Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
szasztok! videókártyát bővítenék! állítólag csere után a driver telepítésnél ki fogja dobni hogy nem talál kompatibilis eszközt. azt mondják itt meg kell nyitni a drivert , kikeresni az "nvdmn" telepítési információt és lecserélni.... szóval az lenne a kérdésem,hogy hol kell megnyitni a drivert? és mivel kell lecserélni az "nvdmn"-t?
a laptop MSI GT663R.. GTX460M kártyát cserélném le GTX670M-re!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Goblin12
őstag
válasz solyom76 #3395 üzenetére
Üdv,
nem tudom mennyire tudod, de én tudom, hogy az a DiTech amit te ismerhetsz az megszünt, már nem az eredeti DiTech főnöke vezeti a céget, mert balfék volt és becsődölt a cég. Most már az E-Tec nevű PC bolt főnöke vezeti a DiTech-t és az E-Tec kapott új főnököt, de attól még az E-Tec zsebeli be a pénzt.
Pontosan ahogy mondod, jó cég lehet alkudozni, de MSI-t inkább az E-Tec-től mert ők fő partnerek.
-
kissb0913
csendes tag
válasz adatfalo #3393 üzenetére
A Radiumot nagyon sokan szidják, a szürke import végett. Legalább is itt a fórumon mindig ezt olvasgatom. Nekem semmilyen tapasztalatom nincs velük, nem tudom mi az igazság, csak a kíváncsiság végett kérdezem:
Valaki árulja el nekem, hogy lehet az, hogy az Asus g751 magyar billentyűzet kiosztású? Ha szürke importos, akkor nem lehetne az, vagy tévedek. Nem láttam a gépet, csak adatfalo állításából indulok ki.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz kissb0913 #3406 üzenetére
Figyi, pár napja volt bent valaki náluk, aki le is fényképezte a gépet. Nem magyar kiosztású volt, ami ki van állítva. Lehet, hogy nem ebbe a topikba linkelte a képet, de egyértelműen nem magyar gép volt. Azért sem lehet az, mert itthon még el sem indult a G751 értékesítése.
Szerk: pontosítok, több helyen is árulják a gépet, de raktáron sehol nincs még. Nem kaptak.[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
válasz kissb0913 #3406 üzenetére
A billentyűzet úgy volt magyar, hogy angol billentyűkiosztása volt de kis indexben ott voltak az Ő Ű ...stb betűk a megfelelő billeken, nem matricázva! Nem tudom, hogy a nagykaptiális betűk miatt de talán olyan volt, minthogyha nem ugyan azt a betűtípust használták volna az angol betűkhöz és a magyarhoz, de direkt végigsimítottam az ujjamat a billentyűkön és nagyon úgy tűnt, hogy eredetileg ilyen.
www.adatfalodesign.hu
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Benne van az új kártya a 580 m helyett az 460m
A biosban csináltam egy load default resetet .és átállítottam ahci re.
Elkezdeném újrarakni a gépet.
Kérdésem a következő: az 580m miatt nem bírtam rátenni a win 8.1 et ezzel már tehetem vagy csak a win7 et javasoljátok?
Persze abban a sorrendben ahogy muerte75 javasolta.És iÍgy működhet az optimus vagy az mindig felejtős?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Muerte
Topikgazda
válasz Casanova* #3402 üzenetére
Innen töltsd le a mod.inf file-t: [link] Elindítod a telepítést,be fogja nyögni hogy nem talált kompatibilis hardvert de ettől függetlenül a drivert kicsomagolja a "C" NV mappába.Ott megnyitod a mappát,addig nyitod amíg a Display driverhez érsz,ott bemásolod illetve felülírod az ott lévő inf file-t a moddal,egy mappával visszalépsz,legalul lesz a zöld kis setup ikon és mehet a telepítés.
-
Angel2014
addikt
válasz Goblin12 #3411 üzenetére
Na akkor olvas utánna 3 reg file átírása és az nvidia szövegfile modosítását kell végrehajtani akkor megy fel csak.
Elindítom a telepítést keresi az eszközt és piros felkiáltójellel leáll.Meg sem találja az nvidia kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
válasz Angel2014 #3417 üzenetére
Attól hogy vga-t cseréltél a panel 3D-s 120Hz-es maradt ergó optimus nuku... by Muerte
Nem is értem ha tudod akkor miért kérdezed, hogy miért nem tudtad felrakni? (#3413) Angel2014
Nem értem.
Tény ezt nem tudtam, hogy át kell írogatni dolgokat, hogy feltudd tenni a win8-at.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #3419 üzenetére
Még mindig tudsz nekem meglepetést okozni...Most mit nem értesz??? Win8 mehet ha a registry-t átírod!
Mod inf file nem kell,simán fel fog menni a driver! OPTIMUS NUKU!!!!! Nem oprendszer vagy vga kérdése mer 3D-s a panel a gépeden!!!! Elég érthető vagy próbáljam meg elénekelni vagy versbe foglalni hogy megértsd végre -
Ursache
senior tag
Milyen registryben? Tehat nulloprendszerrel nem tudom felrakni egybol a win8-at, hanem elotte fel kell raknom win7-et, hogy legyen registrym, es aztan win8? Vagy cssk, akkor rinyal, ha win7 van fent, es ugy akkor van registrym is?
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
-
conqver
aktív tag
KAtt a WIN8 linkre és fölmegy a driver!
Nekem működött nem csak AW-nél hanem MSI gépnél is!Shadow&Dust.....
-
Muerte
Topikgazda
válasz conqver #3425 üzenetére
Ez kell konkrétan: mielőtt valaki az sli on the fly-t erőltetné tévedésből...
Win8:
1) Run Windows Command Processor (cmd.exe) as Administrator
2) type bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS and hit Enter
3) type bcdedit -set TESTSIGNING ON and hit Enter
4) RebootThat's it.
Note 1: the double DD in DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS is not a typo. You can copy and paste these commands and hit Enter each time and you're done.
Note 2: the process is reversible in case you'll ever need Driver Signature to be enabled again. Just substitute in steps 2 and 3 with these: "ENABLE_INTEGRITY_CHECKS" and "TESTSIGNING OFF."
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Semmi gond ...
Kész a telepítés és ezt a pontot kaptam a 3d markban [link]
Ez azért érdekes amit írtál mert számomra új ....én olyat láttam olvastam stb...regeditben modosítják ill az nvidia driver log listájába nincs a videó kártya tipúsa és oda is beteszik.
-
Casanova*
veterán
driver nem engedte módosítani az inf fájlt. mit rontottam el? azt írja nincs implementálva,utána a fájl nem aktuálizálható.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #3432 üzenetére
CMD-be azaz a parancssorba írtad be ami a registryt módosította,szóval az történt amiről szó is volt,de ne ragozzuk tovább...Az eredmény elég harmatos,játszani nem sokat kell vele,max régebbi játékokkal nem értem miért nem a supportból vertél ki INGYEN egy 580-at,de ezt már csak te tudhatod mi volt ebben a dologban a ráció.
-
-
Casanova*
veterán
válasz Casanova* #3435 üzenetére
ja nem kell becsomagolni,hanem a setup.exe-re katt és telepíti.
egyébként van valakinek GTX770M kártyája olcsón eladó? GTX770M jó bele,kompatibilis az MSI GT663R laptopba?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
hmm... Angel 3dm eredményét jól megdobta a 2630qm. Az enyém
-
Szepi1979
senior tag
válasz Angel2014 #3441 üzenetére
Ha a két hardver nem kompatibilis egymással akkor cigánykerekezhetsz is akkor se lesz jó. Hiába van egy merci kulcsod a bmw nem fog elindulni vele.
Add el azt a gépet és vegyél egy előre telepített multimedia/gamer lapost gyári kiszerelésben. Sok bosszúságtól megkíméled magad.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
Muerte
Topikgazda
Mindig ez a fránya optimus ,de még ha volna valami értelme akkor meg is érteném...
-
kreten67
senior tag
válasz Szepi1979 #3442 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet,az egy hibátlan és megbízható gép,akár egy gtx780m -ig is upgradelhető,de hogy az optimus mi a fenének kell neki bele? Csak a baj van vele.inkább örülnie kellene hogy nincs benne.
Ezzel a hozzáállással inkább valóban el kellene adnia,és helyette egy Dell 17r 7720-ast vásárolni ami a jelenlegi hardverétől erősebb ,van benne az áhított optimus és még pénze is marad! -
Angel2014
addikt
válasz kreten67 #3440 üzenetére
KB 40 percet beszéltem a dell-el telefonon és azt mondták processora gyanakodnak mert mennie kéne a 3000 es hd grafikusnak mx17 r3 -on és abba épűl bele az nvidia drivere ,és azt is mondta nincs köze a panelhoz és a 120 ill 60 herzhez.
Na most?Végignézte ezt a típust ill a hibabejelentéseket történt e ilyen korábban és azt mondja nem ....mindenkinél szépen működött az optimus.
Muerte:
Értelme állítólag az energia takarékosság, és nálam a fő hogy ne legyen kékhalál soha többé.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #3447 üzenetére
Persze hogy nem mert ha felmenne akkor már optimus is lenne,de nem az a lényeg hanem hogy tudod használni vga nélkül is a gépet a prociba integrált vga-val,én csak ezt írtam.Nálam SLI-nél felmegy a HD driver,de mégsincs optimus mert az SLI-t sem támogatja...majd valahogy túlélem kitörlöm a könnycseppet a szememből és megy tovább az élet...
...A szervizes hülyeséget beszélt,te meg elhitted neki...minden R3/R4-en megy az optimus,kivéve ha 3D-s a panel...ez van,ez ellen nincs mit tenni.Az energiatakarékosság téma szintén hülyeség,a kékhalál meg vagy user error,vagy hardver hiba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest