Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz tboldi #191434 üzenetére
Mikor még Szegedre jártam egyetemre, ott is volt pár kisebb sarki bolt ahol volt még vaníliás kóla, pedig már rég nem lehetett kapni, évek óta nem volt sehol. Ott még volt, és tudtak szerezni. Később Győrbe költöztem és a Baross úti egyik dohányboltba lehetett kapni. És ezek nagy kiszerelésűek voltak. A vaníliás a legjobb és megunhatatlan. Mondjuk mindig az első pohár a legfinomabb.
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #191430 üzenetére
Érdekes, én örök életemben Coca-Cola párti voltam. Sajnos rengeteget meg is iszok belőle, de akármikor ha olyan helyen eszek ahol nincs Coca-Cola, csak Pepsi, hát szerintem nagyon nagy a különbség és szerintem egyértelmű hogy a Coca a nyerő. Nincs is olyan ismerősöm aki úgy vélekedne hogy a Pepsi a jobb. Viszont brutális drága lett szerintem már ez az üdítőital is, nagyobb kiszerelésben is 6-700 forint, az szerintem elég sok egy kóláért.. Mondjuk egy 1,5l ásványvíz is van már lassan 200 forint.
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
Látom volt téma a flottás mobilcsomag. Én még az előző munkáltatóm flottás csomagjában vagyok, nagyon kedvező díja van és tényleg k*rva jó, de engem is zavar hogy a szám a munkáltatóé. És én már abszolút nem tudok mit csinálni, arra gondolok hogy a csomagból nem akartam kilépni, de ügyet meg semmit se tudok intézni. Úgyhogy én inkább azt az utat választottam hogy maradok aztán ha valami baj van, akkor csak adnak egy meghatalmazást.
Mikor felmondtam a szerződésem akkor kértem ilyen flottából kijelentkező lapot, de tesómmal ketten vagyunk benne a flottában és néztem hogy amúgy milyen havidíjak vannak.. Úgyhogy inkább maradok a csomagban és imádkozok hogy nehogy beszarjon a SIM-kártya, vagy nem tudom még mi történhet.
Egyébként azt nem tudom hogy kötelességem lett volna-e kilépni a flottából, hiszen ha nem dolgozok ott akkor a kedvezményes csomag sem járna, szerintem. De másfelől a nyugdíjasok meg rengeteg volt kolléga benne maradt ha jól tudom, szóval annyira nem izgat a dolog. Megbüntetni meg szerintem ezért senki sem fog, hogyha a munkáltató nem léptet ki a csomagból, akkor szerintem erre nem kötelezhet senki. Csak hát igen, az ügyintézés része az problémás és nem is értem hogy miért nem adnak az embernek hozzáférést hogy kezelni tudja az előfizetését. Az az érdekes hogy a számítógépben benne van hogy kihez tartozik a telefonszám, szóval nem értem miért jó az hogy meghatalmazás kell hogy egyébként ahhoz a számhoz hozzáférj, amit te fizetsz.
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #190561 üzenetére
Én meg Compker-től rendeltem 2db iPhone 11 bőr tokot, gyári, cikkszám alapján eredeti Apple termék. Jött is az email hogy bocsi.. Készlethiányra hivatkoztak, de azt mondták hogy a partnerüktől 1db-ot tudnak küldeni nekem. Annyi az egészben a szépség hogy 4950 forintért volt hirdetve, és ezen az áron ki is küldik. Remélem tényleg eredeti lesz. A megrendelést megerősítő emailbe is bele van írva a cikkszám, [kép]
Apple-től 25990 ft ha jól néztem, meg mostanában már nem is nagyon találok olyan weboldalt ahol lenne fekete színű, gyári bőrtok. Mindenhol elfogyott státuszt látok.
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #190487 üzenetére
Hát, legfőképp azt szerettem benne hogy privát üzenetet addig tudtam szerkeszteni amíg nem olvasta el a címzett. Illetve a megnövelt képtárhely se volt egy utolsó szempont. Na meg azért pont ebbe a topikba volt pár arc, akiket letiltogattam, hogy ne olvassam az üzeneteiket.
-
tothjozsi96
addikt
Úgy néz ki hogy ma sem lesz PH! prémium tagságra BF kedvezmény.
-
tothjozsi96
addikt
válasz lugosi #190456 üzenetére
Biztos hogy van valami baja. Mikor még volt rá garancia akkor is volt szervízben, akkor meg az egyik oldali fülhallgató jobban merült mint a másik. De én akkor is mondtam hogy szerintem fos az egész, csomószor nem csatlakozott fel a telefonra, állandóan csak szívtam vele. Persze akkor is csak az egyik felét cserélték ki. Én már elengedtem ezt a vonalat.
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
Idén is volt prémium tagságra akció fekete pénteken? Akartam hosszabbítani, de elfelejtettem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #190444 üzenetére
Én is nézegettem, tesómnak 1. generációs SE-je van. De drágának tartottam, 128GB-os i11-et vettem neki, szerintem még egy ideig jó lesz ez a telefon. Én megjelenéskor vettem 11 Pro-t, de azt se cserélem. Cefet drágák ezek az új telefonok, és szerintem annyival nem jobbak. Nem érzek akkora, szinte semekkora előrelépést. Az iPhone 11 128Gb-os készüléket én is EMAG-ról vettem, 220e volt, az se olcsó és nem gondolom hogy annyira megérte, de azt se gondolom hogy annyival jobb az iPhone 13 hogy megérje rádobni +100e forintot. Mondjuk a kijelző miatt mindenképp megérte volna a 13-ast venni tesómnak is.
-
tothjozsi96
addikt
Van itt olyan akinek van PS5 előrendelése Alzától?
Ha igen, mióta vár?Olvastam hogy a januári megrendelések már jövögetnek.
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #188836 üzenetére
Jaja, nem mondom hogy hátrány, de azért vannak ilyen érdekes dolgok amik még szerintem nincsenek készen. Vagyis amik még olyan Windows 10 szagúak..
Én is azért váltottam mert előbb-utóbb úgyis muszáj lesz lecserélni. Pont tegnap néztem hogy 2025 októberéig van támogatása a Windows 10-nek, úgyhogy még visszaválthatnék..
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gsx-rr #188833 üzenetére
Előző kommenttel ellentétben, nekem annyira nem nyerte el tetszésem. Nem tudom, erőltetem a dolgot de nekem ezek az animációk se tetszenek. Meg sok mindent nagyon kezdetlegesnek érzek és emiatt is gondolom hogy jobb sokkal a Windows 10.
Megjelenésben apróságok vannak, amik zavarnak, például, nyomsz asztalon egy jobb klikk-et, megjelenik ez az újra dizájnolt felület, [kép] , majd rányomsz a 'További lehetőségek'-re, és visszatér a Windows 10-es megjelenéssel, [kép]
És ilyen dologból van jó pár, amit úgy érzek hogy félig meg lett csinálva, félig maradt úgy ahogy volt és ez szerintem gáz. A Windows 11 amúgyis egy Windows 10, tehát olyan hú de sok minden nem lett más, én nem tapasztaltam legalábbis. Ennek ellenére amiken változtattak megjelenésben, animálásban az szerintem nem lett jó. Nekem nem tetszik.
Az tény hogy minden működik ugyanúgy stabilan, tehát ha frissítesz jó eséllyel nem fog összeborulni a rendszered mert tényleg stabil rendszer.
-
tothjozsi96
addikt
válasz lugosi #188748 üzenetére
Most megnéztem 3 másik hirdetést, ott nincs kiírva semmi. Én a hirdetés leírását elolvastam. De van egy olyan hogy "házirend", amit nem olvastam el, és oda írta le a hirdető, hogy hát be kellene küldeni a dolgokat.
Nagyon jó. Nem tudom mi legyen, nem igazán értem. Megnéztem azt a pár másik hirdetőt, ott nem volt ilyen kiírva sehol.
-
tothjozsi96
addikt
Valaki mostanában foglalt AirBnB-n?
Foglaltam egy éjszakára egy tök jó apartmant, de a kiadó kéri hogy írjam le az adataim. Az AirBnB-be feltöltöttem mindent. Ez csak szerintem nem normális hogy elküldöm a személyigazolványom is egy idegennek? Vagy ez tényleg szükséges?
Másik is szokták kérni, vagy pont én fogtam ki egy ilyen kiadót?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gsx-rr #188652 üzenetére
Nem kell újratelepíteni.
#188650 radi8tor
Ja! Kb mindegy honnan veszi az ember. Ezek is tömeg licenszek, de nem tiltják le őket. Annyi a titok hogyha beírod, akkor egy MS fiókhoz kell rendelni, onnantól digitális kulccsá válik, és azt nem tiltják le. Legalábbis olyannal még nem találkoztam akinek digitális kulcsát letiltották volna. De én is már csak így veszek, illetve külföldi oldalakról. Bár ez a srác most jelenleg a legolcsóbban adja, szóval tényleg éri. -
tothjozsi96
addikt
válasz Rage47 #188573 üzenetére
Azt olvastam érkezik egy újabb kiadás a Pro szérián belül. Az a baja amit amúgy már soskzor le is írtam, van hogy használom és visszateszem a tokba, az egyik fele lemerül. A bölcső is lemerül, nem is értem.. De tényleg, én csak szívtam vele. És sajnos rengetegszer előfordul, pedig én keveset használom. Gondoltam hogy talán az övtáska a baj hogy ott mozog folyamatosan, állandóan rajtam van az övtáska, és talán azért ott mozog és nem tudom, lemeríti magát emiatt hogy mozog folyamatosan. Nem tudom. De nem jó, nagyon nem. Tehát ez a fő probléma hogy lemerül, de állandóan. Volt emiatt szervízbe is, akkor azt mondták az egyik oldalát kell cserélni, de most a másik is szar. Most asszem vasárnap volt az hogy vonaton akartam használni, azt írta mindkét fele le van merülve. De így vettem ki a tokból. Visszaraktam, kb. 1 perc után kiírta hogy az egyik fele az 40%-on van, a másik meg 1%-on.. Tehát valami ott nagyon nem jó.
-
tothjozsi96
addikt
Új AirPods Pro ára vajon változatlan lesz? Olvastatok valamit?
Elég foscsi az enyém, megint b@szakszik, el kéne adni.. -
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #187498 üzenetére
Én most elhalálozás miatt veszek egy házat, csak a felét kellene kifizetnem, 5 millió forint. Szerencsére most vettem autót, meg mindent amit jobb lett volna nem most megvenni, én is beleugrok egy finom hitelbe. Mondjuk ez max 3-4 év alatt kimegy, de én se szeretném. Ez a ház is olyan mint mikor megépült 1970-ben, festetve volt, meg a vízvezetékek újak. Nekem ez így megfelel, mint alap. Az a baj hogy a legtöbb ember egy csavart nem tud betekerni, viszont van pénze. Szerintem kicsit más az hogyha magadnak csinálsz szinte mindent, szabadidőd feláldozod és máshogy fogod megbecsülni mintha egy szakember megcsinálna neked mindent. Én ezt gondolom, igaz nekem nincs 10-15 millióm generál kivitelezőt hívni.
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #187488 üzenetére
Teljesen jó, én inkább maradok a vezetékesnél. Néztem Makita fűnyírót is, nemrég lecseréltem a régit és dilemmába voltam hogy most akkor vegyek egy aksis önjáróst 250e forint-ért, vagy jó lesz a madzagos is, utóbbi maradt. És az az igazság hogy meg is érhette volna a Makita, mert adtak hozzá egy gyorstöltőt meg asszem 2db 6Ah akkut, önmagában már ez egy komolyabb tétel és ha vettem volna még Makita akkus cuccokat akkor ezek nagyon jók lettek volna így összességében. De inkább nem, gyorstöltés is roncsolja az akkukat, én legjobb esetben egy ilyen fűnyíró akku pakknak max 4-5 évet jósolok, utána bele lehet szórni ismét a pénzt. Jelenleg 1db akku az a legolcsóbb helyen is 27e forint, és ebből kell kettő.. Úgyhogy inkább vettem egy madzagos fűnyírót 43e forintért, ami nagyon bevált.
Porszívó nekem ugyanez, nekem nem érne meg 100+ ezer forintot a kényelem, annyira szerintem nem zavaró dolog az hogy kábeles. -
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #187446 üzenetére
Hát. A mosógépet 22:58-kor, TV-t 22:59-kor és az ágyat 23:00-kor rendeltem. Az ágyat törölték, a fiókomban nincs a rendelések között, viszont a többi rendelés eddig még megvan. Kíváncsi vagyok nagyon.
Az ágyról nem kaptam semmi értesítést hogy törölve lett, viszont a fiókomban nincs a megrendelt termékek között.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #187349 üzenetére
Szerintem az esélyes hogy lesz, ennél jobb akciós Apple telefont nem igazán tudok elképzelni idénre. Arra emlékszem hogy tavaly jöttek hétfőtől kezdődően az akciók, és az iPhone a csütörtöki akciók között se lett feltüntetve, hanem ami este megjelent videó amit minden évben csinál az EMAG, ott mutatták be hogy hopp, lesz mégis iPhone.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #187343 üzenetére
Nagyon reménykedem. De azon gondolkodtam ha lesz is, vajon mi? Tavaly 2020-as SE volt, az még oké hogy 100e-ért ment, de idén mi lesz? Előtte iPhone 8 volt, azelőtt SE, de ezt a 100e határt még nem lépték át sosem. Ezért gondolom hogy az iPhone 11 nem fog bekerülni, vagy ha igen annyira nem lesz jó deal mint ezek a telefonok a korábbi évekről.
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #187248 üzenetére
Én is megkaptam a harmadikat, Pfizer. Több munkatársamnak jelentkeztek szív és pulzus problémáik, második Pfizer után. Egyik munkatársamnak olyan volt, lefeküdt éjjel aludni és majd kiugrott a helyéről a szíve, úgy vert. Ez ment 3 hétig, nem tudom hogy volt-e orvosnál, de nagyon megijedt. Másiknak meg a pulzusa teljesen elszállt, azóta gyógyszert kell szednie. Pontosan nem tudom leírni hogy kivel mi történt, de itt munkahelyi körben rengetegen szívták meg és az oltás után alakult ki valamilyen probléma.
Nálam első két oltás Sino, harmadik Pfizer, egyiktől se volt semmilyen immunreakció.
-
tothjozsi96
addikt
válasz r3dsnake #187216 üzenetére
Én is szeretnék vele játszani, néztem a Game Pass-t, aprón találtam 13+1 hónapos előfizetést 16490 forintért. Az a helyzet hogy ennyi pénzért nagyon éri, havi 1180 forint, csak mindig az van hogy kifizetem, játszok vele 3 órát és viszlát. De ez az új Forza nagyon jónak tűnik. Több streamet néztem róla, elég jó. Te Game Pass-el tolod vagy megvetted? (Esetleg egyéb forrás? )
-
tothjozsi96
addikt
válasz F.B.I. #187208 üzenetére
Jó kártya az 570! Kollégám kisfiának állítottam össze PC-t, még drágulás előtt vettem STRIX RX 570 4GB-os verziót, akkor volt 44e forint. Teljesen jól futtatja a játékokat, most Warzone a nagy sláger, High grafikán is olyan szépen elmegy, öröm nézni.
Szerintem jól döntöttél hogy eladtad, az egész PC ment eladásra vagy csak a VGA?
Én például nem lennék képes PC nélkül meglenni, annyira szeretem hogy az valami félelmetes. Anno eladtam a gépem, vettem egy Thinkpad laptopot, T560-at, szeretem meg minden, de mégse ugyanaz valahogy, hiába csatlakoztattam egy monitort, úgysem ugyanaz.Anno meg eladtam az akkori videokártyám, vettem egy PS4 Pro-t hogy majd milyen jó lesz ez, elfelejtem a PC-s vonalat, igazából jó is, csak kb évente 1-2 olyan játék van ami érdekel, PC-t meg nem a játékok miatt szeretem, de azért jó ha van benne egy VGA.
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #187193 üzenetére
Inkább az a kérdés hogy mitől esne vissza az áruk? Nem fog visszaesni, úgy tudom az új kártyákkal már nem lehet bányászni sem mert van benne valami ami letiltja vagy nem ad olyan teljesítményt, mindenki ettől várta a csodát hogy majd ez megállítja a bányalázat és csökkennek az árak. Nézd meg, ugyanúgy rohadt drága minden. Utólag úgy bánom hogy mikor Alza-n volt 280e forintért MSI 3070 Gaming Z Trio akkor nem vettem meg. Ott az járt a fejemben, mint most neked, hogy úgyis lemegy az ára, meg úgyis olcsóbb lesz. Aztán napokon belül ugrott még egy 100-ast a kártya ára és akkor gyorsan lecsaptam egy használt 2070 Super Gaming X Trio-ra, az a vicces hogy előtte héten lett volna egy STRIX 2070S, ami 180e forint lett volna, le volt beszélve, de a srác eladta másnak... és akkor így lett az MSI, +35e forint volt az az 1 hét akkor. Jelenleg egy ilyen, makulátlan kártya, amire van még 2 év hazai garancia és dobozos, minden tartozékával, hát 300e forint. Ez egy viccparádé, de tényleg ennyit ér jelenleg. Örülök hogy van egy 2070 Super kártyám, illetve a másik konfigban is pihen egy STRIX-2060, jó hogy nem adtam el.
-
tothjozsi96
addikt
válasz nord_ #187150 üzenetére
Én is szidom a Pro-t, nekem rengeteg nyűgöm volt már vele, sajnos. Gondolkodtam hogy lecserélem és kipróbálom a 3-ast, de anno mikor megvettem a 2-est akkor már aznap tudtam hogy el is fogom adni. Megvettem, felültem a vonatra és a mögöttem ülő hölgy hangját jobban hallottam, mint a zenét. Ezekután nagy megváltás volt a Pro! Talán majd ha lesz következő szériás Pro, az lesz az igazán jó vétel, ebben reménykedem. Amúgy nem értem hogyhogy ilyen drága még mindig. Én 1,5 éve vettem (2020 máj) és akkor igaz akciósan vettem 74990 forintért az Euronics-ban.
-
tothjozsi96
addikt
válasz #20749568 #187128 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy új rendszer és ilyenkor még akadnak problémák, csak olyan érzésem van mintha most hátra léptünk volna legalább egyet.
#187129 TechN7ne
Ebben nagyon egyetértünk. Windows 7 az olyan gyönyörű volt hogy az elképesztő. Utána a 8 meg milyen ronda lett, én azt a 8-as rendszert alig használtam, amíg lehetett ment a Windows 7, jó kis Aero témával, mennyire szép volt az. Az animációk is gyönyörűek voltak benne, brutál jó rendszer volt. Én rég játszottam, de majd most ráakarok ugrani a Forza Horizon 5-re, kíváncsi leszek. Nézegettem magyar videósokat akik már tudnak vele játszani, srácnál 20 percenként kifagyott a játék.. Nem hittem el. Meg van ez a bevezető, amit végig kell csinálnod hogy tudj játszani, na nála ott is kifagyott, és ugye az elég nagy baj, mert addig nem tudsz túllépni ezen a ponton és nem tudsz játszani vele. Aztán ott imádkozott a videóban hogy csak érjen túl ezen a bevezetőn. -
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #187126 üzenetére
Igen, de gyerekcipőbe jár még nagyon a dolog. Tényleg olyan hibák jönnek elő amiket nem értek. Nvidia driver-t is mindig tiszta telepítéssel rakom fel, és nem jó. Mármint ez hogy elalszik a monitor, mozgatom az egeret, és akkor jön ez az eszköz lecsatlakoztató hang, majd felcsatlakoztató és utána jelenik meg a kép. Mintha új monitort dugnék rá mindig, olyan kicsit az érzet. Nem értem miért van így, Windows 10-el nem volt semmi gond.
-
tothjozsi96
addikt
Van itt más is rajtam kívül aki Windows 11-ről downgrade-el Windows 10-re?
Nem hiszem el, akkora egy fos jelen állapotában ez a rendszer.Mondok egy jelenséget ami nagyon zavar, 15 perc után kikapcsol a monitor idle állapotban, megmozdítom az egeret és először megszólal az eszköz lecsatlakoztatása hangjelzés, majd utána megszólal az eszköz felcsatlakoztatás hangüzenete. Nem is értem, hogy? Mintha egy új eszközt csatolnék fel, ultra gáz. És ez minden egyes ilyen felébresztésnél. Ami nagyon durva hogy Chrome-ba valamiért most elkezdtek elmenni a színek, mondjuk 10 percenként olyant csinál hogy így elugranak a színek és ilyen tök ronda lesz egy pillanatra majd visszajön, és igazából rengeteg minden. Alapértelmezettnek állítani egy alkalmazást rendesen bonyolult, eddig ez sem ilyen volt. Oké, "új" a rendszer, ami egy átnevezett Windows 10, de hogy lehetnek ilyen alapvető hibák? Elalszik a monitor, felébresztem és olyan mintha újra csatlakoztatnám az egeret, vagy a monitort, és csipog az a hülye hang ..
Sok pozitívumot én nem tapasztaltam, viszont annál több negatívumot igen.
Más is elégedetlenkedik rajtam kívül? -
-
tothjozsi96
addikt
válasz Laca1212 #186367 üzenetére
Szia! Írj egy üzenetet, úgy egyszerűbb. De amit írtam is, a 2,4 és 5Ghz sáv nem lehet 1 SSID név alatt, külön nevet kell megadni. És fontos, 80Mhz-es sávszélesség, és állítsd be a 100-as csatornát. Ha mindent így csináltál akkor sok minden mást én sem tudok mondani, így azért nagyobb sebességet kellene hogy elérj.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Luck Dragon #186353 üzenetére
Az komoly! Tipikus példa amúgy, az ember olcsón akar jót. Elromlik a termék, a szakszerviz is egy fos.. Minden egy fos. Én azt mondanám hogy add el őket, aztán vegyél egy normális monitort. LG 27GN800-at tudom meleg szívvel ajánlani, talán az egyik legolcsóbb LG ami 1440p és 144Hz, én nagyon megszerettem. Otthon van egy LG24MP59-esem, tervezem azt is cserélni erre. Bár az otthoni gépben csak 2060-as kártya van, talán kevés 1440p-hez, de áhh, sokkal jobb mint a 1080p. Nagyon jó ez a felbontás!
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #186304 üzenetére
Nálam Lenovo T560 van, Intel 8260-as wlan kártyával. TP-LINK AX20 router, 500/22 internetcsomagot simán tudja, a Speedtest is kiméri. Nem lehet hogy nem AC-n vagy? Ha 1 ssid van 2,4 és 5Ghz-re akkor lehet ilyen “kavarodás” mert kisebb MHz-en tud működni. Elvileg akkor csak 40 MHz-en megy az 5Ghz is.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #186280 üzenetére
Ne minősíts másokat, mi sem tesszük. Mi csak azt írjuk le amit itt tapasztalunk, de nem a levegőbe beszélünk, mint amit most épp te teszel. Még mindig az a véleményem hogy azért veszek órát mert tetszik, és nem azért mert az értékbecslő mit mond. Másik dolog hogy az órás topikban rajtad kívül mindenki máshogy látta a Citizen vs Fossil kérdést, amivel nincs is probléma, csak tudod az az érdekes hogy van a te véleményed és van a másik 5 emberé (aki nem biztos hogy tapasztaltabb), de érdekes hogy csak a saját igazadat hajtod.
Nekem nem célom mások szavait kiforgatni, nem tettem ilyent. Olvass vissza, de a probléma a gyökereiben rejlik nálad, a személyes véleményed objektív igazságként éled meg, ez a legnagyobb probléma. És az hogy milyen emberek vagyunk, hát passz. Nem is értem miért vonod be mások anyját a témába, meg honnan jön ez is hogy egy szelet kenyeret nem adnék? Hogy kapcsolódik a témához? Arról van szó hogy nagyok a kontrasztok, egyszer zálogház, máskor iPhone 13 Pro Max, utána meg elajándékozod. Gyakorlatilag két véglet, ami össze nem kapcsolható egymással, nem? De megértem, nem vagyunk egyformák, szerencsére.
-
tothjozsi96
addikt
Olvasd vissza a topikot, korábban is voltak itt már érdekességek. És az hogy legtöbben "kibuktunk" rajta, az neki köszönhető. Azoknak az érdekes történeteknek, minthogy veszel órát hogy letudd adni óra zálogházban. Nem így írta le, de a 150 ezres Citizen órám nem vennék be, csak az ő 50 ezres Fossil-ját. Meg zálogba adja a karkötőjét, óráját, épp ami van, most meg azt írja hogy nem kell a családban senkinek sem a telefon. Érdekes kettősség, nem? Egyszer zálogház, máskor 400 ezer forintos telefon ajándékozása. Nyilván semmi közünk ahhoz hogy ki mit csinál a pénzével, meg kinek hogy megy a szekér, vagy épp milyen hülyeséget csinál. Most azt már nem is mondom hogy 24 óra alatt kiderült hogy nem lesz jó a 13 Pro Max, mert a 11 Pro Max az isten király, amit el is hiszek, de hogyha a telefon fogásán problémázik, nem lett volna egyszerűbb elmenni valahova és kipróbálni? Rászánni egy 10 percet? Akkor megint miről beszélünk? Van pénz, máskor zálogház, máskor az ismerősöknek se kell a 4 kilós telefon. Kicsit szerteágazó a story, nem?
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz r3dsnake #186104 üzenetére
Igazad van! Hát, ez tényleg igaz. Én minden hónapban elhatározom amúgy hogy veszek egy A4-es füzetet és írom a kiadásaim Telefonba nem szeretem irkálni. Nem költök sokat de végül mindig sokkal több ez az összeg mint amire hónap elején gondoltam. Szerintem azért nem rossz ez az újítás, ha nem is pontos, de mégis kilistázza hogy milyen összegek hol lettek elköltve és azért valamivel rendezettebb így, én szerintem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz r3dsnake #186097 üzenetére
Én végig néztem az étkezést, abba nem voltak hibák. Mondjuk gondolom ez függ attól is hogy a terminált mennyire tudja beazonosítani, én kb 3 helyre járok összesen, szóval lehet nálam ezért nem jön ki hogy hibázik az app.
#186096 -secret-
Ja, érdekes. De összességében nekem pozitív lett az új app. Látszik hogy fejlesztettek rajta, új a külseje, nekem bejön. Kíváncsi leszek arra hogy tényleg kell-e fizetni majd idővel érte havi 500 forintot, az már annyira nem tetszik. -
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #186093 üzenetére
A megújult OTP appot láttad? Kurva jó, van egy ilyen részletező hogy mire mennyit költöttél. És akkor vannak kategóriák, étkezés, utazás, szórakozás és a terminálok alapján beazonosítja hogy melyik kategóriába tartozik és kiírja hogy összesen étkezésre mennyit költöttél. Nekem ez nagyon tetszik hogy átlátható minden és kiírja hogy mondjuk 100 ezret költöttél kajára és visszatudod nézni, kilistázza külön csak azokat.
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #186055 üzenetére
Az egy jó gép, nem kell cserélni. Meg milyen árak vannak ... Egy jobb alaplap 100k, anno tesómnak vettem ASUS 370-A alaplapot, igaz "Prime", de megegyező a STRIX-el a VRM, és 2018-ba volt 60k egy tényleg jó alaplap, most egy STRIX 100 ezer, nagyon drága.
Amúgy tuti felmegy rá, miért ne menne fel? Ha erre a gépre nem megy fel, akkor a fél világnak nem kell feltelepítenie gyakorlatilag. Nézegettem ezt a Health Check alkalmazást, felraktam az új BIOS-t is, azt írja most hogy minden fasza. 32GB munka miatt van benne? Most gondolkodtam hogy lehet cserélni kellene a 16GB-ot, limitbe még nem futottam bele, de azt látom hogy egyre népszerűbb gaming célokra épített gépeknél is a 32GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest