Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
nem tudom pontosan hogy működnek ezek a dolgok, de ha rendelve van akkor nagy valószínűséggel fizetni kell vámot utána ami minimum +100k
mert ha az a 17-es alapkonfig 970m-el 1500$ lenne itt is vagy berendelve akkor igen nagyon jó vétel lenneazt nem tudom hogy ha kirepülve valamelyik országba ott megvéve és kézben hazahozva kell e valamit fizetni utána, mert talán még úgy olcsóbban meg is lehet úszni és egy kirándulásnak is betudható a dolog
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Kasya
nagyúr
Ezt nem mondanam. Anno eleg kemeny felarat kertek erte (7970m vs 680m -- 330 dollar). Most megnezve azonban a R9 M295X vs 980m csak 150 dollar kulonbseggel van.
En azt tapasztaltam, hogy az Nvidiat fogekonyabb a moddolasra/tuningra, mig az Ati eleg kemenykezu. Ezen kivul a driveres stabilitas (foleg tobb monitor eseten) szinten az Nvidianak kedvezett.
Ha nem akarsz hozzanyulni, kevesebbet akarsz kolteni, tehat plug-and-play, akkor jo valasztas lehet.
Eredekes megfigyelni, hogy az Atit csak a 15-os szerianal ajanljak, ott is csak ket kategoriaban (dragabb/jobb mint a 970m, de olcsobb mint a 980m). Ugyanakkor az alap es maxos 15-nel mar nem, a 17-nel abszolut nem adjak. Gondolom itt piaci egyezkedes is kozrejatszik. -
NTonee
veterán
meg tudná nekem magyarázni valaki, hogy az M18x-en az IDT audio kezelő program miért lengyelül pofázik nekem? Pontosabban totál össze-vissza, magyarul is, angolul is, lengyelül is egy ablakon belül. Ha full angol lenne, az is tökéletes (a magyarításokkal mindig csak a baj van )
[ Szerkesztve ]
-
alces
tag
AW 17x r4 en akartam kirakni HDMI-n keresztül tv-re a képet. Semmi. Azt hittem, hogy biztos a gubanc, hogy nincs fenn az integrált videokari driver, telepítés viszont failed...van megoldás vagy vbios lehet az oka és mondjak le a nagy képernyőről?? 7végén volt kis időm szöszmötölni: Crysis3 ultrán, stabil 38-40 FPS (kültér), max 78 fok. Fülig ért a szám.
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz robertkollar #4314 üzenetére
Igen működik,de csak win8 oprendszeren egyelőre és eddig Clevo kártyákkal tesztelték,most vált elérhetővé a dell-es 980M,reméljük kevesebb nyűggel lehet majd upgradelni a gépeket.
NTonee: A Sound Blaster nem megy fel R1-re?
-
sbeno
csendes tag
Hello!
Gamer laptopot készülök venni és a segítségeteket szeretném kérni. ismerőseimtől azt hallottam, hogy a Lenovo az egyik legjobb választás erre (nyilván, ami árban is értelmes). Kinéztem a Media Marktban egyet [link] ez mennyire számít jónak? mi a véleményetek GeForce GT 840M-ről és a prociról?köszi a segítséget
-
-
NTonee
veterán
Sürgősen felejtsd el! A Lenovo hazai garanciapapírját vásárlás után szét is tépheted, mert semmit sem ér. Olyan cég szervizeli, ahova még golyóstollat sem adnék le betétcserére.
Először is... mennyi pénzt szánsz a vásárlásra? Mivel szeretnél játszani, milyen felbontáson és minőségben? Ha nem új a gép, akkor sikítani fogsz e? -
Casanova*
veterán
-
Kasya
nagyúr
Mea culpa USA oldalt neztem
-
-
oszi24
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas dilemmába vagyok, kérlek segítsetek Asus g751jy vagy az uj Alienware 15" egy kicsit gyengébb vga-val? -
oszi24
csendes tag
[alienware]
[asus]
kettőjük közt megy a matek, bővíteni nem tervezek. -
Medocsabi
addikt
Üdv ismét szakik!Szemezek ezzel a csodával,gamer szemmel mi a vélemény?clevo mennyire tartós napi használatban játékkal?
http://hardverapro.hu/apro/uj_173_clevo_p170sm_i7-4700mq_nvidia_geforce_gtx_780m_4gb_g -
Kasya
nagyúr
Nem tudom az Asus-t mennyire lehet megbontani garancia idon belul, de SSD nelkul ha gepet veszel, rovid idon belul venni kell bele SSD-t is. Az AW-be tuti bele tudod tenni. Erre masok jobban tudnak itt vlaaszolni,,,
SSD nelkul ma mar komoly gepet nem hasznal az ember..ha igen, akkor mazoista.
AW mellett szolna meg az IPS panel is, valamint a dizajn (mar bocsanat, de sokkal szebb )
-
oszi24
csendes tag
SSD-t es egy kis plusz ramot megörökölné az elődjétől, ezeket tudtommal mindkét laposba gond nélkül bele tehetem. A képernyő mérete nem lényeg, 15,6" nekem már bőven elég.
-
conqver
aktív tag
Olvasd el az Asus ROG topicot vagy a Külföldi ROG topikot és hamar meglátod miért AW
Shadow&Dust.....
-
Gameboy77
aktív tag
válasz Medocsabi #4347 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy P150em gépem,most már 2,5 éves és tökéletes állapotban van(a családban maradt).
Mivel a Clevo barebone gépeket gyárt,és a kisebb cégek mint pl.a Schenker notebook Gmbh,vagy az Eurokom
a saját nevük alatt forgalmazzák,így csak náluk érvényesíthető a garancia is,rendszerint külföldön.Itthon független szervízbe beviheted fizetős javításra,de tapasztalatom alapján nem lesz rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest