Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga33
tag
Az Emag már akkor is kupont küld ha irok nekik egy emailt. Vissza nem küldtem még talán csak egy terméket, viszont ha rálépett dobozt kapok azt jelzem nekik, meg is köszönik. Az Alza már más tészta de ők is vásárlóbarátabbak lettek. Az Auchan előtt le a kalappal. Nem küldték az egyik SW diorámát és adtak kárpótlásul egy ingyenes szállítás kupont. Valaki itt irta, hogy irt nekik és "szép" kupont kapott. Irtam nekik én is, irtam hogy máshol szereztem be igy a készletet. Bekérték a számlát és átutalták a különbözetet. Jó fejek voltak nagyon.
-
sb
veterán
válasz
maross #61745 üzenetére
Van olyan az eMAG ÁSZF-ben, hogy ha tendenciózusan nem veszed át, stb... vagyis úgy rendelgetsz, hogy mégse annyira akarsz vásárolni akkor lehet valami ejnye-bejnye.
Szvsz helyes is lenne. Nekem egy büdös kupont nem küldtek még jogos reklamálásért vagy mikor használt szart küldtek új helyett. Amit adtak kupont máskor és jogosan küldtem vissza terméket azt is benyelték.
Más meg hobbiból tolja üzletszerűen... -
sb
veterán
válasz
Throme #61679 üzenetére
Kb. 7cm átmérőjű kerekek vannak a Porschén és a 488-on. Van 8cm-es, kb. ugyanolyan széles kerék is.
Persze a gumi peressége lehet, hogy nem lenne a legszebb, de a méret szvsz jobb lenne és ez létezik.Az árat meg tudod hogy értettem... úgy fogalmaztál, hogy a Ferrari mennyivel jobb a Siánnál. A lényeg, hogy nem innen jön a dolog hanem időben tér el az árazás sajnos. Minden drágább, a régi is.
-
sb
veterán
válasz
magickonfig #61700 üzenetére
Inkább fordítva értettem, meglévő készlet/moc különbség listázására. Szvsz sok értelme nincs a másik irányból mert elég sok megoldása lehet az egyenletnek.
Bár kétségtelen, hogy ilyen is van benne. -
sb
veterán
válasz
Gizmo86 #61698 üzenetére
Nincs nagy tapasztalatom, jó ha 2-3 készletet adtam el, de hw-ben többet és ott is hasonló van. Egyrészt eléggé mozognak az árak.
Volt, hogy rám írnak, hogy olcsóbb boltban. Ránézek és valóban beesett az ára. Aztán még itt is kérdés, hogy hogyan. Volt amikor látszott, hogy olcsóbb lett 5-6 boltban és ez a tendencia, akkor nyilván nem lehet eladni ár felett.Máskor meg 1 szál akcióra mutat rá a delikvens mert eddig ér a tudomány, hogy ÁK legjobb ár az 3%-kal olcsóbb... az, hogy erősen akciós és mellette a maradék 20 boltban meg 15%-kal drágább az nem érdekes.
A fentiből jön, hogy fordítva is történhet. Eltűnik az extra akció, fogy a ksézlet és egyszer oda jut a dolog, hogy bárhol jóval drágább.
Meg mondjuk a bolti forrás is erősen véleményes amit sokan kihagynak. A vevői oldalról több a tapasztalatom, ott van jófogáson vmi kb azonos áron, itt van a szomszédban, megnézhetem személyes átvétellel egy fél nap múlva... 10-ből 10x ezt választom, mint pl. az itteni balladák alapján a kockabolygó és társait.
Legóban meg pl. elég sokszor előjön az is, hogy így néz ki az ÁK-s ársorrend. Az elején van 2-4 bolt ami necces, a többi meg már drágább. És erre jön még a gyorsaság ha mondjuk nincs 1 heted várni. Bár ez most inkább karácsony körül volt jellemző.Nem az ész nélküli másodpiacos árképzést akarom védeni, de amit írtál az szerintem nagyon egyoldalú nézőpont, más tényezők is vannak.
@Dilikutya
A Skyline pont jó példa, hol van hol nincs, de leginkább kb. mindenhonnan elfogyott. Ha 2 nap múlva megint van tök más a helyzet. Nyilván megint függ mástól: mennyire ér rá. Lehet, hogy legközelebb 1.5 hónap múlva lesz valahol. (most megnéztem, ÁK: nincs, Alza: nincs, kockaaruhaz: nincs, S@H: nincs) -
gaga33
tag
Az utóbbi 5 év abszolút nyertese a A Fantom (75170). Emlékszem 2 polc volt tele vele 8000ft-ért a Tescoba. Volt hogy poros lett annyira nem nyúltak hozzá
Alig vettem belőle én balga pedig az admirális figura menő volt. Most használtan 50k-ért szinte azonnal elviszik ha valaki felteszi. Egyet kiraktam de olyan csúnyácska szegény hajó. Gondolom az árát nem az dobta meg
Melyik lesz ugyan a következő ilyen szett? Van pár tippem de azért ez lutri.
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm, akkor várom izgatottan
(bár gondolom ez inkább 2024 lesz) -
-
válasz
Tyler Durden #61712 üzenetére
Mennyi volt? Már 99k...
-
-
tocsek18
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz
gaga33 #61708 üzenetére
Pont most láttam 17-ről 13-ra akciózva egy Skyline-t, miközben a kockán 10, és van is. Értelmezhetetlen.
Valamelyik nap egy ilyen megosztott hirdetéshez betettem egy ÁK linket, szinte csak ugyanolyan vagy olcsóbb árral, a gyerek megsértődött, hogy ennyiért vette, ennyiért is akarja továbbadni. Ezt én értem, de lássa már az ilyen, hogy ugyanannyiért a másodkezes piac nem pálya. Pláne hogy megbízhatatlan is, nem csak a friss reges acc-ok baszhatnak át, láttam olyan posztot ahol a csalónak 10 éves regje volt. -
bobafett
tag
válasz
HUN_Sector #61717 üzenetére
Nem cél, hogy meglegyen ebből a 12-ből mind, ez csak ilyen szerencsejáték volt sorsjegy helyett. :) Maximum Ork-Falcon, Orc-Spaceman egy az egyben csere lehet érdekes.
Vettem egy teljes kartont is, abból megvan a 3 teljes sor. Ebből 2 megy eladásra.
-
gaga33
tag
válasz
Tyler Durden #61712 üzenetére
-
tzs01
csendes tag
úcs Friends lombház 20.900ért az emagon
-
ayo
veterán
kemény gambling megy itten, ahogy olvasom. értem, hogy drágán adnak dolgokat, de azért még mindig jobban megéri, mint 50K-t költeni, azt kijön talán 2 olyan figura, amit akartok. de lehet én látom rosszul ezt.
-
Ha esetleg vkinek kellene a BMW moci, EMAG akciós: [link]
Esetleg ha ork figurát valaki adna el én vevő lennék 2db-ra
-
bobafett
tag
Megjött a 12db gyűjthető figura a SaH-tól. (Volt egy kulcstartó kuponom már lejárat közel, plusz volt hozzá egy Lunar New Year VIP pack, azért rendeltem.
Hát, az eloszlás lehetett volna kicsit nagyvonalúbb.
- Rocking Horse Girl - 3db
- T-Rex - 3db
- Orc Warrior - 3db
- French Renaissance Lady - 2db
- Zoologist - 1 db -
xcvbxcvb
aktív tag
Van egy ucs tallneck tudjukhol.
-
gaga33
tag
válasz
Gizmo86 #61698 üzenetére
A hirdetések több mint 90% jelenleg is kapható szett ahogyan én is írtam nemrég, bolti ár felett legtöbbször még posta költség nélkül is...van aki megveszi pl ezt láttam elkelni 15k-ért mert hogy elfogyott pár nap alatt, (76917)
vannak akik vásárolnak, de azóta megint van sőt lesz is vagy 2 évig, mint az új SW harci csomag is,........ még mindig azt gondolom sokan kedvet kaptak a Legóhoz mint aranybánya de a pénz csak benne áll és kéne másra hát adjuk el.... olvasgatom sokan panaszkodnak nem vesznek meg semmit... persze hogy nem ha boltba kapható annyiért...(nem itt olvastam
) Ha meg valami kifutott itteni viszonyokhoz képest drága, nem véletlenül ugyan azok hirdetnek hónapokig rendületlenül nem hogy inkább beérnék picit kevesebbel és nem kéne várni.... Bár lehetséges hogy szeretnek várni
Van most egy Öreg horgász bolt Marketen 179990ft-ért. Biztos hogy nagyon pici az esélye hogy megveszik, nem tudom hogy mennyiért vette a hirdető, de ha szerencsés volt 41-50k között és nem évtizede. Most ha valakinek nem elég 90-100 ezer haszon az árulja.... Van Bonsai fa 17990ft. Szinte minden héten olcsóbb valahol..... Persze hogy a kutyának sem kell......Nem megbántva senkit de picit körültekintőbben kellett volna terveznie annak aki most futó fél éves szetteket akar eladni bolti ár felett....Akik meg 1 hetes szettet azok meg........
Bár néha elmegy az is mint a fenti példa utal rá...
-
balint82
senior tag
Mi most a lego.com Ügyfélszolgálat telefonszáma?
-
válasz
magickonfig #61703 üzenetére
csak? az a budget lego a dizninél nem?
-
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector #61699 üzenetére
Ettől függetlenül igaz, hogy sok hirdetés megy bolti árnál drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest