Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz maross #60468 üzenetére
Nem teljesen értettem, hogy mire gondolsz a mikulásgyár ügyében. Láttunk már olyat, hogy maradt az akciók között de kosárba már nem került be. Itt is ez volt nálam. Viszont most megvilágosodtam: szimplán egy bugba kerültem. Megint.
Vasárnap rájöttem, hogy csak én vagyok büntetve. Nekem nem jelent meg a gwp, feleségem accountjávan simán betette a kosárba. Több böngésző, logout/login, sütitörlés, privát mód... ugyanaz: nekem 2 gwp, neki 3db van a kosárban.
Még így is rendelhettem volna, de mivel a saját accountom alól akartam (ott gyűlnek most a pontok) így sikerült ebből is Murphy-s lefutást varázsolni:
Szumma:
1. Gondolkodtam múlt héten a 2-3 gwp-s vásárláson de nem sikerült meggyőznöm magam. Aztán jött a 2xVIP levél, ez átlendített, megvárom és majd azzal... csütörtök délután még kosárban volt a 3db gwp-m.
3. Péntek reggel belépek, akkor tűnt el a mikulásgyár a kosárból.
4. Vasárnap jött a felismerés, hogy csak ebben a accountban szar. De mivel innen vásárolnék és még él a 2xVIP: majd holnap, mivel ügyfélszolgálat nincs hétvégén. Levélre 3-4 napon
5. Ma belépek, elfogyott a takaró. (Ill. valaki erősítse meg, lehet, hogy csak a következő személyes szívásom. )Ez kb. hasonló setup mint a Forest Hideout-os köröm, amikor eltűntek bugban a gwp-k/kuponok. Azt hiszem hozzácsapom ahhoz a reklamálásnál, hátha kapok egyszer, valaha pár pontot én is. (Addig meg persze kifutnak majd ezek a riderek...)
Összességében ez már azért kabaré szint ahhoz képest, hogy idén kezdtem a S@H pályafutásom és kb. 5-6 rendelési körön vagyok túl ha minden kis sz@rt beleszámolok.
Két rendelési bughegy, a designer törlése, egy lyukas doboz. Ez a személyes kör.
Meg a mindenkit érintő "nem hibák", csak bosszantó dolgok: gwp-k elfogyása töredék idő alatt, PaB folyamatos készletproblémái, kétszeri lelövése idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest