Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Igen, azt sokallom én is.
Amit a mostani monitoromon belövök nekem tetszősre, az általában a telefonon, tableteken, más monitorokon is jól néz ki. A régi monitorommal sajnos ez nem így volt, hiába húzogattam a csúszkákat, ott sem állt össze igazán frankóra a kép, más megjelenítőkön meg kifejezetten szét is csúszott. Hiába kalibrálgattam azt valami egyszerű kalibrálóval, semmit nem ért az IPS-hez képest. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Feiyu Pocket 3
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit a mostani monitoromon belövök nekem tetszősre, az általában a telefonon, tableteken, más monitorokon is jól néz ki. A régi monitorommal sajnos ez nem így volt, hiába húzogattam a csúszkákat, ott sem állt össze igazán frankóra a kép, más megjelenítőkön meg kifejezetten szét is csúszott. Hiába kalibrálgattam azt valami egyszerű kalibrálóval, semmit nem ért az IPS-hez képest.