Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31522) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Végül sikerült végigvinni ismételten a fővonalat, csak most már tőzsdéztem is. :) Így egy milliárd felett vagyok bőven mindegyik karakterrel (M - 1.4 milliárd, T - 1.15 milliárd, F - 1.15 milliárd). Maga a sztori számomra eléggé kellemes volt, legfőképpen azért, mert nem az "öld meg/rabold el XY-t és kapsz sok pénzt" típusú küldetések voltak (GTA III-nál, VC-nél még eléggé ezek domináltak, ha jól rémlik). A másik szerintem nagy ötlet, ami a véleményem szerint érdekesebbé tette, az a több főszereplős játékmenet volt. Számomra a GTA IV-hez képest egyértelműen fejlődött játékmenet-küldetések (technikai) terén, illetve hangulatban is. Persze gondolom már hatszázan leírták az értékelésüket, szóval csak saját véleményként írtam le a fentieket. :P

A tőzsdét a jól ismert leírás alapján csináltam, innét működött minden (ugyan a Hitch Lift 1 random eventnél nem volt olyan nagy a haszon, mint amit beígért a leírás, de egy-két másik helyen jóval magasabbra kúszott fel a profit). A sztori közben is egyszer-kétszer sikerült pénzt összeszedni a konyhára ezen leírás alapján (egyedül csak a Caida Libre küldetés utáni részvényemelkedést nem sikerült tapasztalnom, a többi nagyjából működött).

Első körben egy régebbi verziót volt csak lehetőségem nyüstölni (asszem valami virágboltból lett beszerezve), a steames verzióban két változást is tapasztaltam ehhez képest.
1. Míg sikerült végigérnem a küldetéseken összesen 5 alkalommal produkálta az "Alkalmazás hibát észlelt és leállt" jelenséget. Két alkalommal küldetés közben, pont a sűrűjében, egy alkalommal pedig a küldetés végén az értékelő képernyőn. A virágbolti verzió ehhez képest atom stabil volt, egyszer sem fagyott, szállt el.
2. Volt egy küldetés -Bury The Hatchet-, aminek az elején összeveszik Trevor és Michael. A virágbolti verzióban emlékeim szerint Trevorral vittem végig, vele szálltam fel a sivatagi reptérről, majd belerepültem egy komoly viharba North Yankton felé vezető úton és jött a videó a temetőben történő sírásásról. A steames verzióban már Michael-el repültem oda, de visszafelé szintén Trevorral jöttem.

Lassan, leginkább mivel már a lényegi történések elfogytak, GTA online-t is ki szeretném próbálni. :DDD Van valami fontos tudnivaló, amit már az elején is érdemes szem előtt tartani (azon kívül, hogy pl. mindenféle trainert szedjek ki a játékból)?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.