Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsin

    senior tag

    válasz vscotina #69103 üzenetére

    A gáz szerintem veszélyesebb üzem. Az előző társashazi lakásunk pincéjében régi kócos, rongybatekert csövek mentek. Az egyik lakó a közösképviselő ígérgetéseit megunta olyan 4-5 év után és bejelentette a gázmüveknél a lenti szivárgást tavasz előtt. 2 hónapig nem volt utána gázunk. Szerencsére indukciós főzőlapunk volt, illetve a fűtést klímával ki tudtuk backelni. Az új lakásnál fontos szempont volt hogy ne legyen gáz. :) Arról nem beszélve hogy nagyon drága egy kéménybélelés, a gázművekkel meg jobb ha nincs kontakban az ember :D
    Az indukciós lapra visszatérve sokkal jobb a hatásfoka(párom édesapja sokszor mondja hogy a putyin megint csak fingot küldött gáz helyett, mert nem forr a víz :D) illetve egyenes a felülete nem borul be az edény egy óvatlan mozdulattól a rácsok közé. Szerintem takarítani is jobb az indukciósat. (ez nem férfi-szempont, tudom ;] ). Nem kell figyeljek arra hogy most mivel meg honnan nyúlok az edényhez hogy ne égessem meg a kezem. Persze hogyha mondjuk minden nap rendes WOK-ban főzöl, meg van wok rácsod a gázlaphoz akkor mindenképp a gázt ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés