Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75382) formula01 válasza HellGreg (#75378) üzenetére


formula01
aktív tag

Valszeg aki több milliót tud tartani Legoban, annak az a pénz egyébként sem kajára kell, tök mindegy mikor adja el, a lényeg, hogy előbb utóbb biztosan eladja.

Én nem ítélem el, ha valaki nepperkedik, törvényes keretek között mindenki úgy keres pénzt ahogy csak akar. Én esetenként, 1-1 ritka kivétellel a használt Legoim szoktam eladni, amikhez nem ragaszkodom annyira, és azokból venni olyant, ami jobban édekel, így viszonylag emberi összegből kihozható, ez az amúgy baromi drága hobbi.

Nálam ami kiverte a biztosítékot a napokban, csak inkább nem szóltam eddig hozzá, hogy miközben látszik, hogy itt többen 1-1 darabért harcolnak sikertelenül, hogy meg tudják lepni magukat vagy egy szerettüket egy szép ajándékkal amire vágynak, addig jön valaki, büszkén elmeséli többször hosszasan, hogyan sikerült behúzni fél tucatot, amin mennyit fog majd keresni, aztán ha ez nem lenne elég, még képes egy-egy hozzászólásban még arra is utalásokat tenni, hogy szerinte hogyan játszahtó ki a NAV által magánszemélyekre szabott éves keret, meg megmagyarázni, miért legitim dolog megvenni pusztán eladási céllal 16!!!!! Micimackót és egyéb készleteket.

Nem tudom, mi szomorúbb, mások szándékos triggerelése, vagy hogy valakinek nincs annyi magához való esze, hogy nem dicsekszik olyannal, amit ha nem teljesen tisztán végez, még visszafele is elsülhet.

Tényleg jó lenne már ezt a nepper vonalat a topicban elengedni.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.