- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #191431 üzenetére
Ebben én most neked igazat fogok adni.
Nem vagyok hű, de nagy kóla fogyasztó, de megszoktam inni főleg ha buli sofőr vagyok, és általában a Cocát részesitem előnyben
Elég sok ismerősöm például a Pepsit részesiti előmyben.
Eddig talán egyszer fordult elő, hogy olyan helyen voltam ahol csak Pepsi volt. Elég volt egy üveges 2 órára belőle.
Én a Pepsiben az édesitőszert nagyon kiérzem belőle, de hát nem vagyunk egyformák. -
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #191431 üzenetére
Én is a Cocát kedvelem jobban, abból is a normál vaníliásat, nem a zérót. A magyar importőr nem forgalmazza, de nálunk, Mosonmagyaróváron a Müllerben lehet kapni, svájci import és csak 2,5 decis dobozos van. Nem tudom, az ország más Müllereiben is van-e.
-
Gergőke88
addikt
válasz
tothjozsi96 #191346 üzenetére
Nyilván a lokacio nem mindegy országon belül.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #191315 üzenetére
Chili’s és Mackó kuckó - ezeknél sem ettem még rosszat.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #191282 üzenetére
Számos flotta van, ahol a saját nevedre szól a számla és tudsz ügyet is intézni. Értelemszerűen főleg ilyenekre van értelme váltani. Korábban Debreceni Egyetem flottájában voltunk, ott 5 giga net, korlátlan beszéd volt 5k. Jelenleg is ekörül van csak 50 gb nettel. Soha semmi gond nem volt, mindent tudok intézni, ha szükség van rá közvetlenül a Vodánál.
-
btudos
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #191277 üzenetére
Komoly jogi keretei vannak annak, hogy mire jogosult egy előfizető, mire a számlafizető, ráadásul sok visszaélés volt/van ezekből, ezért a szolgáltatók elég szigorúan szabályozzák az ügyintézési jogköröket. Szóval a "benne van a számítógépben" drasztikus leegyszerűsítése egy elég komplex problémakörnek.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #191277 üzenetére
Na pont ezek azok a nyűgök, amikre semmi szükségem. Baszakodás-faktor.
-
válasz
tothjozsi96 #190486 üzenetére
Lemaradtál sajnos, 2022.11.25-én 00:00 és 00:01 között volt akció!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #190488 üzenetére
Hát ja ezek valóban jó feature-ök.
Én leginkább a reklámmentesség miatt szeretem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #190486 üzenetére
A fene mindenit neki.
Melyik funkció miatt kéne? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #190479 üzenetére
Úgy úgy
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #190476 üzenetére
Plusz 20%-os már készül
-
.Szaki.
addikt
válasz
tothjozsi96 #190473 üzenetére
Nekem még csak most jelzett. ... Akkor sok újdonsággal nem szolgált a kommentem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #190460 üzenetére
Jó kérdés, már nem emlékszem.
-
Gergőke88
addikt
válasz
tothjozsi96 #190455 üzenetére
Napi szinten használtam órákig. Szóval igazából kiszolgálta magát.
Kérdés, hogy Bose vagy egyéb más gyártót nem lenne-e érdemes kiprobálni.
De valami kell az irodába... -
válasz
tothjozsi96 #190455 üzenetére
Az szerintem hibás, nekem is első generációs pro van és nem merül le 1-2 hét alatt állásában.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #190450 üzenetére
Én pont pénteken hosszabbítottam, nem volt semmi akció.
-
válasz
tothjozsi96 #190448 üzenetére
A “hivatalos” fekete péntek nem e hét pénteken lesz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #188835 üzenetére
Nekem erre a jobb klikk, további lehetőségekre csak akkor volt szükségem amikor iPhone-ról akarom a képeket importálni Windowsos megoldással. Amúgy nem jött elő a hátránya, mert én a clean desktop híve vagyok.
-
nord_
veterán
válasz
tothjozsi96 #188749 üzenetére
Minden szállodában odaadod a személyit / útlevelet, legyen az Máltán vagy Tatán. Ugyanígy airbnb vagy booking foglalás esetén is. Amikor mi mentünk vagy anyósomék adták ki a lakást, kellett a személyi okmány.
-
válasz
tothjozsi96 #188747 üzenetére
Én nem küldeném, de nem biztos hogy én vagyok a jó tanácsadó ebben a kérdésben, lehet hogy egy kicsit paranoid vagyok a lehetséges visszaélések miatt.
-
válasz
tothjozsi96 #188745 üzenetére
Volt valami változás tavaly úgy tudom, hogy le kell menteniük a személyi igazolványokat, vagy a benne levő adatokat, nem tudom pontosan.
-
icecave
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #188574 üzenetére
Már egy ideje írogatják, hogy jön az utód, aztán még azóta sem semmi.
Nekem okés, már a másodikat "fogyasztom", nem mondom,hogy 100%-os, néha nagyon nem akar mac-hez csatlakozni, csak ha beteszem tokba, majd kiveszem, de elégedett vagyok, nagyon kényelmes nekem. Ugye megvettem megjelenéskor a Beats Fit Pro-t, aminek a hangja oda-vissza veri, de nem volt kényelmes. Így Sptify EQ-val egész jó hangot ki lehet hozni az airpods pro-ból is szerencsére.
-
Rage47
veterán
válasz
tothjozsi96 #188574 üzenetére
Hát ha cserélték, akkor újra fogják gondolom. Pletyka az új Pro, de az már régóta.
-
Rage47
veterán
válasz
tothjozsi96 #188572 üzenetére
Mi a baja?
Miféle új Pro amúgy? -
btudos
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #188462 üzenetére
Mennyi idő alatt fordult meg a szervizben? Nekem is recseg, de rengeteget használom, nehezen nélkülözöm.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #188349 üzenetére
Ezt a helyet most találtam, vannak ilyen napi menük pl ez is az volt, ott készül helyben, akkor, így amit látsz a képemen limonádéval 2170Ft, ami szerintem abszolút nem sok, mekibe eszel ugyan ennyiért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #187491 üzenetére
Azért az marha nagy előny, hogy csak leveszed a helyéről oda rohansz vele ahol kiborult a bili, feltakarítod és visszateszed a helyére.
Aztán a manók majd kipicolják a tartályát (ez vagyok én itthon)
-
válasz
tothjozsi96 #187486 üzenetére
70 volt BF alkalmával. 100-ra már húzom a szám én is.
Egyébként jó, hogy felhoztad az akksit. Írtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van ha beszarik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #187486 üzenetére
Szerintem is túlzás ennyit kiadni érte. Dyson detto.
Nálunk ilyen van használatban: [link] Joy kuponnal házhoz jött 46-ért. -
válasz
tothjozsi96 #187444 üzenetére
na veled mi lett? megmaradt a csalás rendelésed?
-
válasz
tothjozsi96 #187444 üzenetére
-
válasz
tothjozsi96 #187384 üzenetére
semmit nem néztem még, jó lenne valami hasznosat venni
-
válasz
tothjozsi96 #187350 üzenetére
Mondhatnám úgy is, hogy csak SE 2020 érdekel.
-
válasz
tothjozsi96 #187344 üzenetére
SE 2020 lehetne idén is, Faternak kéne...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187344 üzenetére
Sima iPhone 11 100k-ért soha nem lesz sehol ,még az Xr-t sem adnák oda annyiért.
SE más tészta ,az egy újrahasznosított széria volt mindig is ,régi alkatrészeket használtak fel picit frissebb chip-el.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187252 üzenetére
Nekem első meg második pfizer után is furán nyomó érzés volt a szívem környékén. A harmadikat egyelőre nem erőltetném, szerintem így is megtettem a bare minimumot magamért meg másokért.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Juj ezt be ne ird a Koronas topicba mert darabokraszednenek, hogy semmi koze az oltashoz, ha orvosi lelet nem tamasztja ala
-
tboldi
nagyúr
válasz
Nekem csak annyi volt az eddigi 2 Comirnaty után, hogy másnap fájt a szúrás helye, illetve szédültem, de nem annyira, hogy ne tudtam volna egyenesen menni.
Harmadnapra elmúlt. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187215 üzenetére
Jó kártya ,van belőle szó szerint egy pár.
r3dsnake
Persze ,hogy kompatibilis ,Apple végül rájött ,hogy Ati kártyával sokkal szebb a kép és a gyári retina kijelzők általa még szebb és minőségibb képet adnak.
Én is jobban szeretem az AMD gpu-t azóta ,mióta kevesebbet játszok és inkább másra használom a gépet ,mikor sokat játszottam akkor meg az nVidia-t preferáltam de ez már változott ,nincs az a játék ami le tudna kötni max. 2-3 órára.
Nyilván jó az AMD is játékra ,de az nVidia ezen a téren mindig is jobban simult ,mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187215 üzenetére
Tavaly januárban vettem 580 8GB-t 62k-ért. Így utólag nagyon jó döntésnek bizonyult.
Hackintosht használok, MacOS kompatibilis alapból, de néha szoktam winen játszani is. Estére a forza 5-öt tervezem kipróbálni végre, lehet hogy streamelem is.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187205 üzenetére
Igen , és őt is nagyon sajnálom hiába kaptam érte jó árat
Jelenleg kb. 400k-t most a hajamra kenhetek mert egy elvárt normális vga-t sem kapok érte ,szívesen vennék most egy 6700xt-t de még készlet is alig van ,álmaimban nem gondoltam volna ,hogy meddig fajult ez a helyzet.Komolyan ,már el sem merek adni egy műszaki cuccot sem ,ami van még annak is nagyon örülök.
Ki tudja még mi lesz ,talán lehet ennél rosszabb is a későbbiekben.Gainward 2070 Super GS-t sajnálom a legjobban ,volt egy pár 2070 super kártyám de messze ő volt a legjobb köztük ,bios kapcsoló ,halk és hűvös és a kártyán nem is volt műanyag a ventilátorokon kívűl.
[kép]
[kép] -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187202 üzenetére
2020 év végén adtam el egy 2070 Super GS-t 3 év garival 185k-ért és egy 2080ti Ultra-t 5 év gyári garival 250k körül ,és ezek csak pár példa a sok közül….
Szted mostanra mennyire vagyok ez miatt idegbeteg -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187127 üzenetére
Nekem a játékok picit lagosabbak ,meg néha ha másolgatok fájlokat külső meghajtóra akkor nem csinál semmit és többszőr kell nekifutnom.
Olyan problémáim mint neked nálam nincsenek ,inkább a megszokott dolgok picit módosultak ,jobb klikk ,idegesít a kikapcsolás folyamata meg van egy csomó eset mikor nem ott van egy-két dolog ahol megszoktam.összeségében nekem sem tetszik az új rendszer ,majd lesz egy kis időm és visszateszem a Win10-et csak mostanság erre sincs nagyon időm ,amúgy is csak torrentre meg Fifára használom a Windows-t.
Ezek már nem új rendszerek ,inkább semmik...
Hol van az ,mikor az XP-ből Vista lett ,aztán Windows 7 utána meg Windows 8....
Mai napig a legszebb és a legjobb a Windows 7 lenne ,csak már nem támogatott játékok terén ezért sem használom ,meg a mostani alaplapomra simán már fel sem megy.
Néha mikor anyukám gépét nyomkodom (6600q /8gb ddr3 / HD 7770 / ssd) Windows 7 van rajta és csak ámulok milyen gyönyörű ,gördülékeny és stabil rendszer ,szebb mint bármelyik MacOS.Mac-et meg utálom mint a sz@rt ,most is azon írok és mai napig alig megy normálisan (gyári billentyűzet meg olyan mint egy papírdarab) ,gyári safari böngésző meg alig bír el egy facebook vagy egy youtube oldallal közben meg 10700k meg gddr6-os vga van benne ,MAcbook-ban meg M1 - vicc és dísz az egész.
Egy IOS / iPadOS rendszer megöli az egész asztali felületet.
MacOS nálam Final cut ,Logic és Facetime-ra van használva ,meg youtube on szoktam videókat nézni de mikor görgetsz vele köpnél egy nagyot ahhoz képest ,hogy milyen hardver ek vannak alatta. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #187125 üzenetére
Nekem nincs semmi baja ,
Tiszta telepítéssel raktad fel?
-
Prowler
senior tag
válasz
tothjozsi96 #186796 üzenetére
Beégett a kijelző meg elegem is lett az AMOLEDből, akkor éppen arra volt keret.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #186742 üzenetére
Valamit nagyon javítottak benne, mert a telepítő folyamat csík már másodjára megy végig.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186730 üzenetére
Nálunk a padlásról jön le a falon belül. Nem lenne lehetetlen így sem, de mindenképp macerásabb, és több felkészülést igényel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186728 üzenetére
Nálam annyira nem stabil, de azt gyanítom, hogy a koax kábel van valahol megtörve, mert kis megmozgatás után jó. 🤔
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #186717 üzenetére
Elvileg majdnem ugyan az, de mivel 40-ért tudtam megvenni, így azért választottam ezt. Amúgy olyan helyen van hogy nem is látszik, szóval a dizájn mind1.
GreenGoblin:
Értelme nem sok, de mondhatni ez ilyen heppem most, illetve hogy van már AX vonal, meg 1000 digim lesz, akkor már legyen jó minden.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186676 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
tothjozsi96 #186368 üzenetére
Ment PM.
-
válasz
tothjozsi96 #186361 üzenetére
Pár monitor márkán túl vagyok, LG az egyik bevált márka ez tény és való. Főleg panel gyártásban tetten érhető , mikor a tévék gyártásában a hibásodás ráta 1/1000-hez alsóközép kategóriában .
Na de vissza a sztorihoz , két monitor sorsa egyenlőre az hogy most nem adható el, míg nem érkeznek meg a csere példányok , majd azokat fogom eladni és jöhetnek Dell monitorok .TechN7ne
Samsung monitor garancia ügyintézés FixDirect Kft. / Reworks Szerviz Kft. / C Szerviz Kft. Intézi .
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #186332 üzenetére
Jelenleg is pont így van, ez volt a legjobb, de 350-et lát még közvetlen a router mellett is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #186324 üzenetére
Már látom megint megy flegmáskodást...:/
De levezetem neked. Panelban lakom, 5000 hálózat megy át rajtam, akár hogy állítottam a csatornát (hidd el 1 hétig baszakodtam vele), Wifin 350-nél nem tudtam többet kihozni. Na most ha AX vonalon megy ki majd az egész sokkal stabilabb is lesz. Én elhiszem hogy neked király, de nekem itt ez van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #186324 üzenetére
Nincs is ezzel baj, mindenkinek más a szakterülete. Emiatt szerintem ne szekáld.
Én csak azért szálltam be a témába, mert tényleg a Digis eszköz csak annak való akinek nincs routere pl. nagymama. Mindenki más bridge módban használja 0. perctől. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #186315 üzenetére
Ő mindent tud, nem kéri a Digi szeretlőt sem a 0. percnél hogy tegye bridge módba a digis eszközt, inkább majd az ügyfélszolgálaton keresztül kéri.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186288 üzenetére
Megint egy harc ,fúrás ,piszkálás ,mások lejáratása...
Nem meg mondtam ,ismét egy élő példa...
Bebizonyosodott ,a feltételezésem minden egyes szava igaz!Elfáradtam ,mindent leírtam amit kérdeztetek ,és a véleményem is az adott termékről amit megvásároltam ,nincs több mondanivalóm.
További jó kibeszélést ,csak a végén egymást hátba ne szúrjátok.
B-L-A-C-K
B@szogatni a nőket szoktam ,de ha esetleg egy dögös 40 alatti kis kanca vagy veled is szívesen megteszem ,csak kérj időpontot privátban mert mostanság eléggé elfoglalt vagyok. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186277 üzenetére
Már megint ez a téma ,ne fejeznétek be végre?
Ha visszaolvassa akkor mindenki látja ,hogy a zálogot egy érték becslőnek említettem ,ami eldönti adott esetben ,hogy egy Citizen sz@rt sem ér és be sem veszik ,míg egy Tissot órát (nem tudom milyen Fossil ról beszélsz) azonnal!
De jó példa erre ,hogy bizsut nem vesznek be míg nemes fémet igen ,egyértelműen arra értettem hogy a Citizen mint “érték” egy forintot nem ér -lehet akár 150 vagy 300k az ára - míg egy 100k s Tissot óra kenterbe veri...Mit kell kiforgatni az ember szavait neked és Black-nek?
Irigyek vagytok a semmire ,de az anyátoknak még egy szelet kenyeret sem adnátok ajándékba?
Milyen emberek vagytok ti?
ITT leírtam ,semmi empátia ,megértés ,normális hozzáállás nincs bennetek.
Egyszerűen egy irigy ,rosszindulatú emberek vagytok akinek szúrja a szemét ,hogy megveszem amit akarok aztán meg visszadobom mert nem tetszik....Mi van nincs pénzetek ,menjetek el dolgozni aztán lesz ahogy én is csinálom ,szerencsétlen senkiházi trógerek ,ne rajtam vergődjetek.
Radi szépen megkérlek ha már törölsz ,ne csak az én hozzászólásom...
Köszi! -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186211 üzenetére
Minek mikor már megvettem?
i12-t sem vettem 2x ,örültem hogy megszabadultam tőle ,és pont ezt érzem a 13 pm-nál is ,már rég kivettem a kártyám és a 11 pro max-ot használom.Nyugodtan próbáljátok ki ,nem kerül semmibe ,megveszed és ha nem tetszik elállsz a vásárlástól ,ennyi.
(#186212) GreenGoblin
Dehogynem...
Lehet tégla ellenére egy fokkal a 12 pro max is jobb mert nincs ekkora súlya és nem állnak ki a kamerák sem annyira.
Ez a notch is parasztvakítás ,kam kisebb lett azt vastagabb...
Sokkal szolidabb és vékonyabb notch az eddig megszokott ,inkább hagyták volna úgy.
Komolyan olyan az egész mint ha visszafele fejlődnénk ,ha a 11 pro max forma lenne az új akkor meg az lenne a legjobb mindenkinek.
Nincs itt semmi fejlesztés a 120hz-en kívül ,kamu az egész.(#186214) madgie
Nálam nincs ilyen gond mert mindig tisztán tartom a telefonjaim ,minimum 2 naponta veszem ki a tokból és törlöm át ,de inkább naponta. -
Lall
veterán
válasz
tothjozsi96 #186194 üzenetére
De, ő írta, már akkor sem értettem. Én sokat streamelek (hetente van, hogy többször is kell) gépről és iPad Pro-ról is. Géphez külső 4G vezetékes modemet használok, mert az ad stabil kapcsolatot. Ahol van viszonylag jó 4G lefedettség (nem kell a csúcs) az simán jó a streamhez így, ahol nincs, ott 5G sem lesz. iPadba ugyan azt az adatkártyát használom. Nagyon sokat szívtam régen a telefonról osztogatós nettel, ledobált, akadozott. Aki szeretne elfogadható minőségben és stabilitással stremelni (idegen) helyről az külső 4G modemmel csinálja, aki vérprofin akarja, az vesz egy LiveU-t.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186187 üzenetére
Nem cseréltem le ,ő is meg van ,nem adnám oda semmiért.
r3dsnake
Nálam ennyit ér az 5g.
Van elég bajom ,nem hogy még ezt is használjam… -
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186190 üzenetére
Dehogy veszek, nem vagyok ősember.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186187 üzenetére
Tökéletes lenne, de az 5G hiánya előbb-utóbb fájó lesz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186100 üzenetére
Oké, de egy tescoban pl. vehetsz ruhát is, meg sört is, és mindkettőt étkezésnek fogja venni. Semmi értelme így.
-secret-: Így meg fizethetsz a havidíjért.
-
válasz
tothjozsi96 #186100 üzenetére
Na meg végre ugye van push a pénzmozgásról. Nem kell fizetni az sms szolgáltatásért.
Többi bank már 5 éve tudja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186094 üzenetére
Ezek mondjuk semmire se jók, automatikusan csomót hibázik. Én inkább manuálisan viszem fel a költéseimet moneywizbe.
-
válasz
Mondjuk ez az átlagos havi költés dolog nem tudom minek kellett oda.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Akkor ez kb olyan mint Ersténél a George.
Mondjuk nekem nem ettől lesz egy app jó, hanem hogy érthető menük vannak benne. George appot úgy átdolgozták, hogy szerintem a fele szolgáltatást kivették belőle vagy úgy eldugták hogy nem találni... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #186092 üzenetére
K&H appja szerintem nagyon jó. Cégesem ott van, privátot is átvinném csak az macera a hitel miatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #186089 üzenetére
De ez jónak tűnik.
-
Prowler
senior tag
válasz
tothjozsi96 #186086 üzenetére
Az nem jó
Nekem OTP, K&H és Takarékbank van a közelben. Takarékbankot nem ismerem, K&H pedig elég drága hallomásom szerint. Plusz olyan bankot szeretnék aminek van rendes mobilbank appja, abban meg elvileg az OTP jár élen.
-
válasz
tothjozsi96 #186073 üzenetére
Mivel a nagy kavarodás, ami van az a saját ötletelés eredménye lett, így gondoltam most kérdezek.
Bocs!
Egyébként CSV-t is tud kezelni? Mert az outlook csak azt ismeri az exportáláskor és mint írtam ott van kapcsolat. Köszi! -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #186054 üzenetére
Vlmit bütykölni kell majd a bios-ban nem?
Fel kell ,hogy menjen Z490-re... -
válasz
tothjozsi96 #186054 üzenetére
én is várom már, de majd megnézzük fel tudom e telepíteni trükkökkel
"csak" i7 6700k-m van
és egyáltalán nem szívesen költenék PCre amikor ez is egy tökéletesen erős vas a mai napig...
i7 6700k
Asus Maximus VIII Gene
32GB 3200MHz
GTX 1080 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185964 üzenetére
Az online fizetés átfutási ideje több nap is lehet.
Ne aggódj 60 nap türelmi idő van az esedékesség kezdetétől, addig él a szerződés ha nem érkezik be a pénz.Nem tudom pontosan hogy megy, de ha beleegyeztél az online kapcsolattartásba akkor emailben küldenek értesítést és az online felületükön tudod elolvasni az üzenetet.
Ha nem kaptál emailt akkor spam vagy hasonló. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185926 üzenetére
Igen ,ha nem birizgálod töltés közben az már egy jó pont ,és valóban a 18w sem vészesen nagy.
Én megszoktam a gyári 12w os adaptert ,már az iPad ot is azzal töltöm és a gyári töltők meg a dobozokban lapulnak érintetlenül.Asszony 11 pro max a Decemberben lesz 2 éves ,durván félévvel idősebb az enyémnél.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185912 üzenetére
Ja, az zsíros, de nem onnan hallom a hangosabb kalapáló hangot hanem valahol a törzsben ahol a kalapács dolgozik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185910 üzenetére
Na hát kb emiatt nem használok tokot. Azon minden meglátszik.
A fúró szerintem megy majd szervizbe ha kész vagyok ezzel a melóval. 2 napi vésés után hangosabban kalapál. Mintha valami kilazult volna benne.
Amúgy nagyon baba a sebességszabályzója. Csak nyomod csutkára, ő meg tartja a fordulatot. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185819 üzenetére
Jaa értem ,ennek akkor sem örülök ,hogy már nincs csere.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185815 üzenetére
Jézusom ,
Nálam 2x romlott el iPhone (5s és i8) és azokat cserélték és kaptam egy teljesen új készüléket ingyen (refurbished t).
Asszony 6s plus a is refurbished ami 6 éves lesz és köszöni szépen tökéletesen van.Mióta csinálja ezt az apple ,hogy belenyúl a telefonokba és szervizel?
Ezek szerint már elmúlt a régi világ és már nem kapunk új telefont ha elromlik ingyen?
2 éve kb. még ilyen nem volt ,am meg ha magától romlott el a hangszóró ,mire fel kellett neked kifizetni a költséget?Am én már nem veszek fel előfizetéssel telefont ,utóbbi két iPhone om is kp. s.
Ez az egyik oka annak is ,hogy nem kértem a 13 pro max ot ,hiába 81k készülékkedvezmény meg kevesebb havidíj ,nem kötelezem el magam ,majd ha kell új telefon inkább kifizetem egyben és marad az apple ,iStyle ,Mediamarkt vagy iCentre.Boccs ,ha jól emlékszem még a sima X-et is cserélte nekem az iStyle
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185793 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185795 üzenetére
Kintebb jobb, mert nincs szarrá terhelve. Épp ezért kéne az 5G!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185786 üzenetére
Szoktunk néha livestreamelni külső helyszínről, és a 4G hiába 30mbittel tölt felfelé, bőven nem elég egy stabil 5mbites streamhez. Nagyon jól jönne az 5G ilyenkor.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185787 üzenetére
120Hz-et tudja csökkenteni 10Hz-ig ,sok esetben csak alacsony Hz-en üzemel a készülék így az akkumulátort sem zabálja annyira ,lehet ez az ok ,hogy a 13pro-ban is kisebb akkumulátort raktak mint a sima 13-ba..
De majd a tesztek megmutatják ,egyelőre csak saccolunk mind ,“ De nem fogok meglepődni ha 1,5 hónap múlva kiteszel egy képet hogy vettél egy 13 Pro-t.. ”
Nagyon remélem nem lesz igazad(#185788) Aweriot
Én az iPhone 12 nél is kikapcsoltam az 5g-t ,bőven elég a 4g így engem ez a része nagyon nem érint ,és nagyon sokan vannak még ezzel így.
Inkább bírja az akkumulátorom tovább ,amúgy sem torrentezek az utcán ,felesleges terhelés az egész.
+ a káros hatásairól nem beszélve ,aminek nem akarok a részese lenni ,elég ha a sok “hülye” használja körülöttem már az is sok. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185782 üzenetére
11 Pro-val az a bajom, hogy már nem vennék 5G képesség nélküli telót. Oké, most nem fontos még, de én 4-5 éven simán kihúzok egy telefonnal, és addigra aktuális lehet.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185763 üzenetére
Persze ,+hol a garancia egy gyakorlatilag fóliázott készülékről?
Én nagyon odafigyelek kitől vásárolok ekkora értékű terméket ,sőt inkább a boltban vásárolom meg ,a 11 pro max om kivételes eladótól származik ,iStyle -ban vásárolta ,teljesen új állapotban kaptam meg az összes papírjával ,érintetlen tartozékokkal és még adásvételit is írtunk.
Am nem veszek használtan iPhone t ,főleg a sok apple neppertől akikkel tele van az apró ,nem érdekel mennyi a piros pontja sem. -
nord_
veterán
válasz
tothjozsi96 #185758 üzenetére
Igen, mert amit kiadnak a jövő héten végleges verzióként, az nekem már most fenn van bétában.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
tothjozsi96 #185752 üzenetére
Így már értem, ha nem köt le, akkor azzal nem tudsz mit csinálni..
-
nord_
veterán
válasz
tothjozsi96 #185711 üzenetére
Nálam már kvázi hagyomány
(kábé az 5s óta), hogy augusztus közepén felteszem a második-harmadik publikus bétát, aztán amikor az új főverzióból kijön az első javítás szeptember végén, akkor teljes gyalu és új készülékként állítom be.
Tudom, sokak szerint hülyeség, de szerintem megéri, több okból is: egyrészt mindig van valami apróság, ami miatt újra kell húzni a telefont (ami hirtelen eszembe jut: nekem nem jelezte az App Store a frissítéseket, a gyereknek meg a sötét mód tűnt el a menüből); másrészt ilyenkor kap a telefon egy alapos tisztítást és lenullázva a szoftvert olyan, mintha lenne egy új készülékem. -
Hunt3r22
őstag
válasz
tothjozsi96 #185743 üzenetére
Vegyél egy xboxot vagy ps-t és nem lesz ilyen gondod a videókártyákkal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185739 üzenetére
Én biztos nem jövök rá mert nem veszek.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185740 üzenetére
9700-et váltottam 10400-re ,aztán a 10400 helyére vettem egy 10700-at.
Maga a 10. genes cpu kat nagyon picit fürgébbnek éreztem már ,de a 9700 sem volt rossz.Én is befejeztem a PC mániát ,nem akarok már semmihez sem nyúlni vagy 4 évig legalább ,talán majd ha vga árak normálisak lesznek akkor veszek egy erős AMD-t ,de nem nagyon játszok mert nem köt le úgy mint rég és vlhol már nem is nagyon érdekel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185737 üzenetére
“ A PC fejlesztését is elengedem, abba is annyi pénzt nyomtam, most már úgy látom hogy ez mind pénzkidobás volt.”
Látom hasonló PC d van mint nekem egy 2070 Super el...
Nem volt pénz kidobás ,elég lesz simán 4-5 évig ha nem több
Főleg ha vga árakat nézzük ,nem szabad hozzájuk nyúlni inkább porosodjon a gépben ha nem is használod annyit. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185734 üzenetére
Ja valószínű úgy csinálják hogy naponta tesznek ki belőle reggelente.
Akkus flexet néztem a Performance-osat Jófogáson, de mindig arra jutok hogy nem kell az nekem villanyászkodni.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #185719 üzenetére
Ha csak egy Apple eszközöd van és az is egy telefon akkor megértem.
Viszont ha van több ,pl. iPad ,iMac ,Macbook ,Apple TV és az iCloud által az összes videó és kép megjelenik rajtuk leírhatatlan könnyedség.
Lassan nekem már a 2TB tárhelyre kell előfizetnem mert a 200GB is tele.Am egy tiszta telepítést egy tuti és hibátlan rendszerrel szoktak ,nem egy kezdőleges félig bétával.
-
válasz
tothjozsi96 #185729 üzenetére
Meddig lesz az akcióban? 4-én megyek Pécsre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185729 üzenetére
Nem, a porszívónak 100k a kaució, majd takarítson a burkoló utánam
Pécs… na benézek a topikba
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tothjozsi96 #185721 üzenetére
Ja értem.
Holnap bérlek horonymarót meg falszkennert. Metabo is előkerül megint a raktárból (ez a munka miatt vettem). -
válasz
tothjozsi96 #185725 üzenetére
Amit elkezdek azt igyekszem aha. De amikor olyan egy platina, hogy tolj ki egy játékot easy, normal, hard stb.-n nyilván azt nem. Ésszerű keretek közt képes vagyok belefektetni még a story vége után egy 20-30 órát aztán ennyi.
2 év alatt 18 kitolt játék, abból 7 platina.
Ja ezek között volt olyan amit Párom tolt ki talán 3 játék. Azokhoz nem nyúltam trófea téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR