Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37827) Locutus válasza Plata (#37811) üzenetére


Locutus
veterán

Akkor próbáljuk ezt átgondolni. A GTA5 ugye sandbox játék, a bűnözésről, autózásról, lövöldözésről szól.
Te bűnözöl, autózol, lövöldözöl. De ha valaki más teszi az hülye gyökér? Szerintem pont az van messze eltévedve, aki békésen farmolgatós játéknak akarja beállítani... Magyarázd meg nekem pl, hogy a játék miért rak ki piros blipeket minden szállítmányozásról, ha egyszer nem az volna a cél, hogy a többiek akadályozzák meg? Még írja is, RP-t ad, pénzt ad, stb.
Persze meg lehet próbálni széllel szemben hugyozni, de nem az a hülye, aki úgy játszik ahogy a GTA5 azt megkívánja. Ha te épp nyugit akarsz, el kell menni closed sessionbe, vagy nem kell játszani ezzel egyáltalán. Ha meg a szabály azt mondja, hogy ott nem farmolhatsz pénzt magadnak, akkor miről is beszélünk? Csalásról.
Na, ez az én véleményem dióhéjban. Én se lövök olyanra aki nem provokál, de ha fegyverrel rohangál, vagy tankozik, repülőzik, attack helizik, akkor nem fogom megvárni míg ő lő először. Ha meg ott a lehetőség, hogy RP/casht kapjak valami felrobbantásáért, valaki kiiktatásáért, és útbaesik, azt is meg fogom tenni. Ahogy a bosszút sem hagyom ki. Tegnap én is összeszedtem 50k-t szállítgatásból, fel is robbantottak mikor nem volt jó védelmem. De attól még nem "hülye gyökér" aki megtette.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.