Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67073) Segal válasza Mike (#67071) üzenetére


Segal
veterán

Ne riogasd már ennek semmi köze nem lesz a hardverhibához.
Egyszerűen csak gondolom a gta4 letörlésekor letörölt valamit a játék amire berágott az 5. Első körben én mindenképp visszatelepítettem volna a 4-et az tényleg csak 2-3 kattintás de majd a szervíz megoldja "szakszerűen" (egy tizesért ;] )
Olyan hibái lesznek a gépednek hogy te vagy a legszerencsésebb a világon hogy időbe bevitted hozzájuk...

Emlékszem amikor egyik munkatársam családtagja főzött romot akart a telefonjára telepíteni de sikeresen elcseszte és nem tudott bebootolni a telefonja. Ő is elvitte szervízbe ahol megállapították hogy processzor hibája van a telefonnal csak főpanel cserével orvosolható. Szerencséjére soknak találta az összeget és nem adta be szervízbe hanem elmesélte. Mondtam neki hogy ugyan hozza már el ránézek nagyon szívesen mert kizárt dolognak tartom hogy ilyen hibája lenne. Másnap visszahoztam neki azzal a rommal amivel szerette volna mert csodák csodájára mégsem volt soc hibás...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.