Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte
üzenetére
Viszont ez felettébb érdekes, hogy nem lineális:
"Fullon" a proci; 135W és 12500 öl-per-miatyánk
Majd 100W-ra visszavéve szétszalad a ménes; 35W mínuszért 8000 öl-per-miatyánk lesz a CPU score, azaz a 64%-a , miközben a TDP 74%-on megy.
A thermodinamika már csak ilyen
-
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Nálam is sok Silicon Power A80 2TB M.2 SSD van amik nem voltak ajánlott fajták (mert nincs velük tapasztalat) aztán mennek gond nélkül...és még menni is fognak remélhetőleg.
Mind 0 perces (új) vétel volt.
MSI GT, Asus G752VS(K), Clevo X170SM/KM-G a sorrend amikbe van/voltak. -
-
Chiller
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Mert ezen is spórolnak biztos 5dollárt. Egy 3000-es laptopnál ne becsüljük ezt le :S
15" alatt még érteném is, mert helyszűke van, de 16 felett ez csak dilettantizmus.Amúgy meg, ha külön körön is lenne/van, amíg maga a gépház zárt, sokat nem számít a két kör se, mert a hő bennmarad. Hacsaknem teszi valaki elvetemült tartóra a gépet, és leveszi mondjuk a hátlapot (de a felső rész, nyák, stb akkor is átadná a hőt)

Egyébként ha valami kis CPU van éppen erős GPU mellett, ott azért nem annyira gáz (pld. valami kis 8magos és 5070+), de nyilván egy 275HX/14900HX/9955 mellett csak egymást forralják fel sajnos

-
válasz
Muerte
üzenetére
Sikerült megcsinálnom, de még az én módszeremmel próbálva. Kerestem régebbi drivert és azzal. Előbb látni akartam hogy minden rendben van-e a vga kártyával, mivel heatsink ragasztót kellett levakarnom róla.
Újra a régi. A többit majd holnap. Kellett egy DDU is. Le kellett vakarnom az összes clevo maradványt. Enélkül nem tudott telepíteni. 
Amúgy akár így is maradhatna, mivel úgy sem fogom ezt a laptopot legfeljebb csak netezésre használni. MXM adapterrel összekötve mint a feketét meg teljesen mindegy, oda nem kell varázsolni.

-
-
válasz
Muerte
üzenetére

Azért mert ahogy csináltam arra egyedül jöttem rá, maga az érzés. Mert úgy sem volt idő és minden egyes darabkát tudatosan kikeresve és egyeztetve illesztettem hozzá. Kikerestem az adott sort majd módosítottam pár karaktert aszerint ahogy kellett. Nem egy "gép robot progi" készítette. Amellett értettem mit hogyan. Ezt itt fent nem nagyon vágom.
Viszont muszáj lesz megpróbálnom. 
-
Chiller
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Sajnos AMD laptop procikon nem lehet kikapcsolni a HT-t

#115133 MacEdm
Hát, ott van számszerűleg, hogy pontosan mekkora lesz a különbség
11%-al nagyobb a vertikális felület. Régebben ezeket úgy kellett kapdosni, mert gyakorlatilag csak nyersz vele.Ha filmezel, szerintem nem számít vagy belenagyítasz, vagy max nagyobb lesz a fekete csík

FPS/TPS-nél kicsit nagyobb a vertikális szög és több a számolt pixel, de elhanyagolható.
Stratégiai vagy izometrikus (diablo, stb) játékoknál, összeteszed majd a kezed, mert +11%-al több infó lesz a képen.
Munkánál szintén csak előnye van (táblázat, programozás, grafika, mindennél csak előny).Részemről még 4:3 kijelzővel is lehetne laptopot árulni... lehet azt vennék.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Ilyet nem tud valaki tufhoz is? 6800h és 3050ti az alany az fps nem számít legyen halk mert hálószibában van a gép. 45fps es korláttal megy így is. Frissen kencsölve is 70fok környéke game közben és ott már zavaróan búg. Lehet ezg lejjebb vinni vas nélkül? Ghelperben minden baloldalon semmire semmi boost a cpun van egy 25W-os korlát. A gpu boost és thermál csuszkája is baloldalon.
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte
üzenetére
Valóban, de megmondom őszintén, hogy már a 4060 alatt is köhög a 8GB, így most azon agyalok, hogy ha már váltok, akkor efölé akarok menni ennek az értéknek (ha nem sikerül ez, akkor viszont max. egy 5060-asba fogok beruházni, belegondolva mélyebben nem látom, hogy nekem hol érné meg az 5070 felára ugyanannyi vrammal). Plusz ez esetben jobban preferálom (pontosabban arra készülvén mérem fel az elérhető dolgokat) a november végi BF-es vásárlást valami magyar vagy külföldi bolttól, mint az aprós beszerzést.
-
FőDudu
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
Az en oreg Razerem (2070 Super) nem melegszik at. Talan a billentyuzet folotti 2,5 centis resz lesz kezmeleg.
Pedig se hutopad se egyeb szirszar nincs alatta.
Csak egy IKEA-s laptop stand.(Proci olyan 50-70W, Gpu meg 90-115W.
Szoval tudtak olyan hutest gyartani ami ennyit vigan elvisz.
(kijelzo alja azert forro, mert ugye ott fujja ki a VC-bol a meleget. Hangja is van - de melyik (nem vizhuteses gep) nema ilyen terheles mellett?)Epp ezert nem ertem mi a feneert vekonyitanak, mi a feneert nem hasznal mar mindenki VC hutest.... (az artol tekintsunk el, millios darabszamban biztosan jelentosen olcsobb lesz ez is) Raadasul egy VC hutes kb orok elet. (ha a parej nem bassza szet a rez talpat a folyekony femmel).
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
Muerte
üzenetére
Faternak semmi extrára nem kell a gép, fotókat szokott retusálni rajta vagy szerkeszteni, néha játszani ezzel a BKV szimulátorral (cities in motion 2 azt hiszem) filmezni netezni szöveget szerkeszteni stb. Szóval inkább mindennapi használatra kell mint játékra ezért néztem ki ezt a Lenovo LOQ laptopot mert elég új a benne lévő AMD proci és a VGA se gyene egy FullHD kihajtásához. Egyedül az idegesít hogy okos bácsit 1db 16gb os ramot adnak hozzá aminek nem is értem miért jó, költségben ugyanott lenne 2x8 al így kapásbol lehet upgradelni a ramot 2x16 ra ha nem akar az ember teljesitménycsökkenést emiatt a szűk buta keresztmetszet miatt. Írták hogy az SSD ebben a gépben képes throttlingolni amit nem értek miért mert ilyenről még sose hallottam, de utána olvastam mivel közel van a hűtőblokkhoz mindkét SSD slot így elképzelhető. A ramok egy Thermal Shield alatt vannak ahogy láttam gondolom annak felemelése nem lehet nagy dolog de így a bordás ramok kiesnek. Okosan ebből is 1 oldalas ram van benne aminek a blokkjai befele néznek így a hőpajzs kábé semmit se jelent. Ráadásul amit láttam ramot bele nem túl olcsó, kb 50k egy szett az is kingston fury.
-
válasz
Muerte
üzenetére
Én már számtalanszor vettem fel hitelt a bankomtól és úgy vettem meg egészben mikor drága volt. A részleteket oda fizettem. Most is van ilyenem, csak nem számítástechnikai témában. Sosem voltam képes kigyűjteni. Aszem az új vga kártya is így fog jönni. Milyen jó hogy most erre nem érzek kényszert.
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Szép mondhatni...🤭👏☝️
Én már nem is nézem...persze minek is nézném, ott a 2 jó kis gépem és az újat el kellett pakolni és a Clevo van használva jelenleg.
Meg nem esik jól onnan elrakni, levenni és Erazer gépet a helyére tenni!😆😬Na majd ha megjött a várt HW akkor mehet az új gép is...csak ez szívás hogy Német VÁM még szarabb mint a Magyar (UK-ból érkezik oda)

-
Degu82
tag
válasz
Muerte
üzenetére
Honnan tudom,hogy milyen méretű pad kell az enyémbe? Mert akkor ezek szerint az mx paszta nem lesz jó a kondikra,ramokra,stb. Rog strix g531gt a laptop amibe kellene. Ezek lettek az értékek pasztázás után játék közben egyébként. Nem valami jó de tegnap 99en volt a proci a gpu hotspot meg 104
[kép] -
Semin
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Asztali vonalon futottam bele anno egy érdekes megfigyelésbe a témával kapcsolatban.
A régi asztali gépem procija (10700k) esetében kétféle pasztát használtam.
Amikor 1 év után cseréltem az MX-4-et akkor valóban kikeményedett - ahogy írtad is - ellenben a Kryonaut 2 év után sem. A fura az volt, hogy ez a két paszta papíron majdnem egy liga, legalábbis nem kellene ekkora difinek lennie. Hogy elkezdtem vizsgálódni, az igazi különbség a használati hőfokokban volt. Az MX-4 estében még egy léghűtés teljesített szolgálatot, de mivel tartósan 85°C környékén volt a proci, ezt váltotta egy AIO. Itt már inkább 55°C-volt terhelés alatt, vagyis sokkal alacsonyabbak voltak a hőfokok.
Könnyen lehet, hogy a paszta élettartamára ez volt jótékony hatással.Így notik esetben is adhatja magát, hogy ahol 90-95°C-ban kell alkalmazni, a paszta optimális hűtési teljesítménye hamar lecsökkenhet.
-
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
[link]
PL1, 2 , 4 mindegyik 210W-ig húzható a Control Panelen
Igaz nem próbáltam, de Bench alatt néztem és 210W+ bőven megvolt amit bekajált...
[
Aztán csak...
(i9-275HX)
Processor Base Power 55 W
Maximum Turbo Power 160 W
Minimum Assured Power 45 WNa majd ha megjön az az extra hűtés hozzá, akkor megküldöm neki Game alatt és kivi leszek mit hoz az nekem.

-
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Ezt úgy jellemezted mintha ez a driver is mint az előző 590.26 programozó fejlesztőknek lett volna címezve munkára, tesztelve, vagyis nem nekünk egyszerű felhasználóknak, pedig ez már mindenki által letölthető hivatalos driver.
Hát vasárnap estig mikor gép elé ülök, addig biztos nem fogom kibírni az időt.

De akkor ez most olyan mint az orosz rulett, van akinél bejön van akinél nem, gép alkatrészek, hardver sajátosságok és alkalmazások terén szórja mi lesz a végeredmény? -
goccer
aktív tag
válasz
Muerte
üzenetére
Értem a frusztrációt, ettől függetlenül nekem ez értékes információ
Ha (drága) elektronikai eszközt vesz az ember 99,9%, hogy meghoz valamilyen kompromisszumot. Adott esetben ez lehet a mobilitás elengedése is, preferencia kérdése. Én személy szerint, továbbra is inkább egy 2000 euró körüli 5070ti XMG gépre hajlok, de várok hátha lesz AMD verzió is belőle, de általánosságban mégis akarom tudni, hogy ez teljesítményben mekkora kompromisszumot fog jelenteni. Nyilván lehetne nézni külön desktop 5070ti teszteket meg aztán laptopot, de ebben a tesztben meg van aggregált információ egyből. -
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Néztem egy jó tesztet és Gaming laptop (MSI Titan i9 + 5090) volt össze hasonlítva egy asztali Gaming géppel, azonos felszereltséggel.
Árban a különbség: 1000 USD+ volt az MSI ára...a PC meg közel 100%-al jobb volt a laptophoz képest! 🤭😁
PC:
Laptop:
Fogyasztás sem piskóta a PC irányba...😂
De akkor a na...laptop kicsit túl van árazva...nem picit, nagyon!!!
-
-
Roland861010
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
Régen még én is napokat,heteket ba..tam el feszültség szabályozásra, órajelek piszkálására de mára már nincs energiám erre.
Ha bizonyos játékok lennének PS5 Pro-ra újra vennék egyet mert még mindig az volt a legoptimálisabb és leggyorsabb játékra.
Biztos nem szórakoznék megint asztali géppel vagy laptoppal.
Van egy 65"S90D oled Tv meg amíg volt a PS5 Pro olyan játékélményt adott amit eddig PC-n nem tapasztaltam.
Persze látványban egy PC jobb lenne de az összeg és az élmény nem egyenesen arányos.De ez már más téma.
-
-
Roland861010
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
így szoktam én is.
De a héten kedden megjött azóta kb 10 percet ment.
Holnap megpróbálok egy kis Warzone
meg Diablo 4 és WoW tesztet összehozni.A Balance modban szinte hangtalan volt a venti.
Nem tudom valami nekem nem kerek.
Volt RTX 4050-es és RTX 4060 R5 7535HS procival szerelt laptop és nem érzem azokhoz képest azt a pluszt .
Lassan is töltenek be a programok.
Ki kellene gyomlalni és kicsit optimalizálni de az meg nekem olyan mintha csalás lenne.
Azt akarja tudni ilyenkor az ember mit tud gyárilag a dobozból kivéve.A gép csak tesztelésre van nálam.
Már néztem RTX 4070-es de inkább RTX 4080-as gépet is közel 4-500k -val olcsóbban. -
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Jaja mint egy vga topikban ahol ugyancsak bajba került valaki egy bányász vírus miatt, én hülye meg a segítségére siettem egy tuti igaz fizetős szoftverrel ami egyszer kihúzott a csávából, szal személyes tapasztalat állt ezzel kapcsolatban mögöttem. És a nagy semmi. Megköszönte. Gondolom inkább amellett döntött töröl mindent akár több lemez tartalmát magában foglalva. Kezd mindent újra, és ha legközelebb hasonló majd akkor is. Ha neki úgy jobb egészségére.
Ráadásul ezek sokszor olyan (egy kattintásos) szoftverek amit elég egyszer megvenni, nem is muszáj használni, meg rögtön frissíteni rá egy évre, lejárt dátummal is használható ugyanúgy. Ilyen szoftverekre sokszor sokkal inkább adok pénzt mint játékokra, ha nincs egy biztos alap, tiszta rendszer, maga a játék sem fog jól futni, csak a baj lesz mindennel. Itt persze nem a kém program eltávolító sok száz variáns 10 000 fájt töröltem minden nap futtatva magától félére gondolok. Ilyen biztonsági őr nekem sosem kellett. Elég ha 1 dologban jó, azt tudom mi és meg van véve örökre.
-
válasz
Muerte
üzenetére
Nekem az az RTX 3080 + Clevo X170SM-G laposhoz kellett, mert csak azzal lehetett a drivert feltenni.

Aztán van egy olyan (Prema BIOSt tartalmazó) SM-G lapom, amin Modify to RTX 3080 BIOS van és BIOS alatt is listázza/látja a 3080-t és bármilyen hozzá való drivert fel lehet rakni.
Amúgy nem értem, miért nem támogat bármilyen MXM kártyát a foglalat...bár lehet Bios GPU specifikus...és így van csinálva!🤔😬
Ezek milyen kártyák? 5080 és 5090
-
válasz
Muerte
üzenetére
Egy Revo Uninstaller Pro futtatása és nem kell semmi hókusz-pókusz. [link]
Évek óta használom, kiszed mindent, nem tud elbújni 1 fájl darabocska sem. Van néha olyan nagy ritkán mikor jelzi indítsd újra, mert csak akkor lesz véglegesen törölve.A lényeg amit felkínál azt mind törlöm, át sem nézem.....még sosem volt vele bajom.
Ha valamiért megéri fizetni az egy ilyen program. -
válasz
Muerte
üzenetére
Ez elég szépnek hat laptop létére. Ennek örömére mértem én is egyet a jelen driverrel abban a beállításban amiben folyamatosan használom, vagyis semmi + még rátett tuning ahhoz ami jelen mindig rajta van. Mondjuk úgy mértem már jobbat is.

(Az igazsághoz hozzátartozik a proci csinál valamit a háttérben amit nem akartam közben leállítani. Nem nevezem meg.
) Vesztettem pár száz pontot miatta.
-
Adi01
tag
-
Dhampir
félisten
válasz
Muerte
üzenetére
Igen, ez több videóból is kiderül. Lehet szabályozni a ventilátorokat teljesítménycsökkenéssel.
Nagy is a szakadék az árazásban, míg az Acer Predator Helios Neo 16S AI 1 067 900 Ft, például egy OLED kijelzős RTX 5070 Ti videokártyás Lenovo Legion Pro 7 16IAX10H 1 349 900 Ft.
Viszont a szintén OLED kijelzős RTX 5080 videokártyás Lenovo Legion 7 Pro 16IAX10H nem sokkal drágábban 1 399 990 Ft-ért kapható.
A Magyarországon nem kapható kisebb kijelzős Dell Alienware 16 Area-51 kicsit felkonfigurálva RTX 5080 videokártyával 3.699,00 €, ami hozzávetőlegesen 1 476 374 Ft, de "kerülő úton" szállíttatni is kell Németországból, és hozzá garanciabővítés vásárlása sem árt.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Köszönöm kedves Urak!
Igen, ők még idén nem raktak bele miniLED vagy Oled kijelzőt, kár érte, de a fő paraméterek, a tatósság-jó hűtés-proci/vga teljesítmény-könnyű bővíthetőség teljesülése miatt elengedtem a kijelzőtémát. Meg ha ilyen lenne benne, tuti 4-500k-val drágább lenne.
Érdekes, hogy egyik gyártó sem rakott idén a 17 vagy 18 colos modellekbe oled panelt, csak a kisebbekbe. Ez még várat magára, talán jövőre.
Igen, nekem is eszembe jutott, hogy vagy 6-7 éve már volt oled paneles AW. -
mistake767
csendes tag
válasz
Muerte
üzenetére
"Elégtelen hűtés,rengeteg alaplap döglés jellemzi őket." - ennyire leadtak a minőségből???
Nekem az AW valahogy a prémium kategóriát képviselte (a fejemben
), ezért is lett bakancslistás tétel...
Jó, akkor nyúljunk bele a top polcba - de nem találtam magyar boltot, ahol forgalmaznák. -
echterion
nagyúr
válasz
Muerte
üzenetére
Megnézem majd én is, hogy egy ilyesmi beállítással mire megyek. Nekem ryzen 7 van a gépemben egy 4060-as mellett, szóval annak a tdp-jét fogom állítgatni, hogy ne legyen oly' melegecske. A gpu meg kap egy laza UV-t majd AB-ben. Bár én nem fps-ezek, csak WoW még AC Shadows megyeget rajta, mikor van ilyesmire időm.
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte
üzenetére
Félreérted a kérdést, nem dual channel (ez tiszta számomra), hanem dual rank a kérdésem.

A netet böngészve olyan nagy előnyét nem látom, de lehet, csak nem jól értelmezem az ott olvasottakat, ezért is dobtam be ide a kérdést, hátha van itt valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcsolatban.
-
peet05
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Hátha:
"Did you disable Undervolt Protection in BIOS?
Boot into BIOS (F2) > go into Configuration > check to see if Undervolt Protection option is there.
If there, disable UV Protection and review the following
If the option is not there, you'll need soft reset EC (embedded controller)
Soft EC reset: shutdown the laptop, unplug all cables, charger too. Press and hold power button for 60 seconds, keep holding even if the laptops powers on, release after 60 seconds and then power on the laptop by clicking the power button.
Enable and disable the following in BIOS
a) ENABLED: Legion Optimization or CPU Optimization, CPU Unlock (if relevant), CPU Overclocking (if relevant)
b) DISABLED: Intel Virtualization, Intel VT-d, UnderVolt Protection
c) Do not touch: Intel Hyper-Threading (should be enabled), Active Atom Cores (should be enabled, if relevant)" -
Chiller
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Szerintem se ér ennyit az MSI Raider HX, de miért totál hulladék?
Én továbbra is azt látom, hogy nincs normális gép, mindegyiknek van számomra valami hibája (túl nagy felbontás/rossz színhűség, szar billentyűzet, gagyi műanyag ház, elbaltázott konfig, gyenge hűtés, stb).
Az XMG Neo 16-osa van még a legközelebb az igényeimhez, de ott is 1440p a minimum kijelző, és még csak nem is OLED (annyi pénzért szvsz lehetne).
-
Skyhunter
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
Megnéztem mindet. A Legion 9i 18-ba sajnos 4k kijelző került, az meg játékra a világ összes hardvere mellett nagyon sok képpont.
A Razer 18 nagyon tetszik, letisztult, szép, egy 5080-as új van most HA-n is. Nem kerestem vissza, de valaki írta (Killhates Mester talán?) hogy a fröccsöntött alu ház és vele együtt a Vapor Chamber is kilyukadhat és kuka az egész?
AW 18 lenne az igazi az összeszerelés minősége miatt is, bakancslistámon van egy ilyen készülék. Másik topicban írtam is már ezügyben, bár vannak "hivatalos" Dell kiskerek nálunk, de még nem bukkantak fel ezek az AW-k.
Külföldről, mondjuk német Dell-től érdemes lenne rendelni, és ami ott van kiírva ár, arra már nem jön vám+áfa? -
-
chris0000
őstag
válasz
Muerte
üzenetére
fene tudja, az új oled legionök is 92°C-on mennek úgy látom cpu szinten fullon, pedig azon is brutál hűtés van. az enyémen is volt újrapasztázás, 4 hónapja, semmi gondom vele, 3,5 éve használom, és újként vettem. egy fagyás nem volt, még windows se volt újrarakva. most fogok win11re váltani. biztos vannak jobb cpu hűtésű laptopok gyárilag, de ahogy írtad, kevés az ilyen...
thx az infokat többieknek, rakok fel még képet, h több info legyen.
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
Dehaogynem. ARM alapu procik es GPU-k. Ott van teljesitmeny felvetelhez kepes sokkal jobb teljesitmeny. Barmelyik telefonban.
Almas baszok is 70-90-140 Wattos tapokkal mennek. Es teljesitmenyben egy M3 Ultra valoszinuleg felveszi a versenyt a flagship Nvidia grafikus egysegekkel is. Sajnos arban is

Snapdragon X is jo - igaz nekik nincs normalis grafikus gyorsitojuk.
Az en macbook Pro gepem kb 2 wattot fogyaszt atlagos hasznalatnal. Nem hittem el amikor mertem, azt hittem a kabelbe epitett teljesitmeny mero hazudik. Megmertem masikkal, megmertem a tapjanak a teljesitmeny felvetelet (konnektorrol) es tenyleg olyan keveset ker.
Ha lenne rajuk normalis jatek, kihalna a PC-s laptop populacio. Nehogy ez legyen az Apple kovetkezo dobasa. Bar a piacnak nem artana, mert az Nvidia lassan csak lehuzasrol szol.
-
BalageK
tag
válasz
Muerte
üzenetére
Nincs problémám semmivel - mások a vélemények ( a kordában tartás nekem pl. nem azt jelenti, hogy egy ITX méretű laptop az eredmény ). Más az elvárás. Az elnevezésben is - régen ott volt pl. az "M", és persze ma is ott van a "laptop GPU" ( "5070M" és nem "5070 laptop GPU" ) - de azért ez nem ugyanaz :-)
-
BalageK
tag
válasz
Muerte
üzenetére
Több gond is van. Fogyasztás vs a keletkező hő elvezetése és ezek kiszolgálása akkuval. Az elnevezési "problémákat" most nem is említem, mint pl. mobil 5090 veszettül nem desktop 5090.... A jelenlegi megoldások szintjében / minőségében nagy változás(ok)ra csak n a g y o n hosszútávon számítanék. Talán majd az RTX 12070 idején :-D
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi