Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78501) Indiant válasza shifty85 (#78485) üzenetére


Indiant
addikt

Sajnálom. A választól se remélj sokat, nekem utána személyesen le is tagadták azt amit válaszoltak.
Ha nem tapasztalom, akkor nem hiszem el ,h. ilyet meg lehet csinálni.

(#78502) #94529552 válasza Shingen (#78500) üzenetére


#94529552
törölt tag

Nem is erre való egy tv, de ezt sztem tudod te is.

(#78503) huncutka1029 válasza Shingen (#78500) üzenetére


huncutka1029
addikt

pontos adatom nincsen, de talán 512 Mb volt akkoriban a normál, LM sorozatnál érte al az 1 GB-t

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#78504) Shingen válasza huncutka1029 (#78503) üzenetére


Shingen
addikt

Az LM az nem az LA előtt volt?

風林火山

(#78505) Shingen válasza #94529552 (#78502) üzenetére


Shingen
addikt

Persze tudom, de azért nem lenne baj ha legalább egy online filmet képes lenne betölteni. :)

風林火山

(#78506) Kam1kaze


Kam1kaze
tag

Mi Fekete Pénteken rendeltünk eMAG-tól egy LG 43LH630V készüléket 110.000-ért, amit nagyon gyorsan, már másnap dél körül ki is hozott a DPD. Nagyon örültünk neki, mert pont ezt néztük ki előtte való nap és éjjel láttuk a hírlevélben, hogy ezt is leakciózzák 25-én.

Sokáig nem tartott, ötödik nap vissza is csomagoltuk és kitöltöttem a visszaküldő űrlapot.

Egy tizenéves LG Flatron 55cm-es TV-t váltott volna le. Elég nagy volt a váltás, de a végére kezdtem megszokni. Sokan írják, meg láttam is táblázatot, hogy hány méterről, mekkora TV kell. Ezt embere válogatja, ahogy elnézem kevés az olyan ember, mint én, hogy 3 méterre van a TV, de nekem nagynak tűnt a 108 cm, számomra elég egy 80 centis is. Ez nem a készülék hibája, meg emiatt nem is küldtük volna vissza.

Viszont amit itt is meg máshol is olvastam, a menü lassúsága. A beállítások menü minden esetben legalább 5 másodperc mire betölt, és a benne lépkedés (kép, hang stb. beállítások) is lassú. A beállításokat az elején kell hangolni, utána már nem nagyon jár ott az ember, de akkor is. Én minden TV-zés közben használom a List és Guide funkciót. Ezekre is (főleg a Guide menüre) 5-10 másodpercet kell várni, mire betölt. Van, hogy gyorsabb, de utána a benne lépkedés, lassú, akadozik.

Négyszer használtam a böngészést, első alkalommal felmentem az Időképre, rányomtam a 30 napos előrejelzésre, erre bezárt (összeomlott), hogy memóriát szabadítson fel. Gondoltam ez is jól kezdődik. Utána minden nap felmentem YouTube-ra és minden alkalommal a 3. maximum 4. videónál összeomlott a böngésző. Ezek után hanyagoltam a netes részét.

Az 5 nap használat alatt, kettő reggeli bekapcsolásnál kiírta, hogy nincs jel, nézzem meg, rendesen be van-e dugva. Gondoltam azért várok 5 percet, hátha... de semmi, majd ki-be kapcsolás után rögtön talál jelet, úgy, hogy hozzá se értem a TV-hez.

Számomra ez így használhatatlan. Nem vagyok türelmetlen, de elég idegesítő, főleg, amikor csatornákat keresnék és várok a csodára, hogy betöltsön a lista.

Box-al gondolom felesleges összehasonlítani, de egyik rokonomnak 1 éves nem okos LG-je van, két haveromnak 1 és x éves Smart Samsung-ja és mind a 4 esetben 1 másodpercen belül bejön, az összes beállítás, lista stb. amiket leírtam. Samsung Smart-on a böngésző se omlik össze (legalábbis ezen).

Még a hét elején elmentünk ismét egy nagyobb üzletbe, ahol vásárlás előtt ezt a TV-t kinéztük, csak akkor nem teszteltem le, mert nem gondoltam, hogy ilyen problémák lesznek, mondtam az eladóknak, hogy mi a problémám, azt mondták, hogy sajnos ez az LG TV-k egy részénél így van de állítólag az UHD-nál már gyorsabb a menü. Kérdezték, hogy WebOS 2.0 van rajta, mondtam nem, 3.0 és rámutattam a TV-re. Egyik eladó erre mondta, hogy akkor nem javítottak rajta. Nem tudom, milyen lehet a 2.0, de akkor ezek szerint az se pörgős.

Ezek után, elkezdtem nézni más TV-t (LG kilőve), méretben is elég a 80 centis, eddig a Samsung UE32K5500AWXXH tetszett meg (árba is alatta van). Elkértem a távirányítóját és egy fél órát nyomkodtam az üzletben, minden pillanatok alatt bejött, TV ki/be kapcsolás után is, semmire se kellett várni.

Samsung mellett nálam még az is szól, ami csak megszokás kérdése, hogy eddig így működött a box esetén, ha List gombot nyomok és többet akarok benne lépni, akkor a program fel/le gombbal ezt megtehetem, míg az LG ebben az esetben csatornát vált, nem a listában lép kb. 10-et. Amikor rányomok a kiválasztott csatornára a listában, akkor a Samsung átlép rá és eltűnik a lista, ahogy eddig volt, míg az LG-nél a képernyőn marad. Az utóbbiak miatt se lett volna visszaküldve, ez csak plusz pont számomra.

LG 43LH630V pozitívuma, hogy gyönyörű volt a képe. Ez ugye HD csatornán jött ki, de pendrive-ról nézett SD filmnek is gyönyörű volt a képe. Utóbbin meglepődtem, nem számítottam rá, hogy egy SD-t ilyen szépen megjelenít.
Hangjával se volt bajunk, talán színházra állítottuk, számunkra az is megfelelt egy TV-hez képest.
Bevilágosodást se tapasztaltunk, ezen a téren szerencsések voltunk, ahogy olvasom. Már az elején levettem a háttérvilágítást, lehet azért is.

Senkit se akarok eltántorítani ettől a TV-től, nem az a célom, csak leírtam a tapasztalataimat. :)

(#78507) Koobaasz


Koobaasz
csendes tag

Sziasztok!
Növéremék telekom-tól akarnak tv-t venni. Már van egy LG tv-jük és itt is LG 49UH6207 UHD 4K SMART nézegetik.
Véleményem kérdezték, ami alapból a Panasonic felé terelné őket. De itt jött az a dolog, hogy miért erőltetném rá másokra az én kritikus választásom.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a típus ajánlható kategória? Megbizhatóság, képminőség, kezelhetoség.
Köszönöm

"kevés a fóka, sok az eszkimó"

(#78508) Krystal_s válasza vond (#78499) üzenetére


Krystal_s
addikt

Olyankor is lehet gyorsulás, ha még egy gyári beállítású pár órás tv-t frissítettem? :U
Egyedül a képi beállításokat állítgattam, ami nem kis munka volt több eszközhöz, azok pont elvesznének.
Törölnék, de nincs mit. :) Origo, Index, Google Play, Film Box, HBO és Netflix van csak alapból. Ezek mérete nagyon kicsi, ha jól látom. Netflixet, HBO-t töröltem.
Nekem sem volt szempont a Smart, de ha már van ránéztem.

Neked is nagyon köszönöm a leírást. :)

(#78509) Vitiris válasza Koobaasz (#78507) üzenetére


Vitiris
aktív tag

A 6207 itt írtam.
A fiamnak és nekem is nagyon bejött! A panáról nem tudok nyilatkozni, én eddig csak Philipset használtam. :)

(#78510) tailor74


tailor74
őstag

Sziasztok!
Láma kérdés következik.. :)
Szülők vásároltak egy 55UH605V televíziót, és kellene hozzá billentyűzet (esetleg egér is), lehetőleg magyar kiosztású, vezeték nélküli.
Tudtok ajánlani valamit, ami egyszerű, megbízható, és normál áron kapható?

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.

(#78511) vond válasza tailor74 (#78510) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Mi egy Rapoo 8000-et használunk a 49LH630-hoz. Olcsó, kicsi, és tökéletesen működik. Lehet venni nagyobbat, drágábbat, stb., de nekünk ez is abszolút megfelel. :)

Eladó Panasonic G9 + 12-35 II + Sigma 10-20 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

(#78512) huncutka1029 válasza tailor74 (#78510) üzenetére


huncutka1029
addikt

a 2000 Ft-os tescos billentxyűzetet is kezeli, nem kell sokat költeni rá. (nyilván a billentyűzet minősége, üzemideje, hatótávja füg az ártól)
Amit az LG is ajánl, az a Logitech vezetéknélküli szettjei. ezekkel akár 4-6 méterrről is gond nélkül lehet gépelni, egerészni. ;)
(K400, MK220)

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#78513) Klara_ válasza Krystal_s (#78497) üzenetére


Klara_
őstag

Speedtest.net, asztali bongeszo modban, kabelen: 10ms, 18/24-et mert. 3 egymas utani meres alatt nem omlott ossze, te nem tudom hol probaltad. Mindenesetre ezek ez eredmenyek, nem tul fenyesek. Kivancsi lennek az idei UHD modellek mit tudnak produkalni. Valaki megnezne es leirna?

@(#78508) Krystal_s
Lefotozod a bellitasokat, es a fenykeprol vissza irod.

[ Szerkesztve ]

(#78514) huncutka1029 válasza Shingen (#78504) üzenetére


huncutka1029
addikt

Valóban, igazad van.
Én kérek elnézést, a tévedésért...Öregszem úgy tűnik. :DD :DD :DD

Az LA 2013-as line up volt.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#78515) mike1334 válasza Kam1kaze (#78506) üzenetére


mike1334
veterán

Hát nem tudom..mi is megvettük még Joy napokon az MM-ben..azóta nagy megelégedéssel használjuk, sok filmet megnéztünk már rajta. Lassúnak lassú, de én meg nem vagyok türelmetlen :) Mi az a fél-egy perc, mikor egy két órás filmet indítok el? És én neteztem is rajta, többször használtam a youtubeot, és még a mobilos alkalmazást se szedtem le, meg nem türköztem a képet, hanem a távirányítóval pötyögtem a betűket...szóval az se volt gyors...de lehet csak én vagyok türelmes fajta :DDD

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#78516) baro32


baro32
aktív tag

Szevasztok

Én is leírnák pár dolgot hátha segítségülszolgál azoknak akik ilyen 4K-s tévét szeretnének venni.
Nekem személy szerint volt egy 42LM640S Lg-tv-m semmi bajom nem volt vele ~3éve használom/használtam,arra amire kellett teljesen megfelelt 1x-2x néztünk rajta 3D-t is de többet nem foglalkoztunk vele.
Elkezdte piszkálni az agyam ez a 4K és ezen a (fekete pénteken) berohantam de szó szerint :) egy az Euronics-ban árult 43UH6207-es tévé-ért ami akkor 135ezeré hírdettek sajnos én munka után mentem és közölték velem hogy az utolsó darabot délelőtt vitték el szomorú lettem :( de ez van eldöntöttem magamban hogy én már pedig tv nélkül nem megyek haza még akkor sem ha drágábban veszem meg.
Hozzátenném én LG párti vagyok tv-k terén de evvel nem aszt mondom hogy az a legjobb de nekem az tetszik.
Gyorsan telefon elő böngésző megnyit azért hogy érdemes-e a környéken még valahová menni :) ,hoppá a Tescóban jelzett 140ezeré egy 43UH603V-tipusú tv-t amit meg is vettem mert tulajdonképpen a kinézett előző tipus és ez közt csupán a TALP kialakítása volt más minden műszaki paraméter eggyezett az LG honlapjáról nézegettem hasonlítgattam a két típust.

Megpróbálnám leírni az általam tapasztalt dolgokat:

Tulajdonképpen én ritkán tv-ek inkább letöltött filmeket szoktam nézni rajta most mindgyárt megköveztek de SD-ben vannak a filmek (720x400-ban) természetesen ezt én konvertálom magamnak át ebbe a felbontásba és persze 16:9-be is mert nekem az volt a bajom hogy hiába veszek tv-t ha alul-felül ott a FEKETE CSÍK-van.
Itt a forumon egy pár napja már követem az eseményeket és többen is azt írták hogy a HD/FHD-t is nagyon szépen felskálázza a tv 4K-ra tehát a lényeg hogy szép a képe szebb mint a FHD-s tv-nek.
Azoknak írom le mindezt akik nem tudnak dönteni a FHD-4K tévék közt vásárlásnál evvel megint nem azt írtam hogy rosszak a FHD-s tv-ék hanem azt hogy egy pár éven belül ugyis el jön az ideje és gondolom aki itt van a forumon nem azért van itt hogy 1-2 évre vásároljon tévét hanem min 10-évre nem?
Félreértések elkerülése végett vehettem volna nagyobbat meg drágábbat is de a szobámba ez is már határeset méretben és másra is kell a pénz nem arra hogy több százezres tv-et vásároljak,azért esett erre a belépő szintű tv-re a választásom amit nem bántam meg.

Na de elrugaszkodtam a témától tehát összefoglalva még így is felskálázva 4K-ba is szebb a képe a tv-nek mint a FHD-s tévémnek volt.
Még a Youtube-ról szoktam nézni klippeket vele meg rákerestem a 4K-s tartalmakra is nagyon álat szép.
A wifi rendben van nekem 120-as T-Home netem van evvel akadásmentesen mentek a tartalmak , a böngészőben rámentem a sebesség mérésre amin ~86-le és 26-fel értékeket írt ki ami szerintem jónak mondható szerintem ahhoz képest hogy a laptopomon szintén wifin ~114-le és 52-fel értéket mutatott.
Esetleg negatívumnak annyit ehhez a részhez hogy 2,4GHz-es benne csak a wifi :(.

Egyenlőre ennyi ha majd későbbiekben lessz még valami nagyon szívesen megosztom azokkal akiket érdekelne esetleg..........................köszönöm hogy elolvastátok szevasztok.

HP OMEN 17" i9-13900HX 32GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD

(#78517) Klara_ válasza baro32 (#78516) üzenetére


Klara_
őstag

Folosleges konvertalgatni, kepmeretet/keparanyt allitsd at es nem lesznel csikok alul-felul.
Nekem nincsenek ilyen jo tapasztalataim a felkonvertalassal, erezhetoen latszik ha 1080p vagy 720p fut az UHD TV-n a neki valo tartalom helyett.

(#78518) zolee06


zolee06
tag

Sziasztok !

Én egy lg 43UH6107 tévét néztem magamnak! Össze vetettem a 6207 tipussal egyformának tűnnek, mégis van vagy 20,000 ft különbség 6207 javára, de nem tudom miért!
Egy másik lg nem okos tévét vált fel! Alapvetőleg nincs semmi bajom a márkával, ez tetszik nekem, gondom nem volt vele! Most 145,000 ft kerül ! Van valakinek tapasztalata erről a tévéről? Kb ennyi pénzt szánnék rá , vagy esetleg valami jobb tipus ezen áron ? Sima normál felhasználásra, semmi extra ! :R

I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius

(#78519) Vitiris válasza zolee06 (#78518) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Ugyan az a kettő! Csak a talpa más! Tényleg!
Az különbség hogy hol veszed meg. a tkom és az kékmüszaki a 6207-t 139-ért akciozza.

(#78520) zolee06 válasza Vitiris (#78519) üzenetére


zolee06
tag

"Kékműszaki" ott nem találom tudsz linkelni esetleg ? Érdekelne akkor mert ma délután megyek nézni !

I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius

(#78521) TA68


TA68
senior tag

Az olcsóbb UHD tévék felskálázása sem rosszabb az FHD tévéknél. Az UH7XXX-től felfelé, meg egyértelműen sokkal jobb!

(#78522) Vitiris válasza baro32 (#78516) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Teljesen igazad van! Nevetséges áron egy igazán kiváló TV-t kap az ember. És persze szubjektive odaveri FHD-s tévék zömét azonos felbontásban is. A másik amiben a saját tapasztalatom szerint van különbség a 4K tartalom élvezhetőség kontra távolság a TV-től. A fiamnak a TV kb 3 méterre van az ágy fejrészéről. De ha 4k-s videó vagy játék megy így is észrevehetően döbbenetes :D Persze ülhetek közelebb, akkor a képeken a fűszálakat is látom, és nem zavarja a szemem.De 3m-ról egy 108cm tévén is észrevehető a különbség.
Engem tényleg csak a távirányító gagyisága zavar! Érdekelne hogy van -e valami komolyabb ami kompatibilis a TV-vel! :)

(#78523) Vitiris válasza zolee06 (#78520) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Itt volt! De ahogy most látom nem kapható! :S Kb 2 hete ott is láttam.

(#78524) zolee06 válasza Vitiris (#78523) üzenetére


zolee06
tag

Köszi,akkor szerintem elfogyott de megnézem azért személyesen ! MM-ban néztem 144,900 FT !

[ Szerkesztve ]

I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius

(#78525) Vitiris válasza zolee06 (#78524) üzenetére


Vitiris
aktív tag

jaja az 5k -val drágább csak. Hajrá! Tcom-nál még mindig akcióban van, de ott előfizetőnek kell lenni.

(#78526) zolee06 válasza Vitiris (#78525) üzenetére


zolee06
tag

Az nem megy a Tcom ! Marad a másik megoldás , köszi a segítséget ! Délután megyek és járok egy kört megnézem őket ! :R :R :R :R

I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius

(#78527) mulatosdj


mulatosdj
tag

Szép napot! Voltam itt már korábban és kérdeztem,de most szűkítettem a kört. Kettő televízió maradt a körbe még pedig az LG 32LH6047 a másik pedig LG 43LH541. Melyiket ajánlanátok nekem?? Igaz láttam,hogy az egyik okos tévé a másik viszont nagyobb méretbe,ennek tudatába. Mindkettő ára 100k körül mozog.
Én még mindig az LG 43LH630v-t venném(125k) ahogy ti is mondtátok,de szülők nem akarnak 100k fölé menni.
Esetleg vmi más ajánlatot is szivesen fogadok 100ezerig,de minél olcsóbb annál jobb :)

(#78528) jézusom


jézusom
addikt

Sziasztok ismét!

Szüleimnek van egy LB650 készülék. Az istenért nem tudom megnyitni a YT alkalmazást, anyámnak valahogy sikerül, azt mondja lassan kell, de neki tényleg sikerül :D nem tudom hogyan csinálja.

Viszont az LG applikációkat neki sem sikerül. Egyszerűen csak behozza a töltő képet, és visszadobja, vagy fekete képernyő lesz.

Netflix sem megy, meg szerintem a többi sem.

Szerintetek mi lehet a hiba? Nem lehet valahogy az összes applikációt leszedni, aztán ami kell, azt visszarakni?

(#78529) Hasterix


Hasterix
csendes újonc

sziasztok

LG55UH7707-es tévét vennék,szerintetek január felé lejjebb mennek az árak??

(#78530) TRob1 válasza jézusom (#78528) üzenetére


TRob1
veterán

Hisz már többször kaptál több választ is erre.
Meglépted valamelyiket? :F
Felhívtad a szolgáltatót nem-e az ipv6-ra való átállás történt? Visszaállítottad gyári alapra a tv-t?

ui: Esteleg még: legújabb szoftver van a tv-n (2016.10.28-i 05.05.20)?

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#78531) jézusom válasza TRob1 (#78530) üzenetére


jézusom
addikt

Akkor csak a YT szarakodott, és utána jó volt.

Visszaállítottam gyárira, a sw meg auto frissítésen van, nincs újabb.

Nekem úgy tűnik, mint ha az applikációkat nem bírná, le kéne szedni a netflixet meg ezeket a semmire nem való fizetős vackokat.

(#78532) TA68 válasza Hasterix (#78529) üzenetére


TA68
senior tag

Nem valószínű. A korábbi évek tapasztalatai alapján inkább március-április felé fog lejjebb menni az ára.

[ Szerkesztve ]

(#78533) TRob1 válasza jézusom (#78531) üzenetére


TRob1
veterán

Le tudod ezeket szedni (My Apps gomb a távon, és amelyik nem kell, felfelé nyíl és ott már látod), de nem hiszem hogy sokat segít... aztán ki tudja.
Nálunk pl. YT app "kb. napi használatban van" a gyerekek által, mindig teszi a dolgát hiba nélkül.

Honlapon ott van az alább írt verziószámú frissítés. Ki tudja, lehet hogy pont ezt az ipv4 vs 6 témát javították benne, vagy az appok működését. :D

¤ R'n'R ¤

(#78534) fortune


fortune
tag

Sziasztok. Az amazonon találtam egy LG 55UH8509 tv-t kb 400eft környékére jön ki. Ennyit megér szerintetek? Valaki találkozott már evvel a típússal?
Üdv!
Sanyi

[ Szerkesztve ]

(#78535) tyccon válasza baro32 (#78516) üzenetére


tyccon
tag

Hali.Tv nézéskor gyors mozgáskor (pld.sport) nincs elmosódás és egyéb anomáliák?

(#78536) huncutka1029 válasza jézusom (#78528) üzenetére


huncutka1029
addikt

az LB sorozat már támogatta az usb re történő app letöltést, ha jól tudom..
próbáld meg azt, miután leszedted azt ami nem kell. A trob1 is mondta gyári alap beállítás, majd töröld ami nem kell.
Ha van egy pendriveod, akkor csatlakoztasd, mielőtt megnyitod a content storet., akkor nem a saját memóriát foglalja el az app.
Ha a prémium nem akar indulni, akkor nézd meg a menüben elfogadtad e ( pipálva van e) az LG adatvédelmi irányelv, vagy hogy hívják..Általában frissítés után ellenőrizni kell ezeket is.

[ Szerkesztve ]

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#78537) tailor74 válasza vond (#78511) üzenetére


tailor74
őstag

& huncutka1029:

Köszönöm szépen a válaszokat, ezzekkel az ajánlatokkal már megleszek. :) :R

Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.

(#78538) salamander66


salamander66
csendes tag

Sziasztok!

Lehet volt már róla szó de visszaolvasva nem nagyon találtam.
1 hete használom a(z) LG 49LH630V készülékem és mintha a jobb felső sarok képe kicsit világosabb lenne.Mivel orvosolható ez a probléma?
Alap ( eco ) beállításon üzemel a TV.Esetleg tudtok pár beállítási "tippet" írni amivel az amúgy sem csúnya képen javíthatok? :)

Köszönöm a válaszokat előre is :)

(#78539) Grande Ale


Grande Ale
őstag

Üdv!

Gyerekeknek szeretnék tévét venni. Tudtok ajánlani 42-43 colos full HD smartot, 3d nélkül? 150 körül lenne a keret.

Köszönöm!

(#78540) KD6-3.7


KD6-3.7
őstag

Sziasztok!

Melyik 4k-s HDR kepes OLED alkalmas mar konzol jatekra?

(#78541) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

A fiam LG 32LD320 tévéjének hátulján van olyan, hogy PCMCIA foglalat.
Az Inviteltől szeretnék bérelni ebbe való modult a kártyával.
Tudjátok-e, hogy ez a foglalat tényleg valós, tehát képes fogadni az Invitel-es modult?

(#78542) Zahire


Zahire
tag

Szia !

Érdeklődnék, hogy az LG full HD tévék közül ( nem 4K ) , kb.50 inches átmérőben melyiket ajánlanád tv-zés, média lejátszóról videózás illetve interneten történő böngészés céljaira ? Azért az FHD-t írom,mert itt olvastam, hogy 4K - nál hasonló célra problémák jelentkeztek.
Köszönettel:
Z.

(#78543) polberto


polberto
tag

Sziasztok!
A 4K felskálázás hogy működik az UHD tv-ken, van külön gomb a távirányíton, vagy a képbeállításnál kell átállítani (HDR hatás)?
Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#78544) #94529552 válasza Grande Ale (#78539) üzenetére


#94529552
törölt tag

43LH630V , és ráadásul Ma éjfélig az mm-ben 10% visszajár ajándákkártyára, amit utána le lehet vásárolni bármire. Persze, ha olvastad, amit írtak, hogy a menüje kicsit lassú, bár igaz, hogy nem a menüt nézzük nagyrészt.
petike666 Van külön OLED topik.
mulatosdj Ha nem kell nekik a drágább, talán inkább a nagyobb 43LH541-et érdemes.

(#78545) Emu válasza salamander66 (#78538) üzenetére


Emu
őstag

Szia!
Ez alapján kezd el állítgatni, nekem szinte teljesen eltűnt (csak sötétben homogén fekete háttérnél látom minimálisan).

(#78546) Grande Ale válasza #94529552 (#78544) üzenetére


Grande Ale
őstag

Nappaliban 652v van, az is lassú, a kép legyen szép, az a lényeg.
Köszönöm a segítséget!

(#78547) hcs57 válasza TRob1 (#78530) üzenetére


hcs57
őstag

A legutóbbi fw-ben mi változott? ui: Esteleg még: legújabb szoftver van a tv-n (2016.10.28-i 05.05.20)?

Nekem még a 05.05.01 van fent, a tv nem talál frissebb szoftvert.

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

(#78548) kobayashy válasza TA68 (#78483) üzenetére


kobayashy
tag

Szia

Nekem a héten jön meg elvileg a TV.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen képbeállítást használsz a TV-n?

(#78549) balintka


balintka
addikt

LG 42LF652V-men 04.05.01-es SW volt, Wi-Fi-n nem talált újabb frissítést. Az LG honlapról USB-vel felraktam a 04.05.45-ös verziót. Lehet tudni, mi változhatott ezzel a frissítéssel?

(#78550) Klara_ válasza Klara_ (#78091) üzenetére


Klara_
őstag

Napplai (vilagos helyiseg) beallitasok, 43LH630V:
ISF
Keparany - eredeti
Energiatakarekos uzemmod - ki
Kenyelmes uzemmod a szemnek - ki

Hatterfeny - 50
Kontraszt - 80
Fenyero - 52
Elessegek - 10
Szinmelyseg - 50
Arnyalat - 0

Halado:
Dinamikus kontraszt, szuperfelbontas - ki
Szinskala - kozepes
Eljavito, szinszuro - ki
Gamma 2.2

Tovabbi:
Zajcsokkentes, MPEG zajcsokkentes - ki
Fekete szint - alacsony
Valosaghu mozi - ki * (HDMI-etetve: be)
Szemkimelo funkico - alacsony *
* valoszinu eredeti beallitason is jo. USB / DLNA lejatszasnal nekem ez igy jobb.
Most telen ez igy jo, nyarra lehet tolni kell meg a fenyeron kicsit.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.