Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67486) FoxiestFox válasza Mike (#67485) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Pontosan. Ezzel a moddal lehet belőle kihozni a legtöbbet. Össze sem lehet hasonlítani azzal a döglött érzéssel, amit a V tud.
Marha kiábrándító a vezetési fizika az V-ben szerintem. Semmi súlya az autóknak, semmi tehetetlenségük, gyakorlatilag sínen autózol még földúton is, a max sebesség limitálva van, csúszni akkor lehet, ha kézifékezel egy kicsit, akkor segít a játék driftelni, mert tudja, hogy amúgy a többségnek semmi érzéke hozzá (valamelyik néhánnyal ezelőtti gagyi NFS-ben volt ilyen), törésmodell és normális gyűrődés szinte nincs, csak leeső részek és kitörő üveg...
És az V-höz is van hasonló mod, viszont nem működik igazán, ebből látszik, hogy az engine-t nerfelték a földbe IV óta, közel sem ad annyit mint ott.. úgyhogy ez a része számomra a legnagyobb csalódás, mert minden más nagyon jól össze van rakva a játékban, a fizika viszont olyan szinten konzolosan buta, hogy wáá.
Meddig tartott volna implementálni valami olyan megoldást, mint amit a Mafia 2 tudott ezer éve? Kapcsolható fizika ügyetleneknek, és azoknak, akik kicsit realisztikusabb megközelítést szeretnének.
Na babycry off. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.