egy 100-al lenne karcosabb.
EM5 ala lenne, ugy nezzetek a kerdest, hogy 12-50, Sigma 30/2.8 van nativ uvegbol, meg sokszor felcsavarom a Nikkor 50/1.8D-t.
nem szembejott most 45./1.8 200€-ert vadiujan ugyanot?

Vagy ha mar olcsojanoskodom (jo lenne meg a kozeljovoben a sotet 45-150 lovag vagy 35-100-bol a sotet) akkor inkab mar mozduljak ra a Sigma Art sorozatbol a 19-esre?
30-as fokuszsebessegevel elegge meg vagyok elegedve, nem tudom, 2.8-as nativ uvegek a 20mm koruli verziokbol mennyire af bajnokok.
-
pandur99
aktív tag
válasz
Oly-Service
üzenetére
Azt most sem értem, hogy a szenzor koszolódása miért hiba? Azt elfogadom, hogy egy szakszerűtlen tisztítás tönkre teheti a szenzort, és akkor ugrik a garancia, de ha normálisan tisztítják, akkor miért? Az lcd-t is lehet szakszerűtlenül smirglizni, de egy tisztítással nem vesztheti el a garanciát, szerintem. A cseregép pedig, ha jól olvastam, csak lehetséges opció, szívesség, akkor, ha van. Nem ártana ilyen apróságért, mint a tisztítás, esetleg szövetkezni egy helyi szervizzel, hogy ne kelljen heteket várni miatta.
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Oly-Service
üzenetére
Köszönöm, így érthető.
A Tedd Próbára amúgy is a Jolly Joker.
Az kiderült nekem a szerviz leírásból, hogy a javítás során a szerviz kitisztítja a gépet, de itt maga a koszos szenzor volt a "hiba", ezért is értetlenkedtem kicsit.
-
Oly-Service
tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Nem garanciális termékek estén is szoktunk adni cserekészüléket, ha az ügyfélnek nagyon fontos. Egyébként semmi kötelezettségünk nem lenne rá sem garanciális sem fizető javításnál.
De mind ez nagyban függ a bent lévő gépeink számától, hiszen ezek a gépek a Teddpróbárás gépek közül kerülnek ki.
Bármilyen gép szervizre kerül, a szenzortisztítást automatikusan elvégzik! -
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Oly-Service
üzenetére
A szenzor tisztítás garanciális javításnak minősül? Mert csak abban a pontban szerepel a cserekészülék biztosítása.
-
pandur99
aktív tag
válasz
Oly-Service
üzenetére
Ha a cserekészülékről is tájékoztattatok volna, más lenne a helyzet. De csak a garancia elvesztését mondtátok. Kell a gép éppen holnap, így nem értem rá Csehországi küldözgetésre, és nem én barmoltam, hanem szakemberekhez vittem. Ha ezzel elvesztettem a garanciát, így jártam. De akkor többet nem megyek Oly felé.
-
Tikakukac
titán
Én most egy olyannal beakasztottam a dolgot, hogy ha EU garis valami és mondjuk máshol romlik el (szerintem megesik, notival szokott) akkor ott is úgy fogják követelni a beregelt, teljesen beazonosítható váz garipapírját, mint itthon? Most próbálom kintről kihúzni a számlamásolatát a gépnek, mert itthon azt mondták szép vagy fiam, hogy visszamondod az összes adatot amit ők látnak a rendszerben a regisztrációs ablakban és egyértelmű, hogy előrendelői E-M5-öt nehéz összelopni, de azért adj papírt. Ezzel szívok 2 hete. Ha mi tudunk garizni több száz k-s tételeket SN-re országokon át, talán ez is mehetne.
-
mikrofon
veterán
válasz
Oly-Service
üzenetére
biztos észre veszi a beavatkozást, főleg, hogy itt van a fórumon és olvassa

Szerviznél részemről pl. szállítás nem számítana... Normál szállítmányozó cég 24-48 óra alatt megoldja EU-n belül... EU-n kívül is megvan 72-96 óra alatt, csak a vámügyintézés olyan amilyen....
Szerintem sokkal fontosabb a szakértelem és még fontosabb a felelősség vállalás. Én még hiszek abban, hogy a szakszerviz nem véletlenül szakszerviz....
Azért tényleg bosszantó lehet, hogy kis "kosz" miatt napokig nem tudja használni az ember a saját készülékét. De vajon mennyire bosszantó, ha egy egyszerű tisztítás közben megy tönkre.....
-
grigo
őstag
válasz
Oly-Service
üzenetére
És mint látjátok a nagy testvér úgyis figyel.

-
-
Studi
veterán
válasz
pandur99
üzenetére
Egyrészről szólnak, hogy ha a szakszerűtlen szenzortisztítás közben megsérül valami, az nem lesz garis probléma, ez korrekt.
Másrészről az, hogy gyártasz egy prekoncepciót, és ezt kivetíted az Olympusra, ez nem korrekt.

Eddig abszolút pozitív tapasztalatom van szerencsére az Oly garanciális ügyintézéséről, le a kalappal előttük. Az, hogy egy szerviz szolgálja ki a környező országokat, nyilván üzleti megfontolás. Sajnos ezzel együtt kell élnünk. De nem egy budapesti szervizben dekkolt a cuccom apróságok miatt sokkal többet, mint amíg az Oly megjáratja a cuccot egy másik országban.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
pandur99
üzenetére
Nyilván nem ez a kérdés. Ha megnyomod a szenzort és elbazseválod vele a stabit, ezek után bemész, hogy izé... nem stabilizál, ráadásul a szervizben meg is találják a szakszerűtlen beavatkozás nyomát, akkor a gari ugrik.
Sőt, az Olympus még azt is deklarálja, hogy ha valaki szétbarmolja a cuccot, akkor utána visszautasíthatják a fizetős javítását is.
Lenspen szenzor tisztítót tudom javasolni. A legtöbb szennyeződéssel a körtepuma megbirkózik, ami meg ragaszkodóbb, azt finom, óvatos mozdulatokkal el lehet távolítani az aktív szenes fejjel. Ha valami még ennél is ragaszkodóbb szennyeződés, akkor azt szerintem is célszerűbb inkább a gyártói szervizre bízni.
-
MrChris
nagyúr
válasz
pandur99
üzenetére
Ilyen összefüggésben persze nincs értelme, viszont a stabi miatt sérülékenyebb, ha azt tönkrevágják, vagy karcolják a szenzort, tehát bármi megsérül a tisztításkor az valszeg nem rendeltetésszerű használatnak minősül, akkor már visszautasíthatják. Ha ők tennének kárt benne azt bevállalják és arra érvényes a gari. Örülni kell hogy gariba tisztítják, azt nemtom más márkánál ezért kell e fizetni.
A Cseh szerviz meg nekik így olcsóbb, nem kell törődni vele, fenntartani. Meg annyira jó minőségűek ezek a cuccok
-
mikrofon
veterán
válasz
konyi79
üzenetére
Pont ezért kérdeztem a Pana Oly különbséget a 2.8-4 kivételével, mert ő Pana-t árul én meg Oly-t szeretnék. Úgy gondolom beltérben sokat számít a 2.8 vs. 4, főként az emberek mozgása miatt...
De hátha mégsem....Mert akkor az övét is vehetném.
Az ár az majd a következő lépés
..... -
pandur99
aktív tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Köszönöm a tipped, de közben az Artworknál egy óra alatt kitisztították.
De: visszatérve a mintabolthoz. Azt mondták, hogy Csehországba kell kiküldeni, és ha máshol tisztíttatom, elvesztem a garanciát. Margit, normááááális? Elképzelem a szituációt: elromlik a szerencsekerék vagy az evf, és bemegyek a szervizbe. Ott megnézi a szervizes, majd felkiált: ez a szenzor tiszta, vagyis a gép nem garanciális már! Honnan a fenéből tudhatja, hogy a szenzort pucoválta-e már valaki? lehet, hogy zsákban tartottam eddig, steril körülmények között. No meg miért vesztene garanciát egy tisztítás miatt? Nem értem én ezt. Mindenesetre remélem, hogy sohasem kell garanciában javíttatnom az Olyt, eddig egyik gépemet sem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(en is az vagyok

Csak bankkártyával tudsz fizetni.

)