Hirdetés

2024. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69105) arcsin válasza vscotina (#69103) üzenetére


arcsin
senior tag

A gáz szerintem veszélyesebb üzem. Az előző társashazi lakásunk pincéjében régi kócos, rongybatekert csövek mentek. Az egyik lakó a közösképviselő ígérgetéseit megunta olyan 4-5 év után és bejelentette a gázmüveknél a lenti szivárgást tavasz előtt. 2 hónapig nem volt utána gázunk. Szerencsére indukciós főzőlapunk volt, illetve a fűtést klímával ki tudtuk backelni. Az új lakásnál fontos szempont volt hogy ne legyen gáz. :) Arról nem beszélve hogy nagyon drága egy kéménybélelés, a gázművekkel meg jobb ha nincs kontakban az ember :D
Az indukciós lapra visszatérve sokkal jobb a hatásfoka(párom édesapja sokszor mondja hogy a putyin megint csak fingot küldött gáz helyett, mert nem forr a víz :D) illetve egyenes a felülete nem borul be az edény egy óvatlan mozdulattól a rácsok közé. Szerintem takarítani is jobb az indukciósat. (ez nem férfi-szempont, tudom ;] ). Nem kell figyeljek arra hogy most mivel meg honnan nyúlok az edényhez hogy ne égessem meg a kezem. Persze hogyha mondjuk minden nap rendes WOK-ban főzöl, meg van wok rácsod a gázlaphoz akkor mindenképp a gázt ajánlom.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.