Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem éri meg ne vedd meg
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dvix
senior tag
válasz DamianB #23002 üzenetére
WAT? Miért ne érné meg? nem kell 500 k-t kifizetnem egyből és mindegyik gép amit ezzel a spec-el árulnak MSI,ASUS stb mind ennyibe kerül, de valamelyik panelban benne sincs h g-sync(még a 120 HZ igen) és a GTX 1060 Max Q valamelyik játékban úgy teljesít mint a gtx 1070 (laptop), mivel a base clock-ja a GPU-nak így is elég nagy. Nagy GPU fejlesztést mostanában nem látsz, a 8 gen Intelek meg szolgáltatónál akkor fognak megjelenni ilyen laptopban amikor már lesz 9. is Na szóval visszatérve az eredeti problémámra? Tudja valaki h ebben hivatalosan is benne van e a G-sync?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Te pénzed de 515 K kiadni egy 1060 laptopert az pénz ki dobás 380 K ér max az a laptop vagy annyit se . Úgyse fogsz hallgatni ránk de attól még ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dvix
senior tag
válasz DamianB #23004 üzenetére
hát az helyzet, hogy minden véleményt szívesen fogadok mert végül is nagy költség. Ha tényleg tudtok ennyiért , 380k ért kérlek postoljátok ide! A fentiek legalább de 60Hz-es kijelző nem érdekel! És akkor kiadom egybe az összeget oszt annyi! Engem a jó ajánlat érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
-
AcélAgyar
tag
Eléggé túl vannak árazva az Omen gépek, de ha valaki 380-ért tényleg linkel hazai garis és magyar billentyűzetes gtx 1060 laptopot hasonló specifikációkkal azt megtapsolom
-
Dvix
senior tag
válasz AcélAgyar #23012 üzenetére
Szóval úgy kezdődött az egész hogy....
Megkérdeztem, hogy a valaki a Telekomtól vett e már HP OMEN 15-t ami 120Hz-es kijelzővel van szerelve. Mert érdekel van e benne G-sync. 500k- meg kifizetek 24 hónap egyenlő részletbe, csábító, máshol is ennyibe kerül. És fórum indikációk szerint (UK,USA) mindegyik HP Omen 15 amiben van gtx 1060 és fölötte, abban alapból van g-sync a 120hz screen mellé. Erre mindenki jött h 380k-ért ugyanezt megkapom, máshol. WAT? Itt a kijelzőre fektette ma hangsúlyt mert nagyon jó értékeléseket kapott az erős(viszonylag) hardver mellé.[ Szerkesztve ]
-
AcélAgyar
tag
válasz TheNewDawn #23013 üzenetére
Nem láttam a hsz-ed éppen akkor írtam. Ha linket nem is, de a gépet megtaláltam amit köszönök, el is gondolkodtam a jelenlegi gépem eladásán és egy ilyennek beszerzésén. Bár azt hozzátenném, hogy csak 8 GB memóriával van felszerelve a Dell és ha 16GB-ra bővíteném, akkor orbitális lehúzásban van része az embernek (mysofton 332k helyett 392 lesz, ami vicc ) Ja és nincs benne HDD, csak SSD
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Dell 7577 plusz 10 K bele 1TB hdd , jó dolog a 16 GB RAM de meg lehet élni nélküle vagy Asus g752 1070 kiváló hűtés gysinc jóvilág BT . Kész. Ha lehet külföldi billentyűzet használt akkor meg ki nyílik a világ .
-
őstag
válasz Darth_Revan #23025 üzenetére
De legalább valakinek van annyi esze hogy utána érdeklődjön. Lásd Dvix
-
garage112
aktív tag
Olyan külföldi oldalakat tudtok mondani, ahol használtan lehet notikat vásárolni, és megbízható eladóktól? Szétnéznék, hátha vannak jó dealek
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
height
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #22991 üzenetére
A 15' de ha lehet 17' kijelző méret
Kijelző felbontása 1920 x 1080
.
16 giga RAMJáték címe ami érdekel : - [link]
- [link]Újat szeretnék, de ha van jó ár érték arányú elgondolkodnék a használton is.
400-at szánnék rá de még 500 ezer sem kizárt.
A vásárlás időpontja nyár vége felé lenne kb.
Köszönöm, hogy válaszoltál!!
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az Acer VX... modellnek várhatóan lesz utódja?
Jelenleg mi a legjobb ár-érték arányú Acer notebook, amivel még ebben a topikban is labdába lehet rúgni?
(azt tudom, hogy ócónak az Acer Aspire 5 A515-51G típust szokták ajánlani i5-8250U "energiatakarodós" procival és MX150-el) -
Dvix
senior tag
válasz Darth_Revan #23025 üzenetére
Dude. .h.a följebb olvasol. 120HZ-es kijelző(G-sync több mint valószínű) és a fönti paraméterek. Mondj ebben az árban ami lejebb vagy megegyezik. Kérlek!
Azért írtam ide mert érdekel, hogy harcore fórumozóknak mi a véleménye. (Amit szerintem vásárlás előtt általában mindenki megtesz) Kérlek írd meg ezzel kapcsolatban a véleményed.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Medocsabi
addikt
Figyi az a noti nem túl jó. Nem elég a hűtése. Túl sokat akarsz, legyen benne 120 hz panel, gsync, meg kutyafüle.
Megveheted a HP-tamúgy,csak ne csodálkozz hogy veszel egy 500K-ért notebookot, és throttling miatt kb olyan teljesítménye lesz mintegy 300K-snak. Én sokkal inkább vennék egy megbízható de 60hzes kijelzővel szerelt gépet, esetleg 980m-mel,mint egy throttlingoló 1060as gépet. De ez Én vagyok -
Dvix
senior tag
Köszönöm a konstruktív véleményeket!
-
TheNewDawn
addikt
Szintén zenész, tegnap mobilról nem tudtam linkelni, de erről a termékről beszéltem Igaz nem 120 HZ ez kijelző, de teljesen korrekt.
Ha kell, veszel bele 25k ból 8 giga ramot még bármikor, 15 ből meg 2 terra HDD t, és meg is vagy. 380 ért van egy Mo on legjobb garanciával bíró, szuper hűtéssel ( megkockáztatom a kategóriájában a legjobb )rendelkező géped, ami simán visz full HD ba 60 as FPS el mindent .
-
garage112
aktív tag
válasz TheNewDawn #23035 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, de most már kibírom a G szériáig a mostanival. Egyébként igen, ennél jobbat ennyiért nem nagyon kapni itthon
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
gyemipapa
senior tag
válasz TheNewDawn #23035 üzenetére
Hol adnak 15-ért 2TB HDD-t? Engem is érdekel!
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Darth_Revan
veterán
Lehet hogy most kapok, hogy Hardverapro-ról linkelek, de máshol már ennyiért nem láttam ezt a gépet: [link] G752VS 500K
A CPU 6. generációs, de azért még bírja, viszont a VGA az GTX 1070!
E mellé 120 Hz-es panel+Vapor Chamber hűtés.500K-ért ennél jobb hűtéssel és teljesítménnyel nem találsz más gépet .
Vagy ha tudsz várni és újabb CPU-t és jobb kijelzőt akarsz, akkor itt van ez: GL503VS
GTX 1070, 7700HQ CPU és 15.6" 144 Hz kijelző. Perpillanat 550k, de szokott lenni 500K-ért akcióban, főleg MM-ben.Viszont ha ezt veszed, akkor készítsd a csavarhúzót, mert Thermal Grizzly Conductonaut kell neki. Ugyan gyári pasztával sem fog túlmelegedni, de a nyáron nagyon a határon fog táncolni, főleg a CPU hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #23041 üzenetére
Nem táncol az a VC hűtés a határon most sem,kánikulában sem fog.
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #23043 üzenetére
Ja,bocsi,azt nem ismerem.Csak 2 gépet is említettél.
-
Dvix
senior tag
válasz Darth_Revan #23041 üzenetére
-
gyemipapa
senior tag
válasz TheNewDawn #23040 üzenetére
20k-ért is megérné, nem kell kismillió, elég 2-3 bolt, hol kapok 2TB-t laptopba ennyiért?
-
őstag
válasz steelsec #23038 üzenetére
Valahol ki kell probalnom ezt a 120 hz élményt annyira 120 tickratel hogy valós legyen . 60 on játszok és nekem tökéletesen meg felel .
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz DamianB #23047 üzenetére
Ez abszolút igény függő. Kapaszkodjatok meg,én max 30 fpssel elvagyok mint a befőtt (Dying light medium high volt 25-35 fps között) BF3 multit mediumon tolom ~100fpssel egyedül,de csak mert szerintem a medium és a high beállítás között nincs látható különbség.(vagy csak én nem látom)
-
gyemipapa
senior tag
válasz TheNewDawn #23049 üzenetére
..azért a 15-ről felmentünk 22-re...de azért köszi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest