Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80531) Restart®


Restart®
tag

Sziasztok! Páramentesítő eszközt keresek. Olvasgattam a témában, de mégis ötlettelen vagyok. A lakásunkban kb. olyan 64-68%-os páratartalom szokott lenni, megjelenő penésszel. A zöld és irritáló hangú űrlénynél néztem ki egy Rohnson R-91210 True Ion & Fresh Air modellt, de nem tudom megfelelő lenne-e. A legnagyobb szoba 25 m2 (a lakás 72). Számomra a kérdés többek között az említett páramentesítőnél a tartálykapacitás elégségessége. Valaki tudna ebben segíteni? Ha nem a Rohnsont, akkor milyen más gépet válasszunk? Ami lényeges, hogy csöndes és fehér legyen (ez utóbbi nem az én kívánságom :D ). Köszi a segítséget!

"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.