Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Előre az olcsó 9-18-ért
-
|AP|
veterán
válasz andersen10 #18102 üzenetére
minden hírben bízok ami esetleg olcsóbbá tenné a 9-18-at
-
t72killer
titán
válasz andersen10 #18102 üzenetére
Ha tényleg halszem-zoom, akkor nem sok értelme van SzVSz... Rendes nagylátónak viszont tutijó lenne a 8-20 gyutávtartomány.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Freddy76
addikt
Használ valaki oly vázon külső vakut? Épp az előbb panaszkodtam a Nikon topikban, hogy mennyire okos volt ott a gép és a vaku együtt, az omd és az fl36 viszont nem képesek együtt gondolkodni. A-S mód felejtős, mintha a gép a másik paraméter számolásánál figyelmen kívül hagyná, hogy van egy fényforrás... Csak manuálban van esélyem normálisan villantani, amikor nem törődök a gép kijelzéseivel (ami szerint kurvára be fog bukni minden, villog, hogy alexpós lesz kutyául - mikozben a vaku kiégeti...). Lányom maciján gyakorlom, hogy milyen beállítás jön be, mert a rutin még messze van...
Most vénségemre tényleg meg kell tanulnom fényképezni?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Freddy76 #18105 üzenetére
Fl-36R-em van, ilyen problémát nem tapasztaltam. Most már tényleg érik egy találkozó
Nekem maximum olyan problémám volt, hogy nagyobb térben főfénykét alávakuzott, de ezt betudom a vaku erejének. Nappal viszont derítettem olyat is vele, amit nem gondoltam volna hogy elbírja. Más alkalommal eddig (kopp-kopp-kopp) nem igen hibázott."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Tudom kicsit későn ébredek, de itt is szólok: Szervezek Gere kopár előrendelést, ha valaki beszállna írjon 1 privátot, hétfőn megyek leadni a rendeléstEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
need
addikt
Üdv..
Nem akarok hülyén meghalni..vagy is ennél is jobban..
Találtam egy érdekes dolgot amit nem tudok mire vélni és érdekelne hogy is van ez a dolog..?
Van itt egy [link] na most engem igazán October 29th, 2011, 04:07 PM #5 bejegyzés alatti kép érdekelne..Milyen módon van ott oda rögzítve a vakú..? gondolom valamiféle keret nem?
És ebben az esetben a kis vakú vezéreli a nagyot nem?Ill. ez mennyire működne az EPL1 gépemen.. mármint a vezérlés?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
fattyu
veterán
gondolom simán slaveben megy a vaku. Elvillan a kisvaku fényére. A kisvakut leveszi manuálban legkissebbre így sokat nem ér csak elvillantja a nagyot.
szerintema hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Mr.Csizmás
titán
ez kérlek egy esztergált/odamunkált idom, egy fémlemez csak, két megfelelő csavarral, az egyik a gépre, a másik a vakutappancsba.
hasonlót lehet csinálni sztereóban két vakunak, egy gorillapod lábaival kombinálva makrózásra.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
fattyu
veterán
válasz Mr.Csizmás #18113 üzenetére
vagy venni.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
neevous
tag
X-E1 Digitalrev
https://www.flickr.com/photos/david_papp/
-
Tulku
veterán
válasz neevous #18115 üzenetére
Pazar...
Szerintem a fuji xe1 és a nex6 párharcában (ha van ilyen) a fuji áll abszolút nyerésre...miért?
Rá kell jöjjön végre a sanyi, hogy nem elég vázakat produkálni (persze rájött az Oly fúzióval...de ez késő, a fuji szinte kész rendszert alkotott, csak csiszolnia kell)Persze az eladási számok lehet mégsem ezt tükrözik majd....Hja kérem, ha a márketing mindenhová terjeszti az "igét"...
-
Superbad
tag
Embörök! Ismét egy Lightroom kérdés: Arról van valami leolvasható infó, hogy hányszor hány pixeles az adott kép amin dolgozok?
-
arn
félisten
válasz madgie #18079 üzenetére
vmi ilyesmivel kiserletezgetem... de miert nem tud exifes tifet menteni 16 biten? bar a 8 bitessel is beljebb vagyok, mert a konnyu esetek rawbol siman mennek tifbe, aztan lrba, a problemasak, meg direktbe lrba.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz madgie #18122 üzenetére
16bites tifben is savosodik mint allat, rawban meg franko... nem igazan er tobbet, mint a jpg (olyan, mintha 8bites kepet mentette volna ki 16 bitbe). talaltam egy em5 profilt, kiprobalom, hatha hasznal.
exif kell honnan a fenebol tudjam, ha vmit vissza akarok nezni?
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fattyu
veterán
-
-
arn
félisten
ize... miben ter el az olympus master, viewer, studio?
-
fattyu
veterán
válasz Mr.Csizmás #18129 üzenetére
Mosmér? El se hangzott hogy Zeiss
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Tulku
veterán
válasz fattyu #18128 üzenetére
Te egy rendhagyó eset vagy a manuális üvegeiddel, de a többség azért szereti az af-et
Kimondhatjuk, hogy egy év elmúltával a nex még mindig a manuálos "nirvána"...nincs ezzel baj, csak hát a fuji olyan rendszert rakott le az asztalra, hogy fel kell kötniük a többieknek a fehérneműt...és talán nincs is igazán szükségtelen obijuk (persze a nex-nek sincs nagyon - talán az a borzalmas makró - de ott a használható is oly ritka, mint a fehér holló)
-
fattyu
veterán
Nem vitatom
Amugy nekem kifejezetten tetszene a fuji rendszer. De oltári drága, és ha őszinte akarok lenni, azok az obik nem picik.... Lehetnének kissebbek ha már RF szerű kompakt váz.
De ez csak vernyogás a vonal mellől. Nem opció nekem.
-
törölt tag
Klubtársak, a hosszú távon gondolkodóknak szeretném előre jelezni, hogy december elején eladó sora kerül fél éves DMC-GX1 vázam.
-
Marseille199
senior tag
-
nesa
veterán
Urak kerdesem lenne hogy masnak is volt-e gond Epl1 nel samu 8gb cl6 kartyaval, igen gyakran kartyahibat dob a vaz, jelentossen jobb a helyzet a samu 4gb cl4 el de meg ritkan ezzel is elofordul ez szamomra elfogadhatatlan, valakinek valami otlet?
D90 nel egy kartyanal sincs gond, hibatlanul megy mind.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
nekem se. sandisk 8gb, es lexar 32gb c10 kartyakat hasznalok.
-
Peethy
őstag
Star-szűrőt használt már innen valaki? Pl
Mondjuk nem tudom eldönteni, hogy az ilyen becsillanás szép-e, vagy igénytelen.
-
Peethy
őstag
válasz Mr.Csizmás #18143 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ezért még 3$ is sok.
Más: Pana 45-200 mennyit érhet? 50-55k?
-
nesa
veterán
válasz neevous #18139 üzenetére
Irtam egyik mintaboltos embernek hogy 3 kartyat probaltam es hibat dob, azt irta hogy a samu kartyakra nagyok haklis , nem irtam neki de 3db samu kartyaval probaltam....
Megszoktam formazni a kartyakat, meg nem bevett szokas hogy ide oda pakolgatom, legritkabb esetben hasznalok csak kartyaolvasot igy nemszoktam kiszedni oket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Galaxy Tab S7 FE és A7 Lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest