Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #170450 üzenetére
Egy ismerosom probalkozott egy ideig a varosban egy ilyen elektromos cuccal ,nem tudom mi a neve. Egy kereke van es ket pedall az oldalan arra kell allni. De hamar feladta. Biztos sokan szidtak a setallok kozul. Valamelyik nap lattam egy ugyanilyen valamit a gyerek beoltozve nyakig vedocuccba szerencsetlenkedett, fel se tudott szallni ra.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Gsx-rr #170428 üzenetére
1. Görkorcsolyázni nem tudok, és nem kezdem el 35 évesen megtanulni.
2. Nadrág és ing a legdurvább kombó, amit fel kell vennem a munkahelyemre, azt is évente kb 3x. Ja és a munkahelyem 5percre van, így oda nem is hiszem hogy viszem majd.
3. Mivel ezek felnőtt rollerek, így a gyerek el sem tudna vele menni. A biciklizés is az akkor, mert mindenki gyerekkorában tanulja meg, nem?
4. Helyem nem volt elektromosra és ennél többet sem szerettem volna költeni rá
+1 home office-ban dolgozom, így akkor használom, ha máshova kell mennem -
tothjozsi96
addikt
Mondjatok már valami jó cipő márkát vagy boltot ahol király cipőket lehet venni.
Sokáig Tiszám volt de most elég volt belőle.
Nike meg az ilyen cipőket mellőzzük -
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #170460 üzenetére
Yeezy
-
B-L-A-C-K
titán
Tommy Hilfiger
Lacoste
Le Coq -
szekra
addikt
Gant, Lasocki, Helly Hansen
-
r3dsnake
nagyúr
Miért lett elég belőle? Felüdülés a tisza cipőmbe lépni bármelyik másik után. Már nagyon vártam a tavaszt.
-
b4zsi-
őstag
válasz r3dsnake #170465 üzenetére
Főleg, hogy visszaálltak a hasított tisztíthatatlan bőrről a régi beváltra, ami méhviasszal kezelhető.
Ettől függetlenül megy fel az ára évről évre. Sajnos ez az ár maga a megmunkáláson nem mindig köszön vissza. (ragasztó maradványok, illesztések szarok stb.)
Most ez a modell van: [link]
A talpuk mai napig szerintem a legellenállóbb kopás szempontjából, mert én aztán eszem a cipőket a hatalmas lúdtalpammal.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Pedig pont a Tiszát akartam ajánlani! 6 vagy 7 éve csak azt veszek.
-
.Szaki.
addikt
válasz b4zsi- #170466 üzenetére
A Compaktok borzasztó tartósak, más márkákhoz viszonyítva pedig a Cityk is jólteljesítenek, de a Compakthoz képest hamarabb szoktak elhalálozni. Most a második Citymet nyúzom.
Ami minőségileg nekem kicsit csalódás volt az a Regatta, illetve az Alpha sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. .
-
tothjozsi96
addikt
válasz .Szaki. #170467 üzenetére
Nálad nem repedezik a bőr?
Állítólag ezek az új modellek nagyon repedősek. Oké hogy bőr és benne van hogy megreped de na..
Az első Tisza cipőm Szegeden vettem és voltam olyan pofátlan és bekérdeztem hogy mennyi egy ilyen cipő előállítási költsége?
Azt mondta a néni hogy 8,400 forint (2 éve volt).
Azt a Tiszát akkor 30 ezerért vettem, most is abba vagyok.Jó cipők, de megkérik az árát.
Vettem egy Geox bakancsot januárba, azon már most látom hogy közel se lesz ilyen tartós mint a Tiszám. -
TechN7ne
nagyúr
Nike ,Jordan ,Reebok
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #170472 üzenetére
Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike Nike -
b4zsi-
őstag
válasz tothjozsi96 #170470 üzenetére
Én nekem most van az 5. Tisza Compakt cipőm. Kezelni kell méhviasszal és akkor nem repedezik. Miután beitta és nagyon csillog, akkor meg szárazra vagy szárazabbra törlöd és akkor nem fénylik. Cserébe tartós.
-
Cyberpunk
félisten
Na nem tudni mikor lesz Fold, törlik az előrendeléseket, és nem meghatározott ideig elhalasztják a megjelenést. Ez csúnya kudarc, de ésszerű a döntés. Ezek után kiváncsi leszek a Huawei Mate X-re hogy, hogy vizsgázik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
.Szaki.
addikt
válasz tothjozsi96 #170470 üzenetére
Egyedül az Alpha. Ezért is írtam, hogy az csalódás volt.
A Regatta ugye textil, de annak az anyagával sem vagyok elégedett.
A Compaktok a mai napig kiválóak, pedig a legújabb közülük 4 éves. A baráti társaságomból is sokan hordanak Tiszát, egyik sem reped.
A City sem repedezik. Pedig nagyjából egyidőben vettem az Alphával, kb 1-1,5 éve. Előbbi a legújabb szerzemény.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #170478 üzenetére
Milyen méhviaszt használtok a cipőkre? Én bakancskenőcsöt használok a túrabakancsomtól kezdve a rendes bőrcipőimre is.
-
tothjozsi96
addikt
-
b4zsi-
őstag
válasz tothjozsi96 #170478 üzenetére
Én alapból 1-2 hetente tisztítom. A talpa, ha nem teljesen fehér mikor elindulok otthonról akkor már zavar. A felső részét kb havonta kenem, de most megnéztem valami általános bőrtisztító balzsam [link] természetes méhviasz tartalommal. Szerintem DM vagy valahol kapsz egy tégelyt, ami az összes bőrcipődre elég sok évig felesleges drága pénzért a Tisza boltosat venni.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz icecave #170484 üzenetére
Ezt még régen kaptuk valami budapesti expon és utána csak a német Ebayről tudtam rendelni, de ezzel tudtam az összes fehér talpú cipőmet faszán letisztítani.
Itthon sajnos még nem találkoztam ezzel a termékkel: [link]Itthoni termék (jól tisztít, csak kéztisztító alapvetően, ezért ne használj sokat, mert könnyen túlhabzik): [link]
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz tothjozsi96 #170480 üzenetére
Nem, mezei cipőtisztítót/bőrápolót használok.
Tiszánál egyébként szerintem csak cipőt érdemes venni, kiegészítőket pedig tulajdonképpen bárhol csak ott nem. Ugyanazt fogod kapni, csak nem lesz rajta az az elképesztő felár.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi a tippeket. Egyelőre az ajánlottak közül Cif van itthon, azzal rámegyek, lehet elég az is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #170482 üzenetére
Én ezt a bakancskenőcsöt használom minden bőrcipőre, csizmára, illetve egyéb olyan bőr dolgokra amit ápolni kell: Tarrago Dubbin
Két téli bakancson is ezt használom, az egyik velúr, és elvileg azt mással kellene kenni, te teljesen vízhatlan lesz ettől. Nekem nagyon bevált.
A lakkbőr cipőkhöz is jobb, tovább marad fényes és víztaszító tőle mint azoktól amiket eddig használtam. -
ittakary
nagyúr
ez nekem új info hogy az OTP máshol már nyomja az APt
"Az OTP is kínál Apple Payt Ukrajnában és Oroszországban, a magyarországi indulásról azonban ők sem mondtak semmi konkrétat." source
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Nemrég vettem egy Airpods 2 wireless töltő tokos verziót. Sikerült elhagynom az egyiket. 32k iStyle-ban egy pót...
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Honnan tudok jó áron venni eredeti iphone adaptert (MD813ZM/A) és hozzá kábelt (MQUE2ZM/A)?
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a mobilos boltok rámondják, hogy eredeti (apple ár feléért árulják), aztán kiderül mégis, hogy kamu a cucc. -
szekra
addikt
válasz MasterMark #170497 üzenetére
Kocsiban használtam a bal fülest, másik pihent a bölcsőben. Kiszálltam, autóban maradt a többi, a fülemben lévőt meg később zsebre vágtam nem mentem már vissza autóhoz. Gondolom kiránthattam a zsebemből, fogalmam nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest