Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Blade III-nak van valami alternatívája? Fontos lenne a 4 col, android 4 és mindez 43-45e Ft-ért. Van vetélytársa? (Új telefonról beszélünk)
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Anex55
csendes tag
Hali!
Miután nagy nehezen megszültem, hogy OT 995-öst veszek, eszembe jutott valami.
Szerintetek megérné 2 év rabsággal Like díjcsomaggal ugyanazon árért ( 50 ropi) venni inkább egy Grand x in-t vagy S advancet? Melyik a jobb teló?
Hallottatok szériahibákról?
-
Švejk
őstag
válasz Tristis #10455 üzenetére
Bármit csak Blade III-t ne! Egy haveromnak van egy, decemberben vette, kétszer volt szervizben, jelenleg is ott van. Ledob a WiFi-ről, akadozik és még lehetne sorolni a hibalistát! Inkább vegyél egy OT-995-öt, bár azzal is voltak ilyen problémák, nyers erőben jóval felülmúlja a ZTE-t.
-
Gabó75
senior tag
Szerencsére azért egy mai csúcsteló három év múlva is ugyanolyan gyors lesz mint most. Legfeljebb nem a legfrissebb szoftver lesz rajta, legalábbis nem a hivatalos.:-)
Legfeljebb az lesz, hogy nem kapsz akksit a Z-be, illetve a többi nem cserélhető telóba hála a fogyasztói társadalomnak. Egy cserélhetős akksis telóba pedig veszel néhány ezer Ft-ért. -
legenda
válasz Gabó75 #10462 üzenetére
nem is a sebességgel lesz gond, de még az akkumulátor hiányától sem félek - bár én arra tippelnék, hogy az akkumulátorok technológiája is változik az elkövetkező évek alatt -, hanem szoftveres támogatásilag nyírják ki - és itt nem csak a firmware verzióra gondolok, hanem a körítésre is, a legtöbb akkori alkalmazás nem fut majd a régi rendszeren -, illetve hardveresen akkora léptékek vannak szinte évente, hogy hiába most a 4 mag...stb, nem tudni, hogy milyen technológia változások lesznek 3 év múlva, és itt sem csak arra gondolok, hogy 4 mag helyett 6...stb, hanem alapjában más technológiákat is bevezethetnek.
nem csak az okostelefonok, de más - főként műszaki - téren sem nagyon merek 3 évre előre gondolni!
16 éve mobilozok, de 16 hónap volt a rekord, ameddig egy telefont használtam, de akkoriban még nem dobtak ki ennyi telefont rövid intervallumokon belül, mostanság - szerintem - maximum 1 év a reális.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DS39
nagyúr
De azt lássuk be az emberek többsége nem ilyen.
Amit most használsz alkalmazást, az 2 év múlva is jó lesz rajta, nem kötelező mindig mindent frissíteni vagy adott feladatra újabbat keresni.Én lassan egy éve használok okos telót, low end, de azt amit most lehet vele csinálni, egy év múlva is lehet majd, persze én többet szeretnék ezért majd váltok, de érted...
[ Szerkesztve ]
-
Próbálkozom
csendes tag
Sziasztok!
Nővérem hívott fel az imént, hogy tudna kihozni 0 Ft-ra a Vodafone-tól 1 készüléket, és h. szerintem melyik lenne a jó.
nokia lumia 610
htc desire c
htc desire x
samsung galaxy ace plus
samsung galaxy aceSzerintetek?
-
pit stop
addikt
válasz Próbálkozom #10465 üzenetére
Lumia 610 vagy desire x. Két Samu tuti felejtős. Én desire x-et mondanám, de ha win7 is bejön neki akkor az is lehet nyerő.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
legenda
igen, csak sajnos direkt úgy alakítják a dolgokat, hogy a kifutó rendszerek/alkalmazások folyamatosan csökkenő kompatibilitást (is) kapnak, és nem lehetünk biztosak benne, hogy az újabb - akkor elterjedő - formátumok megetethetők lesznek a régi szoftverekkel, hardverekkel, felbontással...stb.
3 év - ha jól emlékszem - nokia n97 telefonom volt, manapság elég elavultnak hat, nem csak a hardver, hanem a oprendszer is behalt. mostanság, már egy nagyobb dokumentum alatt is meghalna, pedig nem számít extrának a dolog, ha az újabb telefonokat nézzük, és nem csak a felsőbb kategóriában.
az alkalmazásokkal nem lenne problémám, amikre én használom a telefont, arra az alap is elég, nem is nagyon töltögetek le/telepítek extra alkalmazásokat, azért (is) okostelefon egy készülék, hogy az alapokat integráltan is tudja, persze rendben van, hogy szinte végtelen a hozzájuk adott alkalmazások tárháza.
nem is nagyon van a környezetemben olyan ember, aki 3 évig használ egy telefont, és ez nem csak pénz kérdése, akár az olcsóbb kategóriában is kivitelezhető, hogy apróbb kiadásokkal 1 - 2 évente újítson az ember, és ott nagy minőségi léptékek lehetnek adott intervallum alatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dexter-2000
őstag
windows-os telefonoknak milyen a szoftveres támogatása ha példának egy htc 8X-et veszünk?
hány évre szól?Szép napot!
-
jano2101
tag
Hello!
Láttam a topicot gondoltam írok hátha tudok valakinek segíteni aki nagy kijelzős komoly specifikációkkal keres telót!
Én is teló vásárlás előtt voltam mert hát volt egy pár és mindig cserélgetem őket, de meg untam a cserélgetéseket!
Ezért olyat akartam venni ami max.60-70-be van és egy darabig minden téren jó lesz!
Kritériumok a következők voltak:proci:2 - 4 mag és ne legyen akadás fagyás ilyesmi, szép kijelző lehetőleg 4,3" - 5" és HD, mobilos szinten nagyon jó kamera ,aksija sokat bírjon, azért jól is nézzen ki, és gari jó ha van, ja és ne keljen mokolni a romokkal nagyon mert már unom!Ami tetszett és szerintem egy jó kis teló és elég jó árban volt és van az a Lg 4X , de mikor akartam nem találtam jó áron!
Nagyon tetszenek még a Motorola új telói, de nagyon drágák és magyar nyelv nem nagyon van ezért felejtős!
Ekkor nézegetem a kínai csodákat, néztem a Jiayu G3-at nagyon tetszett majd nem vettem is csak láttam a G4-et ami nagyon jól néz és a paraméterei is rendbe vannak,(ja ez még február elején volt) de ügye még mindig nem jelent meg, ezért nem is vártam rá!Aztán jött a NEWMAN N2 amiről itt alig olvasni!!!
Pedig legjobb ár tudás arányú teló! (Szerintem!)
Aki nem ismerné annak egy kis infó csak, hogy ne legyen kis regény!
http://vondroid.com/threads/newman-n2-technical-specs.4785/Még valami mielőtt kérdezné valaki a Kritériumok:
1;proci 4-mag ügye Samu S3-ból való, Antutu benchmark 3.0.3:16500pont, és ez még több lesz mert most jön a 4.1! ok
2;kijelző: 4,7 Lg IPS HD ami szerintem és még sok teszt szerint az egyik legjobb! ok
3;Sony kamera, nagyon szép képeket készít nappal és sötétben egyaránt! ok
4;Aksi 2500mha 2 nap simán! ok
5;hát a desingen lett volna mit csiszolni de azért rendbe van, nem recseg, nem zörög jól össze van rakva! elmegy
6;Hát gari van is meg nincs is, gondolom ez minden ki tudja mire gondolok! nem ok, de ez van
7;Rom: 2 hónap alatt eddig 13 frissítés, bocsi leginkább csak javítások de, akkor, ja és vannak Custom rommok is, ez szerintem elég jó! okKB. ennyi remélem hasznos volt és nem volt nagyon hosszú!
Köszi!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
HuMarc
veterán
válasz jano2101 #10470 üzenetére
Tudod miért nem esik róla szó? Mert Magyarországon nem forgalmazzák, a Kínából való rendelés körülményes, ráadásul a garancia gyakorlatilag használhatatlan.
Márpedig a kényelem és a biztonság két elég fontos szempont a legtöbb ember számára.
Mindannyian tudjuk, hogy Kínában ezerszer jobb és olcsóbb készülékeket lehet kapni, de a legtöbb okostelefon-tesztnél is meg szoktuk kérni, hogy ne keverjük ide Kínát, messze van az
Ja és a ROM-olgatás, főzés, (párolás ) stb. nem fekszik mindenkinek, így az is szempont, hogy gyári ROM-mal is minden flottul menjen, márpedig sok kínai telefon nem erről híres.
Egyébként ha írsz róla egy tesztet Logout-ra, szívesen elolvasom és ezzel szerintem a többiek is így vannak
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
srácok lenne egy olyan kérdésem hogy látom jönnek ezek a 2 sim kártyás telefonok, ezeknél egyszerre online megy a 2 sim tehát hívhatnak akár mind a 2-őn vagy pedig benne van a 2 sim de egyszerre csak 1 megy amelyiket én akarom és a másikon ha hívnak olyan mintha ki lenne kapcsolva?
-
HuMarc
veterán
A legtöbb (ha nem az összes) Android-os telefon Dual-Standy módban működik. Ez azt jelenti, hogy miközben az egyiken telefonálsz, a másik "kikapcsol", mivel egy GSM-antennán osztozik a két SIM.
De amikor egyiken sem telefonálsz, akkor mindkettőre érkezhet hívás, te fogadni is tudod őket.
További
kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészétinfóért kérdezz ITT .Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz HuMarc #10471 üzenetére
+1, én is nézegettem ezeket a csodákat, és nem kételkedem, hogy vannak olyan megbízhatóak, mint a nagy márkák, minőségben is hozzák a szintet. De, mi van, ha mégis történik valami? A kínaiaknál, onnantól, hogy lejár a 45 napos PayPal gari, csak névleg van 1 év garancia, gyakorlatilag hónapokat várhatsz, míg megkapod a javított készüléket. Persze, nagyon jó lenne, ha forgalmaznák itt is őket, alaposan felborítanák a piacot, de hát mi is Kínának a vén Európa? Semmi. A Lenovo ígérgette, hogy 1-2 típust a nemzetközi piacra bevezetnek (P770, a bazinagy akkumulátorral) februárban, hogy lesz-e belőle valami nem tudni...
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Asszonynak kellene egy kezdő okostelelfon, ezeket néztük: Huawei Ascend Y200, SE Tipo, Samsung galaxy mini.
Melyik a bestbuy ezek közül illetve hasonló árfekvésben még mit tudtok ajánlani?
Köszi
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni új telefont, Sony Xperia Tipo-t, meg Smsung Galaxy Ace La Fleur-t nézte ki. Esetleg tudtok érvet valamelyik mellett/ellen? Vagy hasonló áron ilyen nőies telót?
Illetve mit kérdezni szeretnék, hogy honnan érdemes vásárolni? Sok rosszat olvastam ilyen netes üzletekről, ez pl megbízható? [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fénynél gyorsabban
- Spórolós topik
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok