Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18451) balint82


balint82
senior tag

Lego store infó :
A LEGO 75192 készlet idén már nem lesz kapható a LEGO Store Budapest üzleteiben, mert az előrendelési és előjegyzési keret betelt. 2018. április közepétől lesz újra megvásárolható, korlátozott számban! Ha nem akarsz lemaradni róla, akkor add le előjegyzésed az exkluzív készletek egyikére és ajándékba adunk egy LEGO 30611-es exkluzív zacskós szettet! További részletek az előjegyzői felületen!

:Y

Google Pixel 4a

(#18452) LÁZ válasza balint82 (#18451) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

kérdés, hogy legóéknál lesz e vmi minimál még karácsony előtt...esküszöm nem értem a lego-t, ha nem lesz karácsony előtt , megint csak az 'ebay' jár jól, aztán csodálkoznak, hogy morcos 'mindenki'

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18453) Janaboy válasza LÁZ (#18434) üzenetére


Janaboy
veterán

Pont most lattam h ez az uj céges autónk :D

Janaboy

(#18454) LÁZ válasza Janaboy (#18453) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

:D :C

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18455) Ereshkigal válasza balint82 (#18451) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Ennnyire biztosra mennek, vagy ennyire nincs kapacitásuk?!

Más. Ha már az asszony glamúr napozik, én is lőttem valamit, neki is estem: [link]

(#18456) thesound válasza balint82 (#18451) üzenetére


thesound
őstag

Ma beszéltem egy nyíregyi bizniszelővel, 42056-ot megvettem karácsonyra, már csak ki kell addig bírni :O azt mondja, hogy a falcon hiány az kicsit mesterségesen keltett dolog, a saturn is hegyekben áll, csak Mo. van kicsit rosszabb helyzetben. Tőle is 400-ért vitték a falcont.

Szerintem az állhat a falcon hiány mögött, hogy így mindenki beijed, hogy nem jut, előrendel és annyit gyártanak le kb. belőle amennyi az "előrendelőktől" befut és így nem fog hegyekben állni majd eladatlanul egy 800 EUR-os készlet.

Mennyit kell még aludni karácsonyig? :N :DDD

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18457) Janaboy válasza thesound (#18456) üzenetére


Janaboy
veterán

Ez elegge kamuszagu.

Meg mi sem tudunk venni a benti storeban, pl Saturnt tudtunk meg ha korlatozottan is, de ezt nem.

Ha a rendeles merteke szamitott volna, akkor hagytak volna futni backorderben, de azt se nagyon engedtek.

Janaboy

(#18458) Rolly válasza balint82 (#18451) üzenetére


Rolly
veterán

Köszi az infót :) előrendeltem ... ráér nekem áprilisig :)

(#18459) Freddy76 válasza thesound (#18456) üzenetére


Freddy76
addikt

Ez szerintem is furcsa. Inkább az lehet mögötte, hogy a Legonál a termelés zárt, kimaxolt rendszer. Van egy bejövő raktárkapacitás, egy gyártókapacitás, és egy kimenő raktárkapacitás. Mivel a létező legdrágább dolog a gyártásban az üres kapacitás fenntartása, közvetlenül utána jön a sok raktározás, náluk úgy van kialakítva a rendszer, hogy gyorsan be, gyorsan ki. Múltkor olvastam egy cikket, hogy a gyárakban (talán pont Nyíregyházáról volt szó) folyamatosan hozzák a műanyag granulátumot, és ebből csak annyit raktároznak, amennyi 24-48 órára elég. Tehát ha bármilyen okból leáll a beszállítás, leáll a gyártás is, nincs raktár. A Legók másik sajátossága, hogy a kész termék sok helyet foglal, ezért ezeknek rögtön kell kimenniük,

Egy ilyen csúcsra járatott rendszer úgy van beállítva, hogy mindig közelítsék a 100 %-ot. Ha valamiből kiugró igény keletkezik, mint a Saturn volt, vagy most a Falcon, azt nem tudja kezelni a termelés. Két megoldás lehet: az egyik, hogy más készletek kárára állítanak be extra kapacitást. Ekkor viszont a többi készlet kialakult és gondosan kiszámított logisztikáját borítják fel. A másik, hogy extra kapacitást hoznak létre, több műanyagot rendelnek, több gépet állítanak be, stb. Ezzel az a baj, hogy előre meglépni kockázatos, mert mi van, ha mégsem jön be a termék? Utólag pedig időigényes, sem a beszállított műanyag mennyisége, sem a gépek beállítása nem oldható meg pikk-pakk. Arról nem is beszélve, hogy ha kifut a Falcon (vagy az aktuális hype), akkor ott marad a kapacitás feleslegesen.

Arra, hogy ennyire nincs készlet két ilyen jól futó készletből, két magyarázat van:
- Az egyik, hogy hülyék a legónál. Nem tudnak tervezni, piacot kutatni, gyártani, szállítani. Nem értenek sem a cégvezetéshez, sem a gyártáshoz. Ezt gondolják itt a fórumon többen.
- A másik, hogy nagyon is tudják, mi az a rendszer, ami hosszú távon (azaz nem egy-két évre, ami pl. a Falcon életciklusa, hanem évtizedekre) fenntartható nyereségesen. És ebbe sajnos vannak ilyen kilengések. Én így gondolom.

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#18460) Djuree válasza Freddy76 (#18459) üzenetére


Djuree
félisten

közgáz tanulmányaim alapján, plusz asszem van üzleti érzékem is (régen számítógépekkel bizniszeltem évekig), egyértelműen a másodikat gondolom.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18461) Throme válasza Rolly (#18458) üzenetére


Throme
veterán

Április? :Y
Türelmes ember vagy :K

(#18462) thomeef


thomeef
őstag

Falcon 250-ért. Egy próbát megér ha valakit érdekel :D

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#18463) Janaboy válasza Freddy76 (#18459) üzenetére


Janaboy
veterán

Plusz meg jo par "apro" tenyezo, mint a licence miatti korlatozas, ovatossag amiatt mert nagy erteku szett.

Nekem amugy az a tippem, h volt egy meghatorozott keszletszam, ami legyartasra kerult es ment a gyartas masik szettre. Csak aztan jott a meglepi.

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#18464) Fr0z3n válasza Throme (#18461) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Free r2, aztán hát mégse kell :D

(#18465) hulp01 válasza Djuree (#18460) üzenetére


hulp01
senior tag

Én meg a közgáz tanulmányaim és a munkatapasztalatom alapján azt mondom, hogy a sales elbaszta a forecast-ot, ez alapján határozták meg a gyártókapacitást, most meg már nem tudnak változtatni rajta. :D

[ Szerkesztve ]

(#18466) LÁZ válasza hulp01 (#18465) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

vmi ilyesmit tippelek én is :D

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18467) csubi82


csubi82
kezdő

Egy biztos,most sokan jól járnak a Falcon-hiánnyal,le merném fogadni,hogy az ,,első hullám " előrendelői között szép számmal voltak ,,viszonteladók"...Az áprilisi határidő elég gáz...Meglephette őket a nagy érdeklődés /vagy inkább mondanám szépszámú haszonlesés../ Ebből is látszik, 10 év alatt mennyire üzletté vált a LEGO az emberek körében...

[ Szerkesztve ]

(#18468) LÁZ válasza csubi82 (#18467) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

az egy dolog, hogy biznisz, de ugye a store is csak viszonteladó, nem hivatalos bolt, így simán lehet, hogy lesz még idén a shop-ban falcon, csak a viszonteladók nem kapnak, vagy csak nagyon minimális darabot.

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18469) csubi82 válasza LÁZ (#18468) üzenetére


csubi82
kezdő

Bizony, hivatalosan-vagyis a LEGO által nem jött le ilyen közlemény ,remélem kaptok belőle,én csak a hiénáktól sajnálom,tőlük is csak azért mert másoktól veszik el a lehetőséget..

(#18470) R3ĐßuŁŁ válasza csubi82 (#18467) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Egyáltalán nem probléma hogy üzletté vált az egész a legutóbbi 10 évben. Tartja az árát, sőt van hogy még drágább is lesz ami azt eredményezi, hogy akármit megvehetsz gyakorlatilag mert tudod hogy legrosszabb esetben a belerakott pénzed 80%-át visszakapod ha eladod. Nem sok játéknál van meg ez a tényező. Ha nem ez lenne akkor nem sokan vennék meg a Falcont 250ért, persze ez csak az én véleményem. :K

Ez a Falcon téma egyébként egyre borzasztóbb. Amint leül a dolog, jön valaki más aki panaszkodik hogy neki nem jutott. Sose zárul be ez az ördögi kör. :DDD De nem is igazán értem a problémát, akinek sürgős az vegye meg 1000 euróért ha nem rendelte elő, akinek meg nem sürgős az meg várjon fél évet és vegye meg retail vagy olcsóbb áron. A Saturn után simán várható volt hogy ugyan ez lesz a Falconnál is, aki nagyon akarta az már megvette. Szerintem senki ne parázzon, jutni fog mindenkinek. Elég nagy öngól lenne a Legotól ha nem ütné a vasat amíg meleg.

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#18471) csubi82 válasza R3ĐßuŁŁ (#18470) üzenetére


csubi82
kezdő

A LEGO-nak nem az a valódi üzenete hogy pénzt csinálok belőle ,,X" év után,persze jó dolog,hogy áràban vagy többért később eladható /negatív példa rà a 10212-esem ,cserével sikerült elpasszolnom csak.../ Nálam a kreativitás , a sok kombinációs lehetőség az igazi értéke ami pénzen nem megvehető alapesetben...

(#18472) R3ĐßuŁŁ válasza csubi82 (#18471) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Ezzel teljesen egyetértek, nem is mondtam hogy ez az üzenete. De az hogy üzletté vált sok embernek manapság az szerintem egyáltalán nem hátrány. Már többször is írtam itt egy példát, ami szerintem megállja a helyét. XY elrak egy 20 éves készletet annak idején bontatlanul, hogy egyszer majd keres vele valamennyi pénzt, Te lehet akkor még gyerek voltál és nagyon szeretted volna azt a készletet de nem kaptad meg mert nem volt rá zsé. Felnőttként megveszed és nagyon örülsz neki hogy ilyen ritka állapotban fennmaradt a készlet és tök frankó emlék lesz kinyitni és összeépíteni. Ő keresett rajta pár ezer forintot, de neked meglesz az az érzés mint amikor gyerekként bontottad ki és építetted össze. Win-win szituáció, kit érdekel hogy valaki keresett ezen 10k-t, Te is boldog vagy ő is az lesz, ennyi az egész.

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#18473) csubi82 válasza R3ĐßuŁŁ (#18472) üzenetére


csubi82
kezdő

Részben jó ,de ha mostanában mondjuk benézek egy facebook csoportba rengeteg posztindító -szülők is- azzal kezdi ,hogy ez meg az a készlet ,figura stb mennyit érhet?...Szerintem ez gáz, ha ebben is lenne aranyközépút annak tudnék örülni.Addig nincs baj azzal ,hogy meg tudok venni olyan készletet amiről gyerekkoromban lemaradtam /sok meglett azokból pl Fabuland-bontatlanul :D / DE.Ha valaki olyan áron akar megszabadulni az adott cuccától ami már szimplán hülyének nézés érzetét kelti bennem ,nos akkor viszont már nem tudok ennek örülni...Egyébként az ,,annó nem volt rá zsé" szép ellenpéldája pl a Monorail ,mert most sincs rá pénzem :D Tehát tökmindegy hogy annó azt valaki elrakta...

[ Szerkesztve ]

(#18474) R3ĐßuŁŁ válasza csubi82 (#18473) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Nekem a 6399 az egyik álmom, de értelmes pénzért sajnos még nem láttam belföldön dobozzal. Apropó ez megvan valakinek? 1-2 képet megnéznék róla érdemes e beszereznem. :D

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#18475) LÁZ válasza R3ĐßuŁŁ (#18474) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

egy időben vadásztam én is

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18476) [CsuCsu] válasza csubi82 (#18469) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Azert sokan nem hienak az eladok kozul. Sok ember van aki megvette mert tetszik neki, de amikor leesett hogy szep penzert tovabb lehet adni, penzkidobaskent tekintik, ha kibontjak. Ha 500k a piaci ara, akkor annyirol mondasz le amikor kibontod, nem annyirol amennyiert megvetted (lehetosegkoltsegnek hivjak a kozgazdasagtanban). Sokaknak nem er ez a keszlet 500k-t, ezert eladjak, es kesobb megveszik olcsobban.

Persze nem tagadom, hogy sok hiena is beszallt akit abszolut nem erdekel a keszlet. A LEGO ezt ott szarta el, hogy 3-as limitet allitott be, igy a hienak kapasbol 3-at vettek.

(#18477) Pötyi válasza R3ĐßuŁŁ (#18474) üzenetére


Pötyi
őstag

Van egy a vitrinemben...

:DDD

[ Szerkesztve ]

QNX is cool!

(#18478) Freddy76 válasza Pötyi (#18477) üzenetére


Freddy76
addikt

EL NE ÁRULD, HOL LAKSZ!!!!44!!!4!!

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#18479) Pötyi válasza Freddy76 (#18478) üzenetére


Pötyi
őstag

XIII. kerület, Váci út...

Felugranál az egyik nap?

:DDD

QNX is cool!

(#18480) Freddy76 válasza Pötyi (#18479) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem tőlem kell félned :N

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#18481) R3ĐßuŁŁ válasza Pötyi (#18477) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Dobozos? :Y

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#18482) Fr0z3n válasza R3ĐßuŁŁ (#18481) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Vitrines :DDD

(#18483) hulp01 válasza R3ĐßuŁŁ (#18481) üzenetére


hulp01
senior tag

Na az lenne csak az igazán perverz, ha bontatlan csomagolásban őrizné vitrinben.

Hétvégén összeépítettem az Old Fishing Store-t. Jó volt építeni is, de olyan igazán extra építési megoldásokat nem tartalmazott. Sima kockapakolgatással megvoltak a falak, aztán kívülről ki kellett csempézni az egészet. A berendezés szép és nagyon részletes. Mivel vitrinben van, ebből nálam sajnos semmi nem látszik. A kocsma rész teteje elég érdekes megoldás, én ilyen tetőépítéssel eddig még nem találkoztam. Nagyon fura, hogy semmilyen módon nincs rögzítve az épülethez. Az is érdekes, hogy egy csomó nyomtatott elem van benne, de azért van vagy 10db matrica is. Gondolom a nyomtatott elemek megtalálhatók más készletekben is. Bár a kocsma neve is nyomtatott, ami tuti, hogy csak ebben a készletben van. Nagyon királyul néznek ki a sirályok és ilyen fura gumiszerű anyaguk van, nem a hagyományos kemény Lego műanyag. Rettentő sok bisz-basz van hozzá. Ezt kicsit nem is értettem, mert az ajánlott életkor alapján ezzel nem nagyon fog játszani senki. Szerintem egyértelműen AFOL-oknak készült, max. így otthon mondhatják azt, hogy a gyereknek lesz. Csak majd aztán összeépítés után pont a gyerek nem nyúlhat hozzá. :D Ráadásul a sok kis bigyó benne van pár ládában, ami benn van a kocsmában ahol sok haszna nincs és még csak nem is látszik. Szóval szerintem valamivel kevesebb ilyen kis izével lehetett volna kicsit csökkenteni az árat.
De a lényeg, hogy a végeredmény gyönyörű szép és szerintem mindenképpen megéri a pénzét.

(#18484) Djuree válasza hulp01 (#18483) üzenetére


Djuree
félisten

az új lovagok buzogánya is gumi. ezzel csak az a baj, hogy elérik pár év alatt (főleg ha éri a fény, a napról már ne is beszéljünk), ha műanyagból lenne meg semmi baja nem lenne.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18485) hulp01 válasza Djuree (#18484) üzenetére


hulp01
senior tag

De, mert fehér, szóval megsárgulna. :D

(#18486) Ereshkigal válasza hulp01 (#18483) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Akkor kb. egyszerre építettük. :) Én is csak áradozni tudok, annyira jól néz ki, kívül-belül. Egyedül a tetőt érzem gyenge pontjának, kicsit mindig vacakolok vele, mire pontosan visszamegy a helyére.

(#18487) doggie válasza Ereshkigal (#18486) üzenetére


doggie
aktív tag

Igen, így van. Nem mindegy milyen szögben csúsztatod be a torony alá, és milyen szögben van nyitva maga a tető. Legalább is nekem ez jött le.

"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

(#18488) R3ĐßuŁŁ válasza hulp01 (#18483) üzenetére


R3ĐßuŁŁ
őstag

Úgy gondoltam, hogy megvan e a doboza is. :DDD

Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

(#18489) Pötyi válasza R3ĐßuŁŁ (#18488) üzenetére


Pötyi
őstag

Sajna nem, mert én is használtan szereztem be...

:DDD

QNX is cool!

(#18490) balint82


balint82
senior tag

42043 --> 140 EUR (ruszkiknál - lehet, hogy csak online megy ez az ár).
75190 ---> 100 EUR (ruszkiknál - lehet, hogy csak online megy ez az ár).
60139 + 60141 -->90 EUR ( ruszkiknál - lehet, hogy csak online megy ez az ár).
70618 --> 120 EUR - szintén ott.

Egyébként érdemes átfutni a karácsonyi katalógust, elég jó akciók vannak. Telón ne nyissátok meg 132 oldal !.

BTW: eléggé megérné kimenni egy kocsival és bevásárolni családnak, barátoknak magunknak:)

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

(#18491) LÁZ


LÁZ
Topikgazda

1-2 fan made stuff a legóházban

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18492) thesound válasza balint82 (#18490) üzenetére


thesound
őstag

Nem, nem akarom látni... :DDD

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18493) hulp01 válasza balint82 (#18490) üzenetére


hulp01
senior tag

Általában november végén, december elején mindig van egy hét, amikor 20% akció van minden Legora. Én mindig akkor szerzem be, ami kell. Amúgy most a halászkocsma is "csak" 120 EUR volt (tesóm kapott valami VIP utalványt).

Amúgy fura, hogy ettől az Arosctól nem tudnak szabadulni. Már nagyon régóta elég durván akciózzák. Pedig nagyon-nagyon jó készlet. Lehet, hogy itt meg durván fölélőtt a sales? :D

[ Szerkesztve ]

(#18494) adalbert1 válasza Freddy76 (#18431) üzenetére


adalbert1
veterán

Akkor ezek szerint csak én vagyok ehhez csóró... :))

csubi82: Gyerekkoromban nekem is volt pár Fabuland készletem (talán 4 darab, és inkább kisebbek, még most is megvannak hiányosan), szerintem sokkal jópofábbak voltak, mint a Duplo - lehet, hogy a gyereknek majd szerzek be ilyen szetteket, ha elég nagy lesz hozzá. Illetve saját magamnak is jó lenne még a régi Castle/Pirates szetteket beszerezni egyszer, van pár kastély, amit nagyon szívesen megépítenék (ebből is csak 1-1 kis készletem volt).

R3ĐßuŁŁ: azért ez a 260k-s készletet több mint dupla áron eladom megjelenés körül nagyon nem ez a kategória, mintha valaki keresne 10k-t egy dobozon (oké, százalékos arányban lehet :) ) - az nem zavar, hogy más keres esetleg rajta pénzt, inkább a Lego töketlenkedése, hogy egy új megjelenést így lőnek be.

(#18495) balint82


balint82
senior tag

Rendeltem egy Webshop-ból Disney gyűjthető minifigurákat, az 5 db-ból 4 db-ban URSULA van (gyorsban kitapogattam). Ez milyen már? :F

Google Pixel 4a

(#18496) LÁZ válasza balint82 (#18495) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

bad luck :D

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#18497) bobafett válasza balint82 (#18495) üzenetére


bobafett
tag

Nekem 10 Batman Movie figurából 7 különböző van, de nem a legjobbak. Akkor még örüljek? :)

(SaH-os rendelés volt, szerintem ott csak szórták amúgy, senki nem nézte.)

[ Szerkesztve ]

(#18498) balint82 válasza bobafett (#18497) üzenetére


balint82
senior tag

Mondjuk megnéztem, egész drága az Ursula bontatlanul. Maximum eladok hármat :)

Ezt láttátok :
NASA ideas
Nem mondom, hogy nem szép, de kicsit drágának tűnik érte a ~35 euro.

@Rolly előrendelve már 269999 HUF árat írnak a Falconra.

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

(#18499) csubi82 válasza adalbert1 (#18494) üzenetére


csubi82
kezdő

Nem csak te vagy ,,csóró" hozzá, én sem engedhetem meg magamnak,sőt sokan nem.Nagyon nagy szakadék tátong ember és ember között kis hazánkban mindenféle értelemben.....

Egyébként aki hajlandó félmillióért is megvenni ,pont az olyan emberek szoktak 100-800 ft-okon alkudozni Facebookon a LEGO-s csoportokban ....

Na de itt off.

On: Minden 42056-os Porsche kapott egyedi rendszámot?Nemsokára jön az enyém is,csak nem akarok ,,meglepődni"...

(#18500) thesound válasza csubi82 (#18499) üzenetére


thesound
őstag

Porsche: állítólag igen, egy háttérkép van/lesz a kód mögött.

Nézd át ezt a topicot porsche ügyben. Én teljesen rákattantam, beszereztem a plusz alkatrészeket is, csak nem szabad karácsonyig kibontanom... :O az a baj ott figyel a szekrény tetején, mert máshova nem fért... le van takarva, de tudom, hogy ott van :DDD

Az Arocs, ennyiért tényleg ajándék, aki gondolkodott rajta eddig az dobja a kosárba. 140 EUR-ért jó vásár nagyon.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.