Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
-
Tulku
veterán
válasz TayRol #18700 üzenetére
Szerintem oly egyetlen előnye a jpeg-je...minden másban nálam a pana a nyerő...még a szenzorstabit sem tudod használni videón, mert yellózik kegyetlenül...
Peethy: Ja hogy úgy...akkor mennie kell annak is...
Andersen: Ha tájat, várost akar 9-18-cal akkor ritkán emeli 800 környékére az iso-t (este az más tészta)...persze abban igazad van, hogy valóban észrevehetően jobb a szenzor...
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz TayRol #18707 üzenetére
Ha nem vagy kukucska párti és szereted a lightroom-ot akkor jó kis alternatíva...abban biztos lehetsz hogy egyetlen képed sem lesz pontatlan illetve villámgyors a fókusza...csak vissza ne sírd az oly jpegek zajszűrését, színeit...
Ja és van rá finom kis hack, amivel 40 mbit-es korrekt videókat tudsz lőni, tapicska használható (használni is kell, mert nincs más)...
ÉN cserélnék...de én hülye vagyok, s gyakran cserélgetek...bár most kissé mattot kaptam az x100-al mert képileg nem igazán tudok belekötni (sőt!), de a vérem nem hagy nyugodni...
-
Tulku
veterán
válasz TayRol #18709 üzenetére
Gomb...dedikált gomb...módválasztó...úgy más semmi...csaka tapicska, de az rettenetesen jól használható.
Egyébként gombok tekintetében visszalépés a GF1-hez képest,de - mint írtam- a tapicska kompenzálja.
PL1-hez képest egy villám lesz a GF2...persze ha váltasz.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz TayRol #18711 üzenetére
igazából ezek a gépek kb. mind ugyanolyanok. a pana af jobb, az oly-ban van egy középszar stabi, az oly jpg jobb. iso-val, szenzorral, ilyesmivel fölösleges foglalkozni, szerintem az e-m5 egy érdemi lépcső a régi lapkákhoz képest, a g3/gx1 meg egy fél.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
t72killer
titán
A g5 és gh2-nek picit jobb a dinamikája alap ISO-n. De semmi olyan, amiért ugrani kéne. (ez amúgy gáz a g5 részéről, egy 600EUR-s váztól várna az ember némi teljesítményugrást az elődökhöz képest)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
HÁZIGAZDA
válasz t72killer #18723 üzenetére
nincs ebben semmi meglepő, a normálisabb gyártók (pl.: nikon, olympus) nem szórakoznak azzal, hogy direkt lehülyítik ilyen téren az olcsóbb vázaikat. az e-m5 volt az első, a lapka új volt, akkor kihozták belőle a maximumot. azóta volt fél évük csiszolni a rendszert, ennyit sikerült, reális is. a nikon ugyanezt csinálta a d300 után a d90-nel, picit még jobb lett.
-
Marseille199
senior tag
Hujujuj!!!!!!!!!
Úgy néz ki, hogy a héten valamikor lesz 1-2 órám kipróbálni egy X-Pro 1-et, egy 18/2, egy 35/1.4 és egy 60/2.2 társaságában. Viszek SD kártyát, aztán majd nyilatkozok, hogy mennyire szerettem ki a m4/3-ból
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
need
addikt
válasz Marseille199 #18725 üzenetére
ne hütlenkelödködjél...
mester... megnézünk mindent ami te csinálsz...
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Marseille199
senior tag
Hát, a fujiért lennék hűtlen
Csak tegnap este hív haverom, hogy a Fiala Gábor (Nála van asszisztensként, fene a bélését) kapott egy Fujit a Fujitól, hogy tesztelje, aztán ha szerencsém van, én is megkaparinthatom picit
Milyen mester, komolyan, hagyjatok. Közöm nincs nekem az ilyen titulusokhoz.
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
Mercutio_
félisten
Nem lesz az jó neked, olyan mint egy jó luxusprosti, utána évekig sóvárogsz utána
t72killer: Az az ISO 160-400 közti majd 1 FÉ dinamika előny a G5 javára G3-hoz kéepst lehet, hogy van akinek számít
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tulku
veterán
No a photographyblogon megjelent tesztképek alapján (ne legyen igazam, mert ugye nem értek hozzá...) de a GH3-ban pana lapka van, nem sanyi...és persze nem vagyok elájulva tőle...szvsz egy hekkelt gh2 most sokkal jobb alternatíva (pláne használtan...occsón)
Ha panáék nem szedik össze magukat erőteljest visszaszorulnak...
-
Mr.Csizmás
titán
lencsesapis zajtesztet csinálsz a kedvemért?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
madgie
titán
válasz Mr.Csizmás #18732 üzenetére
Meg az enyémért
Tulku, te is
-
scarabaeus
őstag
válasz Mr.Csizmás #18735 üzenetére
Ha az előtt el nem jön az, amit Clarke így fogalmazott meg:
"- Nézd! - suttogta Chuck, és George felpillantott az égre. (Mert mindenben elérkezik egyszer az utoljára.)
Odafenn szépen, sorban kialudtak a csillagok."Quoth the Raven "Nevermore."
-
-
Marseille199
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18732 üzenetére
Persze
-
t72killer
titán
válasz Mercutio_ #18728 üzenetére
"Az az ISO 160-400 közti majd 1 FÉ dinamika előny a G5 javára G3-hoz kéepst lehet, hogy van akinek számít"
Nekem számít, bár konkrét váltáshoz elvárom, hogy magasabb ISO-n is jobban teljesítsen. Tekintve a G3/GX1 nyakonvágott dinamikagörbéjét, alap ISO-n még nagyobb ugrást várnék...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz scarabaeus #18736 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
OPiiPO
veterán
válasz scarabaeus #18736 üzenetére
az egyik legjobb kisregénye az Isten kilencmilliárd neve
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
gorgo
őstag
Az ilyen megjegyzéseiddel
"mester... megnézünk mindent ami te csinálsz... "
hidd el nem segítesz neki... Jól fotóz a srác, (a gellértes kép is milyen jól komponált) de nincs rá szükség, hogy a kelleténél jobban elbízza magát, és/vagy (esetleg) arcot növesszen, az sokat ártana.M199: A Fuji benyomásokat kérjük majd megosztani...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
HÁZIGAZDA
ha ez segít: igazán jó fotós nincs (vagy csak még nem fedte fel magát) a topikban. pár lelkes amatőr annál inkább, akik időnként tök jól működő képeket csinálnak (magamat talán ide soroltam volna pár éve, most már biztos ide sem).
-
t72killer
titán
Ha még nem volt:
PT-EP10 vízalatti tok E-PL5-höz.
Ha nem adják drágábban, mint az elődöket, kinyöghető áron vihetjük víz alá a kicsikét egyre inkább gondolkotom a gx1 gyorscseréjén...
-
titán
válasz Mr.Csizmás #18749 üzenetére
A fókuszsebességnek mi köze a a stabi típusához?
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Galaxy Tab S7 FE és A7 Lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest