Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #107139 üzenetére
Régebbi mérésekhez képest nekem is más-más értékek jönnek ki, de értelemszerűen a -T és a -t miatt főleg. Viszonyítani viszont lehet velük, nekem pont ugyanazon SSD típus jócskán más eredményt hozott a Dell és HP notikon, pedig kb azonos erejű gépekről van szó. A --direct eredmények viszont egész közel álltak egymáshoz.
Ezeknél mélyebbre én se megyek már, ahhoz nagyon kéne ismerni az NVMe controller lelkivilágát. Főleg OEM eszközöknél ez majdnem lehetetlen...
-
válasz
CPT.Pirk #107132 üzenetére
Biztosan nem követted a threadet, mert akkor tudnád mire jönnek elő ezek a mérések.
Amúgy érdekes, amit írsz, csak éppen nem a --direct kapcsolóra jellemző, ill arra jóval kevésbé, mint a -T és -t kapcsolók eredményére, ott 2-3 mérést javasol inaktív rendszeren a hdparm man-ja is alapból.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
CPT.Pirk #107132 üzenetére
Értelek arra gondoltunk:Linuxdisztrokon megnézzűk mennyit számit a hardver,HDD SSD MVME meghajtóknak a teljesítménye és a tesztjét,én is csak tájékoztatóként készitettem mindenkinek.
A tesztek nekem is sokat segítettek,azt tapsztalhattam hogy más rendszereken is jól futnak az adatárólóink és nálam is jók az eredmények.
Amit most mondasz mindenel eggyetértek és ígen támogatom azt amit mondasz teljesmértékben. -
-
-
válasz
CPT.Pirk #106850 üzenetére
Ez amikor aktívan elkezdtem Linuxozni, 7-7és fél éve volt, egy bizonyos pc-n.
Hónapokig ha nem 1 évig szenvedtem mire rátaláltam az Ubuntu 18.04-re és az azóta is egy hiba nélkül teszi a dolgát.
zekre kérnék magyarázatot, amiket az összes másik disztró produkált, erről írtam egy blogot (amiben a hozzászólások 90%-a azt próbálta kifejteni hogy én egy f@sz vagyok nem való nekm Linux, maradjak winen).
A blogból kiollózva a napi hibákat,
""Kis túlzással minden napra jut egy meglepetés,
Benedek Elek : Minden napra egy mese" című könyve jut eszembe.
Csak villanások amik beugranak,
Böngészőnek megadom a mentési könyvtárat, ami történetesen a háttértáram download könyvtára.
2-3 napig ebbe menti a netről leszedett fájlokat. Majd gondol egyet és elkezdi mentegetni a home/Felhasználónevem/Letöltések könyvtárba.
Miközben a böngészőbe továbbra is a háttérpartíció van megadva. Majd gondol egyet, és elkezd menteni a sima home/Felhasználónevem alá.
Este nyomtattam, másnap reggel gép indítás, nyomtatás nincs. Elvitte a cica.
Ennek a kijavítása volt a legnagyobb cumi, kb. 5 nap fórumozásba és sacc. 10-12 beleölt munkaórába telt.
Wine egyik nap még működik, másnap nem hajlandó, indul a szögelés.
Automatikusan induló alkalmazások random nem indulnak automatikusan, ha bejátszom a sleep paranccsal hogy szépen egymás után induljanak akkor kb. 2 hétig jó, majd megint kimarad 1-2 alkalmazás. Az összesen 5-ből... Megint megszögelem, más értékekkel késleltetem, felcserélem az alkalmazások sorrendjét és megint jó. De meddig...?
Bizonyos szoftverek a telepítés után képtelenek elindulni csak pörög az ikon a panelon, majd a program kilép. Az alkalmazás indítóját macerálva, az exec sorba fórumokról levadászott kiegészítőket beirkálva jó lesz. Hogy meddig, az első frissítésig mert akkor megint át kell írni.
Opera böngésző egyik percről a másikra összeomlik.
Hónapok óta jól működő képernyőbillentyűzet minden ok nélkül egyszer csak ékezetes betű beírásánál simán beborítja az egész rendszert, a rendszer minden ékezetes betű bevitelére szó nélkül újraindult.
Saját partíciómanagerrel létrehozott FAT32 fájlrendszerű partíciót a rendszer képtelen használni. Ez tényleg így volt, nem vicc, 1 nap szenvedés után reboot Win, abba megformáz, visszaboot Linux, a partíciót azonnal tudta használni.
Egyik napról a másikra megszűnt a pendrivek írási lehetősége. Minden erre létező alkalmazás, a saját lemezkezelők, saját image írók, az appimage Etcher, mind elszálltak ha telepítő pendrivot akartam írni vagy formázni. Ezt nem tudtam megoldani, a Manjaro ezzel a hibával szállt a sírba.
Az energiakezelés esetlegessége, random kitalálhatatlan működése.
A képernyő kikapcsolása 10 percre van állítva, és olyan orosz rulett féleség, 10-ből 3x kikapcsolta a monitort, 3-4x nem, 3-4x meg a monitor ment, totál fekete képpel, közepén az egérkurzor.
De bezzeg amikor benne vagyok nyakig egy teljesképernyős játékba (ePSXe emulátor) , AKKOR lelövi a monitort 10 perc múlva! Brilliáns.
Jpg képformátumot futtathatónak ítélt és megtiltotta hogy megnyissam. Egy képet.
Bluetooth szolgáltatás "véletlenül" nem indul el, vagy ha elindul, a hetek óta jól működő BT. adaptert nem ismeri fel, vagy ha felismeri, automatikusan már nem kezeli, közli hogy hiba van vele.
1-2 reboot és megint 1 hétig jó a BT.
Minden előjel nélkül a fájlkezelőből minden sorba hiányzik pár betű, vagy a helyére négyzeteket rak be, ezt csak egy reboot oldja meg.
Hetek óta jól működő játék emulátor elveszíti játék közben a joysticket, megoldás reboot.
Teljesképernyős játékból visszatérve az Asztal totál összekuszálva, egymás hegyén-hátán az ikonok a bal felső sarokba.
Sorolhatnám napestig.
Mielőtt valaki azt mondja hogy ez mind a fantáziám szüleménye, megadom a fórumok linkjeit ahol hónapokig mindenki ezekkel, és jó pár más problémámmal foglalkozott.
Ennyire megbízhatatlan rendszerrel életemben nem találkoztam még.""
Még annyi, ssd-ket cseréltam ramokat tápokat mindent hátha valamelyik rejtett hibája okozza az anomáliákat. és nem.
Te, vagy bárki, BÁRKI más aki úgy dönt hogy na mostaztán tényleg nekifekszek egy Linuxnak, és ezek az első tapasztalatai, ti mt csináltatok volna...? Hagytátok volna a franncba az egészet, pláne hogy még több fórumba nyíltan lehülyéznek?
Tehát mit tud a 18.04 Ubi, amit semelyik másik, kb. 7-8 disztró nem? Mivel azon a pc-n azóta is egyetlenegy hibajelenség nélkül 7. éve teljesít.
Ezt az Ubin kívül csak a W10 tudja
ha nekifeküdnék most és felrántanék arra a pc-re bármit, Mintet, bármit nagyobb összegbe fogadnék hogy ugyanazokat produkálná.
Lehet megcsinálom, az a mai napig az egyik melóhelyi gépem. -
Petya XT
senior tag
válasz
CPT.Pirk #106778 üzenetére
Éppen egy hajszálnyival. A Mintem, a konfigurált rendszerem, 4,1 GB, a Manjaro szinte ugyanennyi, a Windows 11 4,7 GB. A progik ugyanazok. Éppen nézegettem, hogy már ezek sem nevezhetőek éppen pehelysúlyú versenyzőknek. Nem is értettem a minap ezt a DE összehasonlítást. Ki az aki üresen használja a rendszerét? Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni.
-
válasz
CPT.Pirk #106678 üzenetére
A retró topikban ezt javasolták. Jó lesz ez, amit a telepítő felpakolt, működik minden, sokat fejlődött 10 év alatt, mióta utoljára próbáltam a Pingvint. Elég komplex félmodern vasat pakoltam alá, felismert minden alkatrészt, 2 videókártya is van benne.
Nyilván a HD6870 csak retrózáshoz kell. A modernizált XP is látja jól az egész hóbeleváncot.
A Debian telepítési gondok is csak addig gondok, míg ki nem alakul a tapasztalat, de ez általában máskor is így van.
-
-
válasz
CPT.Pirk #106553 üzenetére
Jogos de azért valljuk be egy kellemes magától értetődő guin síkkezdőnek is kellemesebb egy partíció backup vegy egy os klónozás.
Használom a Zillát, megszoktam a felületét de mióta egy kedves számtekes ismerősöm adott egy (tényleg) csak nagyon picit okosított teljes verziós Acronis szoftvert, azóta eléggé hanyagolom a Clonezillát.
Mindent tud az Acronis, ég és föld. Kezelésben komfortban meg összehasonlíthatatlan, nincs is értelme -
-
Petya XT
senior tag
válasz
CPT.Pirk #106553 üzenetére
Nekem is kb olyan idős van. Valahol az utolsó free verzió környékén. Van rá egy dedikált pen, de elraktam a free verzió ISO-t és a telepítőt is, ha valakinek kell, szívesen megosztom. Én értem a Clonezillát, de a kérdés a Macrium-ra volt kihegyezve, azért írtam, hogy gond nélkül lehet használni linux esetében is.
-
-
Warton
őstag
válasz
CPT.Pirk #106457 üzenetére
Linux Mint telepítő USB-vel rápróbáltam és azzal működik a wifi, úgyhogy hardver hiba kizárva, valami Archos hülyeség lesz.
Broadcom BCM43224
Az archban a drivernél N/A szerepel, míg a LinuxMintben bcma-pci-bridge.Ezalapján a driver eltűnt és valószínűleg a hiba megoldása ezen az oldalon lesz, de nem nagyon tudom mit kéne csinálni. Egy biztos, hogy a broadcom-wl fent van, eddig azzal működött.
-
Zolifarkas
tag
válasz
CPT.Pirk #106415 üzenetére
Köszönöm. Jelenleg ezek mind működnek a Wolfenstein New colossus kicsit nehézkesen a kevés dedikált video memória miatt de megoldja a játék maga. Jelenleg internetezésre is ezt a gépet használom csak játék alkalmával fizikailag leválasztom a netről. A játékok közül ezt a kettőt még nem próbáltam: Medal of Honor, Return The Wolfenstein Castle
-
válasz
CPT.Pirk #106410 üzenetére
A szavazás az kb. Outlookban sem feltétlenül működik normálisan
Tündérbördhöz ha Exchange szerveres móka kell, akkor van nagyon jól működő plugin, 1 hónapig ingyen, aztán fizetős, de nem drága.@Zolifarkas : Pl. most szívtam olyat, hogy virtuális Windowson a Revolt nem megy DirectX hiányában, de Debianon pöcc-röff.
-
válasz
CPT.Pirk #106386 üzenetére
és hcl.
Persze hogy alapból tiltott de kénytelen voltam engedélyezni.
Csak az ismerősi körömben 3 olyan NAS van amik még smb1. Nem őskövületek! És ez az Asus router is amit vettem használtan itt a HA-n. 2019-es gyártás és még ez is V1.
Sajnos ez van és erről nem az userek tehetnek hanem gyártók.
Itt a Wines fájlkezelő.
Beírom jelszót és nyitja-csukja írja-olvassa csatolja.
A Ubuntun meg az összes fájlkezelő eddig eljut, és innen nincs tovább, hiába irkálom be a jelszót.
Vagy visszadobja ezt az ablakot 100x, vagy megunja és nem létező könyvtárat meg időtúllépést produkál. -
-
-
válasz
CPT.Pirk #106375 üzenetére
Nincs
Ezeken már túl vagyok, hogy pipewire restart, meg tedd fel a pipewire-t.
A másik laposom is 8. genes, azon is ez volt, megjavult magától (sima update után).A két gépen most az van, hogy
- A nem működőn bedugom a HDMI, és ugyanúgy csak egy "Internal source" van, amin lehet kapcsolgatni, hogy az Pro, sztereó, HDMI, vagy valami.- A működőn megjelenik még 3 HDMI kimenet, amiből egy a HDMI csati (a másik 2 a két USB-C lehet), és szól is
-
I02S3F
addikt
válasz
CPT.Pirk #106365 üzenetére
Köszi! Azt vettem észre, ahogy az idő telt, hogy nekem jó, ha nagy méretűek a betűk, mert könnnyebben olvasom őket. Természetesen rendelkezem megfelelő dioptriájú szemüveggel, de jó 1-2 szinttel mindig lejjebb veszem a felbontást. Vagy a skálázást veszem fel 25-50%-al.
-
-
válasz
CPT.Pirk #106215 üzenetére
Ezzel az a baj legnagyobb baj, hogy sokan csak a címet olvassák el, és az marad meg nekik, hogy a Linux egy veszélyes vírus.
Sok hasonló hülyeséggel találkoztam már. Hallottam olyat, hogy "a Linuxot hackerek használják" (ezt egy gazdinfó hallgatótól), "a Linux-szal meg lehet hackelni a Windowst" és hasonlók.
És persze a klasszikus tévedés, miszerint "a Linuxon csak paranccsor van". -
válasz
Eloszor is, PC Forum es Sting. Az oldal Sting sajat szemetdombja es - valamilyen megfoghatatlan ok miatt - teljes szivbol gyulol minden szabad szoftvert: Linuxot, Firefoxot, LibreOffice-t stb.
Sajat lelki nyugalmad erdekeben azt tudom tanacsolni: ne olvasd az oldalt.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Ahogy a cikk is írja, mint Distrowatch forrásként, szerintem is az lehet, amit 106216 ViZion: leírt, Windows víruskereső fals találat add. (azt mondjuk nem említi részletesen, hogy a defender vagy valamelyik vírusirtó program találja ezeket.)
Nálam mostanában meghülyült a defender, minden nap írja, hogy a keresés során a veszélyt elhárította, de amikor megnézném a műveleteket, akkor semmi infó nincs róla.
Megnéztem vele 2 kiegészítő védelmet, azok nem találtak semmit. Mondjuk ez azóta van, mióta kikapcsoltam a hello pin kódos belépést a win 11 rendszeren...
Ha tényleg volna valami vírus linux rendszerekben (disztribúciókban), akkor annak nagy híre menne. Ha választani kéne, akkor inkább egy linux rendszer, mint egy bloatware win... -
-
válasz
CPT.Pirk #106022 üzenetére
Köszi. Sajnos sejtettem, hogy így van.
Bár tökéletesen elvagyok a win11-el de a linuxos kisördög megint mocorog bennem. Az egyetlen probléma, hogy ez egyetlen játék amit játszok az a Doom dark Ages. Igazából ezért fizettem elő a gamepassra. Ha az nem lenne már ugrottam volna. A steames ár meg az az összeg amit egyben sosem fizetnék ki egy játékért. -
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #106032 üzenetére
Na akkor ez tökéletes idő, hogy kipróbáljam ezen a laptopon a rufus-al okosított Win 11-et aztán ha nem jó akkor már Mint-et teszek rá mert ezzel az ubuntuval csak problémák vannak. Lassú kikapcsolás, most ez a kernel dolog...
Gondolom a Mint gépigénye ugyanaz mint az ubuntué.
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #106030 üzenetére
Nem az enyém a laptop, illető tegnap még használta, ma bekapcsolta és ez fogadta. Advanced Ubuntu options-be belépve a 6.14.0-27-es kernelt kiválasztva betölt a rendszer. 6.14.0-28-at kiválasztva viszont ezt dobja. Gondolom frissült a kernel? De nekem ehhez mi közöm van amúgy? Miért nem tudja lekezelni ezt magától a rendszer?
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #105958 üzenetére
Az egész loop-ot küldöm háttérbe, azt eddig is szerettem volna, és ez után is, hogy miután az első loop (kamera #1) már fut és bevágódik a háttérbe, akkor a következő loop azonnal induljon (kamera #2), és ezek önálló életet éljenek (ha egy kamera leáll, attól a többit rögzítse...).
A loop-olásnak itt az a szerepe, hogy feldaraboljam a 24/7 stream-et 1 órás klippekre. -
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #105946 üzenetére
Gyanakodtam az ffmpeg-re, de ha kézileg indítom el 3600 helyett 10 másodpercre és nem némítom el a kimenetet, akkor szépen leáll hiba nélkül 10 másodperc múlva.
Ami kicsit frusztráló a szöveges kimenetben az ez, de az egy másik probléma lesz:Timestamps are unset in a packet for stream 0. This is deprecated and will stop working in the future. Fix your code to set the timestamps properly
A szerver oldalhoz ugye semmi közöm, így ha akarnám sem tudnám megjavítani.Én inkább gyanakszom arra, hogy a Bash-ben változott valami, és most ahelyett, hogy arra várna a loop, hogy megszűnjön futni az ffmpeg process, már akkor elindítja újra, mikor a sorokat záró & szimbólum bevágja a háttérbe az előző ffmpeg folyamatot (így 10 másodpercenként indul 1-1 ffmpeg, és annyi éli túl, amit ki bír szolgálni szimultán a szerver, ilyenkor mennek a párhuzamos írások sok file-ba kis sidőeltéréssel, majd egyszer végeszakad mindennek, mert le is fagy a szerver, amit nem arra találtak ki, hogy 10+ kliens lógjon rajta szimultán).
-
fekete.puma
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #105935 üzenetére
Linux pólót vagy sapit ne szerezzen be a telepítés megkezdése előtt?
VirtualBox használatát mire megismeri és gyakorolgat benne, addigra rég feltelepítette a rendszert.
Ennyi a telepítés amit a srác bemutat. [link]
Természetesen előtte minden fontos adatot lement és utána kezdi el telepíteni a Linux-ot SSD-re.
Onnantól kezdve gyakorolhat amennyit csak akar élesben. -
-
ViZion
félisten
válasz
CPT.Pirk #105848 üzenetére
Amit megosztanak, azt visszamentik doc-ba, de lehet ez változott, majd megkérdezem.
A nagyobb része .docx, ahogy a mentésben most rákerestem.
Az úgy volt/van, h valaki valami doksit elkészített wordben. Nincs revízió, vagy új változat... tehát az originállal szívnak. De nem is eszkalálnak, néha asszony szokott morogni, h nem fog %-ot számolgatni wordben. Gondolom sok olyan van, ami még nyomtatásra és kézzel kitöltésre készült, utána lehet nem is digitalizálták. Csak eltelt 15 év.
Azt is jeleztem/üzentem, h az nem jó, h a /users/dolgozó/dokumentumok/2022-es lócitrom facsaró találkozó Simagöröngyösön/képek/jóska/ az elérési út. (Kicsit rövidítettem, ennél hosszabb elérési utak és mappanevek vannak.)
Majd ha mentéskor a program "valamit kiír"... akkor az ezért lesz -
ViZion
félisten
válasz
CPT.Pirk #105837 üzenetére
+Rowon
AI szerint málnás az egész, igaza lehet. Mert sajnos asszonyéknál nem docx van, hanem ős office-ok doc-al, mindenki abba ment vissza. újabb office-val ez még OK, de linuxos cucc esélytelen lesz. Mert word-be sok táblázatot is használnak (ne kérdezzétek, fogadjuk el)... majd megnézek pár mentett anyagot megnyitva valamelyikkel... de nem reménykedem.
-
cigam
titán
válasz
CPT.Pirk #105819 üzenetére
Érdekes ötlet, bár nem teljesen új. Emlékszem még anno az OS/2-nek mondogattam, hogy diktésön....
Amúgy meg honnan fogja tudni, hogy az a szöveg neki szól? Jön valaki, egy telefonhívás, szól a zene/podcast/TV, hogyan szűri ki, hogy csak az én hangomra reagáljon? Honnan tudja hogy hozzá szólok, és nem valaki mással beszélgetek. Persze nem lenne rossz értelmes dolgokra használni a CPU-kba épített AI modulokat, de ez nagyon a jövő zenéje.ubyegon2
Te hoztad példának, hogy AnduinOS-en egy bash script kell hozzá. Az Anduin ubuntu tároló(ka)t használ. A Cannonical pedig megoldotta házon belül azt, amihez Minten egy külön program szükséges -
fekete.puma
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #105819 üzenetére
Nem kell minden hülyeség után a Windows után menni.
Inkább telefonnál van jelentősége mert pl kirakod tv-re és mondod neki, hogy mit nyisson meg, görgessen lefelé, olvasson föl stb...
PC-n elakarok valamit végezni, és mire kinyögöm neki és ha egyből mindent meg is értene, addigra egérrel már rég megoldottam. -
daninet
veterán
válasz
CPT.Pirk #105761 üzenetére
Igen, most kilistáztam mi történik a TPM eszközzel
Aug 14 09:55:44 saturn kernel: tpm_crb MSFT0101:00: [Firmware Bug]: ACPI region does not cover the entire command/response buffer. [mem 0xdc5ed000-0xdc5edfff flags 0x200] vs dc5e
d000 4000
Aug 14 09:55:44 saturn kernel: tpm_crb MSFT0101:00: error -EBUSY: can't request region for resource [mem 0xdc5ed000-0xdc5edfff]
Aug 14 09:55:44 saturn kernel: tpm_crb MSFT0101:00: probe with driver tpm_crb failed with error -16
Aug 14 09:55:44 saturn kernel: ima: No TPM chip found, activating TPM-bypass!No TPM chip found? Fura, mert amugy be van kapcsolva a secure boot, fut win11 is egy másik meghajtóról.
Na mindegy, akkor maszkolom. Köszi -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #105671 üzenetére
Most, hogy kijött a Debian 13, frissítették a 3 évvel ezelőtti SMPlayert tavaly májusi kiadásra. Ha behúzták volna az idei kiadást 2 hónappal ezelőttről, akkor ezt is megkaptuk volna: "Some fixes to stop the screensaver on Linux."
Nem tudom, hogy egy user appnál ami nincs kihatással a rendszerre, ott miért kell eleve régi verziót betenni egy disztróba, ahol utána amúgy sem igen lesz frissítve? Valami függőségi oka van?
-
válasz
CPT.Pirk #105641 üzenetére
Így bizony.
Én próbáltam használni telefont usb hubbal bill. egérrel monitorra kitéve a képet.
Halál. A legnagyobb pofon és nagyon rossz user élmény az hogy se a telefon se az appok kb. 70%-a nincs felkészítve fektetett tájolásra.
Mivel a telefonok kijelzője állóra van optimalizálva, nem is téglalap a képernyő hanem 1:2-1:2,5 vagy még nagyobb az arány.
Egy csík a monitor közepén, ez a kép. -
fekete.puma
aktív tag
-
kenguru99
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest