- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabó75 #10462 üzenetére
nem is a sebességgel lesz gond, de még az akkumulátor hiányától sem félek - bár én arra tippelnék, hogy az akkumulátorok technológiája is változik az elkövetkező évek alatt -, hanem szoftveres támogatásilag nyírják ki - és itt nem csak a firmware verzióra gondolok, hanem a körítésre is, a legtöbb akkori alkalmazás nem fut majd a régi rendszeren -, illetve hardveresen akkora léptékek vannak szinte évente, hogy hiába most a 4 mag...stb, nem tudni, hogy milyen technológia változások lesznek 3 év múlva, és itt sem csak arra gondolok, hogy 4 mag helyett 6...stb, hanem alapjában más technológiákat is bevezethetnek.
nem csak az okostelefonok, de más - főként műszaki - téren sem nagyon merek 3 évre előre gondolni!
16 éve mobilozok, de 16 hónap volt a rekord, ameddig egy telefont használtam, de akkoriban még nem dobtak ki ennyi telefont rövid intervallumokon belül, mostanság - szerintem - maximum 1 év a reális. -
meszi3
tag
Nagyon jó! Azt nem írtam előbb hogy gsmlineról veszem mindenféle "extra" nélkül, se használt se szolgáltatós verzió nem játszik. Aki esetleg tanácsot ad kéretik figyelembe venni
Na szóval nagyon jó ez az atrix,de azt írja hogy 2.3-as android van rajta. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan nincs rá JB, de én attól még tehetek rá, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok