Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61603) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

PHHU Tagok !

Itt Hegyi jelentkezik, csak nézek bután mi folyik itt ?? :D :D Mit kell csinálni mindenkit ki kel rúgni intézkedem :D :D :D
Mint tudjátok, illetve aki nem tudja, most már tudni fogja, még 2016-ban én voltam az aki próbálkozott valami rendszert, szabályt, vinni a PHHU crew-ba :

Ebből a kezdetleges szabályzatból lett a mostani, ami azóta párszor lett változtatva de a lényege maradt.

Lenne pár kérdésem. Miért is kell új crew ?? Miért lenne az jobb mint a jelenlegi ?
Azért mert most kb fele inaktív meg ps-en és xbox-on játszott/játszik. Az jobb ha kb 200 tagok átrakunk egy újba, az jobb lesz ? Akkor mindenki megnyugszik. Erre van szükség ?
Megnézitek socialon nekem kicsit több mint 200db Phhu barát van felvéve, mindegyikkel játszottam na kb őket lehetne átrakni újba, meg lehet van pár új aki még nem barátom.
Kérdés van-e értelme. Én egy előnyét látnám az új crewnek, hogy az inaktív tagok eltűnnének, az inaktív leaderrel és az inaktív officerekkel együtt. Kb. ennyi, azon túl kb. ugyanaz. Többség szeretné ám legyen.

Aminek értelmét látnám belépéskor a látható profil de ez nem teljesen jó megoldás.
Újonc jön, kinyitja a profilt, átnézi valaki, bejön, profil zár, methaniac visszavesz barátnak/IGN-be visszalép. Hogy jössz rá, hogy ő a hunyó? Még ha nem is zárja, ki ellenőrzi majd folyamatosan a barátlistát/crew listát?

Mindenki csak azt írja hogy az újaknak külön crew kéne, miért ?? Gond van valamelyik újjal, tegyük ki azt ennyi. Én is játszom esténként nekem Phhu taggal nincs bajom. Egyedüli probléma az Methaniac lehet bár én csak most egyszer láttam bár az is elég volt.

THCC crew szabályzat amiben benne van : Profilod legyen látható! (nyilvános crew & friends)*
* Ez a pont az ellenőrizhetőség miatt fontos. Aki a crew-ba belép, meg kell lennie a GTA V-nek. Ha nem tudod láthatóvá tenni valami miatt, küldj egy e-mailt a hessacreed@gmail.com-ra egy teljes méretű print screen-nel, amin látszik a profilképed, játékaid (GTA V is legyen a jobb felső sarokban látható game-ek közt!) A neved ekkor felkerül egy kivétel listára.
Link

Amúgy aki még nem látta a Hocc crew szabályzatát annak itt van-

Kicsit mindenki gondolkozzon el, aztán lehet tervezni, ötletelni, megreformálni a jövőt stb..
Pl egy halott ötlet csináljunk 10 fős kis Phhu crew-kat, az azért jó mert jó :D :D :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.