- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
válasz
HUN_Sector #61899 üzenetére
azt mondják az a legjobb
elég gyorsan megtalálta a google -
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden #61895 üzenetére
Innen-onnan, van amit hozzácsaptam sah rendeléshez, volt amit webshopból. Pár éve vettem, szóval utóbbi időben nem találkoztam vele. A szezonális szekciót szoktam nézni minden online áruházban.
Szerintem nagyon jó ötlet. Megépíted a díszt. A piros masni a szett része.
Lehet kellett volna venni mindegyikből több darabot... ha tudtam volna, hogy nem lesz több....
Ráadásul fabontáskor elpakolod, szóval nem szólnak meg, hogy már megint legó és hova teszedBe fog indulni nálad is ez a WV őrület. Ahogy gyarapszik a szettek száma, úgy kezdesz majd gondolkodni, hogy miképpen állítsd ki
-
-
sodokan
tag
válasz
sodokan #60607 üzenetére
Sziasztok, ma összeraktam a 42123 Senna GTR-t, és az kell mondjam, hogy ezek a legjobb LEGO készletek
Gyorsan össze lehet rakni, egy-egy zacskó fél óra körül lehet, nem foglalja el az egész asztalt napokig, és nincs benned a "muszáj" építeni mert kell a hely érzés. Emellett jó az építési élmény, tetszik a tetején levő kormányozhatóság, jó a mérete, egy negatív dolog van benne a sok különböző matrica felragasztása amik egymás mellett vannak és ugye azt ha nem egy vonaltba teszed akkor utána zavarja a szemet. Egy szó, mint száz, a supercarok és e közti 170e forintos listaár különbséget annyira nem tudom lenyelni
funkció majdnem ugyanannyi van benne
nyílik az ajtó és itt legalább a dugattyúkat is látod
Inkább vennék 10db ilyet legközelebb, mint egy szupercart -
válasz
Throme #61893 üzenetére
Én is ma dobozoltam el a szánt meg az elf clubot, utóbbit visszabontottam zacskókba, mert jövőre lányom is ki szeretné rakni. Nagy élmény volt feldobni a dekorációt lego-val is, innentől ez is része lesz az ünnepnek.
Néztem már, hogy van ilyen, de ezeket hol lehet/lehetett venni?Dilikutya: nem voltam elég alapos mikor néztem a képeket, zseni lett ((:
Más: közben nekiláttam a várnak is, majd írok róla egy rövidebbet képekkel ha készen lesz.
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya #61881 üzenetére
Erre gondolsz?
Már ez is kedvenc volt.
A gyerekek nem értették hogy lesz ilyenekből mozgókép, így gyorsan megmutattam nekik.
A jogdíjakat majd utalom. -
bordi10
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
Hangosan gondolkodom...
Kiinduló alapként az első draft - utálok digitálisan tervezni.
A tető és a felépítmény nem az igazi, meg a felépítmény alja sem. Oda kell valahogy farönköket helyeznem. Láncok, csontvázak, esetleg egy függő tömlöc szintén jól jönne. De ezen az alap méreten kell maradni és lehetőleg nem ezresével rendelni az esetleg nem is kapható alkatrészeket. -
Dilikutya
félisten
válasz
Ciccuka #61883 üzenetére
Igen, vannak benne ismeretlen korú elemek, ismerőstől fillérekért szerzett legók. Belefér, egyszer így lett 5000-ért egy 42007 crossmotor, meg ingyen egy 41095, picit volt csak hiányos, pont belefért plusznak egy bricklink rendelésbe.
-
ripla
addikt
Jól látom, hogy a hivatalos oldalon megint feljebb kúsztak az árak?
Skywalker Landspeeder már 102.000 forint, a nagy áremelés előtt 70 körül ment, talán 1 héttel ezelőtt meg 96.000 volt talán? -
apholyon
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Karácsony előtt volt már egy Amerika Kapitány vs. Mikulás mechwarrior csata.
Valóban sok a Friends, bár némelyik egész komoly, lombház, űrakadémia, hajók, és összerakásra vár a színház, ami kívülről moduláris háznak is elmenne. De kell a kompenzálás valóban.
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya #61879 üzenetére
Nagyon jó lett!
Nézem a cuki kis részleteket... aztán ott az elesett koris. Jó, ő még el is fáradhatott és épp le tudott feküdni egy piros párnára.De aztán jött a machetés hóember, a télapót háttal csak palacsintasütővel a kezében gondoltam, úgy se túl kedves, de hát nem azt markolja...
És végül a manók? Csak álldogálnak a tetőn... vagy mégsem.Hát őőő, izé, lehet, hogy egy kis kompenzációt láthatunk, ha jól emlékszem a sok cuki lányos Friends szett után. Nálunk 2 fiúval meg a kisállatok a kompenzáció.
szerk: Amúgy a hóba állt síelő a kedvencem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden #61878 üzenetére
Értettem ám.
A machetés télapó, meg a télapót ölő manó akkor kóser? -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden #61875 üzenetére
Pedig az, asszem zacsis Jurassic World készletből van, neki volt még hidegben vállalható ruhája.
-
-
Dilikutya
félisten
126 ezres Assembly Square a Bricklinken magyar eladónál 180.
-
Throme
veterán
válasz
manokaj #61871 üzenetére
Ez így összhangban van.
Ikeás Besta-t használok, üvegpolccal és üvegajtóval.
Mélységre pont elfér kényelmesen egymás mögött (hosszában ) 2 SC verda. Világítást is lehet bele pattintani.Én se nagyon találtam megfelelő szekrényt, talán még az Ikeás Billy (vagy mi).
Kéne egy külön legó szoba ... szerintem az is megtelne, csak lassabban, mint most a szekrény/polc
-
manokaj
tag
válasz
Petya25 #61858 üzenetére
Én is sokáig kerestem vmi hasonlót amit te is néztél, de sehol sem találtam. Készíteni(tetni) meg lusta voltam.Erre tessék tegnap a facen eladó kis vitrin
. Nem a falon van, de nekem nem is lett volna oda jó,Pont olyan mély, hogy a következő évek termése is be fog férni. Most várom, hogy legyen végre kapható megint a skyline, meg jönnek majd a márciusi szettek.És pont tökéletes a nagyobbik vitrin mellé.
-
Sundesz
addikt
válasz
balint82 #61867 üzenetére
Az macerás lenne. Egyelőre még Paypallal tudnak csak fizetni (kb. 8-9 eladásom volt), meg ugye BL jutalék is van. 2 kb -7% rögtön. Ha ez nem zavar egy próbát megérhet, de akkor is neked kellen feladni, mert szerintem nem egy helyen lakunk (Szeged).
#magickonfig: The Reitred Shop
Csomagnet.hu-n rendelek futárt, ez rámegy az árra még. Itthoni vevőm kb. 1 volt eddig.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Petya25 #61858 üzenetére
Én megcsinálnám magamnak. Rétegelt nyír lemezt használnék, az oldalfalaknak és a merevítő falaknak vastagabbat, a polcoknak vékonyabbat. Szerintem 1-1 tábla elég lehet. Azt lapszabászattal, vagy abútor asztalossal méretre vágatnám, fúróval kifúrnám a polcokat tartó konzolok helyét, utána összeragasztanám, vagy csavaroznám és mehetnek bele a polcok. Lehet nem jönne ki olcsóbban így sem, de ha egyszer már nem lehet kapni akkor legalább megoldanám magam. A méretre vágast viszont tuti szakemberrel végeztetném, hacsak nincs otthon erre a célra használható szalagfűrész, körfűrész meg egyebek, de így sem tudsz olyan szépen vágni mint egy lapszabász üzlet vagy egy asztalos stb. De megoldható lehet akár munkalapokból is, obi, praktiker stb bemész kiválasztod a bútorlapot vagy munkalapot megadod a méreteket és levágják neked, megveszed a többi kelléket és otthon egy csavarhúzó segítségével összerakod. Akár még egy vastagabb OSB lap is megteheti, de megcsinálható gipszkartonból is.
-
gaga33
tag
válasz
Throme #61857 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagyon jó áron kell adni, vagy nagyon ritka szettet hogy egy Német, vagy bármilyen ördög innen rendeljen
Azért ott is van ami itt, és valóban a bizalom nem kölcsönös annyira hogy kapkodnának érte.... Én sem vennék tőlük soha
Idehaza meg valóban az új beszállók nem a több éves drága készleteket veszik, itt van az új készlet ugye minden évben ami azért valljuk be logikus. Barracuda pl majdnem egy új vár ha az ember a Nyirségbe jár... Én is a várat venném.....vagy az Öreg horgászbolt vs jubileumi vár+még egy közepes készlet..... Biztos hogy zsugorodik a piac, pénz se jut annyi mint pár éve, szóval talán ha valaki kicsit hasznot remél belőle nem hosszú távon gondolkodnék hanem 1-2 év 30-40% haszon szinte garantált, persze nem a több száz ezres készleteknél.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61856 üzenetére
Én is szemezek utóbbival, de ugyanígy vagyok vele
-
Throme
veterán
válasz
gaga33 #61854 üzenetére
Ráadásul - szvsz persze - a covid alatt legót vásárolók nem fognak rohanni a BL-re régi szetteket megvenni, vagy gyűjteni a legót. Ahogy ki tudnak szabadulni (ás már ki lehet + jött a válság) megint elengedik a legót. Szóval az csak egy fellángolás volt.
Külföldre nem lehet eladni jó haszonnal a bespájzolt legót? Itthon nem hiszem, hogy nagy piaca lenne. Ahogy emelkedik az aktuális legó ára, úgy emelnek gondolom a bizniszelők is.
Habár ha német lennék valószínűleg némettől vásárolnék, nem kelet-eu-ból... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tyler Durden #61855 üzenetére
Nekem megvan a Creator vár és tetszik a jubileumi is de annyi pénzt nem vagyok hajlandó Legóért adni amennyibe kerül.
-
válasz
Throme #61853 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a jubileumi is, de ennyiért van jópár készlet ami előtte van, hiába nagyszerűen kivitelezett készlet. A creatort amúgy én is fel akarom dobni civilekkel, de mivel még csak képen láttam, így elsőre össze kell raknom, hogy is mutat. Később meg valszín valamelyik nagyobb MOC lesz belőle kiállítva. Hja és amit írsz, nekem a legkisebb gyerek pár év múlva szintén abban a korban lesz, hogy játszana is vele, az sem utolsó szempont.
gaga33: nahh nálam ezért se befektetés a lego. Nem annyira könnyű vele jól járni, mint azt sokan hiszik. Plusz tárolni, vigyázni rá né sérüljön a doboz stb, thx but no thx (:
-
gaga33
tag
válasz
Throme #61853 üzenetére
Ez igaz, de most tudnék felsorolni pár készletet aminek a listája előttem "tornyosul" amikhez képest nem annyira drága, bár azokat sem rabolták le. Szép készlet de valahogy mégis modern vagy nem tudom...Azért egy jó ha van, és végre kiszabadulhatna a viszonteladókhoz és nem a "nepperekre" gondoltam. Lehet picit csökkenne az ára.
#61847: pont ez a baj velük, bár itt nemrég valaki megmagyarázta nekem, hogy atom biztos befektetések, meg mindenkinek kellenek, csak pont hogy nem viszik a pár éve kivont szetteket sem ahogy én látom. Szerintem túl sok idő van beszerezni őket a több év forgalmazás miatt. Az amúgy nagy nagy kedvenc Lombházzal is az lesz a baj, bár már most kezd a másodpiacon is majd emelkedni az ára ismét. Már vagy 4 éve kapható. Azért évről évre nem emelkedik annyival a frissen Legóra vágyók száma mint ahogy az elmúlt 2 évben a Covid miatt. Persze a halmozók száma is emelkedik szóval nem könnyű tutit találni -
Throme
veterán
válasz
gaga33 #61847 üzenetére
A jubileumi vár hiába nagyszerű nem mindenki tud egyben 150k forintot letenni az asztalra, pláne válság idején.
Ha mondjuk 50k huf lenne, akkor már rég lefosztották volna a boltokat.#61852Tyler Durden
Creator vár szerintem nagyon jó lett. Pláne, hogy nekem mellette ott az egyik régi szürke vár.
Itt a "régen minden jobb volt" mantra nem áll meg. Egyedüli szégyene a creator verziónak, hogy minimális katonával adták ki.
Én is feltuningoltam az emberállományt, de nem csak katonákkal. Kicsit élhetőbb, hogy van benne "fehérnép" meg gyerkőc, meg udvari bolond (oké manó sapkában) egy sárkány idomár....
A creatoros vár játszhatóbb is. Nem kell mindenfelé nyitogatni, meg a mértéből adódóan könnyebb kezelni. Persze a jubileumi ezzel szemben tele van izgalmas részletekkel... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest