- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi82
kezdő
válasz
R3ĐßuŁŁ #18472 üzenetére
Részben jó ,de ha mostanában mondjuk benézek egy facebook csoportba rengeteg posztindító -szülők is- azzal kezdi ,hogy ez meg az a készlet ,figura stb mennyit érhet?...Szerintem ez gáz, ha ebben is lenne aranyközépút annak tudnék örülni.Addig nincs baj azzal ,hogy meg tudok venni olyan készletet amiről gyerekkoromban lemaradtam /sok meglett azokból pl Fabuland-bontatlanul
/ DE.Ha valaki olyan áron akar megszabadulni az adott cuccától ami már szimplán hülyének nézés érzetét kelti bennem ,nos akkor viszont már nem tudok ennek örülni...Egyébként az ,,annó nem volt rá zsé" szép ellenpéldája pl a Monorail ,mert most sincs rá pénzem
Tehát tökmindegy hogy annó azt valaki elrakta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Diablo II: Classic és Resurrected
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest