Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz CPT.Pirk #74140 üzenetére
Akkor mostantól hanyagolom az APU-kat, mindenképp kipróbálom a Pop OS-t is, nem csak játékra használom a gépet, de néztem videókat róla és eléggé bejön. Nekem még full kínai az összes Linux, kipróbáltam szinte az összeset és a Mint az ami nagyon bejön igazán. Kipróbáltam még "Steam indítási opcióknál" azt a parancsot amit adtál,
RADV_PERFTEST=aco %command%
(ezt), egyéb játékoknál tényleg segít valamennyit, nincs néha akadozás Dirt Rally-ban például, CS:GO-nál 15-20 fps-t javít és úgy max 75-80 fps amit elérek, de számomra az kevés.Marad majd egy komplett gép vásárlás, mert ez már tényleg nagyon régi, a hűtőt meg kihúzom akkor és a monitor fénye táplál.
ui.: Ha már itt vagyok kéne megint egy kis segítség is, a Transmission alkalmazást hogy tudom a tűzfal kivételei közé tenni, hogy tudjak feltölteni is, a Rules-ig eljutok, de hogy tovább mint kell azt viszont nem tudom, Nyilvános-ra van állítva és be van kapcsolva a tűzfal, semmi egyebet nem állítottam be rajta.
Köszönök szépen minden eddigi dolgot amiben segítettek, jövök nektek egy hűsítő üdítővel!
Üdv.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valamilyen 144Hz-es monitorod van, hogy a 75-80fps is kevés? Freesnyc premiumot tudó monitorok tudják azt, hogy "alacsony" fps-t megduplázzák.
Transmissionhoz nem értek, itt általában QBittorrentet használunk, bár még egyikhez se kellett állítanom semmit, hogy menjen a feltöltés.
Úgy amúgy szerintem nyugodtan gondolkozhatsz APU-ban is, ma már egész más a helyzet ott, mint volt mondjuk 2-3 éve az akkoriakkal. Azóta az AMD eléggé tolja a kernelbe a dolgait.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
grub2 (2.04-1ubuntu26.2) focal; urgency=medium
* debian/postinst.in: Avoid calling grub-install on upgrade of the grub-pc
package, since we cannot be certain that it will install to the correct
disk and a grub-install failure will render the system unbootable.
LP: #1889556.-- Steve Langasek <steve.langasek@ubuntu.com> Thu, 30 Jul 2020 17:34:25 -0700
*****************************************************************************************
Ez a grub2 lenne, amivel gondok vannak? Ha már OK és lehet frissíteni gond nélkül, jelezhetnétek, mert mobilnetre vagyok most kötve még pár napig és pár napja tényleg elég karcsú a Telekom mobilnete. Frissíteni lehetne azért, de most egy új telepítés utáni félnapos frissítést nem szeretnék.
(#74152) Fuel
Szerintem a torrent fájlokat mentsd ki és szedd le a transmission-t és rakd fel a qbittorrentet, kezelni is jobban fogod tudni, mivel utorrentre nagyon hasonlít a felülete.
sudo apt remove transmission*
ha ez a parancs nem jó, akkor ez:
sudo apt remove transmission-gtk transmission-common transmission
ha leszedte, akkor meg:
sudo apt install qbittorrent
Nem GTK, hanem QT alapú a program, így pár csomagot felhúz még magával, de nem vészes és megéri. Állítgasd be rendesen és azzal sose lesz gondod. Szerintem az alap gufw bekapcsolása sem fogja akadályozni,
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Rimuru
veterán
válasz ubyegon2 #74154 üzenetére
A kollega azt kerdezte hogy tudja tuzfalaban kivetelek koze rakni torrent klienst, erre mind a ketten alternativat ajanlotok, nem ertem ezt.
Oke legalabb te uby egy kicsit probalkoztal lenyeggel is.Valaszolni en se tudok, nem ismerem annyira a kezdo distrokat hogy ismeremjen milyen alkalmazasokat pakolnak fel.
Vigyázat, csalok!
-
IstvánLászló
senior tag
Sziasztok, szép napot nindenkinek.
A témám remélem - ide is illik.
Szeretném itt bemutatni - mindenkinek: MagyArch Linux -ot, ami egy príma disztro.
Jelenleg is őrőmmel használhatom ezt a distrot és az összes felülettel is kiprobáltam, anomáliákat nem is tapasztalok, játékosoknak fontos infó minden steames játékom prímám müködik.
Az installere grafikus és ezét gondoltam, hogy most ide írom le mindenkinek a tapasztalataimat.
A stabilitása a rendszernek príma.
Itt a linkje és a leírása: [link]
Remélem hasznos az infóm, további szép napot.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
nagyúr
válasz Rimuru #74155 üzenetére
Láttam én, mit kérdezett a kolléga, de mivel default a transmission van fenn, szerintem jobban járna a qbittorrenttel, de mást úgy sem tudtam volna válaszolni, mert nem ismerem a transit, csak olvasom kezdőknél, hogy nem seedel, ez nem jó, az nem jó. Maradjon meg az azoknak, akik pálcikaWM-et használnak, aki full DE-t használ, az használjon fullos torrentklienset.
Külön nem is akartam mostanában belevauzni semmibe, csak ha már ez a grub2 mizéria kérdés felmerült bennem, hozzáfűztem, quasi megjegyzésként. Legutóbb halál részletekre menően segítettem kezdő kérdésekben és már nem először én lettem a galád, mert nem találtam ki, hogy valaki nem írja ugyan le, de totál illogikus dolgokat csinál.....nem érdekes, szóval már inkább csak kérdéseket fogok én is feltenni.
(abba se mentem bele, hogy Kapitány az új gépre javasolja a PoP OS nevű csodát, tényleg sok mindenbe belepofáztam utóbbi időkben - is)
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz ubyegon2 #74157 üzenetére
"Maradjon meg az azoknak, akik pálcikaWM-et használnak, aki full DE-t használ, az használjon fullos torrentklienset."
Hát én ugye mint tudod már 4 éve openboxos vagyok és a Transmission köszöni szépen jól van és teszi a dolgát Arch+WM alatt legalább is. Nekem nincs gondom vele, gufw-ot használok tűzfalként és megy a feltöltés ha engedélyezem Transmission-ön a bejövő és kimenő adatforgalmat. Tesztképp el is indítottam pár dolgot, hogy lehessen látni, működik ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
nagyúr
válasz Lathronos #74160 üzenetére
Hát én ugye mint tudod már 4 éve openboxos vagyok és a Transmission köszöni szépen jól van és teszi a dolgát Arch+WM alatt legalább is.
Na látod! Ha nem is pálcika, de WM, ahhoz transmission való. No de Te már azért eléggé beleástad magad a dolgok mélyére, Openboxot is profin használod. Akikre én gondoltam, azok a Winről átjövő home userek, nekik azért is jobb a Qbittorrent, mert ugyanazt kapják gördülékenyen, mint Win alatt a utorrenttel. Nem is a transmission működésével van többnyire gond, inkább a működtetésével, bár sokan az egyszerűsége miatt szeretik meg amiatt, hogy sok eszközön is ez van. Amúgy felhagytál már teljesen a remasterekkel? Asztalos topikban szoktam látni a desktopjaidat.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz ubyegon2 #74154 üzenetére
Szép napot neked és mindenkinek.
Szeretném - jelezni, megérkezett a grub frissités, már kint van a javitás minden disztroban,
ubuntu; arch; MagyArchlinux már befrissult ; debian is.
A rendszer frissítése, maximum 1 - perc és utána reboot és őröm.
Nálam most minden-prímán müködik-stabilan: MagyArchlinuxot használok, amit már belaktam-teljesen.
Remélem - tudtam segíteni itt neked és mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Sziasztok érdeklődni szeretnék aki játszik Linuxon milyenek a tapasztalatai?
Néha néha ránézek a Linux gamingra és szépen fejlődik.
Ma kipróbáltam az Overwatch-ot Kubuntuval + és Lutrisal az alábbi gépen :
Ryzen 5 1600(af), 4000 MHz/RX 480/ HyperX 16Gb 3200mhzÖsszes beállítás maxon (FullHD) és hozza a 110fps-est simán viszont előfordul hogy 15 fps alá beesik. Normális az ekkora frame drop Linuxon? Én eddig úgy tudtam max hatalmasa fps csökkenést lehet tapasztalni.
Néztem teszt videókat yt-on ott nem láttam hogy másnál az fps mutató ilyen drasztikusan ugrálna.
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
nagyúr
válasz IstvánLászló #74163 üzenetére
Neked is szép napot! Te vagy a második régenerrejárt ember ma!
Látom ezt a csodát használod, nekem ezek kimaradnak sajna, nem nagyon hopperkedem amúgy sem. Egy valamit árulj el léci, mert másik topikokban is felmerült a Magyarcs neve párszor, de mint Arch telepítő! Most akkor ez egy disztró vagy GUI/TUI-s installhelper?
Ez a grub2 gubanc infó super, köszi, de verziót írhattál volna meg partició sémát is! Lehet, hogy UEFI-n galádkodik csak, Legacy/MBR rendszeren meg nem.
Szóval 4 OS van fenn neked, de milyen felosztásban, elhelyezésben? Mennyi meghajtón, MBR/GPT: Legacy/UEFI?
Ha Arch is van, minek a Magyarcs? Mi a különbség a néven kívül? Van neki bármi, ami a sajátja? Repora gondolok főként.
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
Sziasztok!
Arra gondoltam kipróbálnék egy linuxot ( mondjuk mint vagy akármi ) egy öreg laptopon, viszont nincs lehetőségem USB-ről való bootolásra és üres CD/DVD sincs itthon. Van valami lehetőség Win10 alól egy külső HDD-re történő "preinstallnak"?
( a google nem segített ).<tRucKdriFteR>
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vedd ki a hdd-t a laptopból, tedd át a gépedbe ahol lehúzol minden más vinyót. Tegyél fel rá egy disztrót, majd tedd vissza a laptopba. Valszeg el fog indulni.
Viszont még mindig egyszerűbb lenne venned egy darab dvd-t szerintem.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Rimuru
veterán
válasz bhonti #74168 üzenetére
Ezmiez? sehol egy about, github link, leiras stb...
Inkabb beszereznem hivatalos debian mirrorrol.Vigyázat, csalok!
-
bhonti
aktív tag
válasz Rimuru #74170 üzenetére
Semmilyen veszély nincsen benne, régebbi találmány. Ezt csak könnyebb megjegyezni.
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
-
lev258
veterán
válasz bhonti #74174 üzenetére
Próbáltad is? És vállalsz támogatást a felmerülő problémákra? Csak azért kérdem, mert a Wubi-ról pont azért beszéltünk le mindenkit egy idő után, mert különféle nem szokványos gondokat generált (adatvesztést is). És abban az időben a Windows 10 frissítések hol voltak még.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
b3Ro
senior tag
válasz Krisztianby #74164 üzenetére
Szia.
ACO es GameMode be van kapcsolva ? Melyik kernel van fent ?
Overwatch-ot mikor elinditod, akkor a bal sarokban irja, h "compiling shaders". Erdemes azt megvarni mig kesz. Ebben a jatekban az a szabaly, h minel tobbet jatszol annal "smooth-ab" leszAmugy nekem van egy YouTube csatornam ahol jatekokat tesztelek Linuxon (Manjaro manapsag), vagy pedig linux vs windows.
Ha erdekel nezzel ra: Bero TechNem reg teszteltem az Overwatchot, es a 1% low fps jobb windowshoz kepest. [link]
-
Eddig mindig Windfost használtam de már 4 éve át akarok térni Linuxra csak egyik tényező a játékok futtatása mindig háttérbe szorult. Elég sok Disztrot kipróbáltam ilyen "felhasználói" szinten de eddig Kubuntu vált be legjobban.
Játék telepítésében annyira nem nyúltam bele.
Felraktam a Lutris a honlapról letöltöttem az OW-t majd feltelepítettem vele.
"compiling shaders". mindig megvárom.A CPU kezelést módosítottam egy picit volt hogy game közben is ilyen 2000mhz-en járatta a procimat a Linux.. most már fixen megy 3900 felett. Így javult az fps de továbbra is tapasztalom az fps droppokat.
Ha beállítom fix 75 fps re akkor néha beesik még mindig 50 alá.
Ha hagyom kifutni 110 fps ig beesik még durvábban
Vsynel nem próbálkoztam még akkor az input lag hogy azzal már nem játszható.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Krisztianby #74178 üzenetére
5.7-es vagy újabb kernel javasolt a játékokhoz, onnantól kezdték el betenni a különféle anticheat megoldások kernel oldali támogatását ami kell a wine-nek.
Valamint Kubuntu-n érdemes lehet beaktiválni olyan PPA-t, amivel kapsz újabb mesa-t. Most még viszonylag friss ami van benne (20.4), de azóta már 4 bugfix verzió kijött hozzá és már a 21-es mesából is kijött 3 vagy 4 verzió...
-
b3Ro
senior tag
válasz Krisztianby #74178 üzenetére
En a következőket probalnam meg:
1. Kwin off mielott jatszol. Shift+alt+f12
2. Xanmod kernel. Ahogy irtak elottem is, ujabb kernel javaslott. Sokan a xanmod-ot allitjak a legjobbnak, nekem annó nem hozott sokat PopOS-en, de megér egy próbát.
3. Kisak mesa. Véleményem szerint a legjobb ppa-s mesa.
4. MangoHUD, h lasd a kihasználtságot, es ho fokokat. Pl a gpu vissza tudja venni a clock speed-et ha tul meleg.
[ Szerkesztve ]
-
MangoHUD úgy ahogy felment. Merre találom a config fáját? bárhogy próbálom elérni nincs meg.
Hogy állítok " kernelt" ? nem szükséges egész rendszert újra raknom?
"3. Kisak mesa. Véleményem szerint a legjobb ppa-s mesa." fogalmam sincs az micsoda.Tudom hogy a Google jó barátom de sokall egyszerűbb hogy célirányosan megkapom választ mint össze vissza keresgéljek..
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
b3Ro
senior tag
válasz Krisztianby #74181 üzenetére
MangoHUD:
van egy sample config abban a mappaban ahova felraktad. Azt a fajl masold ide: .config/MangoHud/
Majd torold a sample-t a vegerol. Szoval ---> MangoHud.confKernel:
Nem kell a rendszert ujra rakni. Csak install utan egy reboot miutan terminalba bemasolod a lenti 2 sort.echo 'deb http://deb.xanmod.org releases main' | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/xanmod-kernel.list && wget -qO - https://dl.xanmod.org/gpg.key | sudo apt-key add -
sudo apt update && sudo apt install linux-xanmod
Mesa:
Gondolj ugy ra, mint egy GPU driver. Alapbol az Ubuntu egy regebbit hasznal, szoval erdemes ujabbat felrakni. Reboot itt is.sudo add-apt-repository ppa:kisak/kisak-mesa
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade -y
Linkek:
Xanmod
Kisak-mesa
MangoHUD[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Ide is bedobnám a kérdésem, hátha nem annyira openSUSE specifikus.
-
félisten
Sziasztok!
Van egy T43.
Rajta egy Win XP eredeti IBM recovery diszkekből felépítve, gyakorlatilag gyári (gyűjteményi gép).Tenni akartam mellé egy AntiX-et, hogy mit tud a gépezet a modern weben, a telepítőjével zsugorítottam a Win XP partícióját, az üres helyen csináltam egy ext4 partíciót, felküldtem oda az AntiX-et.
GRUB ment az XP meghajtóra (így eddig mindig ment hiba nélkül csomó gépen már).
Itt azonban azóta nem hajlandó az XP elindulni. Rescue&Recovery csík szalad, aztán kék hiba és megáll.
Gondolom összetojta a GRUB azt a rekordot, ahol az XP indítja magát, vagy a recovery partíciót.
Esetleg én csináltam rosszul valamit.
Lényeg, hogy lehet az XP-t újra működőképessé tenni, lehetőleg úgy, hogy az AntiX is működjön dual boottal, ahogy eredetileg szerettem volna?
AntiX alatt fürge kis vas, sima webre simán jó, XP alatt pedig játékaim vannak. -
leviske
veterán
válasz CPT.Pirk #74184 üzenetére
Ezek már már Ubuntun készültek, de az sdb partíciót ugyanoda csatoltam.
fdisk || fstabTumbleweed alatt az tért el, hogy a root partíció btrfs volt, a home pedig xfs. Létezik, hogy esetleg az kavar be, hogy háromféle fájlrendszer típust használtam egyszerre?
(#74185) lev258: Nem tartozom a megfontolt emberek sorába sajnos. Korábban én is a /media alá csatoltam, de openSUSE alatt akkor találkoztam először ezzel a jelenséggel. Azóta több alkalommal a /mnt könyvtárat választva is kaptam ilyet. A neten annyit találtam, hogy hivatalosan egyik sem a tartós partíciókhoz van kitalálva.
-
gregory91
senior tag
válasz FoxiestFox #74186 üzenetére
Egy sudo update-grub parancsot futtatnék a terminálon(szükség esetén csatold a partíciót).
Azon gondolkodom hogy tényleg jó ötlet volt oda tenni a grub-ot....Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
félisten
válasz gregory91 #74188 üzenetére
Közben kiderült, hogy én voltam béna, és a két felismert Win-related partíció közül a recovery-t indítottam.
Hibára futott amúgy, tehát azt tuti megnyekkentette a grub.
A másikat kiválasztva viszont bootol és működik az XP.Hová érdemes telepíteni a grubot ilyen helyzetekben?
-
gregory91
senior tag
válasz FoxiestFox #74189 üzenetére
Vagy a linux particiójára(nálam így van),vagy egy külön partíciót feláldozni neki.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Rimuru
veterán
válasz cprogrammer #74191 üzenetére
Eleg regota (kb 10 eve mar?) /run/$uid/media az altalanos csatolasi pont user-spacebol, nem hiszem hogy barmit zavarna levi megoldasa.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
nagyúr
válasz cprogrammer #74191 üzenetére
Ez így általánosságban nem annyira jó ötlet.
Miért nem az?
Egyes desktop rendszerek automatikusan oda mountolják a csatlakoztatott külső eszközöket.
És? Én ezt ugyanúgy megtehetem azzal, hogy az FSTAB-ba beírva automountolom akármelyik eszköz/particiót, funkcionálisan totál mindegy, hogy ez a /mnt vagy a /media. Ez is csak egy ideiglenes csatolás gyakorlatilag. Ami fontos, hogy a csatolást UUID-dal kell FSTAB-ban rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cprogrammer #74194 üzenetére
Ha a /libafos könyvtárba drótozod az akármilyen eszközeidet part UUID-vel, az oda lessz csatolva, mert azt akarod. Itt csak azt a szokásjogot írod felül, hogy "használjuk a jól bejáratott" tradicionális könyvtárakat. Nem mindegy hol vannak mountolva tardícionálisan vagy nem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz cprogrammer #74194 üzenetére
És az úgy jó is, arra van. A fix dolgoknak meg az /mnt
májkimiki: ez is teljesen érthető érvelés. Nekem egy időben a gyökérben voltak csatolva partíciók, mert miért ne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #74196 üzenetére
A fix dolgoknak meg az /mnt
Akkor én jól csinálom, hogy a kezdetektől a /media-ba csatolom a particiókat, mivel mind ideiglenes csatolás, nem fix. Különben anno azt figyeltem meg, hogy a Debian a /mnt-t használta, az Ubuntu alapok ugyanarra viszont a /media-t. Innentől kezdve nyilvánvaló számomra, hogy teljesen mindegy, hová csatolom a particiókat. Fix dolgok alatt mit értesz amúgy?
No de a kolléga szakszerűségével nincs mit tenni! ....mert csak! Hogy ez a zseniális válasz nekem még sosem jutott eszembe!
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #74198 üzenetére
De most komolyan!
Minden disztróban meg van a tradícionális helye a random adathordozóknak, hogy hová csatolódik.
Ami meg nem random, az vagy implementáció alapján kerül csatolásra vagy a root elképzelése alapján.
Az ilyen összehasonlítgatásoknak semmi értelme, hogy az egyik OS-ben ide, a másikbanmeg oda megy a csatolás.
Ez amolyan tradíció, megtanulod, oszt csókolom.
Tudom, hogy te tudod, csak ide büffent ki. -
nagyúr
válasz #63718632 #74199 üzenetére
Én is így tudtam ezt, azért is kérdeztem új néven visszatért kollégát, hogy miért írja azt, amit. De már tudom, ....mert csak!
Szóval tényleg mindegy, hová csatolja a rendszer vagy mi magunk.....egyszer mit össze kerestem Manjaro-n egy csatolt valamit, mert ugye nem szoktam meg, hogy a /run alatt pihen. Mondjuk Manjaro mindig mindennel képes copatni engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest