Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Tudom, már lehet elavult de én amikor G73SW-t használtam, hát soha rosszabb gépet
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
nagyúr
-
nagyúr
-
wanted5
őstag
válasz Mikulásbá #4356 üzenetére
lego egér... szerintem ritka ronda
de azzal a hajtogatható görgős résszel bemutathatsz annak aki kilőtt a codbanmeg ennek a takarítása kész élmény lehet (mert ne mondja nekem senki hogy nem fog soha elkoszolódni)
még annyit megjegyeznék, hogy nem a kiegészítőktől lesz valaki profi, de persze mindenkinek szíve joga, hogy azt vegyen amit akar
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
phg
csendes tag
válasz Medocsabi #4339 üzenetére
Én egy darabig clevo p170EM-et használtam, semmilyen problémám nem volt vele. Eredetileg gtx 670M-el volt szerelve majd bővítettem 680M-re és 770M-re később. Azóta is jó szolgálatot tesz csak valaki másnál. Most az elmúlt napokban egy CLEVO P177SM-A-t nyüstölök. Ez egy kicsit szívatott driver és bios ügyileg mivel másik procit , ramot és vga-t kapott , de amióta összeállt azt kel mondjam nagyon jó kis gép , csendes , strapabíró, jól kihajtja a hardvereket. Akkor ha olyasmi árban gondolkozol szerintem a P1...SM széria jó vétel , ár/érték arányban engemet meggyőzött.( a clevo gari nem tudom hogy működik , abban még nem volt tapasztalatom de szerintem nem is lesz mivel engem a garancia nem szokott érdekelni)
-
oszi24
csendes tag
Aw mellett döntöttem, már csak az a kérdés melyiket, aw 15 vagy aw 17 a kijelző mérete nem számít nekem, viszont ha jól látom az aw 15 ips-el jön, illetve játékban van még New aw 17 ...... Árban kb. egy kategória mindhárom gép, a 15-ös gtx970m-el ips panellel, a régi 17-es gtx880m-el, az új pedig gtx970m-el viszont egyik 17-es awhez sincs ips.
-
Muerte
Topikgazda
Az AW befejezte a 18-as széria gyártását "túl nagy" címszóval...akkor erről is ennyit
-
parkasz
senior tag
Majd rájönnek, hogy kell 18 colos gép is, hidd el. A 15-ösre is rásütötték régen, hogy felesleges méret, erre most ismét lesz. Ez a sors vár szvsz a nagytestvérre is. Plusz ugy azt sem szabad hagyniuk, hogy a konkurencia megerősödjön. Viszont ha hagyják picit a vonalat éihenni, nagyobbat szól a visszatérés híre.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, miért van az hogy Afterburner a beállított érték elfogadása után visszaugrik +0-ra?
Eddíg szépen tudtam adni a 850M-nek gpu/mem +130/+200-at...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Muerte
Topikgazda
válasz parkasz #4371 üzenetére
Ez így jól hangzik,de sajnos roppant gyanús hogy így is lesz Jelen helyzetben inkább mernék arra tippelni hogy az összes gépet majd be BGA-zzák a jövőt tekintve,minthogy újra előálljanak valami csúcs SLI-s cuccal... Ez van amikor olyan kezébe kerül a hatalom aki szigorúan csak a profitot erőlteti... A presztizst,a márka hírnevét,és a múltját meg nagy ívben lesz.rja
[ Szerkesztve ]
-
oszi24
csendes tag
Az uj aw modelleknél nincs mar lehetoseg a cpu es gpu upgradere!?
Most töröltem a megrendelesem. -
nagyúr
Szia Zoli!
Nem bírom ki, hogy bele ne pofázzak, úgyhogy megteszem!
Azt kell hogy mondjam, hogy teljesen megértem a Dell-t, hogy valamilyen módon szabotálják az AW gépek bővíthetőségét, mert (tisztelet a kivételnek!) olyan állapotú AlienWare gépek kerülnek hozzám, hogy az valami elképesztő. És nem régi R1-ek meg R2-esek, hanem az újak közül is sok! Szétbarmolt csavarok -ez még a legkevesebb-, sorjásra tekert csavarfészkek -nem sikerült sokadszorra sem bele találni-, hűtőpasztában tocsogó vagy szinte porszáraz hűtések, elbarmolt csatlakozóaljzatok, beleszakított csatlakozó dugók, minden mindennel összeforrasztgatott házi tákolások, végtelenségig hajlítgatott éppen hogy érintkező szalagkábelek... És ezek csak a hardveres részek. A rommá főzött BIOS-okról ne is beszéljünk; majd másfél voltos GPU-k, külön kézi indítású hűtések (egyszer majdnem megfőztem e miatt egy gépet; örök hálám Kreténnek, hogy időben szólt) stb...
A dolog tánclépései egyszerűek:
Van a Dell-AW-nek olyan gépe a mostani palettában ami BGA-s. Gondolom, hogy nagyságrendekkel kevesebbet javítanak belőlük, pedig tudjuk, hogy a 14-es sorozat a retek melegágya, és mégis eladási darab/meghibásodás szinten jobb az aránya, MERT nincsen miért szétbarmolni, lévén, hogy NEM IGAZÁN BŐVÍTHETŐ proci illetve vga szinten!
Mit mond erre a CEO? Legyen ilyen az összes gépünk! Igaz, hogy elveszítjük a vásárlóink pár százalékát, de sokkal kevesebbet kell majd a szervizre költenünk a garanciális időn belül, sokkal olcsóbb lesz az előállítás és ha gari után befosik majd az ügyfélnek az integrált GPU akkor majd aranyárban rásózhatunk egy komplett alaplapot! Tudjuk mindketten, hogy vannak csatornák ennek a megkerülésére, de az is tudjuk, hogy már egyre szűkebbek és csak idő kérdése, hogy teljesen elapadjanak. És ez az új szerviz rendszerük tekintetében sanszos, hogy meg is fog történni...
Szóval ahogy mondtad; a profit kerül előtérbe, de ezzel nő majd a megbízhatóság és a presztízs is! Miért is? Erre a legjobb példa a HWA-n hirdetett majd egy millás 18-as gép, amit fél áron kínál az eladója és NEM TUDJA eladni, pedig jó vétel lenne (relatív) Miért is?
Az eladó azt mondja; addig nem nézhet bele a gépbe a vevő amíg meg nem vásárolja! És én azt tanácsolom addig NE VEGYEN senki sem AW-t amíg bele nem nézett!! (láttam én már vadi új AW17-est szétbarmolt monitor csatlakozóval; sikerült a fakezű gazdájának ezzel tönkre tennie a VGA kártyát és a kijelzőt is egyszerre, pedig ő csak ramot akart bővíteni...)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz KillHates #4376 üzenetére
Szia Mester!
A Te oldaladról igazad van,csak azt ne mond nekem hogy csak AW-ket visznek hozzzád csináltatni amik szét vannak barmolva Az eladó 18-ról inkább nem mondom el a véleményem ( pedig volna ) A persztizst meg arra értettem hogy a legerősebb gamer-t birtokolta az SLI-s változat (eddig),persze Clevo-nak van durvább asztali procis változata,de az meg valahogy nem az a minőség mint egy AW.
-
nagyúr
"csak azt ne mond nekem hogy csak AW-ket visznek hozzzád csináltatni amik szét vannak barmolva"
Amíg a konzumer gépek jó része érintetlen, vagy előző szervizek által szétszedett, addig az AW-kat hihetetlen tehetséggel a végfelhasználók alázzák meg. Ezért azt tudom mondani, hogy mondjuk az hírhedt Asus k50AB-k közül csak pár gányolttal találkozok:addig az AW-k majdhogynem mind brutálisan meg vannak barkácsolva. (talán egyedül Ursache AW-ja volt ami a gyári állapotot tükrözte, pedig abban is otthon a kanapén cseréltek alaplapot )
Ennyivel komolyabban űzik az ipart az AW felhasználók:Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz KillHates #4378 üzenetére
Hát nekem is sok keresztülment a kezeim között már,de nem ez a jellemző tendencia kapásból vagy 20 példányt fel tudnék sorolni amik tökéletesek most is az ismerőseim közül és ebbe még M15x,M17xR1 ! és R2 is van
Az tény hogy szabadabb kezett adott a dell a házi upgrade és a barkácsolás szempontjából mert nem veszi el a garit érte,de csak normális keretek között...kontárok meg mindig is voltak és mindig is lesznek azért találkozol szétbarmolt gépekkel -
nagyúr
-
Casanova*
veterán
válasz KillHates #4384 üzenetére
muszáj volt ott elvágnom a műanyagot,hogy ne kelljen darabokra szétszedni. katasztrófa volt szétszedni,pasztázni. na és msi gamer gépekről mit tudsz mesélni?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
NTonee
veterán
pár hsz-al később (nem olvastad tovább), az egyik fórumozó beszélt a supporttal chaten. A beszélgetés:
Support: Welcome to Dell US Home Systems Sales Chat! I hope you are doing well and thank you for waiting. My name is Kelvin and I will be your online Home System Sales Chat expert. I can be reached at mail to: us_dhs_chat_reply_2@dell.com. Hi! How can I help you with your purchase today?
User: on the alienware 15, is the gpu and cpu soldered to the motherboard?
S: Let me check on that for you Max. One moment here..
U: ok
S: Thank you for waiting. As for your concern, the GPU and CPU for this laptop is not soldered to the motherboard.
U: they are not? so they can be upgraded byt the user?
S: Yes it's possible for you to do that. Though we usually advise our customers to ask technical assistance from our Technical Support for these processes, to make sure warranty will not be voided.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Hát ez eléggé szíven ütött most Sajnos nem tévedsz,ezt mondogattam én már október óta,mert gyanús volt hogy nem jöttek ki azonnal a 9-es sorozatú vga-kkal ők is 1.16-nál a 15-ös lapja ,sanszos hogy még az új 17-es is BGA-s lesz...
Cris99: Ezt akkor szokta csinálni ha összeakad az integrált vga-val a GPUz,próbálj egy driver cserét meg első körben.
NTonee: De utána írja a faszi válaszban hogy a support hülye...(szokás szerint)
[ Szerkesztve ]
-
oszi24
csendes tag
Dede, olvastam, de ez után pár hsz-al pedig azt írtak , hogy sajnos ez egy tévedés es a customeres nem jól mondta. Megnéztem a manual description-t es abban sem találtam semmit ezekről , csak hogy a hűtést hogyan kell kiszedni. Jo lenne tudni, hogy most akkor hogy is van...
-
NTonee
veterán
oszi24: na, erre én nem olvastam tovább
Egyébként a cpu-ról sejtettem. Furcsa is volt amúgy, hogy nem lehet választani cpu-t a weboldalon. Viszont hogy a vga-t is... na az durva. Azért remélhetőleg a 17es gépnél marad legalább vga csere lehetőség. Ott sem választható a cpu, 2féle van a 4 felszereltséghez, aztán pá.KillHates: na mit mondtam neked tegnap? Jön a vedd meg és használd korszak itt is.
[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
Clevo/MSI gtx 980M vga-k, hogyan futnak az AW gépekben?
Shadow&Dust.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ASUS VivoBook 17 - 17.3" HD+ / i3-1115G4 / 8Gb DDR4 / 256Gb NVME / SonicMaster / AX / HUN backlit
- Lenovo Lideapad 510
- Acer E5 Notebook 6006U/8GB DDR4/GT 940MX/128GB NVME M.2 SSD/500GB HDD/Garancia/Beszámítás/
- Acer eMachines E727-454G50 15,6 Notebook, 8 GB DDR3 RAM, Dual Core CPU
- Lenovo Thinkpad X240 Notebook Laptop Ultrabook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs