- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Gsx-rr #192469 üzenetére
Szerintem ez konyhaméret és rendszeresség függő. Én csináltam egy "műszaki" asztalt a konyhába, ott sorakoznak fel azok az eszközök, amik napi használatban vannak. (Kávéfőző, tejhabosító, smoothie készítő) Ami ritkán kell, mint például a pirító ami ráadásul nagyobb helyet is foglal, az pedig a spájzban pihen egészen addig, amíg szükség nem lesz rá.
Ja, meg az sem mindegy, hogy veszünk-e felesleges dolgokat. Asszony fél éve rágja a fülemet egy airfryer miatt, de mivel pontosan tudom, hogy csak addig használná, amíg még megvan az újdonság flash, folyamatosan vétózom. Csak a helyet foglalná.
-
válasz
Gsx-rr #192415 üzenetére
Akkor csak a PM default 256-os? Na, mindegy, én kényelmesen elférek, mostanra lett talán kicsit necces a 128-as amúgy is.
Szerintem iPhone-nál kb a szín, ami meghatározza, mi csajos, mi nem, dehát mindnekinek más a véleménye.
Más: Igen, én is osztom azt a véleményt, hogy ez az év nettó szopás volt, előtte meg a 22 is, szóval életemben nem volt még két ilyen durva év. Csomó jó bolt bezárt, nyilván érthető okokból. Persze ez csak egy a sokból, ami nem volt jó.
-
madgie
titán
válasz
Gsx-rr #192362 üzenetére
Amit "fentről" kapunk, azt adjuk tovább "lent" is. Ha a köztévé, a plakátok, mindenkit gyűlöletre, agresszióra, házmester módira tanít, azt veszi át a jónép is, pláne az a réteg, akinek igénye sincs önálló gondolatokra, vagy legalább több helyről utána nézni, utána olvasni bárminek, mielőtt kanyar nélkül elhiszi.
-
válasz
Gsx-rr #192272 üzenetére
Wow tényleg van róla pletyka, betojok... én üdvözlök minden nagyobb telefont, imádnám
továbbra sem értem, hogy ha nem dominál a pénz, akkor miért gondolkozol egyáltalán az olcsóbb telefonban? vedd a jobbat, ha belefér a keretbe és kész, főleg hogy olcsó usd áron tudod venni
-
válasz
Gsx-rr #192268 üzenetére
az biztos, hogy nem aggódnék azon, hogy milyen telefon lesz 12 hónap múlva, ameddig a jelenleg készleten lévő és rendelkezésre álló telefonok között nem tudsz dönteni
a dilemmádat csak és kizárólag a pénztárcád tudja megválaszolni, neked kell eldönteni, hogy mi fér bele és mi nem, mit csinálsz a #1 telefonon és mit a #2 telefonon, milyen arányban használod őket, mi a célja az egyiknek és a másiknak
ezeket a kérdéseket csak és kizárólag te tudod megválaszolni, nyilván ha jól megy a biznyó, akkor durr bele, 15Pro
ha spórolni akarsz, akkor vegyél egy másik 14 Prot, mert én mondjuk Pro telók után biztos nem vennék sima 60Hzet...
de vissz a pletykára: kizártnak tartom hogy növelnék a Pro méretet, nem tudom hol olvashattál ilyet, mert 9to5mac és macrumors oldalakon (amik kb megbízhatóak szoktak lenni) nem volt még ilyen hír
-
válasz
Gsx-rr #192247 üzenetére
Nekem otthoni internet-előfizetésem 96 vagy 97 óta van, akkor a szolgáltató adott az előfizetési díjba foglalva egy emailcímet (név@szolgáltató.hu). Azok az e-mail címek, amik szolgáltatói végződésűek voltak, amúgy valahogy komolyan vehetők voltak, mert az esetek nagy részében valamilyen módon utolérhető személy volt mögöttük.
-
válasz
Gsx-rr #192211 üzenetére
Ugyan már... Már nagy "overheating" dolgoról is kiderült, hogy full szoftveres, aztán a sok clickbait videó meg már temette a A17PRo-t, tervezési hibát kiáltva, meg minden. Ha még lesznek is ilyenek, gyors megoldások lesznek rá.
Mondjuk könnyen pofázok, ez a “BMW owner issue” engem nem érint
-
madgie
titán
válasz
Gsx-rr #192017 üzenetére
A 14 Pro-ét, szerintem, csak megörökölte a 15 Pro-tól azt, hogy a quad-pixel 12/48 megapixeles érzékelőből fotóban is csinálhasson 24 MP fotót alap látószöggel.
Ja és 2x zoomot imitáljon úgy, hogy egyszerűn kivágja a 48 MP-ből a 12MP közepét (ez utóbbit a 14 Pro is tudta eddig, asszem).
-
válasz
Gsx-rr #191796 üzenetére
Én úgy vettem ki a weboldalukon, hogy lehet, de látok egy kis nehézséget:
”Feltöltőkártyás ügyfeleink számára is elérhető az online rendelés lehetősége, azonban azt követően személyes beazonosítás szükséges az eSIM aktiválásához, mely bármely Vodafone üzletben elvégezhető.”
Online is rendelhető, de be kell menni. Ha készülékkel veszed akkor azt írják hogy a futár beazonosít és nem kell bemenni. -
válasz
Gsx-rr #191749 üzenetére
Mallorca-án voltam 2018-ban, nagyon szerettük, mondjuk az összes spanyol szigetet szeretjük
Élhető árak voltak, fehér homokos tengerpart (pl: [link] ), jó idő, szeretnék is valamikor visszamennia Baleár-szigetek közül mindegyik nagyon szép hely, érdeklődési kör függő, hogy hova kell menni
-
szekra
addikt
válasz
Gsx-rr #191749 üzenetére
Most jöttünk haza Szicíliabol, ajánlom.
De kezd rekkenő hőség lenni, augusztus pl. sztem felejtős hacsak nem tengerparti döglés egész nap a cél. Keleti-déli részén voltunk, olcsóbb mint itthon minden, gyönyörű tájak és finom ízek. Autót kell bérelni, vezetési stílusuk káosz de szokható. Következő majd nyugati rész lesz (Palermo és környéke).
-
válasz
Gsx-rr #191726 üzenetére
Zseniálisan olcsó. Ráadásul tengeri herkentyűk, pici polip, tintahalkarikák, eléggé bevállalnám
tegnap Budapest Garden-ben voltam, mellette Deep Burger induló burger Classic 3500 köret nélkül, körettel ~4000 (de pl a Juicy Lucy már önmagában 4.000 volt)
1-2 éve ezek az street kaják 2000-2500 voltak
-
Gergőke88
addikt
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gsx-rr #191704 üzenetére
Évek óta járunk nyáron a Spiritbe Sárváron.
Idén már nem megyünk. 1 hét 2 fő és 1 gyerekre annyiba kerül mint 1 hét török allinclusive. És nem az olcsó török szálloda. (1.1m Ft). Törökországban tényleg pénz nélkül el tudsz menni mert mindent adnak. Spirit esetén 100-150e Ft-ot biztos ott hagysz. Fagyi/ebéd/üdítők…. -
-
.Szaki.
addikt
válasz
Gsx-rr #191609 üzenetére
Ezt írtam a másik topicba:
Nem egyszerű a helyzet. HAndrás lehetne akár egy jó youtuber is, de a személyisége egyszerűen nem teszi ezt lehetővé. ...
Ő a tipikus példája azoknak, akiket finoman csak úgy szoktak jellemezni, hogy "nem a legélesebb kés a fiókban". Régebben követtem a munkásságát, sőt időnként mostanában is rápillantok a csatornájára és tényleg voltak és vannak is jó tartalmai, de a fentebb írt dolgok miatt egyszerűen értékelhetetlenné válik minden amit csinál.
Azt a live-ot nem láttam, amire Pista is reagált, csak a megvágott verziót, valamint a fűkaszás videó is megvan. Tisztán látszik, hogy bár úgy tesz mintha értené mire utal Pista, egyszerűen nem fogja fel a lényeget és persze Pista sem tökéletes - és akkor finom voltam - de azért az minimum vicces, amikor egy HAndrás úgy gondolja, hogy magasabb szinten van nála. Anyagilag lehet, de ebben az esetben nem pénzügyekről van szó, hanem intelligenciáról. Érzelmiről is.
Azt sem érti miért volt szükséges Pistának a saját csatornáján szóvá tenni, hogy a francért nem lehet normálisan használni egy tesztautót, vagy ha már egy méretes tuskó az illető, akkor legalább miért nem takarítja ki visszaszolgáltatás előtt. ... Egyszerűen nem érti.
Amiben viszont igaza van: A magyar kommentszekció, legyen szó YouTube-ról, Facebookról, vagy akár TikTokról (mondjuk aki ezen a platformon minőségi fogyasztókra számít, az meg is érdemli) egyszerűen katasztrofális állapotban van. Azzal teljesen egyetértek, hogy lehet szó bármilyen tartalomról, ott mindig lesz minimum egy barom, aki a témától teljesen függetlenül valami marhaságot fog bekommentelni. (De csúnya vagy; biztos részeg vagy; nézd már a kopaszt; kussolj már, ...stb.) Ezek tényleg felháborítók, de ezt egy tartalomgyártónak egyszerűen meg kell tanulni kezelni. Nem azzal van a gond, hogy ezeket magára veszi. Aki azt mondja, hogy leszarja, azt is biztosan szíven üti.
A gond azzal van, ahogyan erre reagál. Proli módon elkezd gusztustalanul káromkodni, anyázni, istenelni, ez pedig meglátásom szerint teljesen kontraproduktív.Fontos kiemelni: Nem azzal van a baj, hogy káromkodik. Göbi is szokott káromkodni, Pista is, még Karotta esetében sem ritka. De a káromkodást is tudni kell használni. Valaki YT-on írta és én is egyetértek vele, hogy ott van például TheVR Pisti is. ... Ha valaki, hát ő folyamatosan káromkodik, mégsem zavaró, mert tudja, hogy azoknak a szavaknak mikor és hol van a helye. András meg csak túltolta. ... Amire persze később azt mondta, hogy szándékosan tette, szerintem viszont nem erről van szó.
-
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Gsx-rr #191517 üzenetére
Igen, ez a másik megoldás a Sim kártya. Nem volt még hozzá szerencsénk, mert az ügyfelek általában itthon tartózkodnak, magyar kártyával, de akkor ezzel is tájékozottabb lettem most, hogy a sim kártya az, amit valójában vizsgál a rendszer.
Hát, mi is agyaltunk Miami esküvőn, akartalak is hívni-e miatt, Dominika is volt szóban, beszéltünk is róla korábban..de ez már egy lassan 3 éve húzódó sztori. De végül Gran Canarián fogunk kikötni úgy néz ki. -
Sukta 95
aktív tag
válasz
Gsx-rr #191511 üzenetére
Hivatalosan nincs ilyen. A gyakorlat meg nyilván más, én is futottam már bele nem egyszer hasonló helyzetbe.
E nélkül is elég sokat tudnak rólunk a rendszerek, hiszen a Facebook/Google/TikTok kódok szinte minden weboldalban/appban ott vannak így ezek a cégek lényegében a teljes felhasználási szokásunkkal tisztában vannak. Ezért jól beállított szerver oldali mérésekkel (mert a sütis mérések önmagukban nem sokat érnek jelenleg már...) nagyon jól targetálhatóak a hirdetések. Igen, az egy háztartást is figyeli, sőt arra is van beállítási lehetőség, hogy ne neked, hanem mondjuk a veled egy háztartásban élőknek jelenjenek meg az adott reklámok.
A handrás meg csak szeretne pénzt kapni a Metától, leginkább csak a hivatalos álláspontokat hangsúlyozza, amit a súgóban bárki elolvashat.
Komoly munka lesz felépíteni az új fiókot TikTokon, de valóban így van, ők méginkább figyelik a fiók létrehozásának helyét és azt is, hogy honnan posztolsz, így érdemes inkább VPN-nel posztolnod majd, különben ha nem leszel MO-n újra külföldieknek fogja megmutatni a bejegyzéseid sajna. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gsx-rr #191507 üzenetére
Mert azonos hálózaton vagy a mobiloddal, és gondolom van Facebook vagy Instagram a telefonodon és épp laptopon is be voltál lépve Facebookba.
Mocsok módon minden platformon keresztül átviszi a reklámokat. Amit én néztem azzal kapcsolatos reklámokat is dobált fel a feleségemnek Instán és fordítva is.
Csak annyi volt a közös hogy egy hálózaton voltunk. -
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Gsx-rr #191406 üzenetére
Yep. Nekünk az A6 már 7 éves, 220k km-vel, fél éve vadászok helyette operatív lízingre valamit, de vagy nincs, vagy hatalmas kompromisszumokkal...
Radi: Tényleg volt ilyen a Prosche csoportnál, még a vételár sem volt fix, hanem egy ársávot adtak meg a csúcsidőszakban, 20 millás autónál megadtak 19-23 millát, h majd lesz vmennyi a végén.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest