Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Negatív mehet, szép sztorival mellé és csókolom. Egy ideje én is bannolgatom a barmokat, régen elnéző voltam, mostanra kifogyott a türelem

-
Tikakukac
titán
válasz
MrChris
üzenetére
15k szakmai hsz.-t raktam eddig abba a topikba, amiből havi rendszerességgel fenyegetnek meg közepesen komolyan, esetleg kapok egy ügyvédi felszólítást.
És még létezem. Nem hiszem, hogy zacskós tej lenne a kolléga, hogy ekkora nyomás alatt összeroppanjon
Szerintem korrekt módon leírta mindenki amit akart, csók a családnak 
-
Tikakukac
titán
Mert nem szeretem mikor késsel vágunk el egy beszélgetést, csak azért, mert nem érti meg egymást mindkét fél.
Tehát szummázva: nem az a bajom, hogy valaki leredukálja kézzel festett szintre a képet több óra pepecselésel, hanem, hogy mi a túrósnak kell beletolni azt a rengeteg időt, amikor egy technikai oldalát kéne vizslatni egy lencserendszernek. A szememmel sem Lr után látok, ha a hölgy szép, az obi jó, akkor én azt akarom látni ahogy kinéz. Ha már annyira tech akarok lenni. Én sem pimpelem fel a tesztre készített képeimet, ha sorja van és illesztési hiba az le lesz adva úgy ahogy van

Parci: Csak érted, akkor nyers képet dobunk be. Ps és Lr skill nem tartozik az obihoz. Szvsz.
-
Tikakukac
titán
Bekéretem majd grafikus barátocskámat, de szerintem ezt felkenik neked digitálisan is, de ne legyen igazam.
Persze, az alap kép fontos. Fontos az alany. Meg rengeted olyan dolog, amit a hülye mérnöki-műszaki agyam még 8 év rajz és festés után sem ért meg. Csak egyszerűen a végeredmény instant kihozza belőlem a klasszikus női magazinos képet, közösségi oldalas megosztásokat. Ami borzalmasan rosszat tud tenni az önbecsülésnek, mert akaratlanul is sulykolja, hogy márpedig ez a nő. Márpedig nem, mert így ennek a kisugárzása valahol a HD-s ATI karik kedvenceire degradál: Ruby babe ha még emlékszik valaki.
Tehát nekem csak az a gondom, hogy a drága cucc és idő miért esik bele valami olyanba, amit a végén 2 ujjal fogott borospohár mellett kell 400%-ra nagyítani és magyarázni, hogy hát ez meg az. De ez már határeset az ízléssel, inkább húzom a csíkot a pákámhoz, az elektronokkal nincs ilyen gond

-
Tikakukac
titán
Művészetin én azt tanultam, hogy a kiváltott hatás a fontos. Nekem ezek a képek hiába készültek 3 milkós felszereléssel és 20 óra utómunkával, pont egy szintre esnek az insta képekkel amit agyonfiltereznek. Igen, belenagyítasz, ott a részlet, ott a fény, ott háttér, ott a lépcső stb. de ha így bedobod, márpedig így szokás nézelődni, akkor látok egy lassan géppel előteremthető grafikát és csókolom.
Nem a retus a bajom, hanem amikor tényleg eltűnik a képből az emberi rész és mivel a jelenlegi kor már alkalmas rá, hogy ezt legyártsa gépi erővel is egyszerűen nem látom benne a vitamint.
De OFF end, ha jó akkor jó

-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
jjeahh
üzenetére
Igen, ismerem a gépparkot

Megyünk fel szépen szépen mm-ket rakunk hozzá mindig. Ebből a trendből azért nem jövök ki jól, mert mikó bemenet a kis vázakon nincs, a nagyobbak meg ha túl nagyok ott leszek, mint a DSLR-el. Épp azért van M4/3 parkom még mindig, mert nekem még kezelhető.
-
Tikakukac
titán
válasz
Schanyee
üzenetére
Kis fényképező, kis autó, kis telefon, kis khm, szóval az.
Kezd egy kicsit amúgy ezzel elmászni a világ, nem vettem észre drasztikus növekedést az embereknél, ellenben lassan egy kicsi kocsi akkora, mint régen egy kateggel nagyobb tesója, a telefonokból értelmes méret nincs, úgy látszik ez a kövi. Eskü nem értem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Felhasználom
üzenetére
Európai, számla kell és legyen rajta SN. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
szaszlaci
üzenetére
Mi az, amit te másként látsz?
Hogy mire ezek a képek elkészülnek és ahogy elkészülnek felnő az unokám. Ha valaki pepecsel, keres, néz, elbabrál a géppel és aztán az Lr és Ps is izzít, nincs gond. Én lőttem vele itt a téren és idebent is pár képet, nem ilyen szép témákat, hanem olyanokat, amik úgy szembe is jönnének velem ha mennék valahol a kontinensen. És arra totálisan alkalmatlan. Ofc véleményem szerint.
-
Tikakukac
titán
válasz
Oly-Service
üzenetére
Na mondjuk ide kicsit tökösebb tárca kell, mint Pana promókhoz, de egész szép aki ilyet akar venni.
-
Tikakukac
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Épp indultam végre egy lazítós sörre aztán jött szembe. Hozok majd egyet kintről kittel is, de addig is hadd legyen. Enyémet sikerült eladni múltkor, de hiányzik

MrChris: Első tulajos, ez nem az

-
Tikakukac
titán
Múltkor volt a 35k-s 25mm esete... nos egyfelől most 100 fontért dobálják angolban januárig vázakhoz, másfelől holnap veszek egy rendes magyart is ennyiért. Úgyhogy visszavonom, valóban van ennyiért, de tényleg kell keresőt írni és naponta átküldeni az aprón.
-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Annak pedig nincs értelme, azonosak az árak.
Ezért írtam, hogy meg kell válogatni. Obiból 1-2 éri meg kintről, vázból kb. mind, minden más kieg. ízlés szerint. A piac nem egészen úgy működik, mint azt sokan gondolják

-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem annyira régen megállt 46k körül, valamiért beindult a buli. Úgyis a fél ország már németben meg angolban van, csak rá kell szólni valakire és posta meg futár költség sincs

-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
40-ben ment el a poros, most néztem 41,6k-ban van zsír új boltból odakünn. Innentől kezdve nem kérdés, hogy érdemes-e használtazni ebből.
-
Tikakukac
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akkor valamit elnéztél
A zsír új ára boltban 55k 
Angolhonban most volt akció amikor 35k-ért adták az újat, most néztem 40k körül megint kihozható. Már rendszeres nálam, hogy csak vázzal megyek ki és 2 óra múlva már tele a táska obival

-
Tikakukac
titán
válasz
scarabaeus
üzenetére
Itt se, meg ott se értem meg ezeket a WoT gyárosokat

-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Én egy Berlinnek estem neki, amikor még volt 12-32 is a tasiban. Nagyon gyorsan el lett rakva, amint tekeredett egy kicsit, már jött is a pánik. Onnantól egész este a 14 volt fent.
Nyilván lehetne bohóckodni és állítgatni mindent, mi ha megyünk akkor megyünk, nem tekergetünk meg állítgatunk egy fél percet sem. Nálam bukott az tuti. -
Tikakukac
titán
válasz
istvan170
üzenetére
Nálam nem sok ember rühelli jobban a fixeket a világon. Az a pici kivétel a fényerőnél az pont olyan pici, hogy még én is kivágtam a 12-32-t, mert ahogy a napocska kezd lemenni beindul a fekete lyuk érzés rendesen. Mondom ezt azon a szinten ami abszolút nem profi, de még nálam is erősen jelen volt.
-
Tikakukac
titán
Igen néztem, annyira nem para még van 3 hetem ha jól számolok.
Meglessük itthon is

hito: 5 nap lesz
Nagyon rendes, írok egy privit csak hamizzam tele magam. Ma eladtam a kitobit meg a 9mm-t, kint meg rendeltettem egy 25mm-t megint, most egész korrekt árban van, vázzal a 100 fontos árak meg szinte büntettek. Csak hát azt hittem lesz jó kompaktom.
Na, de tényleg, írok egyet majd
-
Tikakukac
titán
Épp akartam írni, hogy majdnem felszámoltam a mikrós cuccaimat csúcskompakt miatt, aztán ma csak elhoztam egy GH3-at meg pár kacatot mellé, de ahogy nézem megint megy a buzgálkodás. Hát nem igaz, nem bír itt senki a vérével, durvábbak vagytok mint a hardverajánlós topikok, pedig ott még priviben is anyáznak

Kérdés lett volna mennyire merjek kitenni hirdetést egy GH3-ba való akkura, mennyire szokott ilyesmi forogni aprón, mert lépek Hollandiába kicsit és egy sokat látott akksival az kevés lesz sajna.
-
Tikakukac
titán
válasz
Throme
üzenetére
A gépváz meg az obi mérete sem látszik a képeken, oszt' sokan, köztük én is inkább szopok a zajjal, mintsem megint kőbunkóval fényképezzek.
Ezek az emberek fakadnak ki a notis topikban is, hogy hádde ennyibű' már kórájtizenkilenc is van meg 3 tera ram! El kell menni, meg kell venni, aztán használni. Erre is csak ezt tudom mondani. Akinek belépő DSLR kell, vegye meg, napi 2 óra plusz kondi és 60-as karral már nincs para semmire

-
Tikakukac
titán
A lassabb és hangosabb AF az nem az a hmmm és kész. Értsd: lőttem azokat a beltéri képeket a szobámról, mint a 20-assal és ott 2 szer végigmért az AF, itt meg tized sec alatt ott van ahol kell. Úgy számolj. Élességre meg nyilván mindig van jobb, kérdés ér-e dupla meg tripla annyit a dolog.
-
Tikakukac
titán
válasz
cenzor
üzenetére
Tegnap néztem is asztalon a vázat, csak nem volt elég benzin kannában, hogy felgyújtsam a házzal együtt, annyira borzalmas és undorító, egy képet nem lehet vele megcsinálni annyira pocsék.
Annyira komoly a hiba amúgy, mint mikor 2 obi között 27" 4K-n keresik az emberek a hibákat 1 óráig aztán találnak 500 pixelt, ami talán 400%-os nagyításban nem olyan szép.
-
Tikakukac
titán
válasz
jjeahh
üzenetére
Ilyet vesznek pedig a tökigyerekek és máris elég egy rendes Blitz mobil/tablet töltő a vinnyogós vacak adapter helyett

-
Tikakukac
titán
válasz
Ear001
üzenetére
Ezért jó ez a videós dolog is: addig lehet kenni, míg végül el lesz adva a 320*240 is. Mert hát az is videó és elég, nem?
Ugyanezek miatt megy a szopás a laptopos kijelzőkkel is. Óóó, hát jó az. Igaz, hogy beker árban 2k az IPS felára maximum, de hát képet éppen ad az a szutyok TN is. Adott 10 éve is. Ha meg látni is akarsz valamit akkor le fognak gombolni súlyos 30-40-50k-s felárakat. Mert ül a fűben a nyuszi és lapul 
Na, de OFF end, nyilván mindenki eldönti mit vesz és mit mivel véd. Ha van értelme, ha nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Nekem sem prioritás az öltözködés, de azért egy minimális elvárásnak sajnos meg kell felelnem, bármennyire is szeretem az itthoni mackómat meg az autószerelős kezeslábast. Sorry Oly.
De éppen ezért sem értem miért kell néha halálig tartó küzdelemre menni, hogy hát márpedig de, ez van olyan jó. Dehogy van. Még szerintük sincs. Akkor meg minek mindig bizonygatni a széttrancsírozott videókkal.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ear001
üzenetére
Vagy úgy gondolod, egy jobb kamerára csak rá kell szólni és már jön is ki belőle a mozi?

Hááát igen. A G7 az nagyjából akkora ugrás volt az Oly csúcs váz után. Az, hogy az első EPL-5-öm olyan videót csinált, amilyet, ráfogtam, hogy ennyiért okés. De tripla meg négyszeres árban ciki.
Az ellenpéldára akkor meg nyugodtan lehet ellen-ellenpéldát csinálni, hogy Panából meg ugyanilyen munkával szuperprodukció lesz a moziba.
Félreértés ne essék: nem feltétlen lenne akkora gond, hogy az Oly a fényképeket hozza előtérbe. Csak mindig van ez az izzadás, hogy márpedig ez is lehet olyan. Lehet olyan, csak akkor meg a másik amolyanabb lesz. Ha befeszül a jóember és 3 hétig kap egy stúdiót akkor is az van, hogy vért kell pisilni, mire kiszenveded azt, amit a másik 10 percnyi munkával megold. Felváltva volt és van mindegyik márkából vázam meg obim is, de nem hiszem, hogy nekem, mint kocafotós-videósnak tűnik fel csak, hogy itt szakadék van. Nem kicsi.
-
Tikakukac
titán
Rátekintettem. Meg mikor volt nálam fél tucat Oly és Pana váz tekintettem én nagyon sokat a sajátjaimra is.
Aki időmilliárdos és tud egy beállítással szórakozni órákat, szán utómunkára egy külön életet, annak rendben is van. Ezek a felvételek a felhasználók 90%-nak olyan távolság, mint most hozzám Pest. Ha ilyen szintű dolgok hullanának ki az Oly vázakból nagyobb izzadság nélkül, maradt volna az EM-5 mkII mert egyébként egy csoda. De ez sajnos csak álom. Mint a profikon innen lévő mindenkinek a fenti videó is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Muerte68
üzenetére
Volt E-M5 mkII-m. A váz videós képessége. Nos. Ha valamihez hasonlítani kell akkor a mobilokhoz hasonlítanám én is. Nagyjából ezt tudja most egy piszok szenzoros mobil is.
Fényképre zseniális. Videóra meg nyilván lehet tonna hasonlatot hozni és párhuzamot vonni, de az árhoz és papíros képességekhez képest az elégtelen az egy tisztes osztályzat lenne
-
Tikakukac
titán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Nekem megvolt a sor, G80-at tartósba is most veszek, szóval nyugodtan mondhatom, hogy helyzettől függ. Az automata is egy szintig okos, utána bármi elmehet bárhova. Madárkát fényképeztem tegnapelőtt, és 1 kép helyett 6-ot kellett lőni és marha sokat lightroomozni, mert úgy volt itt a parkányon, hogy mire beállítok mindent megőszülök, automata meg buta volt. Mindezt meg ugye fix 25mm-el, ami azért másabb világ mint egy kitobi vagy zoomos dolgok.
-
Tikakukac
titán
válasz
j.bravo
üzenetére
12-60-at vadászd újonnan, de "nem használtan". 40 ropi instant lead én 2 ilyet dobtam már ki piacra, most is volt 80 ropiért. Meg lesz is, mert megint van pénzvissza G80 kitre kint. Fogásra meg akinek kicsi keze van, de kompaktnál többet akar legjobb evör. G7-et is szeretem.
-
Tikakukac
titán
Na pár kör után megint foglalkozom a rendszerrel. Angolból, honnan máshonnan meghozták a 25 milis Panát. Igen zsír amit tud, főleg 40k-ban mérve, ez tényleg egy alap dolog. Pokoli gyors fókusz, szép rajzolat, G7/G80-hoz szépen illik is méretben, rendben lesz. Még egy 45mm Oly meg 60-as Sigma kell és kész a sor 14mm-től, meglátom mennyire sikerül erőszakolni magamba ezt a cserés dolgot

-
Tikakukac
titán
válasz
SidCorky
üzenetére
Hát, khm, erről tudnánk mesélni kinek mihez van pofája, de fogalmazzunk úgy, hogy ha összekapom az idegzetemet akkor csinálok egy kört megint. Külön téma lenne, hogy 2 ugyanoda tartozó márkaszerviz közül miért mondd az egyik akkora ordenáré hülyeségeket, hogy a másik szervizben döbbenten állnak ki mondd ilyeneket. Ja, hogy a kollégák. Hupszika. Ezt nem értettem sose nálunk sem, hogy Pesten belül 3 márkaszervizes hogyan mondhat ugyanarra a kérdésre 3 választ, mikor ezek eléggé gránitkemény dolgok.
-
Tikakukac
titán
Hát én tényleg nagyon kedveltem, de nyilván én kicsit más terültet járok be ezekkel, mint az itteniek.
80hun: Kérdés az, hogy mennyi utómunkával. Azt a szintű "lősz és köpi ki a tökéleteset" élményt nálam nem sok cucc hozta még. Olyból is láttam már olyan videót, hogy hajad leteszed, de azért mindig kiderült, hogy a srác izzadt alatta 1 napot mire kicsicsázta

-
Tikakukac
titán
Hát ahogy érzitek, én nagyon szerettem azt a gépet az biztos. Volt pedig kicsi Oly M4/3-am, marha drága Olym, van raklap Pana G széria, de azért érezhető, hogy ez a G7+14mm sem olyan ügyes, mint az LX100 volt. FZ2000 lenne még megoldás nekem, de hát gondolkozzon már el a Pana magán annyiért...
-
Tikakukac
titán
Na G7 megvan, elég szélsebes a Pana szerviz bakker, 3 nap.
Izé, akinek van G7-e nézze már nekem az SD kari ajtó teljesen kinyílik ütközésig ha a reteszt eltolja vagy neki is megáll derékszögben és rá kell segíteni. Még ez ami így foglalkoztat.
-
Tikakukac
titán
Hát maradjunk annyiban, hogy nem marad így, szépen lesz dolgom úgyis a szerviz fele és be lesz adva, cseréljenek ki benne amit akarnak, SD kari ajtót is, mert pattannia kéne ennek, nem így plöttyennie. Kíváncsi vagyok a hiba okára amúgy, elég érdekes az biztos.
Más: lőttem egy csoportképet is, ha már összegyűltek a dolgok, G80 hiányzik még és gyakorlatilag van egy házi mini Pana boltom

-
Tikakukac
titán
válasz
Muerte68
üzenetére
A képalkotás maga tökéletes, csak a kijelzők furák, ezért tippelgettem valami idióta beállításra, de mondjuk ilyen meg nem jutott egy se eszembe. Nem tudom ilyen volt-e eddig is, mikor vettem nem foglalkoztam vele, mert úgyis még 4 évig garis nekem meg most nem sietős csak ha tényleg álltó helyben döglött meg az úgy khm, finoman szólva is bajos.
-
Tikakukac
titán
Ontopik: megkaptam a cuccokat. Ki is próbáztam a G7-et eddig az állt, 14mm az alany.
Jelenség: kukucska és LCD-n is koncentrikus körök és talán allergia az árnyékra is, de ez nem biztos, ott maszatolódik, mintha téma lenne rajta. De nincs. Ez igaz keresőként és elkészült képként is. Szoftveres körök lefutva, másik obival megnézve. Feltölve rendes asztalira semmi gond, a jobb oldali az amit a gép lát a balos, amit én, keresőben-LCD-n visszajátszva is.
Na, akkor mehetek vázat garizni?

-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Megcsináltam a tesztet 2-3 hónapja, asztali 960-ast befogja a mobil 970. E-GPU-val tesztelve, AlienWare notin.
Most még kevesebb lett elvben, szóval teljesen reális, hogy max 10-15% legyen a diffi.
silmatauki: Nagyon durván lehet feszelni a jobb chipeket, ezek mennek notiba. Így is gond a hő, nyilván, de 1060-ig hatalmas parára nem számítok.
-
Tikakukac
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
GPU az sakkozik kb., amit zabál minden ilyen CAD, Adobe meg egyéb alkotós progi az a mérhetetlen mennyiségű proci, sok nyersanyagnál háttértár és RAM. Notiban mikor kiajánlunk valamit akkor nagyon óvatosnak kell lenni, mert oké, Mac Final Cut az szeretős, de amint előjön az Adobe ezek a kis procik úgy vágják magukat hanyatt mint a huzat.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chris1983107
üzenetére
Meg kell nézni mi a helyzet. A dummy az alapból inkább trafós, mert 8.4V kell neki. Ha van közdarab akkor lesz 5V-os USB véggel. Én most utóbbit rendeltem, LX100-hoz volt rendes konnektoros 8.4V-os. Az is jó, de most így eggyel kevesebb konnektor kell, mert notitöltőn is van 2A dugó.
-
Tikakukac
titán
Pedig sajnos így működik. A rendszert az idő kidolgozza, ha valahova nem írnak az vagy azért van mert mindenki helikopter vagy mert egyszerűen mégis mindenki ott látja jónak, ahova beírt. Ami ha 1 pont akkor bumm, meg is kaptad a választ. Sok témára van topik és nincs használva tudok "saját" körben is vagy fél tucatot. Topikgazdi is vagyok, egy részére rálátok a fórumnak és akarhatod bármennyire bebizonyítani, hogy nem, pedig de, ez így megy.
A fogalmaimat meg megint mindegy mi jellemzi. Ha nem megfelelő helyre írok ami csak szerintem megfelelő, akkor moderálni fognak és tömegével mennek a nyakamra. Ha mégis megfelelő, akkor ott marad. Ennyire egyszerű eldönteni mi a helyes és szabályos és mi nem. Ha lassan egy évtizede működik akkor csak nem lőttem annyira mellé. Részemről OFF end.
Chris1983107: Aliról 3.5k-ban lőttem USB-s dummy akksit. Egész korrektetek írtak róla szerintem 1 hét és ideér. Azzal külső akku bankos megoldással elvagy. Gyári akku nem haza lokalizációval meg van ebayen bőven, LX100-ba is olyat vettem, tökéletes volt 4,5k körül.
-
Tikakukac
titán
Ha nem érdekel, átugrod. Engem sem érdekel rengeteg topik rengeteg része, görgő és csókolom.
Ha NFL-t akarsz M4/3-ban beszélni és szerinted ez olyan mint M4/3-ban M4/3 akciót/random infót megosztani akkor sajnos tényleg nem lehet mit kezdeni ezzel, nálad nem ment át a dolog. Modker, hajrá. Sokadszorra is mondom, ha szabályzatba ütközik (nem a te szabályaidba) akkor meg fogják tenni a lépéseket.
A másik topik meg biztos jó, nekem itt megfelelő. Másnak is. Neked nem. Hát ez van

-
Tikakukac
titán
válasz
Gravity1234
üzenetére
Ha mk II akkor Capture, ha mkI akkor max valami 3rd party dolog, aki meg tudta fejteni miként és hogyan kommunikál. Panához egész korrekt leírás van, oda szinte tudás sem kell, böngészőből elérhető.
-
Tikakukac
titán
Notinál szoktunk ilyen időszakban tapasztalni komolyabb mocorgást, ott is vannak kihűlt autós bekapcsok és egyebek, aztán ventik-vinyók-kijelzők nem kedvelik, páráztatva lapok sem.
Szerintem csak szimplán valami nem szereti a hideget, ne kérdezd, fénygépet ha nyúznak sem javítanék, kis kompaktomat csináltam egyszer és elég is volt, maradok a szakmánál

-
Tikakukac
titán
válasz
mikrofon
üzenetére
Ezt az okosaktól kérdezd, nekem raklap softboxom van meg tárgyasztalom néha meg én is a gép előtt és kész, vannak itt azért komoly felhasználók, meg fotósok is. Nekem ez csak járulékos kényszer

Ebből nem tudom mit vennék, ennyire új meg drága cuccom sose volt. Mindkettő remek ez tuti. Én ha eljutnék oda akkor FZ2000-et vennék vagy RX10-et lentre meg valami RX100-at újakból hurcolni aztán cserélgesse az obikat aki akarja

Voriae: Jep. E-M5 mkII volt velem az íreknél és azért na, nem kicsit csecse műszer. Stabi miatt főleg, de ugye Pana is jön felfelé. Ha csak fényképre kéne akkor Oly, pedig az a menü az egyetemen szoftverergonómia órán megérne pár mondatot. Majd ha cég fizeti akkor lesz 2 váz, addig Pana

-
Tikakukac
titán
válasz
mikrofon
üzenetére
Így, hogy a Pana is elkezdett vázstabit tolni nem is kicsit, nagyon szűkül az Oly vágyam. Capture ami számomra még érdekes lehet lassan only. Menüt nem bírom megszokni bármennyit használom őket, a videó pedig tényleg olyan gyomros volt még egy elvben felső kateges váztól is, hogy ihaj. Amit meg képminőségben bukok bőven lenyelem cserébe a videóért meg kit érdekel ha webre dolgozok FHD-ban.
-
Tikakukac
titán
válasz
LélekVándor
üzenetére
Teához tejet öntögető barátainknál most egy jobban elkapott árfolyammal simán megvan alatta is mindenféle egyéb trükk nélkül. Szép ára van, 1 év múlva cserélek is rá az fix

-
Tikakukac
titán
Na kövi héten meg is jön a pakk, lesz itt a G7 mellett GX80 meg GX8 is 12-32mm, 25mm meg egy 12-60mm
Elég komoly alkut is sikerült bevinni, ingyen 32 gigás memkarik és vagy 60 font engedmény is befigyelt, itthoni body árak alatt jöttek el a kitek is, 25 mili is használt árban beficcent új dobozosan. Jó ez az EU, na 
G80 árak is repkdenek lefele, 230k körül már az is kihozható akár 5 éves biztivel is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Hülye lenne elérhetővé tenni minden vázhoz. Teteje lesz mindig, direkt. Akinek olyan kis seggelős helye van, tehát nem természet meg egyéb huncutság hanem terem, annak brutál. Ha kellően olcsó lesz az E-M5 mkII tuti megint veszek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ferenc1989
üzenetére
E-M1 mkI és mkII valamint EM-5 mkII amivel működik a Capture. Emiatt is vettem vázat, remek dolog, de amíg a videó ilyen trash addig parkolón lesznek az Oly vázak.
Van amúgy kiskapu meg tákolt szoftver, Pana alá is van Java alapú meg böngészős és nem tudom milyen, de erősen gyerekes ahhoz képest. Fájlátvitel a másik, azt GX8-nál tudom eddig egyedül, hogy megy.
b.vr: Elnézve a topikot én vagyok a legkisebb OFF-er, de értettem főnök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest