Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30954) Ghard válasza Wiz Khalifa (#30946) üzenetére


Ghard
őstag

Ezek a sztorik azért érdekesek, hogy aki nem használt trainert, azt is bannolják.
Bár ez is azt bizonyíthatja, hogy mekkora tehetségtelen banda a rockstar.
Értem ez alatt azt, hogy semilyen csalásvédelem nincs a játékban, kizárólag log alapján néznek meg accountot. Így ha valakinek friss a karaktere, könnyű a kevés adat között meglátni a csalást. Akkor is ha nem ő csinálta.
Egyébként már én is használtam trainert online, nem is egyszer. Elegem volt a sok tetűből, így többnyire csak kifagyasztottam őket a g.cibe.
Trainerrel meg lehet nézni az online staton, hány reportot kaptál. Meglepődtem, mert 50 valahány exploit reportom volt meg 20 másik, azelőtt, hogy egyáltalán használtam volna.
Még a mostani update után nem vettem elő megint, de tegnap már nem sok hiányzott. Mikor a lehető legnagyobb kárt kell okozni, valamelyik r.banc elkezdte kifagyasztani a toplistásokat, utána a VIPes csomagkeresősnél meg utánam jön godmode meg speedhackel. És nem tud elkapni így se 10 perc alatt, ezért kiteleportálgat az óceán közepére. Aztán maradjon nyugodt valaki ezek után :)

Akik mindenáron trainert akarnak használni, használják story módban. Story mód elindit, netet lekapcsol, aztán mehet a trainer, mert az igaz, hogy el lehet vele szórakozni.
Offline story móddal trainerezve kb 0 a ban esélye, mivel fájlokat nem módosít.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.