Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz fecosrac #64693 üzenetére
Szia.
Milyen progi van a PC-n amivel megosztod ?
Ehhez a funkcióhoz tök mindegy mekkora neted van ( internet nem is kell hozzá) a router wifije legyen erős.Én LG Smart Share progit használok már vagy 1 éve és 20-40GB-os MKV-kat nézek ,avatar 3D 50GB+ os film sem akadt.
Egy gagyi t-home wifis routerem van. -
blakey
titán
válasz fecosrac #64695 üzenetére
Hiába írod le, hogy 1000/200-as a neted, mert ehhez semmi köze a belső hálózati lejátszásnak. Milyen routered van, milyen frekvencián dolgozik, hányas csatornán, hányan vannak körülötted, stb? Gigabites router LAN v. WAN irányba? Megy wifin a 1080p.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
fecosrac
tag
válasz blakey #64703 üzenetére
Akkor sry, de azért ezt írtam mert azt hittem befolyásoló tényező ez is.
[ASUS RT-N18U] routerem van. A többi kérdésre pedig nem is tudok válaszolni, de ha megmondod mit, hol és hogyan tudok checkolni akkor megteszem.
Köszönöm előre is. -
blakey
titán
válasz fecosrac #64704 üzenetére
A router "csak" 2,4 GHz-en kommunikál, ennek max. átviteli sebessége 100Mbit/s (ne tévesszen meg a 450 megy 600), ennek elégnek kell lennie a filmek átviteléhez, nézd át a beállításokat, nézd át, hogy a tv n-es wifir csatlakozik-e vagy sem, wifi analyzerrel (telefonon) nézd meg, hogy mennyire telítettek a csatornék és olyat válassz ahol kevesebben v. épp nincsenek, netán a leggyengébb a többi wifi jele.A szerveren (gépen) is ellenőrízd a beállításokat, egyáltalán megfelelően csatlakozik-e a hálózathoz, n-es wifi-n csatlakozik-e vagy sem. Valamelyik eszköz nem elég ehhez a mérethez, a router, megfelelő beállításokkal képes továbbítani az anyagot.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz Imi1981 #64688 üzenetére
Lapozz vissza egy kicsit, vagy keresőt is használhatsz. [link]
_Dumber_ is az MM-ben cseréltette ki:
A történet az, hogy bejelentkeztem, hogy visszahoztam. Az LG szakembere átvette, hogy akkor a TV-m rendben van, és visszaveszik.
Elkezdtem vele beszélgetni, és kiderült, hogy nemcsak VA paneles van forgalomban Mo-n. Mikor rákérdeztem, hogy itt is van e IPS-es, akkor elkezdte keresni, és a kb 20db TV-ből 2 volt IPS-es. Ekkor mondtam, hogy én szívesen cseréném, és vinném az IPS-t mert alapvetően nincs bajon a TV-vel.[link]
A dobozon és a tévé hátulján is rajta van a kód:
_Dumber_ "A téma összefoglalóba nyugodtan bevéshetitek, hogy ezt a típust 2 féle panellel árulják itthon:
42LF652VZA.BEED - A-MVA panel
42LF652VZA.BEEY - IPS panel"
Ha itt van a topikgazda, akkor akár az egész hsz-t beírhatná. (#55623) hcs57[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz fecosrac #64704 üzenetére
Próbáld meg esetleg a router saját topikjában sokat emlegetett HGG firmware-el. Ezzel a vas fizikailag elérhető maximumára tudod állítani az adó teljesítményt (míg a gyáriban ez 25 %-ra van korlátozva)
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Imi1981
veterán
válasz #94529552 #64709 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Akkor most már mindenképp megnézem az lg-t is. Ahogy látom direct ledes aminek örülök és még jó áron is van. Euronicsban jó fej az eladó úgyhogy szerintem megnézhetem, hogy va vagy ips. Lényeg hogy nekem mindenképp va kell. Most már négy készülék / márka közül választom ki amelyik a legjobban tetszik. :-) -
Black Dragon
addikt
válasz #94529552 #64709 üzenetére
Most írtam az egyik boltnak, ahol szándékozom megvenni a tv-t, hogy melyik verzió van nekik raktáron, és azt írták vissza, hogy ők ne is tudnak róla, hogy létezne ebből a verzióból(50LF652V) IPS kijelzős verzió. Illetve még azt is mondták, hogy nem feltétlen kell nézni azt, hogy BEEY vagy BEED, mert ha IPS kijelzős, akkor egy IPS logó lesz a dobozon, ha nem, akkor nem.
Mondjuk továbbra sem tudom, hogy ennek van-e lényegi haszna, mármint az IPS/VA panelnak. És most nem arra értem, hogy ha 1 centiről nézem a tv-t, akkor valahol észrevehető a különbség, mert nem szoktam nagyítól járkálni. De mondjuk átlagos filmezésnél, konzolozásnál, ilyesminél kijön-e a kettő közötti különbség?Már csak azért is krédezem, mert a Media Markt-ban és a nagyobb áruházláncokban k.drága a kiskerekhez képest, kb 30-40-50eFt, ami nem elhanyagolható szempont, és ennyit felárat szerintem azért nem ér meg, hogy náluk kutassak a raktárban, hátha lesz egy IPS paneles, kiskereknél pedig még kevésbé valószínű, hiszen ők minden bizonnyal csak a nagykerből rendelik, és fingjuk sincs milyen lesz amit kihoznak.
-
rebiroah
újonc
Üdv!
TV vásárlást tervezek, egy másik topicban véleményt is kértem, az alapján a következőt választottam: LG 42LF652V
Olvastam vannak akik ezzel a típussal rendelkeznek, elsősorban tőlük kérdezném: Örülök, hogy mkv formátum nem jelent gondolt. Van egy WD 2TB-s külső winyóm, arra szeretnék mkv filmeket tenni, kérdés felismeri-e az eszközt a tv?
Digi (kaon) HD dekódere szinkronizálható a magic távirányítóval? ha nem, akkor nem látom sok értelmét, hogy megvegyem.+1 kb milyen távolságból tanácsos nézni ezt a tv-t? amire főként használni fogom az: ps4 és 1080/720 film
-
törölt tag
válasz Black Dragon #64714 üzenetére
A legtöbbünknek annyira nem lényeges, csak szép legyen a képe. Nem tudom, hogy az IPS logó rajta van-e mindig a dobozon, de ne törődj az eladókkal, magad is látod a kódot a kirakott tévék hátulján, meg a kirakott bontatlan dobozokon. A kisebb üzletek is biztos megnézik neked, ha akarnak tévét eladni. Ez például másnapi szállítást mond [link], és: Raktáron: AZONNAL Átvehető! akkor így nem jöhet a nagykertől. A multiknál értelemszerűen akkor érdemes vásárolni, ha akcióznak, és ilyenkor a kisebb boltok árszintjén adják az árut. Szinte minden hétvégén van akció valamelyiknél.
-
szarvitomi
csendes újonc
válasz #94529552 #64651 üzenetére
Szia köszönöm szépen a válaszod.
Meggondolandó. Jó lenne ha karácsonyig mennének le az árak még egy kicsikét, beleférne a keretbe a 6-os széria valamelyike. Amit ajánlottál jónak tűnik, bár a smart funkciót szerintem én nem igazán használnám ki.
De ki tudja, lehet változik a véleményem, ha olyan tv-m lesz, de egyelőre nem elsődleges szempont. Legyen megbízható, 100 cm körüli képernyőátmérő és full HD bár ez már alap mostanság.
De köszönöm még egyszer. -
Black Dragon
addikt
válasz #94529552 #64717 üzenetére
Pont náluk néztem(tv raktár) a tévét, és ők válaszolták azt amit. Az igazság az, hogy több bolt is árulja még, de a legtöbb tényleg nem tart raktáron terméket, olvastam a sok visszajelzést és értékelést, nem tartanak saját raktárkészletet. Illetve megbízhatósági szempontból is ez az adott bolt volt az egyik legjobb.Megrizikóztatom szerintem ezt a VA panelt, nincs hozzá lelki erőm, hogy minden potenciális kiskernek írjak, hogy nézzék meg nekem. Aztán ha szar lesz, akkor legalább mondhatod, hogy te megmondtad.
-
Abri
senior tag
óvakodjatok a jófogáson a gyanúsan olcsón hírdetett TV -kel
felhívtam, azt mondta már van egy érdeklődő aki a tipusát akarja tudni, most éppen autót néz hívjam vissza 1 óra múlva, kérdeztem honnan van, hát kapta az apósától és azért adja el mert van még 3 otthon!
addig keresgéltem a neten, hát nem rábukkantam az eredeti hírdetésre csak ott ugye 42LB650V nem 55"
közben jelentettem jófogáson, hogy csaló
1 óra múlva csak visszahívtam , azt mondta már elkelt a TV.
Remélem nem ugrott bele senki a csőbe -
rongylab
tag
válasz Black Dragon #64714 üzenetére
ez nem feltétlen igaz.. mármint hogy szerepel a dobozon az ips felirat,ill. logo. nekem se volt rajta pedig ips kijelzős. csak a típusszám ami egyértelműen jelzi.
-
blakey
titán
Azért csaló, mert feltett egy képet amin látszik, hogy netes mivel a hálózati csatlakozó sem EU? Semmit nem jelent a kép, főleg ha nincs oda írva, hogy saját. Az ára sem jelenti azt. Akkor lenne csaló ha látatlanba kifizettetné veled és valóban mást kapnál. Lehet, hogy személyes találka esetén minden tisztázódott volna. az olcsósága sem jelenti egyből, hogy csaló. Persze, semmi sem kizárt, de az indoklásod nem bizonyítja, hogy csaló.
-
Medical
aktív tag
válasz olasz69 #64692 üzenetére
Sziasztok.
Nem mindegyik TV-n van típusszám végén az S betű és még is S-tuneres.Nekem ilyen van: LG 43UF7727 43" Smart UHD LED TV alábbiakat tudja.
Tuner:
• DVB-T
• DVB-T2
• DVB-C
• DVB-S
• DVB-S2Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Abri
senior tag
válasz blakey #64723 üzenetére
én már ma értementem volna Debrecenből, de állítása szerint csak vasárnap lesz otthon és már van érdeklődő akinek postázni kell.
Ne mond azt hogy te mint eladó előbb prefelálsz egy olyan vevőt akinek postázni kell, mint aki szeméylesen menne érte, már itt sántít a dolog
Azért te sem gondolod komolyan azt amit írtál, hogy a hírdetésben leírt 55" 3D TV 47 000Ft, mert állítása szerint kapta apósától és már nem kell, mert van 3 TV is a lakásba. Ilyen a mesékben van. Akinek ilyen jól megy, nem hinném hogy ennyire olcsón adna egy TV -t, aminek a piaci ára 150-180 000 -
Balázs1986
addikt
Adalék: jof**ason már vágták vissza hirdetésemet, amiért nem saját képet tettem ki róla. Mellékes, hogy amúgy totál ugyanúgy nézett ki, ugyanúgy gyári csomagolásban, stb. Ráadásul ez a tv tényleg 40-45 közti ha a talphoz viszonyítom, míg a hirdetésben 55-ös van. Szóval végképp nem az eladásra szánt termék, de még csak nem is azzal megegyező van a képen. Ez így megtévesztés.
A másik, hogy én olyan hirdetést nem tudok komolyan venni, aminek olyan a helyesírása, mint ennek
A tippem az lenne, hogy vagy lopott, vagy "házi outlet".(#64657) Watt25: Minden nap tanulok itt, kösz
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Pillanatok alatt kiszúrom ha valami kamu és nem foglalkozom vele. Első kérdésem az lett volna, hogy helyileg merre van, ha mást mond, mint Anglia akkor már nem érdekel a téma, ennyi. Modellszám sincs, stb. Ilyenekkel nem foglalkozom.
-
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
Köszi az infót de erre válaszoltam
ezért!Tudom,hogy az ,mert én is használom,de 2011-ben jött be az "S" a 2012-es LM660S-nek a sat tuner jelölése...
A V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
A típusjelzés utolsó karaktere a típusjelzésnek a felbontást és a Tuner típusát jelöli:
W – UHD
V – FullHD (DVB-T / T2 / C / S / S2)
T – FullHD (DVB-T / T2)
C – FullHD (DVB-T / C)
U – HD Ready (DVB-T / C / S / S2)
B – HD Ready (DVB-T / C)
Lásd : összefoglaló[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
macilaci78
nagyúr
Adott egy PC DVD-olvasóval, meg egy 42LF652V TV és egy bolti DVD-lemez filmmel.
Beraktam a lemezt a gépbe, megosztottam a Share progival, de a TV nem játsza le sem a TV-n indítva, sem a PC-ről indítva, mert nem ismeri a formátumot.
A kérdésem: WTF?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
asturel
őstag
Nem tudom hova tenni azt a jelenséget, hogy mióta kihúztam a tv-ből a pendrive-ot gyorsabb lett a tv, pedig csak firmware + 3 app volt rajta :/
mod: valami 2^10 éves vacak, de nem gondoltam volna, tekintve hogy nincs rajta igazán tartalom amit indexelni kéne..
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Helló srácok! Nem találok pontos infót arról, hogy egy LG 42LF652V készülékhez melyik vezeték nélküli billentyűzet (esetleg "egeret" is tartalmazó kivitelű) az, ami biztosan működik vele. Tudnátok segíteni a választásban? Legalább annyi kellene, hogy a sokféle wireless eszköznél milyen paramétert kell nézni...
[ Szerkesztve ]
-
BodyGekko
tag
Sziasztok!
Még mindig a 05.00.20 a legújabb az LB sorozathoz?
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
szasanyi
félisten
válasz macilaci78 #64743 üzenetére
Köszi!
-
fenoman7
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy 50LF652V-vel, de mielőtt megvenném arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek van-e esély rá, hogy idén is lesz 5éves garancia akció.....ahogy néztem az előző években is november környékétől kezdődtek ezek az akciók. Link
Mit gondoltok érdemes várni erre?
Esetleg van valakinek tudomása róla, hogy idén lesz-e, illetve mikortól?XO GT: Fenoman0611
-
w333
félisten
válasz fenoman7 #64747 üzenetére
A helyedben inkább várnék egy akcióra hogy olcsóbb legyen a TV ... én okt 15 -én vettem akcióban a Media Markt -ban (pedig sehol nem volt kiírva hogy az 50LF652 akcióban lesz) és pont szerencsémre Okt. 15 és 16 -án 200100 Ft volt, na ehhez még vettem 15k -ért + 3 év garanciát így csak 215 ezerbe került a TV
Szóval érdemes személyesen bemenni a Media M. üzletekbe mert szoktak akciók lenni amiről senki sem tud és sehol sem jelzik
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest