Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ok hogy van némi cumó amit cipelni kell, de nem hinném, hogy ősszességében 5-6 kilóról beszélünk. Töltő nem kell, mert kibír 2-3 órát vidáman, egy tesicucc nem több 1 kilónál, amit kéznen is lehet vinni. Ezen kívül nem látppm értelmét, hogy az oskolába cipeljen 5-700 ezres gépet. Amúgy meg lejet oldani tablettl. Sok tanár inkább nem is használtatja a könyveket, mert szánalmas a tartalom. Ha pedig egy 12-18 éves fiatal bem bír el 6 kilót, hát..... Végezetül ha a tömegekről beszélünk akkor a topikot be lehet zárni. Ez a véleményem, remélem senkit nem bántottam meg.
-
alces
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Fedőnév:
Amőba Projekt -
alces
tag
válasz
Speedy007
üzenetére
Az 522.25 driver teljesen használhatatlan jelenleg a CP2077-nél. Igaz hogy van érzékelhető fps növekedés, de pl a térkép használhatatlan, néhány beltér, esetleg magasabb épület tetején teljesen szétesik a kép. A fejlesztők is csak azt ajánlják , hogy használj régebbi meghajtót. A játék már a tavaszi 1.5 frissítés óta jó formában van, most pedig új tartalmak jöttek az 1.6-al. Érkezik majd a hotfix. Ott tartunk az nVidiánál, hogy azonnal nem szabad frissíteni, várni kell a tapasztalatokra , mert minden új verzió mellé érkezik javítás, az első kiadású drverek viccesek lehetnek
-
alces
tag
válasz
Bedepi
üzenetére
Ez vicces, mert majd minden egyes win frissítés után kell ezzel szórakozni. Nálam volt hogy csak 89!!!% után vette vissza a turbót. Jelenleg 96%.
pedug killhates alapján a biosban nincs engedélyezve az overclock. Az AWCC meg olyan szinten vágja tönkre a beállításokat, hogy öröm nézni. Nem csoda, hogy echte kolega is beleunt, de már sokszor én is belesz@rok, csak már én is csendmániás lettem, ezért szórakozom vele. -
alces
tag
[link]
A Razer ismét előbbre jár a többieknél. Csak az hiányzik, hogy ki a beszállító. VAlószínűleg ők az elsők akik beépíthetik a gépeikbe, majd fél év múlva jöhet a többi gyártó. Mennyire érheti meg az ilyen kizárólagossági szerződés, mert azért ez elég rétegtermék? -
alces
tag
válasz
Smithy87
üzenetére
Mxm 3.0 vagy 3.1 lehet jó. Méretek lehetnek
82*105 vagy 82*113 mm.
Vannak gyártók akik ezektől eltérnek: msi vagy clevo. Ebben nagyon otthon van a topikgazda. Az ebayen találsz de az amúgy is drága mxm kártyák a jelen helyzetben még többe kerülnek. Talán ez l
ehet még jó, igen szimpatikus ár, talán gyanúsan. [link] -
alces
tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Régebbi control centert kell feltenni és akkor lehet programozni. Az új command center csak színezéknek jó. Megszokást igényel, és a görgő lehetne jobb.
-
alces
tag
Gond a szó szoros értelmében nincs velük, csak a Lenovo lekörözi őket. Mivel senki nem fog rosszabbat ajánlani, mint amit a pénzedért maximum kaphatsz. Persze van MSI GL76 Pulse (gyengébb hűtés), Asus g713 (csak AMD, pocsék panel), Asus TUF fx706 (az a ments meg uram tőle kategória). Nézz teszteket, jelenleg ilyen itthon a felhozatal.
Tehát ár-érték arányban a legjobb jelenleg a Legion 5. A legfontosabb, hogy 130w-os 3060 van benne, amit le is tud hűteni. Képernyőben a legjobb (még a gyengébb fhd 144 hz panel is jobb mint a többiben), a qhd panel pedig brilliáns (16 inch). Ha visszaolvasol, vagy rákeresel itt, vagy a tulajok elmondják majd Neked. -
alces
tag
válasz
echterion
üzenetére
A hiány pedig sokáig velünk maradhat. Így hiába fejlesztenek és örülnek a mérnökök az előrehaladásnak, ha nics elérhetőség. A gamer szektor meg ne örüljön, mert a közúti lobbi simán eltapossa, ott a chiphiány nagyon komoly pénzeket érint. Amiben az nvidia is jelen van, de nagyon, már fontosabb az nekik, mint a leendő geforce rtx4090 timespy rekordja. Szóval a remény hal meg utoljára...
-
alces
tag
Már nem érdemes venni 30-as RTX-et.... jön az új generáció!!! [link]
Ha az intel így adja ki a generációkat, akkor jővő nyárra minden elavulttá válik a 4080 és a 15900k mellett.
-
alces
tag
válasz
motifator
üzenetére
Az AW záslóshajói mindig közelítettek az 5000 dodó/ojróhoz. Kérdés, hogy lehet-e ezt annak nevezni?
A tesztek majd sok mindent kiderítenek, csak ami bejött más gyártóknál, nem biztos, hogy AW márkanév alatt is fog működni. Ki tudja, majd a piac reagál. Ami sajnos régóta igaz, hogy már nem ők diktálják a gamertrendeket, hanem csak szaladnak utána, ami nem ehhez a márkához méltó. De biztos igaza van a piackutatóknak, marketingnek, tudják mi kell a népnek.
-
alces
tag
válasz
echterion
üzenetére
[link]
Vagy ígyhttps://www.theverge.com/2021/6/1/22440352/alienware-x15-x17-gaming-laptop-intel-h-series-nvidia-rtx-3080-price-release-date-features-specs
Bocs az android néha viccelődik.
De igazad van, sok jóra ne számítsunk. Csakis a vékonyítás és a dizájn. Mer nekik kell a legvékonyabb.
Dellék a közismert mondás szerint cselekednek: kicsi a f@szom, de vékony. -
alces
tag
I [link]
Hááát az új AW X sorozat sem fogja megváltani a világot.
-
alces
tag
[link]
Egyszer majd ez az új Asus is ideér a telekomhoz...lesz majd kb 1.5 miska -
alces
tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Lassan old timer lesz, azokat pedig meg kell fizetni
. Sajnos a 4940mx nagyon silicon lottery, de leginkább szarul sikerült, míg a kisebb 4930mx nem véletlenül kerül annyiba, mivel minden Haswell gépes arra cserélne... -
alces
tag
A Telekomnál már csak egy összegben vehető az Asus g733.
Biztos olvassák a topikot... -
alces
tag
Hiányzik valami win frissítés?? De ez a beállítás még a több évvel ezelőtti buildekben is benne volt. Akkor marad az XTU. Vagy Throttle Stop.
-
alces
tag
válasz
dro0py
üzenetére
Ha akarod használod. Nézd meg a funkciókat, ha van közte ami számodra jó lehet , akkor ne töröld. A játékbeéllításokkal én szeretek molyolni, a driverek érkezéséről meg ezerféle képpen értesülök, a streaming stb. nem az én műfajom, ha nálad ezek fontosak akkor hasznos program lehet.
-
alces
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kész
-
alces
tag
[link]
Érdekességként. -
alces
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Valakinek a fórumról volt már AGA. Engem is foglalkoztat, mégis kisebb mint egy asztali gép, ha van rávaló akkor tényleg csillivilli monitorra is ki lehet vinni a képet.
Ugye itt a bga proci lehet egy idő után a szűk kereszmetszet.
Vagy Area51m cserélhető 10900kval :-D amellé már csak 3090-et pattintanék, nehogy megszóljanak. -
alces
tag
Tessék választani!
Ha tényleg igaz, akkor ebből lesznek meglepetések.
Ha a gyártóknak nem kötelező feltüntetni melyik variáns is van a gépben, minden vásárlás egy Szerencseszombat. -
alces
tag
Na mindegy, megyek rókát fogni, amúgy KillHates finanszírozza az egészet . Neki is élni kell valamibűl.
-
alces
tag
Lassan be is fogok az x sör után
. -
alces
tag
Aki meg újat akar magának vagy a cégnek az nyelje le a mostaniakkal járó kompromisszumokat. Régebben nem volt ennyi, csak az asztali és a mobil közti különbözet. A mobilitásnak ára van, mindegy miben fizeted meg. Valaki felfogja.......
-
alces
tag
Az a szomorú, hogy matyee gépe több hónap után is még eladó, miközben itt sajnos; Bödőcs után szabadon: vegyetek baracot, annyi van mint a szar, olyan mint a fos... Nem reklám életemben nem találkoztam vele nem ismerem de sajnos itt tart a világ hogy csak lassan barac van....
-
alces
tag
https://www.techspot.com/review/2046-geforce-laptop-gaming-performance/
Itt egy nem rövid összefoglaló a jelenlegi Nvidia gpu felhozatalról.
-
alces
tag
Muerte legyilkolt mindenkit.....
-
alces
tag
Azt is figyelembe kell venni pl aki sokat repül a 18 inches laptop már nem tartozik bele a kézipoggyász méretbe, sőt egyes nagyobb laptoptáskáknál is kötözködhetnek. Általában a fapadosok plusz a kocka németek, a többi "normál" légitársaság rugalmasabb. 10 éve még a gitáromat is felvihettem az utaskísérő berakta a saját cuccai közé. Ma már....
-
alces
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az a program csak unlockolt procikhoz való.
-
alces
tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
V-sync on. A motor teljesen meghülyül 60 fps felett, teljesen mindegy mit tudna a gép kicsiholni magából...
-
alces
tag
Sokat raktam ki én is tv-re a játékot. Nem fps, skyrim, fallout stb. Nékem is régebbi sony w8 as tv van, ami mellett az input lag 8 ms.
A képe pedig hibátlan...
Arra tényleg figyelni kell, hogy valóban 100 hz-es a frissítés, nem szoftveres mókolás, mert akkor az csak szívás. -
alces
tag
válasz
Muerte
üzenetére
Nekem is MSI 980m kártya van az AW 18-ban. Teljesítményfelvétele eddig 108 wattnál nem volt több. Eddig tökéletesen teszi a dolgát, nincs panaszra okom, pedig csak 75 w hűtés van alatta/ felette. Quake Champions max beállítások mellett 74 fok. Egyetlen hiba amivel együtt tudok élni, hogy bekapcs után ki kell lőni alvóba, lehajtani a képernyőt. Utána minden pöpec. Eddig nem akartam ezzel foglalkozni, de ha van orvosság, akkor miért ne.
-
alces
tag
Ugyanez történt a régi Lenovo y570-es laposommal is!! Kíváncsian várom mi lehet a gond. Mivel az asszonyé már, folyton terrorizál miatta. Ebben nincs optimus, dedikált gombja van a dedikált videokártyának. Legutóbb Miskolcon volt nagyszervizen Kretén csupán annyit mondott róla, hogy kretén egy konstrukció..
. Bár lehet minden ráköltött pénz már felesleges... -
alces
tag
válasz
Muerte
üzenetére
Kretén említett vmi kínai muksó készít dupla hőcsővel is. Na majd azzal!! Határ a csillagos ég!! Reszkess Coffee Lake, mer megeszi a 4 éves gépezet az újakat!! Muhhahha!!
A 980m pedig megelégszik 75-78 fokkal...Dupla hőcsővel ami a kisebbik. Kicsit öngyilkos, de ha már ennyi alkatrész van Miskolcon, miért ne...
Ezek még össze voltak rakva, és kész. De nem érte meg a Dellnek, mivel még egyik sem ment tönkre 5 év alatt, ésszerű használat mellett. -
alces
tag
válasz
kreten67
üzenetére
Nékem is 4940 van az Aw 18 ban, ráadásul csak a két hőcsöves hűtéssel, Kretén figyelmeztetett, hogy lehet ez hurka lesz, aztán mégsincs vele semmi bajom, igaz csak 3,6 ghz-en pörögnek, de 84 foknál eddig nem ment feljebb. Az, hogy az újakba mért nem raknak normálisan kivitelezett hűtést, az talány, de az is biztos, hogy a mostani gaming notik már az újrahasznosításban lesznek mikor az Aw 18 még sokunknál menni fog.
Elég a Topikgazda Úr m18x r2-re gondolni, az már rég túlélt jónéhány gémergépet... -
alces
tag
Az anyagminőségre és összeszerelésre csak egy kis beszúrás. Egyik éjjel csörgettek fel a munkatársak, hogy sürgős segítségre van szükség, serényen fel is pattantam az ágyikómból. Csupán azt felejtettem el, hogy este az ágy mellett néztem az elalvós sorozatom, és sikerült úgy ráállnom, mint egy mérlegre. Semmi de semmi baja nem lett a 85 kilótól, de én leizzadtam vagy ötöt. Én is szeretem cipelgetni mindenhová. AW 18 a masina. Nem hinném más márkák elviselik az eféle stressztesztet..

-
alces
tag
Az EUROCOM driverek? Nem frissülnek gyorsan, de sokkal kevesebb a meló velük szerintem. A win10ben így is úgy is szórakozni kell.
-
alces
tag
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
alces
tag
Ha nagyon nehezen is, de rávettem magam a használtra két évvel ezelőtt. És NEM bántam meg. Kis utánajárással sokkal jobb vasakat lehet találni, mint az újak. A másik meg, ha valami probléma merülne fel, az itteni közösség segítségére lehet számítani.
-
alces
tag
válasz
capulet75
üzenetére
Persze nekem is jár az agyam mi lenne a következő fejlesztés...Eddig két verzión gondolkodtam: AW18x r2-t szerezni és sli-be mondjuk 780-at, vagy az m17x r4be erősebbet. 1000 dollár alatt eddig láttam 980-at, a 970-en nem gondolkodtam eddig, de most felcsigáztatok. Azért az is 20% plusz....Nem is szívesen válnék meg a kicsikétől, mivel Muertéék anno atomstabilra rakták össze...
-
alces
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Gratula! Combos egy dög...
-
alces
tag
csigavér Hombre, csigavér, csak pojén. de látom nem vagy vicces kedvedben...
-
alces
tag
Nem panaszkodom a TN miatt. Nincs torzulás, tökéletesen megfelel. De ha ráviszem a képet a tvre, (Sony W8), ég és föld a különbség. Az AW panelja a legjobbak között van, de a tv sajnos köröket ver rá. IPS is van olyan amiknél sok TN jobb.
-
alces
tag
Honnan tölthetném le a 358.91 driverhez a módositott verziót AW-hez??
Arról van vmi hir, hogy ha kötelező lesz a Geforce Experience, ennek lesz e vmi hátránya?? Jelenleg nem használom, inkább én molyolok a beállitásokkal, a többi funkciója pedig számomra érdektelen... -
alces
tag
Nálam is csak egyszínű a világítás, már hónapok óta fehér, csak néha hülyülök meg és csinálok karácsonyfát. Az elején még szórakoztam, de egy újszülöttnek minden vicc új. És nem is beszélve arról, hogy vannak az AlienFX támogató játékok!!
Szerencsére én csak színváltósat fogtam ki, villódzósat nem...Serious Sam3, Supreme Commander. A harc hevében amúgy észre sem veszem, hogy milyen a billentyű színe. Ha pedig nem játszol külső billentyűzettel, nézd inkább melyik fekszik neked leginkább. Csalóka, mivel nekem is az m17 R4 elsőre nagyon szokatlan volt, de most már egyszerűen minden más egy kacat emellett. -
alces
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nézz végig az aprón, én is onnan merítettem az infót, azokhoz meg majd tudsz hasonlítani.
-
alces
tag
Félreértés ne essék, de már az előttem szólók is mondták ennyiért ne várj csodát. Anno 2011-ben vettem az első "gamer" laposomat, y570-et, ma is csodásan működik, nagyon sok szép órát okozott nekem. Már akkor 210k volt a leggyengébb kiadásban. Abban a dedikált gt555m volt, ami már akkor sem volt acélos, de szerintem nagyon szépen teljesített. használtan még lehet látni 110-ért.
Ma 130ért kb annyit kapsz, hogy az office megy fullHdban, és a hd már inkább már csak az Intel megoldásainak jelent valamit is, akik még némi marketing fogással próbálják eladni a számukra combos milliónyi pixelrengeteget. Sajnos ez egy ilyen kategória, hogy vagy pénz vagy semmi. A tipikus magyar mentalitás, hogy kevésért bika hardvert, na az nem működik.
Sok szerencsét, és nézz végig a használtpiacon, mert nagyon jó dolgok vannak ám ott!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elmúltak a régi szép idők.
kíváncsi leszek az eredényre! Nem tudom milyen esélyei lehetnek egy ekkora techcég ellen, de ha nem nyer, én a Dellék helyében kiengesztelném egy x17-el.
. A többiből kispórolták. Az ASUSnál ez jelenti a prémiumszintet. Semmi mérés mert nem engedték meg
. Ok hogy még nincs kereskedelmi forgalomban de akkor a 'teszt' minek??
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg az igp volt a gond, váltás restart és már megy is a Wolfenstein Old Blood.