Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24801) Sensei válasza stifi (#24800) üzenetére


Sensei
tag

Valamelyik külföldi oldalon olvastam, hogy a megadott súly az alapmodellre vonatkozik, de valószínű a te verziód fedi a valóságot.

Nem fogsz benne csalódni, főleg ssd-vel nem. :)
A masszívságáról pedig annyit, hogy maga a gép erős, merev, nem igazán lehet hajlítgatni, a kijelző viszont a vékonysága miatt sérülékenyebb, gyengébb lett, ezt azért már lehet hajtogatni, de hát valamit valamiért.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#24802) franc0


franc0
őstag

Okuljatok és segítsetek :)

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#24803) stifi válasza franc0 (#24802) üzenetére


stifi
senior tag

fogadjunk hogy ezt vetted 4180RP8

a CHS rendszeresen átkonfigol gépeket, és így általában jobb ár/érték arányú gépet kapsz, tehát ezt igazán nem róhatod fel nekik, persze ha meglátszik a szerelés nyoma az már más kérdés. én inkább ott akadtam el, hogy a bontott csomagot miért is nem nézted át a helyszínen? ott még mondhattad volna, hogy nem kéred. így max elállhatsz a vásárlástól, már ha az ipon ezt internetes vásárlásnak hirdette és a szerződéskötéskor nem kötötte ki, hogy helyszínen átvéve nem él a 8 nap. ha a belső fólia bontott volt akkor az kívülről is a dobozon is látható kellett, hogy legyen, itt hibát követtél el, hogy nem nézted meg mit viszel haza. egyébként a kibontott csomag még nem jelenti azt, hogy babráltak vele, kinyithatják a vámon is, lehet csak megmutatták egy potenciális vevőnek de az is lehet hogy már megjárta a szervizt..

ez a konfiguráció tenderre érkezett az országba egyedi rendelésre, és a megmaradt darabokat tették publikussá a végfelhasználóknak - mivel összesen egy darab volt belőle a CHS-nek, feltételezem hogy gyári hibás volt megjavították és újként eladták - ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy átvertek, hiszen olcsóbban kaptál egy hozzád esetleg közelebb álló gépet.

summa: ha azért szeretnéd visszakapni a pénzed mert bontott csomagot kaptál, szerintem butaságot csinálsz, ha viszont tényleg sérült a gép, a minimum hogy szépen megkéred az ipont, vásárolják vissza (hangsúlyozom, hogy szépen), ha ez nem jön össze akkor pedig rájuk lehet borítani az infopultot, de csakis akkor, ha tényleg sérült a gép.
ha semmi baja nincs akkor én inkább örülnék neki...

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24804) franc0 válasza stifi (#24803) üzenetére


franc0
őstag

Nem azt vettem.
Nem a doboz volt felnyitva, hanem a fólia amibe a gépet rakják.
A szubjektív elemekből nem indulnék ki. A lényeg hogy a gép sérült, a kijelző kávája a bal zsanér mellett eláll fél centire. Ennek hatására a műanyag fólia (amin a Lenovo és a T400s felirat van) elkezdett feljönni és ocsmány.
Az "örüljek neki hogy ennyiért megkaptam" kifejezést a jog nem ismeri.
Senki sehol nem írta le, hogy ez nem egy érintetlen, tökéletes gyári gép. Ergo nem azt kaptam amiért fizettem, ez tény.

[ Szerkesztve ]

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#24805) Otisz válasza franc0 (#24804) üzenetére


Otisz
őstag

Netes rendelés, ezért 8munkanapod van arra, hogy elállj a vételi szándékodtól bármiféle indok nélkül. A pénzt pedig 30 napon belül kell visszakapnod.
Ennyi a rövid válaszom.

(OO[IIII][IIII]OO)

(#24806) stifi válasza franc0 (#24804) üzenetére


stifi
senior tag

olyat én még nem láttam, hogy gyári fólia van a dobozon és a belső fólia bontott, de mondjuk a CHS lehet már ezt is megteszi, gátlástalan cég annyi biztos..

ha a gép sérült akkor nincs miről beszélni, visszaviszed és visszakéred a pénzed. 3 napos hibás termékről van szó, ahol a fogyasztó cserét kérhet vagy elállhat a vásárlástól, függetlenül a bolti / netes vásárlás fogalmától.

viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy Te érintetlen, tökéletes gépet szerettél volna, mert ha már jogászkodunk nincs olyan fogalom, hogy bontott gép, csak olyan, hogy új meg használt. attól hogy ez bontott volt, még lehet új, szóval én ezt a vonalat nem erőltetném mert az eladók kifejezetten utálják ha ezzel baszogatják őket (annyira tehet róla, mint Te, ő is a chs-től vette a hibás cuccot, nem ő baszta szét)

szóval akkor figyelembe véve minden körülményt, klasszikus 3 napos cseregaranciás igénnyel mehetsz vissza a boltba, mert a gép gyártási hibás, és említsd meg, hogy a belső fólia bontott volt, és kérd vissza a pénzed. simán mennie kell anélkül, hogy a hangod felemelnéd!

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24807) franc0


franc0
őstag

Hozzáteszem, a gép egyébként a leírt hibától eltekintve abszolút rendben van, szívesen megtartanám ha ez nem lenne.
Azon is gondolkodtam, hogy hétfő reggel az első utam nem az iponba, hanem a szervizbe vezessen, hogy meg tudják-e csinálni. Csak az a baj, hogy azonnal nyilván nem tudják, én meg nem akarok kicsúszni az elállás határidejéből.

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#24808) stifi válasza franc0 (#24807) üzenetére


stifi
senior tag

akkor úgy add le az iponban, hogy javítást vagy pénzvisszafizetést kérsz, és akkor ők elviszik neked a szervizbe, vagy ha nem, visszakapod a pénzed.. mondjuk hozzáteheted, hogy csak akkor fogadod el a javítást ha 10 napon belül elvégzik, ha nem akkor ismét pénzt kérsz vissza

így megmarad az elállási jogod, hiszen a géped leadtad, és adsz egy esélyt az iponnak hogy megjavítsa, ha pedig ő ezzel nem tud élni, akkor visszaadja a pénzed..

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24809) stifi


stifi
senior tag

btw milyen cikkszámú cucc volt ez, csak kíváncsi vagyok hogy tender-konfig vagy top seller lenovo volt?

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24810) sutszi válasza stifi (#24809) üzenetére


sutszi
veterán

mi az hogy top seller, vagy tender config???

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#24811) Gondwana válasza franc0 (#24802) üzenetére


Gondwana
addikt

Régebben elég sokáig bent volt raktáron egy T400s a CHS-ben olyan kommenttel, hogy HDD nélkül. Úgy látszik, leltároztak, és visszakerült a listába. Az akku gyártási időpontja mi? Esetleg egy valamilyen minimalista képet lősz az elálló részről? Nem sikerült pontosan elképzelnem - de lehet, hogy alatta maradt egy csavar, amit a műanyagon keresztül kellett volna becsavarni, vagy csak egy bepattanófül nincs a helyén.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24812) franc0 válasza Gondwana (#24811) üzenetére


franc0
őstag

Lenovo support alapján 128GB SSD volt benne gyárilag, én 64 gigással vettem. Ezzel nincs is semmi baj, fel volt tüntetve mindenhol.
De akkor már rendbe hozhatták volna a kijelző alatti részt...

Többi priviben.

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#24813) tototos


tototos
őstag

Sziasztok.

Használ valaki ilyet? Mennyi gyorsulás várható tőle?turbo memory 1GB vagy turbo memory 2GB

Esetleg érdemesebb simán memóriár rakni a gépbe?

(#24814) Gondwana válasza tototos (#24813) üzenetére


Gondwana
addikt

A Turbo memory nem a beolvasást, hanem az újrabeolvsást gyorsítja fel, illetve az akkus üzemidőt növeli, ha elég rövid időre teszed a HDD-megállítás idejét és 1GB alatti adatmennyiségen dolgozol. (Minden Ctrl+S elmenti a munkádat, de nem a HDD-re, hanem ebbe a flashbe, és amikor pl. egy olvasás miatt legközelebb felpörög a HDD, akkor ki is írja)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24815) tototos válasza Gondwana (#24814) üzenetére


tototos
őstag

Köszi akkor először benevezek 4 giga ramra.

(#24816) stifi válasza sutszi (#24810) üzenetére


stifi
senior tag

Top Seller:bárki által megvásárolható, szabadon árulható gépek
Tender vagy szerződéses (a Lenovonál "bid"-es ügyfeleknek is hívják): általában egyedi konfig meghatározott végfelhasználóknak, keretszerződéssel, egyedi rendelésre legyártva.

Példa: van egy nagy cég aki az eu összes országában 1000 EUR értékben rendelhet bizonyos konfigot, ezt az árat a világon bárhol megkapja szerződés keretében, de csak rendelésre. Míg a Top Sellereket bárki megvásárolhatja, de az ár országonként vagy akár nagykereskedésenként is változó.

elméletben a szerződéses gépek nem kerülhetnek végfelhasználókhoz, de néha becsúszik 1-1...

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24817) Gondwana


Gondwana
addikt

Van-e esetleg valakinek olyan tápja, hogy FRU 42T5282, 42T4423 vagy 42T4419? (Elvileg 65W-osak, ha jól tévedek, ezek jelenleg a legkisebbre csomagolható ThinkPad tápegységek)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24818) lapa válasza Gondwana (#24817) üzenetére


lapa
veterán

merthogy kéteres az ac? vagy más?

(#24819) Gondwana válasza lapa (#24818) üzenetére


Gondwana
addikt

Pontosan, a háromeres 220-as kábel (főleg a hosszabb) összetekerve nagyobb térfogat, mint a 65W töltő a 20V madzaggal. Van egy 90W-os borotvazsinóros tápom, de úgy döntöttem, megoldom, hogy övtáskában hordható legyen az X201,333 ehhez keresek majd ilyent. (Akár csere is hagyományos 65W vagy 90W tápra)

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24820) mitulabattyi válasza Gondwana (#24819) üzenetére


mitulabattyi
aktív tag

Mindjárt töltök fel egy képet, nekem hogy van most megoldva, ezt lehet kombinálni a korábban linkelt L-alakú kábellel... Sufni-tuning, de stabil, üzembiztos.
:DDD

(#24821) lapa válasza mitulabattyi (#24820) üzenetére


lapa
veterán

ja nekem is az van, hogy bevágtam a kéteres kábel közepét óvatosan, és kicsit megfaragtam szikével. jóhogy nem túl szerencsés mert a távolság se tökéletes, de szerintem itt eu-ban nemigen találunk kéterest. esetleg vmi uk vagy ilyesmi származót.

asszem 5db 65w-osom van, de mind 3 eres...

akár 65w kéteres, akár L kábel nyilván érdekel nagyon. én az L kábelre se láttam igazi eladót, csak a csingcseng gyártót, 10000db + mennyiséggel.

(#24822) mitulabattyi válasza lapa (#24821) üzenetére


mitulabattyi
aktív tag

Igen, nekem is így van megoldva. De nálam simán bele lehet dugni a töltőbe. Azért használom így, mert UK-kábelt adtak hozzá. /az is 3eres/.
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép

(#24823) lapa válasza lapa (#24821) üzenetére


lapa
veterán

b tervként talán jobb lenne olyat találni, ahol a kábel konnektor felőli vége egyrészt lapos, másrészt leflexelhető róla a föld. ha valaki tud segíteni melyik országban van ilyen...

na megszültem: tehát egyik oldal iec 60320 c5 bal v. jobb tört, másik oldal svájci SEV 1011.

az kompatibilis az eu töltőkkel, a földet meg le lehet flexőni középről. más kérdés, hogy létezik-e...

mondjuk nézve mitulabattyi művét a kéteres kábel dugója kicsivel több helyet hagy, szóval a legjobb az iec 60320 jobb / bal, másik végén meg cee 7 europlug.

[ Szerkesztve ]

(#24824) cube8707


cube8707
csendes tag

ÜDv mindenkinek! ×VALAKI SzáNJON meg.....×
Az van hogy haevrom gépét Idepad y570 gyorsba elhozta hozzám tegyem fel neki a másik windoes7-t ne az legyen rajta amivel adták. Mondom semmi baj....ahhhaa dehogy nem.
Letöröltem formáztam majd újra particionáltam a winyót C meg D és semmi több.
Fel is ment a windows de aztán a winyóról kellene bebútolni azóta folyton újra indul mikor oda érne. Szét Gúúgliztam az agyam, letöröltem a LEnovos particiót is és nincs Recovery se.
Semmi cd-m dvd-m hozzá.
Valak útba igazíthatna hogy mit tegyek most.. NEM szeretném vissza tenni a Win 7 home premiumot hanem amit én szerettem volna.
KÖSZÖNÖM előre is ha elolvastad a bajom és ha segítenél.
:R :R :W :R :R

A pénz nem boldogít, csak ha van!

(#24825) Dr. Akula válasza cube8707 (#24824) üzenetére


Dr. Akula
nagyúr

Recoveryt letörölni hiba volt, legjobb feature a TP-ken. Én vinyó nélkül vettem az enyémet (úgyis a régi SSD-je került bele, HDD-t inkább hagyjuk), így recovery eleve kilőve, viszont sima telepítéssel felment baj nélkül (asztali gép cd-je a noti serialjával regelve). Sztem vmit elrontottál.

(#24826) lapa válasza lapa (#24823) üzenetére


lapa
veterán

bocs: előző post vége 60320 jobb / bal c7...

most írtam amúgy ennek az spds nevű cégnek, hátha lehet valahol kapni.

(#24827) Ringman válasza lapa (#24826) üzenetére


Ringman
nagyúr

akkor ez olyan kábel, mint ami a nyomtatókhoz és külső mobilrack-ekhez való, csak L alakú?

(#24828) spyduck


spyduck
nagyúr

Vett már vki T420si-t?

A külföldi tesztekben a hangjára és elégtelen hűtésrendszerét emelik ki mint negatív tulajdonság. Vélemény?

(#24829) rgeorge válasza cube8707 (#24824) üzenetére


rgeorge
addikt

Ilyet a hibás/hiányzó sata driver tud okozni. Biosban állítsd a sata módot: ha most ahci, akkor kompatibilisre, és nézd meg, elindul-e a Win. Ha igen, akkor tedd fdl a megfelelő sata drivert, éy állítsd vissza a biosban ahci-re.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#24830) salieri.


salieri.
őstag

valaki probalkozott mar T60 ventillator csapagyanak zsirzasaval?
ha igen milyen eredmennyel?
a hovezeto foliat hol lehet venni hozza ami lekerul a rezrol ?
sajnos ilyen ganyolasba kell ,hogy fogjak ,mert bevasaroltam egy geppel,ami garancias lenne..de ervenyesiteni eleg nehez..
tudom ,tudom uj huto,, de egy uj huto ara 10 ezer ft, es nem egy hibatlan geprol van szo,hanem agyon van utve .

(#24831) azbest válasza salieri. (#24830) üzenetére


azbest
félisten

én t61-nél cseréltem a ventilátort: szétszedés/zsírozás, úgy tudom hasonló a felépítése a t60-nak is. (megfelelő fru-s ventit biztos találni hozzá, csak időbe telik míg megérkezik).
Viszont ezzel gondolom meg is szűnik a garancia.

[ Szerkesztve ]

(#24832) Sensei válasza spyduck (#24828) üzenetére


Sensei
tag

Éppen egy ilyenről írok. :)
A gép sehol sem meleg, a hűtése pedig terhelés alatt sem hangos számomra, mellesleg elég ritkán veszi fentebb a fordulatot. Igaz, hogy a dedikált VGA ki van nálam kapcsolva.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#24833) salieri. válasza azbest (#24831) üzenetére


salieri.
őstag

nem hivatalos garancia van ra, hanem ilyen 'szamtech bolti' amit gyakorlatilag nem tudok ervenyesiteni
tudom,hogy van hozza megfelelo venti(borda nelkul), csak az a baj ha magaban a ventit csereled ,az mind hamisitvany, utangyartott, nem gyari lenovo termek.es valoban sok sok het meg megerkezik.
a szegecsek megbontasa utan meg attol felek rezonalni is fog.
komplett huto ami gyari az meg vagy 10 amit mar irtam is,es ennyit nem erdemes kolteni ra.mert akkor meg mindig full foltos a kijelzom ,rossz az akksim,nincs laba a gepnek :)
Igy a gyari hutojevel barkacsolnek ,kerdeses ha a foliat leszedem rola az meg vissza fog ragadni.?!
Meg ez a ventillator zart rendszeru szerintem nem lehet szetszedni sem,hogy ossze tudjam rakni ujra ,a linken tudom ,hogy szet van szedve:)
Max muszerolajat lehetne oda fecskendezni, de ugye csapagyba ilyet nem szabad,mert kimossa a maradek zsirt is belole.. :U

te is szetbontottad ,ahogy a kepen is van? es utana sikerult osszerakni?

[ Szerkesztve ]

(#24834) azbest válasza salieri. (#24833) üzenetére


azbest
félisten

Nem annyira zárt az:
http://www.youtube.com/watch?v=Y00nqbqCMqw
Nincsenek szegecsek, te valami más részét nézed.
Amit linkeltem ott is nagyon hasonló felépítésű hűtő van, a fólia is úgy van rajta. Ha a bordáról nem cibálod le, hanem csak felhajtod a szélét és nem szakítod el, akkor egészen jól vissza lehet hajtani.
Nekem pontosan ugyanolyan ventit küldtek, mint ami a gépben van (nem oem változatot rendeltem aminek ritkább a lapátja)... ha hamisítvány, akkor tökéletes. Az eredetit is kínában gyártják.

szerk:
igen, szétbontottam, majd óvatosan kiemeltem a hűtőblokkot. A fóliát felhajtottam, ahogy a képen is csinálják. A fém tartópöcökre kell vigyázni, hogy ne törd le. (Bár aki többször szétszedte azt mondta hogy 2-3 szétszedés után lejön, de akkor meg odaragasztotta) Kicseréltem az újra a hűtőt, visszasimítottam a fóliát.. szebben mint a képen. Azóta is megy.

[ Szerkesztve ]

(#24835) azbest válasza salieri. (#24833) üzenetére


azbest
félisten

A ventillátor műanyag lapátos részét csak a mágnesesség tartja a helyén, ha már ki van véve az aluminium keretével együtt akkor simán kiemelhetők a lapátok. A belekerült kosz mindenképp ki kell takarítani.

(#24836) salieri. válasza azbest (#24835) üzenetére


salieri.
őstag

[link]
ha leszedem a foliat rola ,az vissza fog meg ragadni ? :F
na a szivacs ami rajta van az meg tuti nem...

(#24837) franc0 válasza stifi (#24806) üzenetére


franc0
őstag

"nincs olyan fogalom, hogy bontott gép, csak olyan, hogy új meg használt. attól hogy ez bontott volt, még lehet új, szóval én ezt a vonalat nem erőltetném"

Így visszaolvasva erre még reagálnék.
A gép egyértelműen refurb (bontott fólia, hiányzó Win matrica a palmresten, hiányos matrica a dobozon, SSD nem a gyári, Type eltér a gép alján és a számlán). Erről sehol sem tájékoztattak, ergo jogosan érezhetem magam átverve.
De főleg: a webshopban és a számlán Type 2808CTO van, a gép alján pedig 2808CYG. Szerintem egyértelmű hogy nem azt kaptam amit kértem, ergo jogos igény a pénzvisszafizetés.
Vagy rosszul látom?

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#24838) mitulabattyi válasza franc0 (#24837) üzenetére


mitulabattyi
aktív tag

Nem 2808-CTO, 2808-CYG konfig alapján?
Az én gépemre is az van írva, hogy 7470-WXM, a lenovo pedig azt írja serial alapján, hogy 7470-CTO.

(#24839) Ringman válasza salieri. (#24836) üzenetére


Ringman
nagyúr

:K vissza bizony, szivaccsal sem volt gondom, lehet azt le sem kellett szedni, már nem emlékszem rá pontosan

én t61-ben cseréltem ventit, azt külön rendeltem ebay-ről

szerelési útmutató

[ Szerkesztve ]

(#24840) salieri. válasza azbest (#24835) üzenetére


salieri.
őstag

sikerult ovatosan leszedni ,remelem visszamegy a folia :) sonax muszerolajat teszek bele ,zsirom nincs most sajnos .

(#24841) buvartacsko


buvartacsko
addikt

x200 tabletbe szerintetek mennyibe kerülne ezt:

12.1" 1280x800 (CCFL backlight) 190 nit, FFS

lecserélni ezek közül valamelyikre?

12.1" 1280x800 (LED backlight) 230 nit, IPS, MultiView, MultiTouch
12.1" 1280x800 (LED backlight) 270 nit, IPS, MultiView, MultiTouch
12.1" 1280x800 (LED backlight) 400 nit, IPS, Outdoor

(#24842) stifi válasza spyduck (#24828) üzenetére


stifi
senior tag

én 6 tesztet olvastam el, de csak az maradt meg bennem (azon kívül hogy magasztalták a gépet), hogy az egyik teszt kifejezetten pocséknak minősítette az akkut, a másik 5 pedig elsők között mondta, hogy az akku üzemidő az egyik legjobb a kategóriában..

ez a hang és hűtés csak 1-1 tesztben jött elő, vagy több is mondta?

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24843) Gondwana válasza buvartacsko (#24841) üzenetére


Gondwana
addikt

Az árról fogalmam sincs, e-bayen se nagyon látni ilyent, viszont ne érjen meglepetésként, hogy ezek egy része (az outdoor 400nit biztosan) nem IPS (mint ahogy valójában az AFFS+ sem IPS, csak nagyon hasonló technológia), hanem VA = többzónás TN

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24844) stifi válasza franc0 (#24837) üzenetére


stifi
senior tag

így is megközelítheted a dolgot persze, én csak segíteni akartam hogy a boltos akinek visszaviszed ne azt érezze hogy kifogást akarsz keresni a visszavét miatt.
nem kell megindokolnod, miért akarsz elállni

ha jól emlékszem a hirdetmény alapján azt kaptad amit kértél, az iyen egyedi konfigok dobozára általában az kerül, hogy CTO (azaz configured to order), és csak a gép alján van a pontos kódja a gépnek (tehát a 2808CTO akármelyik 2808 konfig lehet, például a Te CYG-d is, mert a CTO csak egy gyűjtőnév az egyedi konfigra!
ha átverve érzed magad, akkor ne a CTO-n akadj fenn mert az semmit se jelent. inkább a Lenovo oldalon való konfigeltérés és a bontott gép legyen amire hivatkozol, de elvileg megindokolnod sem kell ha végül mégis elállnál.

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#24845) buvartacsko válasza Gondwana (#24843) üzenetére


buvartacsko
addikt

akkor sztornó...

(#24846) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

14,1"-es T60-ba keresek működő invertert, akinek van eladó, keressen meg PM!-ben.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#24847) qfm


qfm
senior tag

Van valakinek eladó 2504-es dokkolója értelmes áron? Lemaradtam az 5000ft-os ajánlatokról, mert akkor még nem kellett, most meg csak 8-10 között látom. Annyit nem ér.

Várom a privátot, ha valaki nem ezen akar meggazdagodni. :R

(#24848) Gondwana


Gondwana
addikt

Most találtam, eddig más gépben nem is láttam ilyent: T61 BIOSában Full Erase SSD opció - a 80GB-os G2 intelt kb 30mp alatt pucolta le, bizonyára valami TRIM bűvészkedés lehet.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#24849) Napfénysüti

Itt van nálunk a T-s emberke az utcából hát milyen laptop a céges gépe? X201. :D
Határozottan tetszik noha személy szerint nem cserélném el a T400-at rá. :)

Més que un club!

(#24850) Gondwana válasza Napfénysüti (#24849) üzenetére


Gondwana
addikt

... na, de T400-ba nem is tudsz AFFS kijelzőt rakni, ellentétben az X201-gyel! :K :U

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.