Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
válasz Anulu79 #54899 üzenetére
Tudom, hogy nagyon OFF de hátha életet is menthet ami írok:
8 éves motoros tapasztalattal mentem el egy vezetéstechnikai tréningre. Annyi újdonságot tanultam amit +15 év tapasztalattal sem szereztem volna meg egyedül. Így minden jelenlegi és leendő motoros kollégának erőteljesen javaslom, hogy menjen el egy ilyen tanfolyamra.
Én a Honda Safety-Hungary-nél voltam. Alapból 45.000.- de akciósan 35.000.-. Motort ott adnak, nem sajáttal mész. (Volt aki azt hitte, ezért írom.) Természetesen más cégek is vannak!
Én egy ilyen tanfolyamot kötelezővé tennék!Jó játékot mindenkinek, és óvatosan az utakon!
-
Anulu79
addikt
válasz WhiteHawk24 #54901 üzenetére
Ilyen tanfolyamon majd én is részt akarok venni. Már tervben van nekem
Mindenkihez. A születésnapi lóvét mikor osztja ki a R*? Olyankor nem ad valami extrát amikor mondjuk a játékosnak van a születésnapja?
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #54902 üzenetére
Időnként lehet kapni 250ezret a Rockstartól de azt senki sem tudja hogy miért. Én amikor rengeteget játszottam a játékkal kaptam vagy 2 milliót így részletekbe irigykedtek is rám a többiek mert a többség csak párszor kapott vagy semmit. Az utóbbi időbe viszont nem számolt be senki ilyesmiről.
A játék évfordulójánál viszont tavaly is volt (előtte nem tudom volt e)."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Modst3R
senior tag
Hali mindenki!
Jó rég nem játszottam, valaki aki ráér esetleg segítene picit visszarázódni?
Szép napokat!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #54906 üzenetére
Beavatod a pp rejtelmeibe?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Hokunda
senior tag
A játék single részében van lehetőség a modolásra/kód/konzol parancs/akármi mint a 4-ben? (term. eredeti a játék)
Simán a rendőröket szeretném kiiktatni vagy magamat láthatatlanná tenni előlük.
-
Segal
veterán
válasz Hokunda #54908 üzenetére
Persze a single rész szabadon variálható csak online nem szabad feljönni semmilyen variálással (szó szerint 0 változtatás az engedélyezett) mert azonnali kitiltás jár érte.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
Vasárnap benyaltam a Dailyt.
Az utolsó feladatom egy BullSharkTestosteron vétel volt Brucie-tól.
28. napom volt, meg is adta az 500.000.- GTA $-t, de a számlámra nem írta jóvá, mert FAILED szöveget dobott rögtön utána.
Be is zártam a játékot.
Ezután 3x is próbáltam invite only, üres online és barátokkal töltött session-on is, de mindig bedobta a FAILED szöveget.
Ilyenkor a supportnak kellene írni, hogy megkapjam a pénzt vagy nyeljem be a -500K-t?[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
törölt tag
Na mi van már nem lehet a " RUN LIKE A WIND " achievementet megcsinálni apartmanban való dekkolással ? ?
-
Dark Wander
tag
Van aki Fps-be tolja game-t? Mer írták a készítők hogy kidolgozott belső térrel rendelkeznek a járművek, működő műszerfallal de a sebesség nincs össz hangba a kilométer órával. Tehát sokkal kevesebbet mutat mint aminek érzem. Emlékszem még ilyen hiba az ATS-be van. Táblákról meg ne is beszéljünk..
-
Plata
félisten
válasz Dark Wander #54919 üzenetére
Mert a kilométer óra nem kilométerben mutatja hanem mérföldben.Ha jól tudom.
Vagyis ha azt mutatja hogy 140-el mész az igazából kb 210. -
Anulu79
addikt
Valaki meg kapta már a születésnapi "ajándékot"?
-
Daw93
senior tag
Akkor sem reális, óra szerint egy szupersportautó végsebessége a játékban 140 mph ami durván 225 km/h. Ezt a valóságban egy vérmesebb szívó 1.6os is tudja (főleg a régebbi autók amik nem másfél vagy több tonnás bálnák) de manapság már egy 140-150 ló körüli nehézsúlyú autó is viszi a 220at
GTA Online: Daweee93
-
addikt
válasz Dark Wander #54919 üzenetére
Én független kameranézettel tolom, ha gyalog vagyok, akkor FPS, de autóban TPS. A sebesség szerintem összhangban van a kilométer órával épp csak a valósággal nincsenek összhangban. De erről volt is egy youtube videó, csak nem tudom már mi volt a címe.
Lényeg, hogy a Hydrát is elemezték, hogy a valós sebessége kb. 5x akkora lenne, mint ami a játékban van és kb. 15 mp alatt keresztül lehetne repülni vele a mapon. Autók is azért mennek max ennyit, mert különben túl kicsi lenne a map. Ezek direkt le vannak szabályozva. -
freeknight
őstag
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a játékban lockolva van a max sebesség 160-180 km/h-ban, ettől gyorsabban csak az online-ban megy 1-2 super kategóriás jármű, de nem sokkal. Régebben láttam erről egy videót, meg is mutatták, milyen lenne pl a zentorno 300 km/h felett, totál irányíthatatlan
Dark Wander: senki nem mondta, hogy szimulátort fognak csinálni a játékból, ez továbbra is GTA, ha valós sebességet meg realisztikus fizikát vársz, másfelé keresgélj. Egyébként teljesen jól ki van dolgozva a kocsik belső tere, bár lehetne változatosabb (egy csomó autó osztozkodik ugyanazokon a belsőkön), bár az online-ban mostanában erre se lehet már panaszunk.
HussarF: nem olvastam a hsz-edet, szerintem ugyanazt a videót láthattuk
[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz freeknight #54925 üzenetére
Nem azt mondom, hogy a játékban a mostanihoz képest duplázzák meg a sebességeket, hanem hogy úgy kellene megoldani, hogy kb reálisak legyenek a mutatott sebességek, tehát ne akadjon már ki 200nál egy audi r8.. - még ha nem lenne is valós a megtett úthoz képest a sebesség.
Ez az egyik legnagyobb hibája a játéknak, és teljesen elveszi a belső nézetes vezetés élményét. Meg mikor rakja a 4-5-6. sebességet, a 3 fokozat alatt gyorsul kb 30 mph-t..GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
válasz Locutus #54926 üzenetére
Kár hogy nincs igazad,Ph sessionban üldöztek amikor valami gyorsulásos event vagy mi kezdődött,armored kurumával voltam,autópályán és a városban volt üldözés,még lövöldöztem is,az eventet én nyertem meg 140-el,szóval megcsókolhatod a nem létető kanárim tollas hátsóját.
Sebességet nem én mértem hanem event,csak meglepődtem hogy nyertem 2 vagy 5k dolcsit. -
Plata
félisten
válasz freeknight #54933 üzenetére
Ugyan már,te azt nem tudhatod,ő megálmodta az éjjel hogy 109-el tud menni max.
-
addikt
Azt kérdezni egy GTA-val kapcsolatban, hogy mióta reális...
Szóval jobban éreznéd magad, ha a mutató 140-es valós sebesség ellenére 300-at írna? Már értem milyen embereknek adják el a azokat a kocsikat, amikbe motorhangot generálnak a hangszórókon keresztül ahelyett, hogy normális kipufogóhangolást csinálnának...
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz freeknight #54933 üzenetére
Uhum, csak mi mph-ról beszéltünk...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz negyven2 #54917 üzenetére
Na ne már, tisztán emlékszem hogy 360-on így csináltam. És ha rá guglizol, még ki is dob pár 2013-körüli tanácsot erre, hogy így kell.
Egyébként nem annyira rossz. kicsit nehéz lesz, de megint rámegyek az összes acsira. 2x már sikerült.
Mondjuk 360-on hiányzik 2 acsi, mert azután került bele hogy már eladtam az xboxot.
(#54926) Locutus Mivel most kezdtem újra oneon az onlinet, egy tuningolatlan elektromos khamelionom van, és tegnap pont volt egy ilyen freemode event, hogy ki a gyorsabb. 3. lettem, 109-et tudott a gép. Szóval szerintem annál kicsit azért többet tudhat egy tuningolt kuruma . vagy nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #54942 üzenetére
Nekem gőzöm sincs hogy mennyit tud egy kuruma,de az enyém szarrá van tuningolva.
És fix hogy 140-et írt ki mikor nyertem,pedig főleg arra figyeltem hogy lelőjem az üldözőket.Jut eszembe,hogy hogy újra kellett kezdened Online-t?
Nagyobb szintű voltál mint én.[ Szerkesztve ]
-
-
bluuzia
senior tag
válasz bluuzia #54914 üzenetére
Nos elküldtem ezt a Supportnak (az angolom gyengécske, de úgy látszik így is megértette ):
"Dear Support!
I'm almost every day making the Daily Objects. -EZT LEHET NEM KELLETT VOLNA BELEÍRNI
On Sunday (05.11.) was my 28. days = All Montly Objectives Completed! The game gave me 500.000.- GTA $, but gave me more something: an Alert screen with Trasaction Failed.
The money wasn't writing to my Bank Account.
I'm attached +2 screenshot from the game.
Please help me.
I would like my money back for my Daily Objects works.
Thank You!
Bluuzia"Ez a válasz jött rá:
" Aidan R. (Rockstar Support)
Nov 7, 14:50 ESTHello Bluuzia,
Thank you for contacting Rockstar Support.
We understand your concern regarding GTA$ not received for completing the Daily Objective. We would like to inform you that we have examined your account and we see that you have not played twenty-eight consecutive days to receive the Monthly Bonus hence we will not be able to compensate for the same.
We would appreciate your understanding and cooperation in this regard.
If you have any other issues or concerns, please feel free to let us know.
Best regards,
Aidan R.
Rockstar Support"Pont az utolsó héten történt, hogy befagyott a játék az elsö feladat után, de nem volt mentés, mert csak valami egyszemélyes sessionon belüli akció volt. Újraindítást követően, új feladatokat kaptam, de mégis megadta a végén a havi jutalmat.
De így nem teljesen értem mi van. Ha nem volt meg, akkor miért kaptam meg a legvégén az 500K-t?Ya, ezeket a képeket csatoltam hozzá:
Szerintetek?
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Daw93
senior tag
válasz HussarF #54947 üzenetére
Értem amit írsz de nekem zavaró. A Just Cause 2-ben ez nagyon jól meg van oldva (a távolságok), főleg repülés közben érezhető, valami hasonló módon lehetne talán.
Amúgy az autók gyorsulása nagyjából a helyén van, a legjobb autók kb 3 másodperc körül vannak 60 mhp-n.GTA Online: Daweee93
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest